Çirkin biri de değilim. 163 boyunda, kızıl saçlı, minyon biriyim. Fazla sosyal değilim, bakımlı biriyim. Nerde hata yapıyorum sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence bir hata yok. Bunların sebepleri vardır. Bugün madde madde gidiyorum size de öyle yazayım.
1- Belki dışarıdan çok güzel ve zor biri gibi gözüküyor olabilirsiniz ve bu durumdan dolayı yanaşmıyor olabilir insanlar
2- Davranış olarak hoşa gitmeyen bir şeyiniz olabilir.
3- Erkeklerin bazıları kendisini dinlemeyecek kadınları sevmez ve uzak durur. Baskın bir karakterseniz bu durumdan dolayı yaklaşmıyor olabilirler.
4- Nasibiniz yoktur şu an için. Yani çok sorgulamaya gelmeyen bir konu. Zamanı gelince olur
5- ilk zamanlar flört ederken yanlış bir tavrınız olabilir. Bu durumdan dolayı uzak duruyordur karşı taraf
6- Birde şöyle bir şey varki yabana atmayın derim. Bir şeyi çok isteriz olmaz. olağan sürece bırakırız olur
Yani çok kafanıza takmayın daha gençsiniz :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dış görünüşüne önem ver, tanıdığın ve tanımadığın kişilere yumuşak bak, günaydın iyi akşamlar de alçak gönüllü ol, verile selamları gülümseyerek al, hoşuna giden birisi varsa gülümseyerek gözlerinin içine bak kendini ulaşılamaz havasından kurtul sosyal olursan sana açılan çoğalır, yaşında fazla değil, kaçan bir şey yok şansın ve bahtın açık olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlara talep çok, ama sevgili bulmaları erkeklerden daha zor bence. Güvenme konusunda daha haklı sebepler arayıp, daha ince dokuyorsunuz. Eee Türkiye'de ki erkek profili de malum : ) İyi birine denk gelmek gerçekten zor. Gerçi bu erkekler için de öyle, ama kadınlar için birine güvenip ilişki başlatmak daha zor diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Biraz sosyalleşip çevrene erkekleri toplasan ve erkeklerle samimi, sıcak kanlı bir şekilde konuşsan bence birinden biri sana yürüyecektir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de 20 yaşındayım yok hata yapmıyoruz bence eşsiziz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sosyal olmadığın için
00 Yorumla
+1 yılInsanlara önyargılı yaklastiginiz icin oluyo bu eskiden oyle degildi nesil boyle degildi her duygu cok kıymetliydi. Hata surda olabilir bundan 15 sene oncesini dusuncek olursak hoslanılan kisiyi tekrar gormek zordu simdi internet var naptıgından her an haberdarsın bu iyi degil bence. Ben yeni bi iliskiye baslanacaksa biraz gizemli olunmasindan yanayım. Senin olayında beklentin yuksektir bilincaltinda bunu azaltırsan hoslanabilcegin insanları görürsün🌸
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yakında 26 olacağım benim de sevgilim yok, asosyal değilim ama çok sosyal da değilim, bence daha sosyal olmak lazım, daha fazla insanla tanıştıkça potansiyel partner bulman kolaylaşır bir de bilmiyorum belki çok sıcakkanlı değilsin o da sebep olabilir
00 Yorumlahakkında hayırlısı olsun karşına mertçe seven insanları çıkarsın Allah. Seviyorum deyip yalan atanlardan uzak olsun ömrün, kafaya da takma, olup da hayırsız ömür törpüsü bir insan olacağına hiç olmasın daha iyi.
Ayıktın mı Minyon00 Yorumla
+1 yılBen anlamiyorjm ki 70 milyon turkun 30 milyonu evli 30 milyonu sevgili 10 milyonu sevgili ariyor ama nedense bulamiyorlsr bende öyleyim herkes sevgili istiyor ariyor ama kime, yazsak sevgilisisr tipi deiliz ws ws
00 Yorumla18 yaşındayım benimde sevgilim yok kimle konuşsam konuyu bambaşka şeylere çekiyorlar ( konuyu yazmamam siler yorumumu) sanırım bundan dolayı olmuyor millet coşmuş
00 Yorumla
+1 yılBende 31 yaşındayım sevgilim yok ne yani büyük bir sorun mu bu, bence değil sevgilisi olup haram işleyenlere özenme, düzgün bir şekilde mesleğin olsun evleneceğin eşin olacak adam olsun evlen aile kur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. Çok takılacak bir durum değil aslında. Yaşın da daha genç ileride illa olacak zaten niye bunu bu kadar dert edindin ki? Ben 30 yaşına girdim benim de yok hala olursa olur zaten :)
00 Yorumla
+1 yıl1.63 kızıl ve sevgilisi yok kdjdm kankamm 6 yıl sonraki halim misin acaba kdkfmfm şakası bir yana sosyalleşmekle ilgili bence iki ortam gören zaten birini buluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir yerde. Sadece daha henüz evet diyecek kadar ciddi birine raslamadın hepsi bu. Şartı şurtu yok bu işlerin. Her insan enin de sonun da bulur dengini, eşini, aşkını.
03 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hem kısasın hem de kızıl saç.. kızıl saçtan zaten nefret ederim e bir de kısasın 😒😏 en fazla bi seferlik takılmak için idealsin ben sana bunu söyliym
01 Yorumla- +1 yıl
@adamındipsizi konuşma lan teneke
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen hata yapmıyorsun. erkekler sana atak yapmiyordur. sert bir durusun varsa uzak duruyor olabilriler. begendigin kisi olursa göz temasi kur cocukla cesaret kazansin illa ki gelir yanina. basarilar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılYavru ilk önce erkeklere flört edicem gözüyle yaklaşma normal kendin ol zaten gelen geliyor
35 Yorumla- +1 yıl
Vay arkadaş çözülmüşüz biz bu kadar basit miyiz şimdi :d
- +1 yıl
Basit demedim ☺️
- +1 yıl
Demedin ama dolaylı olarak o anlama geliyor :d
- +1 yıl
Böyle bi durum var ama genelde tutuyor
- +1 yıl
İşte tutmasının sebebi de bizim abazan ergenlerin kendini kolaydan satmasından kaynaklanıyor bu durum yine her yolun hemcinslerimin basit olmasına çıktığını gösteriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde hic sevgilim olmadi ayni yastayiz ama ben cok cevre sevmiyorum ya ve sevgiliye falan karsiyim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim değil, sözlüm olması taraftarıyım. Bir kızın ailesinden habersiz sevgili olmak istemem kımseyle. Kendime yakıştırmam.
13 Yorumla- +1 yıl
Abi çoğu yorumda hep senin gibi düşünüyorum, kafa yapımız uyuşuyor
- +1 yıl
@paslanmazdemir İnsan ruhu gerçek slamı benimserse aynı şeyleri düşünür kardeşim 😇
Orjinal kızıl mı🥺 çok nadirsin Türkiye’de yaklaşmaya korkuyor olabilirler 😂
29 Yorumla- +1 yıl
Siz nerde yasıyorsunuz?
- +1 yıl
Kızıl yakısıyor ama kadınlara
- +1 yıl
Dm den yazarmısın
- +1 yıl
Dm den başka türlü konu olur xjdjxjejxke
- +1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen insanın elinde o kadar çok seçenek olduğu zaman hiçbirini istemeyebilir belki seninde durum böyledir
00 Yorumla
+1 yılBen de hata aramana gerek yok Ya lütfen Sırf sevgilim olsun diye acele etme sana yaklaşanlara da hemen duygularını verme
00 YorumlaBu işler kısmet işi bence ben de 22 yaşındayım 3 yıldır bırak sevgiliyi flörtüm bile yok ama takmıyorum halimden memnunum
01 Yorumla
+1 yılSevgiyi dış görünüşe göre arıyorsan bulursun, ama içi dolu olmaz. İç güzelliğine göre kriter belirlemelisin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin olmaması şaşırtıcı ama şimdikiler menfaat çıkar peşinde oldukları için kızlarıda kullamak isterler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin yoksa etrafa mavi boncuk dağıtmadığın içindir. tiple miple alakası yok çünkü çirkinlerinde bir çok sevgilisi oluyor
00 Yorumla 28 yaşındayım en son 2009 da biriyle çıktım ilk ve tekti süperdi sosyal hayat ta önemli mesela bijuteride çalıştım haftada bir kere teklif geliyordu
00 Yorumlaher kızın sevgilisi ollmak zorunda değil ki sen koca bekle koca :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılGel seni seveyim olur mu boy takıntım yok, sadece az kültürlü ol ve fit olsan yeter 🙂
00 Yorumla Sosyal biri değilim diyorsun. Ondan kaynaklanıyor. Doğru olanı sen yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBelkide yasitlarin ile iyi anlasamiyorsun. Yas skalani degistirmeyi dene
00 Yorumla
+1 yılsenden kaynaklı diye algıladım güven problemin varsa, kimseyi sevip beğenemiyorsan olmaması normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı guzelsindir kimseyi dengin görmüyor olmalısın
00 Yorumla
+1 yılOlur olur neden olmasın. Az daha sosyal ol belki şansın artar o konuda da.
00 Yorumla
+1 yılGünü gelince senide biri bulur gercek resmini. pp yap daha iyi deyilmi
00 YorumlaSorunun içinde cevabı da vermişsin. Biraz daha sosyalleşebilirsin.
00 YorumlaAllah Allah, aynı kaderi paylaşıyoruz ne olacak böyle. Yani gelmiyor. Olmayınca olmuyor
016 Yorumla- +1 yıl
Geçiyor aynen ben çok isterim benim gibi iyi hayırlı birisini düşünsene akşam beraber yemek yersin televizyon izlersin her anını onla paylaş ne güzel olur içim kan ağlıyor ama hayırlısı olacağını sanmam böyle bekar öleceğim inşallah ikimizde bize layık hayırlı bir kısmet buluruz ha bu arada evlenince mesaj at tebrik edeyim seni
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sosyal olmadığından sır yoksa dediğin gibiysen illa ki olur yani ya da bizi yiyorsun burada :)
00 YorumlaOlabilir bence biraz etrafına bak hata yapmıyorsun neden hata yapasın ki
00 Yorumla
+1 yılİşte sorunun cevabı kendi açıklaman içinde be gözüm
00 Yorumla
+1 yılÖnemlidir olan insanını bulmak insan ama hayvan olan bir ton insan var onun zaman ve şansına kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha fazla sosyal ortamlarda bulunmalısın. Günümüzde bu konu özellikle kızlar için hiç sorun olmuyor aslında. Sadece biraz daha kalabalığa karış ve kendi içine kapanma. Bu yeterli olacaktır😊
00 YorumlaKS de çok zor o iş başka portallarda dene şansını burada amaç çok farklı gibi sanki herkeste :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçtan kaybediyon saçtan saçı değil marjinallikten çık :)
00 Yorumla bu iş kısmet işi , fazla acele etme bence , illa biri olacak dersen yanlış adamlar yıpratır seni
00 Yorumla
+1 yılYani özgüven bide konuşma ile alakalı oluyor genelde
00 YorumlaOrijinalden kizilsan çok güzel olduhun için yanasamiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılkendine bakmaktan . unutmuşsun herşeyi neyse çok geç sayılmaz 5 sene içinde bulmaya bak
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da tiyatroya gidecek kimsem yok. Bana eşlik ederr misin
01 Yorumla
Soran+1 yılolur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKader, bazen çok çirkin kzilar çok yakışıklı erkekler sevgili oluyor evleniyor, güzel kizlara erkekler beni begenemz bu diyerek açılmıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Bende 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende 20 miyim genç seversem buluşalım koklasalim takılalım bak sana görmediğin neler gesterrecem ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüt gibi beyaz tenin varsa hatta şu an aşık oldum ben
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet beyaz tenliyim
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğim
+1 yılGuzellik göreceli bir durumdur fakat sosyal olmadığın için olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir fotonu koysan yorum yapardım ama sempatik mi değilsin yoksa?
00 Yorumla
+1 yılSanırım 97,98lerle alakalı sorun bu😆😆😆 etrafımda olan 97,98ler hepsi aynı bekar ya da sevgili yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin olmaması bir sorun değil. Herkes sevgili yapmak zorunda değil bu seni hatalı yapmaz. İlla biri olsun istiyorsan ortamlara fazla takıl çok ciddi durma yanaşan biri olur mutlaka
20 Yorumla
+1 yılBahsettiğin gibiyse mükemmel bir insansın... Bizi de çok överler ama durumlar böyle maalesef... Çözümü de bilmiyorum :/
00 Yorumla
+1 yılOlmayınca olmuyor bende çözemedim benimde bi türlü olmuyo:(
00 Yorumla
+1 yılHata yapmıyorsunuz sizi farkedemiyolar yoksa çok güzelsiniz siz sevelmezsiniz
00 Yorumla
+1 yılKendinle barışık olmalısın taliplerini gözden geçir tanış bir çay iç
00 YorumlaNasibinde biri varsa olur yoksa olmaz bizimde yok sevgilimiz
00 YorumlaAsosyal olmandan veya kimseye güvenememenden kaynaklı bence
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!