Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Bunlara pek cok sey etken olabililiyor.
Birincisi diziler ve K-pop etkisi. Kore dizilerindeki erkekler aşırı nazik, duygusal, sadık ve romantik gösteriliyor. Bu da “Türk erkeklerinden farklı” algısı yaratıyor (gerçek hayat çoğu zaman öyle olmasa da).
İkincisi tehlikesiz ve mesafeli görünmeleri. Uzak kültür, dil bariyeri vs. olduğu için beklenti düşük oluyor; hayal kurmak kolay, hayal kırıklığı riski az.
Üçüncüsü bakımlı ve soft maskülenlik. Sert macho tavır yerine temiz, özenli, duygusunu belli eden erkek tipi bazı kadınlara daha çekici geliyor.
Dördüncüsü Türkiye’de yaşanan deneyimler. İlgisizlik, kabalık, aldatma gibi şeylerden yorulan bazı kadınlar “en azından bunlar öyle değildir” diye düşünüyor (bu da biraz romantize etme).
Beşincisi farklı olana özenme. Nasıl bazı erkekler yabancı kadınları idealize ediyorsa, burada da benzer bir durum var.
Özetle: Gerçek Koreli erkekten çok, zihinlerdeki Koreli erkek seviliyor. Tanıyınca tablo çoğu zaman değişiyor 😅
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Koreli erkek imajı dizilerden parlatılmış bir vitrin gibi durur ama gerçek hayat vitrinle yürümez. Türk erkeği toprağına bağlıdır ailesini sahiplenir sorumlulukla büyür. İnancı hayatın merkezindedir bu da evlilikte istikrar getirir. Sevdiğini korur kollamayı bilir zor zamanda kaçmaz yük alır. Manipülasyon sandığın şey aslında duygusal yoğunluktır sahiplenme refleksidir. Bizde erkeklik süslü sözden değil duruştan anlaşılır. O yüzden ev kurulur yuva tutulur uzun soluklu bağ yaşanır. Masal arayana uzak kültürler çekici gelir ama gerçek hayat sıcaklığı burada saklıdır.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayDavulun sesi uzaktan hoş geliyor bazılarına ama belli ki gündemi de pek takip etmemişsiniz eğer takip etseydiniz tam evlenilecek dediğiniz Koreli erkeklerin deep fake skandalında 220 binden fazla kişiyle başı çektiğini duymuş ve o büyük skandalı duymuş olurdunuz. Genelde Asyalılar dışarıdan göründüğü gibi masum değiller yani böyle bir algımız var ama bu doğru değil.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vallahi öyle. Geçen Instagram'da bir tane koreli gördüm. Sanırım dansçıymış. Oğlanda bir vücut var görmelisin. Yemimle eridim, seksili danslar da yapıyordu ahaha jdndjs
33 Yorumla- 6 ay
Vallahi öyle taş bebek gibiler 😄 kadına çokta değer veriyorlar
u 6 ayAllah tüm isteyenlere nasip etsin kzkskskak
- 6 ay
Ahahah amin😄
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım SilverBlooming 💕 fotoğrafa bakıp “evlenilecek erkek” diye düşünmek çok normal, hepimiz dizilerde, kliplerde o hayallere kapılıyoruz 😄 Ama Koreli, Türk, İtalyan fark etmez; tek tek insan bakmak lazım.
Dramalardaki Koreli erkek profili çoğunlukla romantik, sadık, çalışkan gösteriliyor ama bu kurgu. Gerçek hayatta kültür farkı, aile yapısı, kıskançlık, askerlik, iş düzeni, hatta yemek alışkanlığı bile ilişkiyi zorlayabiliyor.
Bence “Koreli olsun da nasıl olursa olsun” değil; “Bana saygılı, sevgi dolu, uyumlu olsun” diye düşünmek çok daha sağlıklı canım 🥰✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
6 ayYani yakışıklı oluyorlar kültürlerini huylarını bilmem ama
10 YorumlaBilmem erkekler ilgi alanım değil ama Kore kızları tam sevilmelik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u 6 ayHayır değil,
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. “İlginç bir genelleme 😅 Ama evlilik karakter meselesi, ülke farketmez. İnsan kendi değerleriyle belli olur.”
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı.
6 ayTürkiye’ye gelen bozuluyor 😂
https://www.youtube.com/embed/scjkkjM6seYhttps://www.youtube.com/embed/Mxl-ZhKP5vU00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Pek çok ülkeden arkadaşım var. Fakat Koreliler bi başka. Çok bakımlılar ve cidden kibarlar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Oooo enişte koreli olur inşallah. Sevdiğin adama kavuşmanı diliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayŞaka , maka bir tarafa ben bu adamın hayranıyım, hemde bayaa baya fanatik birisiyim. Beşiktaş takımından bile çok seviyorum, formula1 takımından bile çok seviyorum. Onun ismi jcw😀😀😀hahshwh Gelde aşık olma , oppa çok seksii😀gahshslflwğwşcjshahahhshahs
09 Yorumla
Cevap sahibi6 ayKoreli erkekler umrumda degil , jcwook umrumda ~😀😀😀
Cevap sahibi6 ayTamda jcw aklıma gelmişti. Ah beee , bu adam'da evlenirse ben kimin hayranı olcam , umarım evlenmez. 😀dua edeyim'de evlenmesin. Hahahajshsjss
Cevap sahibi6 ayBu adamın kısmeti, nasibi kapandıysa benden bilebilirsiniz çok dua ediyorum😀😀
Cevap sahibi6 ayUyumadan önce çok dua ediyorum. En çok ettigim dualardan bir tanesi umarım jcw evlenmez, umarım hiçbir kıza aşık olmaz, kızlarda ona aşık olmasın, bana kalsın amin. 😀😀ahshshshsüxiwöfmdms
Cevap sahibi6 ayBeddua mı dua mı ettim adama tanrı bilir hahahahshsh
Cevap sahibi6 ay143 kez jcw derseniz rüyanızda jcwook görüyorsunuz hahahahs
Cevap sahibi6 ayNe kadarda masum bebegim ooooyy agzını yerim ki tipine bakın ayyy
Cevap sahibi6 ayJcw büyüktür 😀😀😀amin jcwook poposu diye bir şey var ahahhshshshshshshshdjd
Cevap sahibi6 ayNe dicem, gerçek hayatta karşılaşsak takip ederim 😀😀shdhdhfjfjzjjd işimi gücümü bırakır takip ederim jahdhf
Gizli Üye(18-24)6 aySilvercim uyan çoğu incel yakısıklı olanlar sadece çok güzelsen ilgilenir yurtdısındakılere karşı aşırı özgüvenliler çoğu incel ülkelerinde kadınlar dışlıyor bunları. Kadına değer verilme Tamamen 0 ondan çogu kadın 4B uyguluyor. O hayalperest medyalarla donatılan erkeklere büyülenmeyin cogu tr erkeginden farksız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKadına çok değer veriyor demişsinde koreli erkekleri koreli kızlar linç ediyordu twıttırda, koreli dizileri seviyorum lakin dizilerdeki ilgili aşık romantik tiplemeler koreli erkeklerin imajını kurtarmak için yapıldığını söylenleride gördüm koreli erkekmiçin türkiyedeki erkekler gibi diyende gördüm o yüzden görmeden çokta övemiyorum , korede tutucuymuş ayrıca
015 Yorumla- 6 ay
onlar kendi kadınlarına değer vermiyor ama türk kadınlarına aynısını yapmaya yemiyor kaybetmemek için çünkü kendi ırkı bile istemiyor başka kim alacak mecbur her dediklerini yapıyorlar
Cevap sahibi6 ay@ConejoEstrella kendi kadınına değer cermiyor Türk kadınına değer veriyor? Bu tip bana tanıdık gelde aaa bizim ülkenin erkekleri :D kendi ülkesinin kadını aşağılayandan bir sikolmaz. Türk kadınlara aynısını yapmaya niye yemesin ya? Kendini mi kandırıyorsun sanki türkler için ölüp bitiyor kore? Amerika meraklısı çoğu
- 6 ay
korelilerle evlenenler söylüyor bizzat
- 6 ay
her dediklerini yapıyorlar
- 6 ay
öyle olmasa tekmeyi basar zaten enayi mi var 😂
Cevap sahibi6 ayKore halkıda normal değil ayrıca estetikle dış görüntüyle kafayı bozmuşlar ünlülere aşırı baskı yapıyorlarmış özellikle gruplara.. kore dizilerini severim ama halkını normal bulmuyorum şahsen
- 6 ay
evet sıkıntılılar biraz ama her milletin ayrı sıkıntısı var detaylı bakınca da
- 6 ay
Yok ya dunyada erkeklerı bizimle uyumlu 3-4 modern ulke var. İsveç, Danimarka, İngiltere, Norveç uzak doğuda sadece çin ve Moğolistan bunların dısında belkı zorlarsak amerıkalı erkekler. Onun dısında ortadoguda cinsel, ekonomik, sosyal baskı altındaki kadın kendını kolay kolay açamaz. Anca eğitimli görgülü büyümüş ve gen z kursağında da olsa pek bozulma yasamamiş ulkelerle olabiliriz. Guney kore kendını iyi pazarladı. Özellikle erkeklerini ve kültürünü. Amerikalı, İngiliz, Rus, alman, türk hep bunların erkekleriyle evlenıyor. Halbukı kendi kadınları bile 4b hareketini baslattı kadınlara yapılan baskıyı protesto etmek için. Bizim kadınlar ve diğer ulke kadınları onların dızılerındekı mukemmel romantik erkek figürünü sevdi. Çünkü ülkede kadınlar değer görmüyor eskiden de öyleydi şimdi de aynı. Ne yapsınlar artık artık teknoloji gelişti omegle gibi sitelerden bu tür ünlü ülkelerin erkeklerine erişiliyor.
Cevap sahibi6 ay@ConejoEstrella kaç koreli evlenmek için türkiyeye geliyor yahu? Evlenenler tabi över sövecek hali yokya :D sosyal medyada her söylelenene inanma bence kötü olsa sövmeli video atmaz hiçbiri. Benim takşp rttiğim önüme düşen korede yaşayan kızlarda koreli erkeklerin türk erkeğine benzediğini söylüyor birisi hatta sevilvek kişilermi diye sormuş kız türk erkekleri ne kadar seviliyorsa o kadar yazmış :D
Cevap sahibi6 ay@ConejoEstrella ya hangi toplum ünlüler evlenince deliriyor bunlar idollerin sevgili olunca bile deliriyormuş :D cha eun woo diye idol var adam evlenemeyeceğim diye ağlıyordu :D
- 6 ay
atmıyor zaten ev işi yaparken videolarını çekiyorlar eşlerinin
- 6 ay
son zamanlarda habere de çok çıkıyor
Cevap sahibi6 ay@ConejoEstrella haberlerde zenci evliliklerinide övüyorlar :D
- 6 ay
onu hiç görmedim
Cevap sahibi6 ay@ConejoEstrella çok yakışıklı adam ben sesini beğenmiyorum pek ses sanatçısı olcak sesi yok , byeon woo seok sesi müthiş amaa
Gizli Üye(18-24)6 ayEvet, ne demiş atalarımız; "yeme içme ve bir çekikle evlen"
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalnız kadınlar korelileri avrupalı, çocuksu tipi var diye tercih ediyorda, onlarda kadına şiddet uyguluyormuş, aldatma, takıntı falan varmış haberiniz olsun.
00 Yorumla
6 ayÇekik göz artı bir özellik bence ya ama genel başka bir yorumum yok korelilerin karakter yapısını bilmiyorum kültürden kültüre insanlar çok fazla değişiyor
00 Yorumla
6 ayBazıları öyle şu ite bak mesela bir insan nasıl bu kadar yakışıklı olabilir...
00 Yorumla
m 6 aySonunda benle aynı fikirde bir hemcinsim 😌💖
13 Yorumla- 6 ay
Yaaa💜
- 6 ay
Çok tatlılar dimi 😃💗
- 6 ay
Ahahah evet 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayEniştemiz Kore'li mi?
11 Yorumla- 6 ay
Ahahaj yok nerede bende o şans 😄
Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. Şahsen dominant tiplerinin olmadığını düşünüyorum. Kadınını ve kendisini korumayı bırak eşini sözünü bile geçiremezler
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayYıllardır kore yapımı şeyler izleyen, dinleyen biriyim ama hiçbir şey gösterildiği kadar toz pembe değil gibi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBunların çoğu ibn* aq. Erkekten çok kadın gibi karakterleri var bunların.
Ulan bide türk erkekleri prenses olmuş diye yırtınıyordunuz. Kala kala bu yumuşaklara mı kaldınız allahın cezaları02 Yorumla- 6 ay
Hahaha sakin ol reis 😄
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Düz eğilmek yerine el kullanarak reverans yapılırsa belki güler ve böylece söz konusu Koreli erkekle tanışma şansı doğar. Sadece bir düşünce.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
6 ayYani en azından beyinlerini kullanabilecek durumda olanları var
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. tip olarak iyi olsalar da kişilik olarak bircogu sınıfta kalır bence
00 Yorumla
6 ayEvet çok çekiciler ama ben kocamı karıştırırım çok benziyorlar birbirlerine😅😂
00 YorumlaKoreliler eşlerine çok sadık olmazlar. Ayrıca fazla takıntılılar ve agresifler.
00 Yorumla
6 ayFotodaki kişiyle olur diğerleri fosss sevdiğim bir oyuncu kendisi xxkdkdk.
00 Yorumla
6 ayYansıtılan kısım öyle ama medyaya bakılırsa Türk oyuncular da aynı şekilde görünüyor dışarıdan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hepsi öyle mi sanıyorsun? Hepsi Barbie filminden çıkmış gibi değil tabi ki.
00 YorumlaHanimcilik testini başarıyla geçebilmek kaydıyla evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
6 ayEvet çok tatlılat sorumluluk duyguları da çok yüksek
00 Yorumla Norveç, Danimarka, İsveç, İngiltere erkekleri daha iyi
07 Yorumla- 6 ay
kadınlarıda öyle kesinlikle
- 6 ay
nasıl bir özellikte erkek arıyon mesela
- 6 ay
neden evlenmedin 😂😂
- 6 ay
yazamıyorum yazsaydım daha net anlardım seni
6 ayBen sevmiyorum tamam çok kibar tatlı insanlar ama evlilik işi içine girince benlik değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değil. Kadın düşmanı hepsi, evlenenler geri Türkiye'ye kaçıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayKoreli kadinlar hic sevmiyor istemiyor koreli erkekler aynen evlenilcek erkekler dndndn
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBiz ruslarla evlenek siz korelilerle insallah cokca amin
Gizli Üye(18-24)6 ayKoreliler çok aldatıyor ne yazık ki hemde seviyorum ama…
03 Yorumla- 6 ay
öbürleride aldatıyor zaten fark etmiyor en azından ayrılınca öldürmez
Cevap sahibi6 ay@ConejoEstrella doğru dicek bişey bulamadım
6 ayTam tam tam sevdiğim bi r çocuk var tam koreli yemin ediyom
20 Yorumla
13 güBatılı erkekler varken uzakdoğulu herifler kim?
00 Yorumla
6 ayyani yakışıklı romantik ve anlayışlı empatide kura biliyolar bence
00 YorumlaMilliyet fark etmez, evlilik adamın karakterinde yazılıdır 😏”
00 YorumlaHayır değiller koreli kızlar bile onları boş ver etti
00 Yorumla
6 ayevet öyle evlenenler çok mutluymuş her işlerini de yapıyorlar
00 Yorumla
6 ayTürk erkeklere göre biraz daha hanımcılar evet ve aileleride gelinlerini el üstünde tutar
00 Yorumla
6 ayKoreliler biraz yumuşak duruyorlar ya ben daha eril ve baskın kaçarım shqhxıqslqödlwöd
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 aySen sarışınsın bildiğim kadarıyla sana gitmez bunlar. Boylu poslu viking tarzı bir bey yakışır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benim de çok hoşuma gidiyorlaaaar
10 Yorumla
6 ayHayır tabikj
10 Yorumla
6 ayHayır
11 Yorumla- 6 ay
Çok feminen hisettiriyorlar japonyaya ve Kore'ye gittim aşırı feminen kişiler ve çoğu ile anlaşmak için onların anadilini bilmek lazım ingilizce ve başka dil öğrenmek hiç istemiyorlar aşırı egoistler Koreli erkekler başka irktaki kızları cinsel obje olarak görüyor hepsi değil ama çoğu öyle özellikle gençler bu yüzden adam akıllı çok az kişi var ve emin ol filmlerdeki erkekler gibi değil çoğu beyaz tenli diye yansıttılar çoğu kumral tenli
6 ayEvet çok tatlılar😅😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
6 ayHayır hepsi s@pık zihniyetli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. çok kaba bi dil ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
6 ayiyiside var kötüsüde önemli olan bulabilmek
00 Yorumla
6 ayÇok tatlılar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
6 aySende bul bir tane koreli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayGenetik olarak türk kadınına yeterli gelmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Fazla Babyface bunlar ya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Türkler bitti sıra onlara geldi dimi
00 Yorumla
6 ayYaaa bencede 🥹
00 YorumlaBizimkiler sakallı sever
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayKadınları da kaybediyoruz yavaş yavaş 🤭
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayBana maskülen gelmiyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
6 aySize göre öyle olabilir.
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler