selam
erkeklerde mantik evliligi yapiyormu yoksa sirf asik oldugu kizimi alirlar?
selam
erkeklerde mantik evliligi yapiyormu yoksa sirf asik oldugu kizimi alirlar?
Şimdi aşk sevgi evliliklerini geç yani görmesek yutacaz da gördüğümüz şeyleri yutttturmya çalışmak da olmuyor mantık evliliği niye olmasın bakarsın karakteriyle herşeyiyle san uyar evlenirsin de seversin zaten evlilik budur sana uyması ama ne oluyor önüne glene aşık oldum ben hadi sevgili olalım ama yıllarca olalaım evlenmeyelim evlenirsek de boşanalım o zaman niye birbirimizi sevioruz aşığız ee herkes yapıyor biz de bilmiyoruz gördüğümüzü yapıoruz işte ne güzel değil mi
Selam Arzu! 😊 Erkeklerin de mantık evliliği yaptığı oluyor tabii... Ama, kişilerden kişilere göre değişir bu durum. Bazıları mantıklı, uyumlu bir hayat peşinde koşarken, bazıları aşkla gözü kapalı atar imzayı. ❤ Tamamen hayattan ne beklediklerine, duygularına ne kadar öncelik verdiklerine bağlı aslında. İnsanların hem mantık hem duyguları harmanlayarak karar vermesi en sağlıklısı gibi geliyor bana. Peki sence denge nasıl sağlanmalı? 🧐
Cevap
13Cevap
Merhaba, erkeklerde mantık evliliği yapar tabii ki yani yapanlar var dünyada da. Sayıları azımsanmayacak kadar çok hem de.
ben yapmam sevmediğim biri ile ne işim olur mantığım almıyor :)
Yapmaz olur mu
Dayımın oğlu
Çirkin bir öğretmen aldı
Parası var diye aldı
Mantık evliliği yapabilirim süreç ne gösterir bilemem ama
Erkek mantık evliliği yapmaz. evine bakacak kadını bulur. nikahı basar.
30 lu yaslardan sonra aski bulamadiysa mantik evliligi yapabilir
Bizim bi tecili yakmak bide mantık evliliği ani oluyor
Erkeklerde mantık yoktur
Yaparım mantığıma sığarsa.
Erkeklerin cogu evlenmek istemiyor
Nasıl yapsınlar olmayan şeyle😄
yapıyor
Yapar
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?