yani nedense lisede konuşmak isteyenler olunca reddettim hep şimdi de bakıyorum düzgün biriyle konuşsam bile olmuo üf beceremiyorum konuşmayı daha önce de hiç sevgilim olmadı acaba nerede hata yapıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle her önüne gelen erkekle konuşmaya ihtiyacın yok zaten. Böyle davranan her önüne gelen erkekle konuşan kadınlar dışarıdan düzgün+ciddi düşünen erkekler için mide bulandırıcı ve itici gelirler. Seçicilik çok önemli bir meziyettir.
Kendi arızanı eksiğini görebiliyorsun bu güzel.. iletişim kuramıyorsan, oturup bekliyorsan, soğuksan, tanışmaya görüşme hiçvir öaban yoksa ozaman yüksek ihtimal yalnız kalırsın ya da akııllsız LoSer kadınların durumuna düşüersin = her kadını zorla üzerine saldıran piiiç erkekler gelips eni bulurlar aldatıp kandırıp terkederler.Aşk sevgi karşılıklıdır, bir erkek seni beğeniyorsan önce gerçek hayatta sana uzaktan bakar ! Sen kimsin nesin bilmez (sadece beğenmek hoşlanmak yetmez, tanımak gerekir..) Sen belki evlisin belki nişanlısın? belki sevgilin var? belkide o karşında sana bakan erkekten hoşlanmadın tipin değil.. işte bu ülkede çoğu kadının yaptığı EN BÜYÜK HATA burada başlar !!! Karşısında ona bakan beğenen erkeği küçümserler, hatta o erkeğe hakaretler ederler : "abazaaa bana bakıyor" vs vs aşşağlık aşşşağlık lafflar ederler hatta maymun gösterir gibi kişilikszce kerndi kız arkadaşlarıan gösteririler o erkeğii baaak bana bakıyor vs vs.. Bunlar çok çik aşaağlık kiliksizce bayaa
hareketlerdir, seven insan hoşlanan insan böyle saygısızca şeyler yapmaz !!! karşısındaki insanla tanışmak için bakar ilgilinir bir çaba gösterir ve onunla tanışmak ister, eskiden böylelydi ama günümüz soytarı kadınları ellerinde cep telefonu katalogram erkek seçer gibi LIKE atıp insan bulmay açalıştıkları için "İNSANLIĞI UNUTMUŞ HAYVANLARA DÖNDÜLER" sokakata sosyal hayatta bakıyorsun, kadın elinde telen sürekli birileriyle yazışıyor 5dk. da internetten erkekler bulup yazıp yazıp duruyor.. Bu rezil loser kadınlar daha gerçek hayatta hiçbir erkeğie "merhaba" bile diyememiş 3kleime konuşamamış aciz ezik rezil tipler ama bakıyorsun insanca hiçbir gelişme östermeden tanışma görüşme öğrenmeden bütün insanca seviyelerin üzerinden atlayıp bir anda telefondan 100lerce erkekle buluşuyorlar, vs vs bu iş tamamen şaytan iş biri durum, İnsanların değerini alçalttıkça alçaltıyor (internet)
İnsanlar normalde yüzyüze tanışmalıdır, yüzünü gördüğü insanla tanışmaya bir çabası olmalıdır iki tarafından.. Örneğin düzgün bir erkek yukarıda yazdım, önce hoşlandığı kadına uzaktan bakar düşünür.. ve karşısındaki kadından bir çaba bekler bir yeşil ışık bekler ! Bakar kadın evlid eğil sevgilisi yok ve tanışmak istiyor diye karşılık bekler bir çaba bekler.. Bu ülkede aklı olan ve "düzgün" etik olan hiçbir erkek sorgusuz sualsiz bir kadının üzerine tanışmak için saldırmaz! bu tür davranışlar BARLARDA CLUBLARDA alkollü ortamlarda tanışan ucuz ve kısa süreli düşünen insanların yaptığı davranışlardır.
Normalde düzgün hiçbir erkek karşıdındaki kadın evli olabilir sevgilisi olabilir nişanlı olabili va diye istenmediğiy ere GİT-MEZZZ !!! Sen istenmediğin yere zorla gidermisin?
HAYIR ! ama bu ülkede birileri (Fitneci ilişki uzmanları) kadınlara sürekli kaçın erkek köpektir sizi kovalayacak, yüzüne bile bakmayın soğuk yapın erkek köpek olacak peşinzde koşacak gibisinden BeyinYakan mantıksız aptalcaa tavsiyelerde bulunuyorlar.. Bunlar erkek ve kadın arasındaki ilieitşim tamamen kopartan FİTNELERDİR, düzgün erkekleri kaçıran uzaklaştıran ama nerde iittt şşerreffsiz saapıkk piiiccc kısa süreli düşünen aldatan erkek onlara hizmet eden düşüncelerdir.
Özetle , sevmeye aşka ve tanışma mutlaka çaban olması gerekiyor! Senide beğenen erkekler olacaktır mutlaka, önce sana uzaktan bakar ve senden bir çaba bekler bir gülümseme birşeyler bilemiyorum bu herkes için değişebilir net bir tarif yok, senden bir ışık bekler ve ozaman gelir senle tanışır iletişim kurar o karşındaki erkek.. ya da sen bir bahane oluşturursun senle tanışması için..(çok eskiden yere mendil düşürü erkeğin getirmesini beklerlermiş ve tnaışırlarmış vs vs) Ama günümüzde kadınlar kibir ego narsistlik kendini beğenmişlijk aşılıyorlar ve ilietişimi ilişkileri tamamen bitirdiler.. Artık kadınlara kaçın iletişim kurmayın erkek KÖPEK sizi kovalayacak deniliyor.. ÇOK YANLIŞ davranışlar.. bu hareketleri yapan kadınların bizler kesinlikle peşlerinden koşmayız ve koşmuyoruz çoğu erkek arkadaşımda benle aynı fikirde ! o kadın istemiyorsa kaçıyorsa soğuksa YA EVLİDİR ya da SEVGİLİSİ vardır diye düşünür düzgün bir erkek ve o kadını zr arahatsız etmez! BU ÜLKEDE ARTIK hiçbir erkek TVDE orada burada erkeklere hakaretler edildği gibi saaapıık taaacizzci vs durumuna düşmek İS-TE-Mİ-YOR !!!EĞER EVLİ DEĞİLSEN, KOCA SEVGİLİN YOKSA BEKARSAN İ
Tanışmak için çaban olsun , konuş sohbet et, tanış ve kaçma, yakınlaş iletişim kur..
Artık bu zamanda kaçanlar soğuk yapanlar erkeğe saygısız sevgiszler ukala ve kibirliler KAYBEDECEKLER ve YALNIZ kalacaklar. (Zaten ekonomide bitik , herşeyi erkeklerin üzerine yıkıp sürekli erkekleri suçlayanlar yanlız kalsınlar kendi kendilerine "ben çok güzelim, ben çok güzelim" diye diye yaşlansılar yapacak bir şey yok)
Selamlar03 Yorumla- 5 ay
@scdsf Bu tür zırva boş laflar laf sokacak gereksiz yorumlar yazıp kendini göstermeye reklam etmeye çalışmak çok (Loserca) kişiliksizce bir davranış ve ne yazıkki bu karakterde çok kadın var bu sitede.. Birşeyler yazacak akılları yok, fikirleri yok ,
tek bildikleri Laf sokmak için çabalamak.. Bu ülkede kadınları çoğu bitmiş !
En İyi Cevaplar
Aslında belli bir yaşa kadar insan istemiyor olabilir ama inanın ki belli bir çerçevede insanın başka bir insanla konuşması tecrübe kazandırıyor. Ben uzun yıllar kendimi hep ikili ilişkilerden uzak tuttum şimdi ise sadece dünyada tek bir kişi var zannedip sevdiğim aşık olduğum insandan ayrıldım ve büyük sıkıntı stres altındayım. Çünkü ilk ilişki ve ilk tecrübem maalesef. Daha önce deneyimim olsa belki bu kadar yoğun hissetmezdim. Size tavsiyem kendinizi çok da zorlamadan az da olsa normal arkadaş gibi de olsa karşı cinsle muhabbet kurmanız yoksa size iyi gelen, hayatınızı kolaylaştırdığınızı düşündüğünüz ilk insanla ileri yaşta bir ilişkiye başlarsanız daha zor oluyor. Özellikle 30'lu yaşlardan sonra ilişkiler çok daha zor oluyor çünkü evlilik bilinciyle ilişkiye başlanıyor.
11 Yorumla- 5 ay
27 yaşımdayım aynısıyım 24e kadar hiç sorun etmedim bunu ben fakat son 3 yıldır cok sorun ediyorum sonuc alarak ne sevgili ne date hiçbir şey yaşayamadım kime yazsam konusmak istesem dönüş alamıyorum dışarıdada öyle zaten iş ortamım full erkek dışarıda desen öyle pat diye biriyle tanışamazsın önce bi bakışman kesişmen gerekiyor bizde o da olmayınca İstanbul gibi büyük bir şehirde yapayalnız kalıyorsun
Gizli Üye(25-29)5 ayBüyük ihtimalle bir yerde “hata” yapmıyorsun, sadece kendini geri çekiyorsun. Flört bilmemek çoğu zaman isteksizlikten değil, yanlış bir şey yapma korkusundan oluyor; fazla düşünmek, kendin olmaktan çekinmek gibi. 25 yaşında hiç sevgilin olmaması da geç kalmışlık değil, sadece bazı deneyimlerin henüz yaşanmamış olması. Flört dediğin şey numara yapmak değil; merak etmek, küçük ilgi göstermek, karşılık varsa devam etmek. Herkes çok rahatmış gibi duruyor ama çoğu insan deneye deneye öğreniyor. Kendini “niye olmadı” diye suçlamak yerine, küçük adımlarla iletişim kurmayı denersen zaten yolunu bulur.
01 Yorumla- 5 ay
Peki senin kaç tane sevgilin oldu ya da neden bitirdin ne eksiklerini gördün ilişki olarak gercekten tecrubeli birisine benziyosun
25 yaşında olman ve hiç sevgilinin olmaması bir hata değil, sadece senin sürecinin böyle ilerlediğini gösterir. Eğer birilerinin gelip seni bulmasını bekliyorsan, bu süreci uzatıyor olabilirsin. Ben ilgi duyduğum birine küçük bir selam vererek ya da basit bir soru sorarak başlamanın flörtün en temel hali olduğunu öğrendim. Flört dediğimiz şey, aslında sadece karşındakine seni fark ettim ve seni tanımak ilginç olabilir mesajını vermektir.
03 Yorumla- 5 ay
Çok güzel söyledin aslında ama ben mesela hoş gördüğüm veya tanışmak istediğim bir kızla nasıl tanışacağımı ben de pek bildiğim söylenemez aslında muhabbetim çok iyidir iş yerindeki kız arkadaşlarımla çok sohbet ederiz her dakika beraberiz ama dışarıda bunu yapamıyorum, o ilk anlar beni yok ediyor beceremiyorum ne yapsam sence? Var mı önerin?
- 5 ay
Haklisın ama birini görsem begensem bi sey demeye kalksam nerden bilebilirim hayatinda biri var mı ters tepki de alma ihtimal var
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Bence kocaman bir hata yapmıyorsun, sadece deneyim eksikliği yaşıyorsun tatlım 😊 İlk flört denemelerinde kasılmak, ne konuşacağını bilememek çok normal. Sen lisede reddetmişsin, şimdi de “bilmiyorum” kaygısı yaşıyorsun; bu tamamen öğrenilebilir bir şey 💬
Önce kendini suçlamayı bırak, sonra da karşındakini “mükemmel flört” gibi değil, normal bir insan gibi görmeye başla. Küçük küçük sohbetlerle, ortak konularla başla; her konuşma ilişkiye dönüşmek zorunda değil zaten 💗
En çok nerede kitleniyorsun, ilk mesaj mı, buluşma mı, sohbeti sürdürememek mi? Bir anlat, beraber çözüm üretelim 😌✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
103Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tek taraflı da olabilir. Seninle flörtleşen erkeğe nasıl davranıyorsun? Tavırların nelerdir? Bunlar da önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 5 ayolur bir gün
00 Yorumla
5 aySelam canım ;
Eger bir kişinin konuşması tarzı duruşu davranışları hosuna gitmiyorsa reddedebilirsin tabi ki. Ama beğendiğin birini utancindan eğer reddediyosan bu sevgili bulmana engel olabilir. Olabildiğince arandaki duvarları Kirman lazim. Sosyalleşmek en önemlisi en hızlısı sevgili bulman için..00 Yorumla
5 ayHiç sevgilin olmamış olması ya da flört etmeyi bilmediğini düşünmen aslında bir hata göstergesi değil çünkü ilişkiler kişisel zamanlamayla ve karşılıklı uyumla gelişir. bazen doğru ortamı bulmak bazen de kendini ifade etmeyi öğrenmek gerekir yani bu durum senin eksikliğin değil sadece henüz uygun fırsatların çıkmamış olması olabilir ve en sağlıklı yaklaşım kendini tanımaya iletişim becerilerini geliştirmeye ve doğal bağlar kurmaya odaklanmaktır.
00 Yorumla
5 ayAllah a artık inanmıyorum. İnan inanma hayat bu. Ben bir kıza o kadar hasretim ki... trenle Ankara 'dan geldim. Kızı gördüm. Allahim ne olur şu benim olsun dedim. Bastırıyorum her şey. Bazen hayatimi sonlandırsam dedim acı çekiyorum. Sen ne diyordun unuttum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayBu bir hata değil. Zaten bundan önce evlenme gibi bir niyetin olmadığı için o tür şeyler ilgi alanına girmemiştir.
Artık büyüdün ve evlenmeyi düşünmeye başladın. O yüzden algıda seçicilik yaşıyorsun.
Geç kaldığını sanma. Benim ilk ilişkim 28 yaşımda oldu. Bir çok insanın da böyle geç oluyor artık.
00 Yorumla
5 ayOlmasın bu bir eksiklik değil ki
Benim öyle çok sevgilim olmadı
Seçici biriyim zaten
Hayatta en önemli olan şey kendimiz karşı cins değil
Böyle şeyleri düşünmek saçma nasip olmadı demek ki
Ben yalnızken daha mutluyum aksine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
5 ayFlört etmek şart değil yüzünüzü kaldırmanız yeterli, biraz sosyalleşin kahve içmeye gidin arkadaşlarınız ile ve eli yüzü düzgün sigara içmeyen dövmesi olmayan birisini bulmaya çalışın olacaktır İnşallah, zaten insan kendini belli ediyor bir şekilde sadece biraz gözlem, gözlem ve gözlem...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
5 ayboş ver kizz. Daha dikkatli olll. Şimdiki erkolar pusuda bekleyen aç kurtlar gibiler. Biranda yakalayıp kotu amacka zevki icin kullanabilirler. Sen zaten aklı başında birine benziyorsun yinede ben uyarayım🤭
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Artık erkekler maalesef prenses oldu ilk adımı senden bekliyorlar kadına para pul soruyorlar çok saçma oldu ilişkiler normal o yüzden
10 Yorumla
5 ayMuhtemelen millete görüldü atan ya da onlardan etkilenmiyor gibi davranan bi kızsın.. aklı başında hiç bir erkeğin buna ayıracak vakti yok, önce bunu bilerek başla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
5 ayErkenden yapanlar ne bk olmuş?
Doğru yoldasın, bu yönden devam et, hiçbir halta yaramayacak sıfır meziyetli kişileri hayatına almamak kadar daha doğru bir şey yok.00 Yorumla
5 ayN'olur böyle devam et ender rastlanan birisin kuzum bu hata değil nasıbın bulacaktır doğru zamanda ama insanları tanımak açısından bıraz skıntılı tabiki tecrüben olmadığından üzebilirler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayKapısı kilitli olan eve ne güneş doğar nede kapısına anahtar uyar. Sen perdeleri aç kapıyı da Aralık bırak. Geleni gir ve iletişim kurmasına izin ver. Gerisi gelir
00 Yorumla
5 ayMutlu neşeli pozitif olmak lazım öyle olunca buluyor
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Neden kendini hatalı görüyorsun bu hata değil kendine bunu yapma.
Doğal ol kendin ol elbet seni de tanımak isteyecek biri ile karşılaşırsın ✨10 Yorumla
5 ayaynısı bende de var, belki benim gibi hafif otistiksindir knk, flört etmek insanların kendiliğinden bildiği bir şey çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAşkım bende yakında 27 oluyorum bendede yok bişey hiç olmadı. Nerden bulunuyor bende bilmiyorum ben gizli birisiyim ve biraz içimede kapanık biriyim
20 Yorumla
5 ayCevap yazayım dedim ama baktım aşağıya kimseye cevap bile vermemişsin. O yüzden vazgeçtim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
5 ayBu işler nasip kısmet işi benimde olmuyor yapacak bir şey yok
21 Yorumla
5 ayKS ulemâsı öğretsin sana, dünyanın en seçme erkekleridirler.
Bildiğini / bilmediğinimde unutursun..
NOT : Bizim dergah kapalı..
00 Yorumla
5 ay30 yaşındayım 2 evlilik teklifi aldım reddettim kadınlara cinsellik gözüyle bakmıyorum. Ama sizinki biraz kendini kısıtlamadan kaynaklı
00 Yorumla
5 ayBunu kafaya takarak hata yapıyorsun, kafana takma olacağına bırak, zaten erkek arkadaşın bir gün olur...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayYakın çevrende Kesin vardır da sen hepsini kanka yapmışsın kız
06 Yorumla
Soran5 ayyani 1 tane var şu an knkm o da lgbt üyesi
- 5 ay
Yani iki kız ne yapacaksınız çok olmaz😉gay arkadaşın sanırım
Soran5 ayerkek ama gay
- 5 ay
Hiç mi sosyal çevrende senin iletişim halinde olan ama yaklaşmayan bir erkek yok mu bir şeyleri yanlış yapıyor olabilir misin
Soran5 ayYa oldu elbette ama sapık çıktılar bende konuşmak istemedim
- 5 ay
Sapiksa dogasina sal onlar faydasi olmaz vallah kismet diye diye zaman geciyor kendimden biliyorum
5 ayCanını sıkma ben 28 yaşındayım bende aynı senin gibiyim bazen canım sıkılıyor ama bu güzel yalnızlığıma değecek biriyle bozmak istiyorum
00 Yorumla
5 ayYaptigin hata degil. Dogallik ve bu devirde boyle dogal insan bulmak cok zor bence dogru olan yoldasin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 36 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı flört deneyimim de olmadı ilişkilere dair hiçbir şey yaşamadım bilmiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
5 aySen benim 25 yasindaki halimsin... bu yaşlardan sesleniyorum sevgili yap...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayknk bu içinden gelecek yani birini sevince otomatik flört edebliyorsun zorlanmadan. Sen bence o erkekleri arkadaş olarak görüyorsun sevmiyorsun yani
10 Yorumla
5 ayÇoğu efendi kız ve erkek aynı sorunu yaşıyor. Ben de aynı sorunu yaşıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
5 ayGevşek olup konuşmaktan ise bu durum daha iyi boş ver , temiz yaşar temiz birini bulursun inşallah
00 Yorumla Mesela nerede başarısız olduğunu ya da hata yaptığını düşünüyorsun
00 YorumlaAman çokta bir şey kaybetmedin ortama bak adama benzer bir mahluk var mı ortalıkta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.
5 ayÖğrenirsen benle de paylaşır mısın aynı hataları ben de yapıyorum sanırım 😅
00 Yorumla
5 ayGüvenmemekle haklısın.
Hata yapmak istemiyorsun. Bu da doğru karar !
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
5 ayBenim de hiç olmadı aynı yastayiz ama artık düşünüyorum
00 Yorumla
5 ayDoğru insan cikar karsina kendini zorlayip
Sacma sapan kisilerle tanisma o gelir seni bulur 😊💕00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 aySoruyu gizli sorarken bile. umutsuz vaka olduğun belli. İflah olmazsin 😅😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBu bir kusur değil herkesin süreci farklı işler. Hayatında sonsuza kadar kalacak biri gelsin ve yürüsün seninle. Belki de korunuyorsundur. Şöyle düşün gecikiyorsa güzelleşiyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
5 aytam olarak nasıl davranıyorsun tum davranısını anlatırsan hatanı buluruz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Klasik kimseyi beğenmeyen tipsin işte.
Kendi durumunda özel bir anlam arama.00 YorumlaBence bu kutsal bir mesaj olabilir jeanne d'arc gibi seçilmiş kişisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
5 ayUzulme takilma bunlara cikar seven biri cok sever sinra sıkılıirsn bile
00 Yorumla
5 ayBen de hiç anlamıyorum böyle işlerden, sanırım yalnız kalacağım
00 YorumlaSenin damarlarındaki o kıvılcımı yakacak "O" kişiyle henüz daha rast gelmemişsin ondan. Acele etme.
08 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
5 ayBu konuda bilgim var açıkçası detaylı anlatabilirim sana
03 Yorumla- 5 ay
Anlatırım
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Akışa bırak kendini fazla kasma, hiç beklemediğin anda olur böyle şeyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ne güzel işte tertemiz kızsın seni alan yaşadı 🫠😉🥰
00 YorumlaBende 25 yaşındayım hayatında herşeyin ilkini benimle yaşayacak bir eş istiyorum aslında.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayVallah benim de okul döneminde hiç olmadı bilinçli olarak yapmadım ama bi iki senedir yaklaşık 20 30 kızla konusmusumdur
00 Yorumla
5 ayİyi, dürüst, sadık ve hanım biri olduğun için kaybediyorsun. Eğer şu yırtık kaşmerrrrler gibi olsaydın şimdiye bir sürü sevgilin olmuştu.
İyi insanların kaderi bu malaesef. Kötüler daha değerli
00 Yorumla
5 ayAcilen bir psikoloğa git bu soruyu ona sor tedavi Neyse yapacaktır tedavisi Yoksa bile hapını verir hapı Yoksa bile tedavisini çıkartır tedavisini çıkartamazsa hapını çıkartmaya çalışır Sen merak etme doktorlar halledecektir🤣🤣
00 Yorumla
5 ayBen 29 yaşındayim benim hic sevgilim olmadı tanişacak bi ortamim dahi olmadi dogru düzgün benimde hatam illa ki vardır ama çevre de önemli bunun için
00 Yorumla
5 ayAynı ben 2 yıldır elime yüzüme bulaştırdım. 2 yıldır flörtte kaldı çocuk bana 2 kez teklif etti panikledim reddettim şu an saçma sapan ilerliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayVar mı inanan ? 10 yaş altı çocuk bile güler geçer soruya.
00 Yorumla
5 ayO flört etmeyi bilmediğimizden ya. Bende öyle diyordum, sonra anladım ki yazan erkeklere ya arkadaş gözüyle bakıyoruz ya da direkt engelliyoruz. Klişe cevapları vererek sevgili yaptım şahaen ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKonusurken mesela ne oluyorda kendine konusamiyorum diyorsun. Yani ip nerde kopuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayLisede yaşamalıydın o ergen tatlı flörtleri. Şimdi anca ciddi bulursun.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKonuşabiliriz o zaman söyleyebilirim şöyle yapsan daha iyi olur falan diye
00 YorumlaEn iyisini yapmişsiniz temiz kalin Allah size temiz olanı nasip edecektir biz sebeplere başvuralim Nasipse Allah Ol der olur
11 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 25 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı ve flört etmeyi bilmiyorum, nerede hata yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler