24 yaşındayım ve sevgilim yok. Nerede hata yapıyorum?

Bence bir hata yok. Bunların sebepleri vardır. Bugün madde madde gidiyorum size de öyle yazayım.
1- Belki dışarıdan çok güzel ve zor biri gibi gözüküyor olabilirsiniz ve bu durumdan dolayı yanaşmıyor olabilir insanlar
2- Davranış olarak hoşa gitmeyen bir şeyiniz olabilir.
3- Erkeklerin bazıları kendisini dinlemeyecek kadınları sevmez ve uzak durur. Baskın bir karakterseniz bu durumdan dolayı yaklaşmıyor olabilirler.
4- Nasibiniz yoktur şu an için. Yani çok sorgulamaya gelmeyen bir konu. Zamanı gelince olur
5- ilk zamanlar flört ederken yanlış bir tavrınız olabilir. Bu durumdan dolayı uzak duruyordur karşı taraf
6- Birde şöyle bir şey varki yabana atmayın derim. Bir şeyi çok isteriz olmaz. olağan sürece bırakırız olur
Yani çok kafanıza takmayın daha gençsiniz :)
Dış görünüşüne önem ver, tanıdığın ve tanımadığın kişilere yumuşak bak, günaydın iyi akşamlar de alçak gönüllü ol, verile selamları gülümseyerek al, hoşuna giden birisi varsa gülümseyerek gözlerinin içine bak kendini ulaşılamaz havasından kurtul sosyal olursan sana açılan çoğalır, yaşında fazla değil, kaçan bir şey yok şansın ve bahtın açık olsun
Kadınlara talep çok, ama sevgili bulmaları erkeklerden daha zor bence. Güvenme konusunda daha haklı sebepler arayıp, daha ince dokuyorsunuz. Eee Türkiye'de ki erkek profili de malum : ) İyi birine denk gelmek gerçekten zor. Gerçi bu erkekler için de öyle, ama kadınlar için birine güvenip ilişki başlatmak daha zor diye düşünüyorum.
Biraz sosyalleşip çevrene erkekleri toplasan ve erkeklerle samimi, sıcak kanlı bir şekilde konuşsan bence birinden biri sana yürüyecektir diye düşünüyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben de 20 yaşındayım yok hata yapmıyoruz bence eşsiziz
hakkında hayırlısı olsun karşına mertçe seven insanları çıkarsın Allah. Seviyorum deyip yalan atanlardan uzak olsun ömrün, kafaya da takma, olup da hayırsız ömür törpüsü bir insan olacağına hiç olmasın daha iyi.
Ayıktın mı Minyon
Insanlara önyargılı yaklastiginiz icin oluyo bu eskiden oyle degildi nesil boyle degildi her duygu cok kıymetliydi. Hata surda olabilir bundan 15 sene oncesini dusuncek olursak hoslanılan kisiyi tekrar gormek zordu simdi internet var naptıgından her an haberdarsın bu iyi degil bence. Ben yeni bi iliskiye baslanacaksa biraz gizemli olunmasindan yanayım. Senin olayında beklentin yuksektir bilincaltinda bunu azaltırsan hoslanabilcegin insanları görürsün🌸
Çok takılacak bir durum değil aslında. Yaşın da daha genç ileride illa olacak zaten niye bunu bu kadar dert edindin ki? Ben 30 yaşına girdim benim de yok hala olursa olur zaten :)
Hiç bir yerde. Sadece daha henüz evet diyecek kadar ciddi birine raslamadın hepsi bu. Şartı şurtu yok bu işlerin. Her insan enin de sonun da bulur dengini, eşini, aşkını.
Sabır erdemdir aynen niyetim çok ciddi eğlence heves değil ama olmadı olacağını sanmam kabullendim bekar öleceğim maalesef hayırlısı sağlık olsun iyi insanım iyiler sevilmez kızlar genelde serseri züppe sever şans yok
sen hata yapmıyorsun. erkekler sana atak yapmiyordur. sert bir durusun varsa uzak duruyor olabilriler. begendigin kisi olursa göz temasi kur cocukla cesaret kazansin illa ki gelir yanina. basarilar
Ben de hata aramana gerek yok Ya lütfen Sırf sevgilim olsun diye acele etme sana yaklaşanlara da hemen duygularını verme
Bu işler kısmet işi bence ben de 22 yaşındayım 3 yıldır bırak sevgiliyi flörtüm bile yok ama takmıyorum halimden memnunum
Allah gönlüne göre versin hayırlısı seni çok iyi anlıyorum bak nasip işi aynen ve iyiysen sevilmezsin iyi ve güzel olan sevilmiyor genelde kızlar serseri züppe sever ben yakışıklıyım ama şans yoksa yoktur hakkımızda hayırlısı
Sevgiyi dış görünüşe göre arıyorsan bulursun, ama içi dolu olmaz. İç güzelliğine göre kriter belirlemelisin
Sevgilin olmaması şaşırtıcı ama şimdikiler menfaat çıkar peşinde oldukları için kızlarıda kullamak isterler
sevgilin yoksa etrafa mavi boncuk dağıtmadığın içindir. tiple miple alakası yok çünkü çirkinlerinde bir çok sevgilisi oluyor
28 yaşındayım en son 2009 da biriyle çıktım ilk ve tekti süperdi sosyal hayat ta önemli mesela bijuteride çalıştım haftada bir kere teklif geliyordu
her kızın sevgilisi ollmak zorunda değil ki sen koca bekle koca :D
Sosyal biri değilim diyorsun. Ondan kaynaklanıyor. Doğru olanı sen yapıyorsun
Belkide yasitlarin ile iyi anlasamiyorsun. Yas skalani degistirmeyi dene
senden kaynaklı diye algıladım güven problemin varsa, kimseyi sevip beğenemiyorsan olmaması normal
Günü gelince senide biri bulur gercek resmini. pp yap daha iyi deyilmi
Sorunun içinde cevabı da vermişsin. Biraz daha sosyalleşebilirsin.
Allah Allah, aynı kaderi paylaşıyoruz ne olacak böyle. Yani gelmiyor. Olmayınca olmuyor
Hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı sağlık olsun gerisi boş ama yalnızlık zor acı cekmeye devam ke 😁
🤣Maalesef ki öyle Allah kaderimizi böyle yazmışsa bizede saygı duymak düşer acılar kankamız olmuş
🤣Genede deme boş ver hayırlısını iste şans olmayınca olmuyor ben istesem olurdu ama hep yanlış insanlardı yol verdim doğru insan bulana kadar evlenmem ama doğru insan da çok az var ben kabullendim bekar öleceğim ne yapalım kaderimiz bu
Arada doğru insanlara da yol vermişizdir bence, ben halen kabullenmek istemiyorm daha genciz kabul etme sen de
Doğru olmadı olsa kabul ederdim vallaha asla kaçırmazdım benim içime doğmuş kabul ettim artık üzülmeye devam yapacak bir şey yok içimde hep sızı olacak alın yazım bu ne yapalım Allah büyük hayırlısı olmasa da öyle böyle hayat geçiyor
Böyle hayat geçiyor geçiyor da işte nereye kadar. Herkes kabulleniyo da yine o işte olsa nolurdu iyi olurdu diyosun
Geçiyor aynen ben çok isterim benim gibi iyi hayırlı birisini düşünsene akşam beraber yemek yersin televizyon izlersin her anını onla paylaş ne güzel olur içim kan ağlıyor ama hayırlısı olacağını sanmam böyle bekar öleceğim inşallah ikimizde bize layık hayırlı bir kısmet buluruz ha bu arada evlenince mesaj at tebrik edeyim seni
🤣🤣Eyvallah ne demek kardeşim vallaha olursa atarsın site kalkar mı daha Allah bilir herşeyin hayırlısı
Ben yakında 26 olacağım benim de sevgilim yok, asosyal değilim ama çok sosyal da değilim, bence daha sosyal olmak lazım, daha fazla insanla tanıştıkça potansiyel partner bulman kolaylaşır bir de bilmiyorum belki çok sıcakkanlı değilsin o da sebep olabilir
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş