+1 yılÖncelikle şu kavramı ortadan bir kaldıralım. Hem erkek hem kadın için olamaması gereken bir durum. Hiç bir erkek ya da kadın eğlenilecek ya da evlenilecek diye kalıplara sokulamaz. Bir erkek ya da kadın hamarat olmamalıdır zaten ev işleri yapmak her insanın görevidir hamaratlık ile alakası yoktur. Toplumda yaşamımızı sürdürmek için temel ihtiyaçları birisine ihtiyaç duyulmadan zaten yapılmalı, yapmalıyız. şu an bir kadın olarak şunu söyleyebilirim ki: Bir erkeğin evinde ya da ailesinde yemek, temizlik yapıyor yapıyor olması çok önemlidir. Benim elim kolum var ve sorumluluk alabiliyorum, bir başkası benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor bende hazıra konmuyorum demektir. Böyle erkekler her zaman kültürlü ve cinsiyet eşitsizliği çıkartmayan erkeklerdir. Evinde ve ailesinde iş bölümü yapan sorumluluk üstlenen erkek hem kendine saygı gösterendir hem de bir başkasına. Unutmayalım ki her şey aile içerisinde taşların üzerine oturur. Bir erkek eğer ki temizliğin, yemek yapmanın cinsiyet ile alakalı değil herkesin görevi olduğunu idrak edebiliyorsa o erkek ile ciddi düşünülebilir ve çok önemli bir kriterdir bu şekilde düşünceler. İnsanın hayat görüşlerine dahildir bunlar çünkü hayat görüşü cinsiyet eşitsizliği olan birisi sağlıklı bir psikoloji , ilişki süremez kendine sadece hizmet edecek bir kadın bulur. Böyle kadınlarda kendi özsaygısını yitirmiş erkeğine hizmet etme kafasında ki zavallı güçsüz ve eğitimsiz kadınlardır. Kısaca: bir erkeğin karakteri ve davranış şekilleri, olaylara yaklaşımı ve sorumluluk alabilmesi önemli. Akıllı düşünen bir kadında mantıken ciddi düşünme emelleri, düşünceleri doğurabilir kendince. Böyle bir erkek ise her erkeğin olması gerektiği gibidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görseldeki gibi bir koca istemezdim delirirdim 😂😂 yemek yapabilen erkekleri çekici buluyorum ama düzgünce mutfağı kirletmeden lütfen 🙏
11 Yorumla- +1 yıl
😃😃😃
+1 yılBana göre artık kızlar hamarat ya da değil ona bakmıyor önemli olan durumu sosyal statüsü iyimi evi arabası var mı tatile götürebilecek mi her sene ona bakıyor bir aşçı olarak söylüyorum bunu meslekten o kadar çok arkadaşım var ki evlenmemiş ya da ilişkisi belli bir seviyeye kadar ancak ilerlemiş hatta genel olarak aşçılık alt düzey olarak görülmeye başladı kızların gözünde
20 Yorumla
+1 yılEvet elimden çoğu iş gelir kendimi idare edebiliyorum hayat müşterek erkeğin de bilmesi gerekiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ☝️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. evlenilecek erkek diyemem ama kesinlikle artı katar..
elinden gelmese bile bir işin ucundan tutmaya çalışması bile yeter..
insan kendini hizmetçi gibi hissetmez en azından..40 Yorumla
+1 yılhepsinden anlıyorum:))
ancak hala bekarım
evlenmek için her şeyi bilmek yeterli değil bence şans lazım:)30 YorumlaHamaratlık değil de her iş gelir elimden , aşçıyım her türlü yemeği yaparız , İtalyan Meksika’n dünya mutfağı olsun , sulu yemek olsun farketmez , bulaşık çoğu kadından temiz yıkarım , Ama bu geçerli bir sebep mi bilmem, kadınlar genelde kaçırmıyorlar böyleylerini 🙂
10 Yorumla
+1 yılBence bu kişiden kişiye değişir ama günümüzde kadınlar nankör varlıklar oldukları için ne yaparsan yap önemi yok
10 YorumlaEn sevdiğim erkek tiplemesi, evet evlenilecek erkektir.
10 YorumlaYemek , bulaşık , ev temizliği vs bunları biliyorum. Tabi bunları bilmem kendim için istediğim yemeği yapabiliyorum lakin cevap hayır çünkü iş karakterde biter kafa dengi olması lazım erkeğin. Kadınına adam akıllı davranabilmeli. Vs vs.
21 Yorumla- +1 yıl
Cok halisiniz
Öyle bir erkek varsa ben evlilik teklifi ederim ondan beklemem 😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
Haha süpersin
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılSiz kadınlara tavsiyem; çabuk bıkarsınız 😄 böyle erkeklerden uzak durun 😄
114 Yorumla- +1 yıl
Niye 😃
- +1 yıl
Ya bir hayal et Allah aşkına 😄 hayali bile kötü 😄
- +1 yıl
Hayır değil 😃 hey aklımı bulandırma, hamarat erkek iyidir 😂
- +1 yıl
Genelde hamarat erkekler göbekli olur, ama resimlere bakıyorum da maşallah😄 hamur sarma şekilleri bile farklı 😄
- +1 yıl
hamur açma...
- +1 yıl
Haha o resme çok güldüm paylaşmasam olmazdı 😃
- +1 yıl
O zaman senin için böyle bir hamarat diliyorum 😄
- +1 yıl
Ya hamur falan da açmasın da birşeyler bilsin 😀 fena olmaz kendi iyiliği için 😜
- +1 yıl
Her erkek o kadarını bilir, rahat ol 🙂 Bilmese de, teknoloji gelişti, internette bulunmayan yemek tarifi yok 🙂
- +1 yıl
Ben rahatım zaten, yahu ben sorduğum sorular neden okları bana çeviriyor 😃
- +1 yıl
Sana neden yönlendirdim, şundan😄 (hey aklımı bulandırma hamarat erkek iyidir) 😄
- +1 yıl
Off bunu ben yazdım değil mi 😅 emin miyiz 🙄
- +1 yıl
Yüzde yüz eminiz😄 Tamam ya, Allah gönlüne göre versin 🙂 Oldu mu😄
- +1 yıl
Oldu çok Amin 😃💃💃
Ben olmasam soruda bulamayacan 😃
Yani biraz.. 😅11 Yorumla- +1 yıl
Hahah ya neden ele veriyorsun neden neden 😃😃
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eyvah eyvah. Evde kaldım o zaman desene. Yapabildiğim şeyler, salata, tost bir de omlet. 😂😂😂
113 Yorumla- +1 yıl
Onu bile yapamayanlar var Trafo 😃
- +1 yıl
Haha bi çok erkeğin işine gelmiyor, hizmet bekliyor onlar
- +1 yıl
10 numara beş yıldız 🌟😀
- +1 yıl
Güncellemeye bayıldım @Sosyetic_SheqiiL , teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Nostalji oldu biraz dimi 😌
- +1 yıl
Aynen nerden geldi aklıma :D balkonda sigara kahve keyfi yaparken iyi gitti bu şarkı 10 kez dinlemişimdir 😃
- +1 yıl
Yoook.. hiçbirşey hatırlatmadı.. 😃
Hamarat erkekle evlenilmez. Her işini kendi yapan insanın eyvallah olmaz kimseye kadın için de böyledir erkek içinde. O yüzden eli iş görmeyen beceriksiz bulun yavaş yavaş adamı ince işçilikle siz işleyin öğretin evlilik böylelikle biraz daha uzun sürecektir
10 Yorumla
+1 yılHamarat olması avantaj ama önce adam oksun insan olsun merhamet duygusu olsun değer nedir bilsin empati yoksunu olmasın
20 Yorumla
+1 yılEvlendiğim zaman eşime yardım ederim. :)
Yemek yaparken mesela..
Hem romantik olur hem de tek olmadığını hisseder.20 YorumlaErkek te yemek yapmayı bilmeli tabii ama asıl görev kadınındır mutfak kadının sanat yeridir orada sanatını konuşturur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şehirlere kirada oturmaya gelen erkeklerin çoğu yemek ve ev işi yapıyor. Evlenilecek olan psikolojisi normal olan erkektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılalakası yok güvenilir sadık olmadıktan sonra dünyanın en iyi şefi olsun her işimi yapsın yine de istemem
10 Yorumla hamaratım. hamarat erkekler evlenilecek erkekler. kadın lar biraz rahat ederler böylelikle . sosyetye
10 YorumlaNerde var onlardan. 😀
Ben çok hamarat değilimdir evleneceğim erkek biraz olsa iyi olurdu azıcık dengelerdik işleri ashhs10 YorumlaHamarat olup mutfağı dağıtacak erkek istemem şahsen 🙄😄 ama az biraz her işden anlaması güzel olur şansa artık.
10 Yorumla
+1 yılKendi kendini idare edebilen erkektir 😄evlenilecek diyemeyiz ama genel olarak basarili evlilik yurutebilirler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet yapmaları güzel bişey bence ben kahvemi yudumlarken o azıcık iş yapsın jsja
21 Yorumla- +1 yıl
Yudumladığın kahveyi de yaparım 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHem Hamaratımda hem de bekar da gezeceğim. Elin kızına ben mi yemek yapacağım bir de 😃😃
10 Yorumla
+1 yılTatlısı yemegi bulaşıgı ütüsü hiç sorun değil ama evde kaldım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Bazen bazı yemekleri sizden daha lezzetli yapıp sinir bozucu olabiliyor ama. Bilin istedim.😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterlii olsunlarda hamaratlığı biz hallederiz.. 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Vay be hırçın kedi 😂😂 herkes senin gibi olsa keşke çok rahat ederdim ben şahsen
Bilemedim.. Böyle bir erkek arayan kadın arkadaşlarımıza sormak gerekiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek başıma yaşayacak kadar her şeyi biliyorum. Bu hamaratlıksa hamaratım. Evlenilecek erkek miyim sanmıyorum :) ben bu kadar şeyi evlenmek için öğrenmedim tek yaşamak için öğrendim zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aman yok be adam olmadiktan sonra herşeyi boş güzellik 🤪😜
10 YorumlaTabiki onla evlenmek güzel olur ama tek başına yeterli değil bu 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç alakası yok, bir çok iş gelir elimden , ben bile evlenilcek erkek gibi görmedim kendimi ,
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olmadıktan sonra ev işini eşim yapsa nee eşin yapsa nee
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen yemek yapmasını kadına yakıştırıyorum Çünkü sevgisini katıyor
10 Yorumla
+1 yılGram anlamam yani hayatımda bir yumurta bile kırmadım giyeceğim şeyler bile ben yatağımda bekliyordu iç çamaşırına kadar ama bunu aşacağım çünkü bağımsız olmaya çalışıyorum her alanda.
10 Yorumla
+1 yılBence tam aradigim tarzda erkeklerdir bide kendi isini kendi yapsin ve durustluk encok da 5 vakit namaz önemlidir
20 Yorumla
+1 yılBaya hamaratim. Yaprak sarmasi börek baklava kadayif bulaşik ev temizliği ütü çamaşır ve daha niceleri var bende 😎
21 Yorumla- +1 yıl
Off sana varan guzel kiz yasasin o zaman ama hersey hamaratla bitmiyor saygi sevgi lazim
Biri benden bahsetti. Hoooop geldim.
11 Yorumla- +1 yıl
Haha hoşgeldin 😃
+1 yılNolur çoğunluk evet desin, nolur😅
123 Yorumla- +1 yıl
Haha niye 😃😃
- +1 yıl
yav yaş 3 hafta sonra 43 ne diosun? 😅
- +1 yıl
Hamarat olduğun için mi evlenmedin 😃😃
- +1 yıl
çok hamaratım yav gına geldi ama durmuyorum, seviyorum da anlamıyorum ki 😂 Yok yaaa şans, işten vaktim olmadı bu sefer vaktim oldu ama işim olmadı, zaten ilişkin olacak bilmem ne bi ton tantana yaa. İstiyorum yoksa 😅
- +1 yıl
Sen ikizler burcusun dimi
- +1 yıl
evet, ama alakam yok yav ikiyüzlü iğrenç derler bi de, pisler😑ama ablam da ikizler bak o öyle 😂
- +1 yıl
vat iz yor burç?
- +1 yıl
İkizler Burcu erkeği hamarat oluyor gerçekten. Boğayım ben 😃
- +1 yıl
hmm yok yok boğa uyumlu değil bana, her an boynuzlayabilir, bak hala duruyor bende😅Şaka bi yana ikizlerin öyle olduğunu bilmiyordum.. Neymişim ben yaaa, e tabii o da benim farkısım😎
- +1 yıl
Ohaa yuh ne demek o ya 🙄
- +1 yıl
şaka kaka mı oldu? 😔
- +1 yıl
Öyle oldu 🙄
- +1 yıl
3 defa daha okudum... evet öyle olmuş özür dilerim 😬 🌹
- +1 yıl
bugün almaz bi yanım var😑
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
yalnız ben bayaa bi öküzlük etmişim çok çok özür dilerim 😅😂
- +1 yıl
Ya tamam 😃 sorun değil
- +1 yıl
kikikikikikiki 🤭
- +1 yıl
Bu da benden gelsin, ağlamalık ama çok beğeniyorum şarkıyı
https://m.youtube.com/watch?v=MGGV0P_ZmNs - +1 yıl
Hahah inanmıyorum bi zamanların hit şarkısı 😃
- +1 yıl
nasıl metalciysem😅evet ama şarkı çok iyi, kızın ses tonu da çok uyumlu
- +1 yıl
Evet :) tşkler
- +1 yıl
🌹🤗🙃
+1 yılErkek bunları bilmeli her işi karısından beklememeli.
20 YorumlaHamaratsızlık falan hallolacak şeyler Allah huy güzelliği versin
10 Yorumla
+1 yılB*kunu çıkarmayın herkes kendi alanını bilsin, ben istemem mutfağıma habire erkeğin vs girmesini
20 YorumlaHamarat değilim. Tam tersi bence hamarat kadınlar evlenilecek kadınlardır.
00 Yorumla1. numaradaki hamaratlığı oturma organından anlamış
00 YorumlaAç kalmam, yalnız olunca herşeyi yapabilirim 😂
11 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
+1 yılben hamaratım ama 35 yıl bekar geçti...
24 Yorumla- +1 yıl
hiç heveslenme dostum önümüzdeki ay 43 oluyorum, bittk aga bittik😅😂
- +1 yıl
@XSirenHeaDX memnun değilsen bosan...
- +1 yıl
boşanacak eşim bile yok ki😅😂
- +1 yıl
bekarlıktan bahsettim kusura bakma yanlış anladın🤗
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Onlar eğlenilecek erkek
13 Yorumla- +1 yıl
Haha yok artık 😃
- +1 yıl
Onlar da eğlenilecek kızsa demek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHamarat erkek candır. Canım eşim 😘
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılalakasız.
dusunupte atlamayın10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece hamarat diye evlenecek değiliz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok hamaratım. Her yerde her zaman... 🌸😎
10 YorumlaPaylaşımcı erkek evlenilecek erkektir
10 Yorumla
+1 yılEvet direk tut nikahı bas
11 Yorumla- +1 yıl
Aboooo ilk beni alırlar herhalde 😃
+1 yılHiç degilimdir ama yardım ederim tabii
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hiç hamaratlığım yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama zor bulunur 🙄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Lütfen öyle düşünmeyin evlilik düşünmüyorum ben
10 YorumlaBunlari ruyansa gorebilirsin
10 Yorumla
+1 yılEvlenme teklifini ben ederim
22 Yorumla- +1 yıl
Haha o derece 😃
- +1 yıl
Zor bu zamanda hepsini yapacak ve bunu dile getirebilecek birini bulmak malesef ki
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çoğu kadının aradığı erkek bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvi dağıtacak erkek isterim. Erkek ev işi yapmaz ayy iğrenç. Kılıbık erkekle ne işim var.
00 Yorumla
+1 yılDeğil erkek adam görevini kadın da görevini yapacaklar yoksa yürümez o ilişki
035 Yorumla- +1 yıl
Ev işleri kadının görevi değildir, önce orda anlaşalım
- +1 yıl
Kimin görevi peki erkeğin mi 😂😂
- +1 yıl
Kadının görevi diye bi kaide yok birlikte yapılabilir yardımcı olmak erkeklikten bişey eksiltmez
- +1 yıl
Tabii ki, hayat müşterek, kadın ve erkek işleri bölüşmeli
- +1 yıl
Eksiltmez tabikide ev yemeklerini nasıl erkek yapmaması gerekiyorsa kadının korniş takmaması bayanın yapmaması gerekiyor yardım işi falan okeyimde gerektikçe
- +1 yıl
Kadın çalışıyorsa bölüşmek gerekir işleri kısmen ama değilse lafı bile olmaz
- +1 yıl
Yoo kadınlar yeri geliyor korniş de takıyor. Dolap da kuruyor. Bölüşülebilir, bi işin ucundan tutması için kadının illa dışarda çalışıyor olması gerekmiyor. Ev işleri dışarda çalışmaktan daha yorucu, izin yok bi kere 🙄
- +1 yıl
Senelik izin niyetine tatile çıkarsın eşşek değil yaa 😂😂
- +1 yıl
Çok sıkışınca yardım eder illaki de bölüşmek saçma
- +1 yıl
Böyle diyenlerin, sonradan karısı ne diyorsa onu yapması 😃🤷♀️
- +1 yıl
Sosyetik şekil cevapların bile şekill
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Hahaha 😃🙏 öyle..
- +1 yıl
Genelde öyle oluyor ama bayanları düşündükleri için babasının evine gidip pişman olmasın diye 😉
- +1 yıl
Ne alaka be kardeşim
- +1 yıl
Kadının her dediğini yapmasının nedeni o
- +1 yıl
Alakası yok. Umarım herkes senin gibi düşünmüyordur
- +1 yıl
Sana burda şov yapmaya çalışanlar dışında büyük çoğunluk ne yazık ki böyle canım benim 😂
- +1 yıl
Bana niye şov yapsınlar? Saçma düşünüyorsun
- +1 yıl
Öff yapma herkes kur peşinde bunu sende biliyorsun yanii
- +1 yıl
Alakasız
- +1 yıl
Peki öyle olsun kabullenmiyorsun bile
- +1 yıl
Kabullenmem 😃
- +1 yıl
@Sosyetic_sheqiL kokuşmuşluğunda çürüsün bırak şunu
- +1 yıl
Herkesin düşüncesine saygı duyalım bence :)
- +1 yıl
En olmayacak görüşlere saygı duya duya toplum yozlaştı artık
- +1 yıl
Beyler tartışmıyoruz
- +1 yıl
Doğruları söylüyorum fikrimi söyledim saygı duyarsın ya da duymazsın o sana kalmış muhattabım olarak sana şey ettim
- +1 yıl
Burayı noktaliyam ben artık iyi geceler @Sosyetic_sheqiL
- +1 yıl
Eyvallah 👋
- +1 yıl
Cok hakli
- +1 yıl
Kim haklı
- +1 yıl
@Özgurcukiz
- +1 yıl
@Sschopenhauerr kadinlari kim savunuyorsa o🤦♀️😏