Kore'deki kızlar evlenmeye karşı, erkekleri zor durumda. Yabancı kızlarla evlenmek istiyorlar, evlenmeye kız bulamıyorlar
2 ay
Kore'deki kızlar evlenmeye karşı, erkekleri zor durumda. Yabancı kızlarla evlenmek istiyorlar, evlenmeye kız bulamıyorlar
Yalnız Kore'deki kızların erkeklerle evlenmemesinin mantıklı nedenleri var. 1-2 sene önce sosyal medyadada Koreli erkeklerin grupları çıktı. Kız kardeşlerini annelerini gizlice videoya çekip orada paylaşıyorlardı. Ayrıca çok büyük bir güzellik baskısı var ve bu konuda zorbalık çok fazla var orada. Tıpkı bizde de olduğu gibi Güney Kore deki pek çok erkek de kendi ülkesindeki kadınları kötülüyor ve aşağılıyorlar. Güney Kore'ye giden yaşayan insanlar bile oradakilerin dizilerde ya da filmlerde göründüğü gibi olmadığını anlatıyor mesela. Bir de bence bakabileceğin başka bir açı da var. Oradaki insanların büyük bir kısmı estetik ile yakışıklı ya da güzel oluyorlar. Çocuğunun güzel doğmasını istiyorsan estetiksiz birini bulmalısın ama o da biraz zor olur bence.
Bu arada bahsettiğim grup sayısı hiç de az değildi istersen araştır internetten
Gruptaki kişi sayısı * ve başka gruplarda vardı diye hatırlıyorum
Türk erkekleri bitti yabancı sevdaları başlamış sosyal medyada çevremde siyahi erkekler ile evlenenler var yabancı erkekler aynı şekil tabi keyfiniz bilir hayat sizin hayatınız istediğinizi seçer evlenebilirsiniz
Bu konuya biraz daha geniş açıdan bakmanı isterim 🌿 Her toplumun kendi iç dinamikleri var. Kore’de genç kadınlar kariyer baskısı, ekonomik zorluklar ve toplumsal beklentiler nedeniyle evliliğe mesafeli durabiliyor 💼🌸 Erkekler de farklı arayışlara girebiliyor. Ama “kimse evlenmiyor” demek çok genelleyici olur. İnsan ilişkileri kültürden çok kişinin duygusal olgunluğuyla ilgili 💕 Sen bu konuyu merak mı ediyorsun yoksa özel bir durum mu var?
Cevap
8Cevap
Ee bulun korelileri evlenin, evlenende bir kaç kişi vardı yanlış hatırlamıyorsam
tutan mı var git evlen
Bulsam evlenirim valla😂
Niye kız çokmu yakışıklılar kdkdk
Sen evlen askom biz Türk istiyoruz
Helal be bozkurt
Hilal bıyıklı bozkurtlar
Ulu bakıyım dişi bozkurtumm
Ahahah
Sen evlen o zaman kanka
aynısını türk erkekleri de başkalarına diyodur
Sjktir git evlen o zaman tutan kim?
Sevmiyorum ben