Az önce hayatımda ilk kez bir konuda dürüst davrandım. Tıpta okuyan aynı ünivdeki bir çocuğa şişman olduğumu itiraf ettim. Çok tuhaf hissediyorum. internetten tanıştık. Aynı ünivden çıktı. Çocuk çok iyi biriydi. Hep özelden arayıp konuşmuştum. Numaranı aç dedi durdu. Vicdanım el vermedi. Babamda doğruyu söyle kızım dedi. Doğruyu söyledim. Çocuk önemli değil. Arkadaşımsın dedi. Ben muhabbetini sevdim senin dedi. Ve numaramı istedi. Verdim numaramı. Çok tuhaf hissediyorum. Kesin okul açılınca görüşmek isticek. Şimdiden fotoğraf diye tutturdu. Şişman sevgilim bile olabilir dedi. Çocuk hem yakışıklı hem tıpta okuyor. Anlamadım. Dürüstlük yaptım.Çocuk kızmadı. Şimdi bana karşı kin beslemez dimi içinde?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılNe için kin besleyecek ki?
Şişman olduğun için sen kendin dert ediniyorsun o bunu dert etmiyor ki.
Hem bir çok kilolu arkadaşın çok mutlu birlikteliği var.
Burada önemli olan sadece fiziki şartlar değil. Gönüller bir olunca samanlık seyran olur derler.
Ayrıca; sende fazla takmamalısın kafana. Allah dağına göre kar verir.
Gönül sevdi mi göz kamaşır...08 Yorumla
Soran+1 yılResim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
O arasa elbette ara, mesaj atarsa elbette cevap ver. Dediğim gibi sen kendi kendini yanlış değerlendiriyorsun.
O da sana söylüyor kendine güven diye. Ona söylediklerine gelince bence kendini yok yere hırpalıyorsun sen.
Biraz kendine güven her şey çok güzel olacak göreceksin..
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Peki kardeşim demem iyi mi kötü mü?
- +1 yıl
Rica ederim.
kardeşim demen kötü değil ama arkadaşım dersen daha uygun olur bence..
Soran+1 yılTamam peki çok teşekkür ederim. Bu arada telaştan unuttum. Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim, sizinde bayramınız kutlu olsun, her gününüz bayram tadında olur inşallah :)
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim:)
En İyi Cevaplar
+1 yılkin besliycek bir durum yok ki... ilerde belli olur çoğu şey. yüz yüze görüşürsenüz o anki tavırlar belirler ileriki durumunuzu
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Haklısınız. Ama görüşeceğini sanmıyorum. Çünkü devamındaki olayı anlatayım. Resim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
sen elinden gelen şeyi yapmışsın yani ilk baştan net olmuşsn. artı onu düşünerek üzmek istemediğini de belirtmişsin. buna rağmen o hala senin bu hassasiyetini görmezden gelip sessiz kalıyosa senin yapacak bişeyin kalmıyo bence. çok fazla üstüne düşme eğer seni önemsiyosa zaten konuşacaktır ama konuşmayı keserse demekki çokda ümit bağlanacak birisi değilmiş
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim. Bu arada Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun :)
- +1 yıl
sağol seninde bayramın kutlu olsun :) :)
Biraz özgüvenli olun ya tedirgin olmayın karşınızdaki sizi beğendi mi diye
02 Yorumla
Soran+1 yılDevamındaki olayı anlatayım. Resim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yok yok kin beslemez deee babanla mi bunu konustun :))
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Benm ailemde bilir erkek arkadasimi babamda bilit hatta ama ben yinede konusmaya cekiniyorm :) nasil konusabldn guzel bsey aslinda da ben cekiniyorum :) ayrica kin tutmaz sen dogrusunu soyledin sonucta takilma o kdar o zmana kadar hatta kilo ver okul acilincaya kadar sıkı diyet ve sporla :)
Soran+1 yılBende çekiniyorum. Bazen. Ama genel olarak yanlış yapmamak için soruyorum işte Zaten sevgilim değil ki. Arkadaşım olduğunu belirttim babama. Aynen bacım haklısın. Bakalım kilo vermeye çalışıyorum işte. Teşekkür ederim. :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Ne kini. Ama madem 2 aydan çok var okulların açılmasına sende gayret et kilo ver. Madem çocuk sana fiziğin için değil kendin olduğun için değer vermiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama ben yanlış anlamasın diye kardeşim dedim. Olayı anlatım. Resim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Nice insanlar başkasının hayalleri ile oynar. Sen gerçeği demişsin. Ayrıca güzellik ne demek. Yüzünde iz mi var. ya da kilodan dolayı mı çirkinim diyorsun. Takılma. Ha şimdi senle konuşmayacak mı konuşmasın. Demek ki o cinsellik arıyor. Aramassa aramasın. Takılmayın bunlara. Önünüze bakın. Ayrıca zayıflarsınız biraz bakım al sana dünya güzeli. Kaldı ki zayıflamayıda sağlığınız için yapın.
Soran+1 yılHaklısınız da ben işte ilk kez böyle bir konuda doğruyu söyleyince sonrasında napcağımı bilemedim. Sıkıntı değil canı sağolsun. Sırf ona yamandım gibi algılamasın diye kardeşim dedim hatta. Zaten benim derdim okumak. Sorun değil yani
+1 yılzannetmiyorum kin beslicegini sadece biraz sitem eder neden sakladin neden boyle birsey yaptin gibisinden ama daha sonrasinda arkadasliginiz devam eder durust olmak zordur ama cesaret verici birseydir ben arkadasliginzn devam. etcegine inaniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen gerçekten bu konuda zor. Hayatta bir tek bu konuda yalan söyledim. Babam dedi olmaz böyle. Dürüst ol artık. Seni gören böyle görsün. Arkadaşlığınızın devam etceğinize inanıyorum demişsiniz. Ben size devamında olan olayı anlatayım. Resim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
+1 yılSende zayiflarsin olur biter bunu dert neden ediyorsun ki :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Da işte bir tuhaf oldum.
+1 yılSen hic durust olmadin mi bu yasina kadar, ilk kez mi durust oluyon.. hem kilolu insanda sever sevilir kompleks yapacak ne var bunda
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk kez kilo muhabbetinde dürüst oldum. Bir tuhafım
- +1 yıl
Yapma lutfen ya, takuntili olmak zor durumdur, ben 169/57 yim ama bende kilolu insan severim mesela... insanlarin oldugu gibi gorunmeleri taraftariyim ne olursa olsun...
Soran+1 yılHaklısınız. Da ilk kez söyleyince. Ben bu yaşıma kadar sanaldan tanıştıklarıma hep fizik konumda yalan söyledim. Sadece o. Ama hayatımda başka hiç bir konuda yalanım yoktur benim. Onuda iyi çocuk diye vicdanım el vermedi. Kandırmış gibi olmak istemedim. Doğruyu söyleyim dedim işte
- +1 yıl
Rahatsizligi olan,120 kilo bir genc kiz.. tek kelimeyle senin sorunun oz guven eksikligi.. kendine guvenmiyorsun, herseyden once kendini sevmiyorsun..
Soran+1 yılDoğru. 170 boy 125 kilo. Peki siz nerden anladınız 120 civarı olduğunu?
- +1 yıl
Sana yardimci olmak icin tum yorumlari okudum..
Soran+1 yılPeki sonuç?
- +1 yıl
Sonuc, senin sorunun kendinle.. sen kendini sevmiyorsun.. ozguvenin yok korkaksin..
Soran+1 yılEvet çok doğru. Ama bir zayıflayabilsem. Gerçekten her şey hallolucak. Bunu da zamanından beri insanların dalga geçmesi, ne bileyim herkesin dışlaması. Vb öyle bu hale geldim işte
- +1 yıl
Allah Allah mecburmusun zayiflamaya.. onemli olan senin kendini nasil hissettigindir.. bak bende zayifim 169/57.. cevrem hep iskelet diye dalga gecerdi.. pehhhh cok da umrumdasiniz.. yiyorum hemde coookkk severim yemegi, ama bunye nankor ))) ben boyle mutlu hissediyorum kendimi. Sende sev kendini bosver... 120 -150 kimene yahu.. sagligini tehdit eden bir sey yoksa sorunda yok... illaki baskalari begensin diye insan kendinden taviz vermemeli... 170 boyun var, karsidam geldiginde heybetli bir bayan geliyor olursun ne guzel valla benim hosuma gider... korkma sev kendini...
- +1 yıl
Akrep Nalan da kilolu ama 10 numara sesi var 10 numara sanatci... sende muzik hastasisin ne var yani kilon varsa
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞişmanlık kötü değil yalancı olmak kötü mutlu olun emi
03 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
- +1 yıl
İnş
Soran+1 yılİşte şimdi bir parça yalan söylemiş oldum ya hani kızmamıştır. Ya da kin duymaz. Yapmaz dimi?
Bence onu test ettiğini düşünüyor. Gerçekten şişman olduğunu görünce terk edecek.
110 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldu sanırım. Çünkü. Resim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
Soran+1 yılAnladım. Tamam. Benim öyle bir derdim yok zaten.
Soran+1 yılŞimdi kardeşim demem iyi oldu mu peki? Hani ona yamanmış gibi bir izlenim vermek istemedim. İyi mi olmuş sizce?
Soran+1 yılNe yapayım başka. Psikolojik olarak korktum. Bir daha demem.
Soran+1 yılBen kardeşim deyince oda kardeşim dedi. Napayım sanki ona yamanmış gibi izlenim vermek istemedim
Soran+1 yılYok ya niye öyle bir şey yapayım. Hayatta yapmam. Ben öyle bir insan değilim. Beğeniyorsa bu şekilde beğensin
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılHayir tsbiki bulmussun adam gibi birini yuru bee kim tutar seni
08 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum. Resim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Onu bekle evt hemende yargilama sonra pisman olabilirsin
Soran+1 yılHemende yargılama derken. Ne konuda?
- +1 yıl
cevap yazmadi falan demissin belki isi vardir suanda musayit olmayabilir vede gercekten begenmisde olabilir yargilama
Soran+1 yılAnladım hayırlısı ya bakalım
- +1 yıl
Aynen oyle hakkinizda hayirlisi olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sağolun. Bu arada Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.
- +1 yıl
Tsk sizinde madam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de tip okudum. Vakit bulamaz senle konusmaya daha sonra İyidir belko :)
027 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda öyle diyordu. Fakat bana vakit ayıracağını söylüyordu. Tabi gerçek kimliğimi açıklamadan önce :D
Cevap sahibi+1 yıl:D yabiz ne hizli notlar aliyoruz bir bilsen :)) Ne cok calosiyoruz ;) Her sey gonlunce olsun sismanim deyip durma o zayiflatir seni Beslenme uzmanina bir git hormonlarda bir problemin varsa endkrin e gitmelisin kac kilosunki :)
Soran+1 yıl125 kilo. 1.70 boy keyfimden bu hale gelmedim. Stres. İnsilün direnci. Alerjik astım ve ilaçları. Vb Vb Panik atak falan bu hale geldim.
Soran+1 yılBen size devamında az önce olan olayı anlatmak istiyorum. Okuyup yorumlarsanız sevinirim. Resim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Kardeşim dedim ona yamanmış gibi hissetmesin diye. İyi mi olmuş , Kötü mü? Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılSimdi ben sana keyiftenmi geldin dedim ayip ediyiorsun ama ne oldu o gulen kiza :) Tedavi olacaksin
Cevap sahibi+1 yılBen sana kendine sisman dedigin icin deyip durma ded. Sen yanlis anliyorsun amam beni lutfen
Soran+1 yılYok ben sizin için değil durumu belirtmek için söyledim
Cevap sahibi+1 yılKilo verdikce hepsi duzelecek yavas yavas sorunlarinin
Soran+1 yılDüzelcekte. Son yazdığım durum varya onu okuyup bir yorum yapabilir misiniz acaba rica etsem?
Cevap sahibi+1 yılMesaj at sen o atarsa takma fazla Yani demem o ki ben de guzellik kavrami yoktur onda vardir bilemem ama Sen hoslaniyosun dimi ondan Kilo problemimi halledecegim zamnla de eger sorun kiloysa konusun biraz okullar acilmadan
Soran+1 yılNe konuşayım ki kiloyla ilgili anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılSorun kiloysa halledilir yani once ona senmi kardesim dedim
Soran+1 yılEvet o bişey demedi. Ben ilk başka kardeşim dedim. Ben dedikten sonra oda kardeşim dedi. Bunu dememde ki maksatta hani sanki ona yamanıyor izlenimi vermemek içindi. İyi mi yapmışım kötü mü sizce?
Cevap sahibi+1 yılSen dediysen o da der tabi iyi deghil bu
Soran+1 yılPeki bir daha demezsem ne olur? Durum düzelir mi
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılİyi bayramlar
Soran+1 yılÇok Teşekkür ederim. Telaştan söylemeyi unuttum bende. Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun. Sağolun
Cevap sahibi+1 yılBen tesekkur ederim Bana biri kardesim dedimi direk bacimdir neden dedigini aciklamam lazim
Soran+1 yılAma ben onu şişman olduğumu açıkladıktan sonra belirttim. Heralde sırf o yüzden dediğimi anlamaz mı?
Soran+1 yılYa zaten resmimi gördü. Eğer beğenmediyse hiç konuşmaz. Öyle değil mi? yani ben kardeşim demeseydim bile zaten beğenmemiş ise konuşmazdı diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
Cevap sahibi+1 yılAnlar da anlamaz da belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılYanilmiyuorsun gibi ama bilemiyorum tam insanlar cok farkli dusunur herkes bir degil
Soran+1 yılNapalım hayırlısı olsun. Olan oldu artık. Benim içimde ukteydi tıp. O yüzden bir uktem bir özsaygım oluyor tıpçılara karşı
Cevap sahibi+1 yılSen ne okuyorsun
Soran+1 yılYa ben istediğim bölümde okuyorum. 5 yaşından beri müzikle ilgileniyorum. Küçüklükten beri hayalim. Müziği çok seviyorum. Ve müziksiz asla yapamam. Müzik öğretmenliğinde okuyorm. Fakat ben, Hayvanları sevdiğimden dolayı ikinci meslek olarak veteriner doktor olmayı da çok istedim,. . O yüzden tıp lafı duyunca içimdeki veteriner doktor olma hevesi çıkıyor.
Soran+1 yılSizinle konuşabilir miyim?
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi sende fotonu atıcan yaa o fotolar giderek açılcak demedi deme sakın yok şuranı aç yok buranı aç arkası bitmez
012 Yorumla
Soran+1 yılYok artık daha neler.
Soran+1 yılNe gibi?
Cevap sahibi+1 yılöyle tabi numaranı verir vermez foto istedi demi
Soran+1 yılanlatayım ben devamındakini. Resim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılanladım bekle bakalım artık bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılsen kendine haksızlık etme eminim çok güzel bir kızsın bu kadar kilonu kafana takma hem fazla kilo değilde bence hafif balık etlisin
Soran+1 yılTamam işte benim tek korkum bana kin duymasın falan diyeydi.
Cevap sahibi+1 yılyaa neden kin duysun saçmalama lütfen istersen özelden konusalım açayım gizliliği
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılhadi açtım gel
Cevap sahibi+1 yılne oldu yazmaktan vazmı geçtin
Soran+1 yılSağol abi
kendine güven biraz, ne bu hal ya
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvenince ne oluyor. Gerçeği değiştirmiyor ki
Dert edilecek bir şey değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanla oglan mi tavliyon
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır babamdan gizlim saklım olmaz benim. Babama anlattım durumu. Babam gerçeği söyle konusursa konuşsun dedi. Konusmazsada kendisi bilir dedi. Laflarınıza dikkat ederseniz sevinirim
Cevap sahibi+1 yılPardon kusura bakmayiniz
+1 yılYaptığın İş Değil..
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Neden Senden Kin Tutsun ki? Kin Tutan İnsandan Uzak Durursun Biter. Şişmansın Diye Seni Beğenmemesinden Korkmak Nasıl Bir Şey?
Soran+1 yılNasıl bir şey anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir şey. Ben bundan çok üzülüyorum ya. Bir de ilk kez bu konuda bir insana doğruyu söyledim. Böyle biraz üzülüyorum açıkcası
- +1 yıl
Babanı ve Seni Takdir Ettim Bunları Anlatabilmen Karşılıklı Baba Kız Değilde Arkadaş Dahi Olduğunuzu Düşündürdü Zira Boşver O Olmaz Başkası Olur? Sen Sen Ol Bunları Ona Yazma Beni Beğenmezsin Felan Vb. Fotoğrafını Gönder Sorun Yok? Telefonun Var :) Zeki Biri İse Senin Fotoğraflarını Sen Göndermeden Dahi Görebilir.. :)
Soran+1 yılValla devamında öyle olmadı size anlatayım. Resim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Ben 29 Yaşımdayım 200'den fazla 250'den Az Kadınla birlikteliğim oldu hiç bir zaman dış görünüşle insanları değerlendirmedim. Çevremdekiler hep şaşırmıştır ilişkilerimdeki insanlara.. Sen sen ol bir daha yazma ve arama ararda yazarsa yüz verme. Kilolu isen zayıflamak senin elinde 2 ay içerisinde 10-15 kg verebilirsin böyle itlerin %100'ü kilolu diye beğenmediği kadınlara zayıflayınca kölelik yapıyor bunu unutma.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim. Peki kardeşim dedim iyi mi olmuş böyle söylediğim, Kötü mü?
- +1 yıl
Çok güzel olmuş bir daha yazma arama hatta engelle.
Soran+1 yılNeden engelliyeyim ya da aramıyım ki anlamadım için soruyorum?
- +1 yıl
Sen bu adama aşık değil misin? Üstelik kendince belli etmişsin ileride üzülmek istemiyorsan okul esnasında derslerine odaklanmak istiyorsan engelleyeceksin bir daha yazmaz sana umut doğmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hayırlı olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ama ben yanlış anlamasın diye kardeş dedim. Resim istedi ben dedim güzel diilim. Ya kendine güven dedi. İyi dedim bak güzel diilim ama koyayım Dedimki inşallah bana kızgın degilsindir kardeşim. Ben senden çekindiğim için sakladım. Ama vicdanım el vermedi. Gerçeği söylemek istedim deyince. Sen rahat ol kardeşim koy hadi resmi dedi.. Gösterdim whatsaptan. Koydum dedim. Sadece, ne güzel dedi. Belli ki beğenmedi. Bende dedim ki üzgünüm seni üzdüğüm için. dedim sana güzel değil diye dedim. Kafaya takma sen dedi. Bende takmıyorumda üzülüyorum işte. Seni üzdüm diye. Kusura bakma tekrardan dedim. Sonra cevap yazmadı. Şimdi napmam lazım. O ararsa arayım, o mesaj atarsa atayım dimi? Ve bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
Soran+1 yılama kardeşim dedim sırf ona yamanma gibi izlenim bırakmamak için. Sizce iyi mi kötü mü böyle demem?
+1 yılbakarız bakmasınada
01 Yorumla
Soran+1 yıleeee?
+1 yılYok ya
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!