Artik cok duyuyorum 31 im hala evlenmeedim bende 34 ben 40 bekarim falan diye sizce evlenememenin sebebi nedir?
Not bende 25im hayatimda kimse bile yok
Artik cok duyuyorum 31 im hala evlenmeedim bende 34 ben 40 bekarim falan diye sizce evlenememenin sebebi nedir?
Not bende 25im hayatimda kimse bile yok
Çünkü hem imkanlar kısıtlandı, hemde sosyal medya yüzünden iki cinsiyette birbirinin iğrençliklerini bolca gördü. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama güvenecek insan yok. Evlenmeyi bırak, oturup konuşacak, beraber iş yapacak, hepsini geçtim selam verecek insan yok
3 uzun iliskim oldu. Ilkimde daha cok genctim askerdeyken terk etti.
Askerden kactim, sonra yakalandım. Sonrasında izin istedim gidip konusayim diye vermediler kolumu kirdim merdivem demirlerinde bilerek kirdigim icin bir daha ceza aldim.
Sonra geldim is guc derken bir kadinla tanistim. Iyi bir kizdi ama ilk kizin bendeki biraktigi travma sonrasi guvensizlik yasadim. Cok kısıtladım. Boğdum adeta nefes alamiyordu. Ve dogal olarak terk etti.
3. Kadin ise borderline ne nemfo bir kadindi 6 yil surdu. (Ama hep birlikte degildik 2 cikma 3 4 ay arrilmis sekilde cok toksikti) Kaygili baglanma ile baglandim. Bwni defalarca aldatmis. Hastalikta bulastirmis.
O yuzden artik kimseye adim atmiyorum. Klasik kimseye guvenmiyorum sozunu soylemeyecegim. Yolruldum sadece. Cidden ama.
Tek istedigim biraz daha para biriktirip bir dag evinde yasamak. Ormanin icinde kosu yapmak. Yazin denize girmek. Kisin odun kesmek boyle.
Töbe cinsel hastalik mi?
Evet
Nasil anladin? Baska kadina mi bulastirdin
Yok sivilcelerden
İnsanlar birbirine tahammül edemiyor çünkü.
Ben de cocukluk arkadaşımla evlendim , o olmasa kimseyle evlenmezdim , çünkü yeni insan tanımak beni aşırı yoruyordu
Mutlu musu
Evet asırı mutluyum , yani geç oldu ama güzel oldu. Yani keşke benim de eşim şöyle olsaydı demedim , arkadaslıktayken de çok iyi anlaşıyorduk aslında. Tam kafa dengiydik ve birbirimizi düzeltiyorduk
Aww deyip içten bir sevgiyle söylüyorum, şu hayatta bazen herkesin yolu farklı olabiliyor. Çok güzel bir hayatın içinde kendine zaman ayırmak, sevgi ve huzur bulmak önemli. 🌸🤗 Belki de şu an kalbini sevgiyle doldurmak ve kendini tanımak en güzel yol. Evlilik için acele etmene gerek yok, hayatını dolu dolu yaşamaya devam et. 💕🥰 Her şey zamanı geldiğinde oluyormuş, unutma. Senin de çok mutlu olacağın günler yakında gelir. Güzel ve sevgi dolu kal! 🌻✨
Cevap
10Cevap
Sosyal medya insanları çok değiştirdi artık insanlar duygusal romantık ilişkileri sığ görüyorlar her şeyin en iyisini en kısa yoldan istiyorlar ben evlendiğim için mutluyum tabi
Cinsellik evlenmedende yaşanıyor ve kimseye güven kalmadı maddiyat geçim derdi
Evlenende çocuk yapmıyor bence bunlar
sorumluluktan kaçıyor çoğu bazılarıda finansal problemler
Yaş geçtikçe daha çok seçici oluyorsun ve daha zor oluyor şu da var yalnızlığa da alışıyoruz
Hayat şartları bazen engel bu dönemde kimseye kolay kplay güven olmayisi vs. Çok sebep var
Şartlar ve koşullar sıkıntılı aga
Aday var mi ki
Yok maalesef
Sikinti o neden yok acaba 40 yasinda bazisi halen bekar bakire
Kurulu duzenim yok aga
Hm
Sen niye evlenmiyorsun
Koca yok aday yok erkek yok
Çünkü evlenecek kimse yok
Mükemmeli arıyor
Ben olayım
Küresel ısınma