Kültür & Sanat Sergiye/ müzeye gitmeyi sever misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben pek sevmem de etkinlik olsun diye xd Güncellemeler+1 yıl Aaayy sanat diyince herkes kaçtı Sergiye/ müzeye gitmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Evet severim bana o eski günleri yaşamamı sağlar bu tarz sergi ve müzeler birebir o zamanı yaşamış gibi oluyorum... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 560 cevap paylaştı. Severim evet 0 0 Yorumla
İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayatımda hiç müzeye gitmedim bu da benim cahilliğime olsun tsk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Severim özellikle de arkeolojik müzeler çok dikkatimi çeker ah Hatayim ah Antakyam bi gidemedim müzeye 0 0 Yorumla
Murat34murat Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Severim de. müzeler bu hafta ücretsiz mi. bilgi verir misiniz 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Severim arada güzel şeyler oluyor 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Severim, son zamanlarda baya gezdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet severim bana o eski günleri yaşamamı sağlar bu tarz sergi ve müzeler birebir o zamanı yaşamış gibi oluyorum...
Severim evet
Hayatımda hiç müzeye gitmedim bu da benim cahilliğime olsun tsk
Severim özellikle de arkeolojik müzeler çok dikkatimi çeker ah Hatayim ah Antakyam bi gidemedim müzeye
Severim de. müzeler bu hafta ücretsiz mi. bilgi verir misiniz
Severim arada güzel şeyler oluyor
Severim, son zamanlarda baya gezdim
gitme niyetim var ama cevrem pek uygun degil
Severim evet
Evet severim.
Isterim ama gitmedim
Severim.
Bayılırım
Bu kız aynı ben
Seviyorum
Evet severim