Garip hissettiriyo?

Sevgilimi çok seviyorum. Aramızda çok yaş farkı var. Aynı iş yerindeyiz iş yeri öğrenmemeli diye gizli yaşıyoruz ilişkiyi ama ne zaman başbaşa kalsak bunların önemi kalmıyor, bana bakışı benimle konuşması en ufak detayı bilmesi. Bi bakışımdan, sesimin tonundan bile ne istediğimi, hissettiğimi, düşündüğümü anlıyor. Bugün evrak dolduruyorduk o benden üst yönetimde ona yardım ediyordum odasında onun evraklarını da ben doldurdum yoğundu diye kafamı kaldırdım baktım ona gözlerinin içi parlayarak öylece izliyor o kadar içimi ısıtıyorki. Sarılırken ense kokusunu sevdiğimi bildiği için özellikle onda sevdiğim bi koku var onu ensesine dürüyor beni delirtiyor. Özellikle evdeyken kucağına alınca beni her şeyi unutuyorum. Sarılırken bazen o kadar sıkı sarılıyorki içine giriyorum resmen. İşteykende kalabalıkta toplantıda kantinde molada biliyorum beni izliyor etrafımda her an korumasındayım biliyorum. Ama bunlara rağmen gizli yaşamak zorunda kalmak bazen beni çok yoruyor. Arkadaşlarıma söyleyemediğim bir durum çünkü çok riskli iş için, ilk ilişkim olduğu içinde belki bu kadar yoğunum ama böyle ilte. Bi sonumuz yok ama evlilik olsun ciddileşme olsun eninde sonunda biticek ve çok uzun sürmez çok belli bunu bilerek başladık ilişkiye :/
Garip hissettiriyo?