Kütüphaneye ve müzeye giden birisi olarak evet seviyorum, kültürlü kadın bir başka.

Kütüphaneye ve müzeye giden birisi olarak evet seviyorum, kültürlü kadın bir başka.

Sanatsal mekanlar kelimelerin yetmediği yerlerde yeni bir dil sunabilir. Tartışıcak ortak konular açar ve ilişkinin hafızasına sadece mekan değil üzerine düşünülmüş bir duygu mirası bırakır. O yüzden farklı yönlerin görülmesi için böyle aktiviteler yapılabilir.
Kesinlikle, çok güzel duygu bırakıyor ilerleyen zamanlarda sevgilimle şu zamanında buraya gelip kitap okumuştuk veya şu müzeye gelip x kişinin fotoğrafına ve tarihine baktık gibi güzel izlenim bırakıyor.
Ben genelde hızlı gezen biriyim, o bir eserin başında uzun uzun durduğunda ya da tam tersi olduğunda aramızdaki tempo tutmuyor. Bu da bir süreden sonra bende huzursuzluk yaratıyor. Müze ortamı çok sessiz ve ciddi geliyor. Ben yanındaki kişiyle rahatça gülüp konuşmayı, şakalaşmayı seven biriyim. O fısıldaşarak konuşma hali beni kasıyor.😅😄
Yay mısın acep
Yay olan birisi olarak özgürlüğüme düşkün birisiyim, kısıtlanmayı sevmem sevmiyorum da. Yay sandım o yüzene sordum.
Seviyorum şöyle oluyor Ben geziyorum onlar dışarıda bekliyorlar sonra ben çıkmayınca Onlar benim Kolumdan tutup çıkartmaya geliyorlar çok girdin mi her şeyi okuyasım her şeye dokunasım geliyor bir türlü oradan ayrılamıyorum:))
Karakteriniz aynı bendir abla, hele o kitapların kokusu, raftaki tahtanın kokusu loş lambalar aşırı muazzam.
Gitmedim ama gitmek güzel olurdu seviyorum müzeleri
İzmir'e gelince gidelim. Konak'ta ve Fuar'da var.
Cevap
10Cevap
sevgilim olsa severdim evet
Evet. Genelde o tür yerlerden ve tarihi mimarilerden bşka bir yere gitmiyoruz. şu an fark ettim.
Biz çok sıkıcıyız. 😂
Sıkıcı değilsiniz abla hiç yoktan güzel şeyler yapıyorsunuz bi' nebze rutinin dışına çıkabilirsiniz meselâ sahil kenarına gidip kahve eşliğinde kitap okuyabilirsiniz.
Güzel fikir ama şu soğuk günlerde asla. 😅
Asıl Aşk Soğukta yaşanır abla :d
Yok ablacım sıcacık evimizde oturalım. 😄
Evet genelde tatile gittiğimiz zaman bulunduğumuz yerde müzeleri geziyoruz. Pamukkale, Antalya, Didim, Mersin, Bodrum buralarda gittik yani.
Şehirlere mi gittiniz, yoksa saydığın şehirlerdeki müzelere mi gittiniz abi.
Tatile gittiğimiz yerde müzelere işte. Daha unuttuklarım da var Assos mesela orada da gitmiştik.
Çok istiyorsa eşlik ederimde ilgimi çeken konular değil.
Anlayışın vücut bulmuş hâli
Müzeye gitmeyi zaten seviyorum sevgilimle olursa da daha guzel olur bence 🌸
Gidiyoruz demi
Hayatım boyunca tek başıma bile müzeyi gitmedim ama öyle bir imkanım olsaydı severdim giderdim tabii ki
Kendim gezmeyi daha çok seviyorum ama biriyle gezmek de güzel olabilir. Özellikle de özel biriyle.
Evet severim tam benlik. ✨
Yörü gidek abla
Olsa gidicem de yok😅
Olur yakında olur
Sanmıyorum
Niye sanmıyorsun?
Önceliklerim farklı
Kariyer mi ticaret mi?
Kariyer
Giderdim
Ne zaman gidiyon Hande
Sevgilim olunca 😅
Bende bi' bulayım da sırtıma alıp gideceğim :d
Bir yerlere birileriyle gitmek zorunda değilim.
Her müzeyede gitmem. 15 Temmuz müzesi çok güzeldi ama 😁
Kankalarımla gitmeyi tercih ederim
Evet severim keyifli gelir
Değen biri olsa hersey yapılır. Erkeklre güvenmek cok zor
gidebilirimm ama daha önce gitmedim sevgilimle
Gitmek isterdim
Güzel bir aktivite olur
yok ama olsa severim
Güzel.
Olsa giderim
Severim
Evet severim