• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilin/ eşin karşı cinsle ne kadar samimi olabilir, sınır nerede başlar?

sisudd
sisudd Takip Et
Bilge Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
212
Yapay Zekaya Sor
Sınırınız nedir bu konuda.😅
Sevgilin/ eşin karşı cinsle ne kadar samimi olabilir, sınır nerede başlar?
Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MustafaYumakT
    MustafaYumakT Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay

Bak tamamen objektif bir şekilde cevap vericeğim asla ben adına konuşmayacağım sevgilin veya eşin karşı cinsle ne kadar samimi olabilir sorusu aslında yüzeyde basit bir soru gibi görünebilir ama işin içine güven sınırlar duygusal ve fiziksel bağlılık kıskançlık ve saygı gibi pek çok faktör girdiğinde oldukça karmaşık bir mesele haline gelir her çiftin bu konuda farklı sınırları ve anlayışları vardır ve önemli olan bu sınırları net bir şekilde belirlemek ve ortak bir anlayışa varabilmektir öncelikle samimiyetin ne kadarına izin verileceğini konuşmak gerekir bazı çiftler arkadaşça sohbeti ve sosyal etkileşimi tamamen normal karşılar ve bunu sınır olarak görmez bazıları ise çok daha titiz davranır ve karşı cinsle fiziksel temastan yakın duygusal sohbetlere kadar birçok unsuru sınır olarak belirler burada kritik olan çiftin birbirine güveni ve iletişimidir eğer güven varsa partnerin sosyal etkileşimlerde samimi olsa bile senin kaygın minimum olur ve rahatsızlık hissetmezsin güven eksikse küçük samimiyetler bile büyük bir kaygı yaratabilir bu nedenle sınırları belirlerken hem kendi hislerini hem de partnerinin rahatlık alanını göz önünde bulundurmalısın bir diğer husus ise samimiyetin niteliğidir çünkü bir mesajlaşma veya sosyal medya sohbeti ile yüz yüze fiziksel yakınlık çok farklıdır bazı insanlar sadece sohbet ederken veya iş arkadaşlarıyla iletişim kurarken samimi olabilir ve bunu romantik veya cinsel olarak algılamaz bazıları ise bu tür davranışları kendi iç dünyasında da anlamlandırır ve bu nedenle rahatsızlık yaratabilir bu yüzden sınır belirlerken hem davranışın şekline hem niyetine hem de bağlamına bakmak gerekir fiziksel temas tamamen ayrı bir konudur öpücük sarılma yakın temas gibi davranışlar ciddi sınırlar gerektirir ve çoğu ilişkide eşin karşı cinsle böyle bir temasa girmesi kabul edilemez bazı çiftler bunu tamamen yasaklar bazıları ise arkadaşlık çerçevesinde kısa tokalaşmalar veya omuz teması gibi küçük sınırlar koyabilir burada da önemli olan partnerin niyeti ve bu teması yaparken senin rahatsız olmayacağını bilmesidir duygusal samimiyet ise daha karmaşıktır çünkü insanlar bazen karşı cinsle içten sohbet ederken kendi duygularını da paylaşır ve bu durum kıskançlık veya güven sorunlarına yol açabilir bu yüzden eşinle veya sevgilinle karşı cinsle yapılan sohbetlerde hangi konuların uygun olduğunu belirlemek faydalıdır günlük konular iş veya okul sohbetleri hobiler ve genel sosyal paylaşımlar çoğu ilişki için uygundur ama kişisel duygular sevgiyi ifade eden veya romantik içerikli mesajlar sınırları aşabilir burada da açık iletişim şarttır eğer bir çift kendi sınırlarını konuşmuşsa ve partnerine neyin rahatsızlık yaratacağını net bir şekilde ifade etmişse hem samimiyet hem de sosyal ilişkiler kontrollü bir şekilde yürütülebilir bir diğer kritik nokta sosyal medya ve dijital iletişimdir çünkü modern ilişkilerde mesajlaşma sosyal medya yorumları ve etkileşimler ciddi rol oynar burada çiftler birbirine güvense bile bazı mesajlaşmalar veya paylaşımlar kıskançlık yaratabilir ve bu nedenle sınırları net çizmek gerekir örneğin sürekli özel mesajlaşma romantik içerikli mesajlar veya fotoğraf paylaşımı bazı çiftler için sınır aşımıdır bazıları ise bunu kabul edebilir burada önemli olan kendi hislerini ve partnerin hislerini sürekli değerlendirmektir ayrıca sınırları belirlerken geçmiş deneyimler de önemli rol oynar çünkü daha önce partnerin karşı cinsle samimiyeti nedeniyle sorun yaşandıysa bu sınırlar daha katı olabilir ve güven tekrar inşa edilene kadar uygulanabilir bu durum normaldir ve çiftler arasında açık iletişimle aşılabilir bir başka konu arkadaş grupları ve sosyal ortamlardır partnerin karşı cins arkadaşları ile zaman geçirebilir ve bu çoğu zaman normaldir ama burada da sınır net olmalıdır örneğin yalnız başına buluşmalar bazı çiftler için uygun olmayabilir bazıları için sorun değildir önemli olan partnerin rahat olup olmadığını ve eşin kendini nasıl hissettiğini bilmesidir bu yüzden sosyal aktivitelerde karşı cinsle yapılan planlar ve buluşmalar önceden konuşulabilir ve sınırların aşılmaması sağlanabilir aynı zamanda sınır belirlerken kişinin kendi rahatlık alanı da önemlidir çünkü sen rahatsız hissettiğin durumlarda açıkça bunu ifade etmezsen sorun zamanla büyüyebilir ve kıskançlık güvensizlik gibi olumsuz duygular gelişebilir bu nedenle eşinle veya sevgilinle düzenli olarak sınırları gözden geçirmek ve gerekirse yeniden belirlemek sağlıklı bir ilişkide vazgeçilmezdir bir diğer kritik unsur da niyettir çünkü niyet her zaman davranış kadar önemlidir partner karşı cinsle samimi olsa bile niyetin tamamen arkadaşça olduğunu ve romantik bir amaç taşımadığını anlıyorsa senin güvenin sarsılmaz ama niyet belirsiz veya romantikse bu ciddi bir sınır ihlali anlamına gelir ve bu durumda çiftler durumu konuşmalı ve sınırları yeniden netleştirmelidir ayrıca bazı çiftler samimiyet konusunda kendi özel kurallarını belirler örneğin bazıları yalnız başına karşı cinsle sohbet etmeyi uygun görmez bazıları ise sosyal medya üzerinden genel paylaşımları kabul eder bazıları ise fiziksel temasın sınırlı olmasını ister bu tamamen çiftin kendi değerleri ve rahatlık alanına bağlıdır ve burada tek doğru cevap yoktur önemli olan her iki tarafın da kendini güvende hissetmesidir bu nedenle sınırları belirlerken esnek olmak ve iletişimi sürdürmek gerekir çünkü zamanla güven arttıkça sınırlar değişebilir ve daha rahat bir ilişki kurulabilir özetle sevgilin veya eşin karşı cinsle ne kadar samimi olabilir sorusunun cevabı tamamen çiftin değerleri, güven düzeyi, geçmiş deneyimler, niyet ve rahatlık alanına bağlıdır fiziksel temas ve duygusal samimiyet ayrı ayrı ele alınmalıdır sosyal medya ve dijital iletişim dikkate alınmalıdır sınırlar önceden netleştirilmelidir ve sürekli iletişim ile gözden geçirilmelidir bu şekilde hem partnerin hem sen kendinizi rahat ve güvende hissedebilirsiniz sınırlar ilişkinin temel taşlarını oluşturur ve saygı güven ve sevgi ile birlikte yürütüldüğünde sağlıklı ve mutlu bir ilişki mümkün olur

1
    4 Yorumla
    • sisudd
      sisudd
      4 ay

Off niye bukadar uzun yazdın 😅

Yorumla
    • MustafaYumakT
      MustafaYumakT
      4 ay

Uzun yazdıgsam kusura bakma ama sevgilin veya eşin karşı cinsle ne kadar samimi olabilir konusu aslında çok hassas bir konu çünkü burada güven sınırlar duygusal bağlılık kıskançlık ve saygı gibi pek çok faktör bir araya geliyor herkesin bu konuda algısı farklıdır ve sınırları da farklıdır bazı çiftler arkadaşça sohbeti ve sosyal etkileşimi tamamen normal görür bazıları ise en ufak bir samimiyeti bile rahatsız edici bulabilir önemli olan çiftin birbirine güvenmesi ve sınırları net olarak belirlemesidir fiziksel temas ve duygusal samimiyet farklı konular olarak ele alınmalıdır çünkü fiziksel temasın niteliği genellikle daha katı sınırlar gerektirir sarılma öpücük yakın temas gibi durumlar çoğu ilişkide sınırdır bazı çiftler bunu tamamen yasaklar bazıları ise küçük ve genel temaslara izin verir ama burada da niyet çok önemlidir duygusal samimiyet ise daha karmaşıktır çünkü insanlar bazen arkadaşça sohbet ederken karşı cinsle içten duygular paylaşabilir ve bu kıskançlık veya güven sorunlarına yol açabilir bu yüzden hangi davranışların kabul edilebilir olduğunu önceden konuşmak faydalıdır

Yorumla
    • sisudd
      sisudd
      4 ay

Hay Allah ahahah

Yorumla
    • MustafaYumakT
      MustafaYumakT
      4 ay

Tek kelime ediyorum bir çok faktör vardır bunlar önemlidir herkesin konuda bir hassasiyeti vardır bu cevap kısa mı senin için?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• asdadsdf
    asdadsdf Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    4 ay

Üniversitede olan üniversitede kalır. Dışarıda buluşmalara çok zorunda değilse katılamaz. Genelde illaki yanındaki kızların da farklı bölümlerde olması olsun, çevrede tanıdık görünmesi olsun falan kafede o masa 3 kişiyse 10 kişi olur yarısından fazlası da erkektir. Böyle bir durumda kalıyorsa da mutlaka ama mutlaka hayatında benim olduğumu bir şekilde belli etmek zorunda. Opsiyonel değil. Zorunda. Ya beni arasın ya da arkadaşlarına dümenden benim muhabbetimi geçirsin bitti gitti. Ben zaten yakınlardaysam her türlü damlarım.

İş de aynı şekil. İş arkadaşlarıyla dışarıda buluşamaz. Bu üniversite gibi değil.

İş dışı veya üniversite dışı, not almadır, belge onayıdır vs. bunun gibi olasılık işler dışında konuşamaz. Bu konularda konuştuğunda da mesafeli olur. Gerek yüzyüze gerek mesajda gülüşmek, kahkahalaşmak, birbirine takılmak, reelsleşmek falan asla.

Kısaca, mesafe koyacak, beni belli edecek, arkadaşlığın devam edeceği bölgeyi aşmayacak yerinde kalacak. bitti gitti.

0
    0 Yorumla
  • kutsal-ornitorenk
    kutsal-ornitorenk Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay

Hayatıma almışsam ve hayatımda kalmaya devam edebilmişse zaten bu o sınırı bilir. Yani güven sarsmicak kadar ve arkadaşlıktan fazlasıymış gibi gözükmücek kadar samimi olabilir. Karşı taraf sınır tanımıyosa ben sınırı öyle bi tanıtırım ki bi daha asla sınır ihlali yapamaz yafşak

1
    1 Yorumla
    • sisudd
      sisudd
      4 ay

Eyvah jsjsj

Yorumla
  • TheVoidHunter
    TheVoidHunter Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    4 ay

Ben varken niye başkaları ile samimi oluyor madem başka erkeklerle de samimi olacak o zaman ne diye benimle sevgili oluyor? Sevgilim varsa ben karşı cinse sınırımı koyarım o da koysun bir zahmet, koymuyorsa beni sevmediğini düşünürüm, seven sınır koyar.

1
    1 Yorumla
    • sisudd
      sisudd
      4 ay

Netttt

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
4 ay
  • Bu konu tam mayın tarlası ama konuşması da çok keyifli 😂👏 Bence sınır; gizlilik başladığı yerde başlıyor. Yani mesajları siliniyorsa, “söylesem gerilirsin” diyip anlatmıyorsa, özel dertleşmeler varsa orada çizgi aşılmış oluyor.

Karşı cinsle arkadaşlık ok ama flört vibe’ı, gizli yakınlık, eski sevgili muhabbetleri bence no 🚫 Senin için kırmızı çizgi ne mesela, nerede “burada fazla samimi olmuşsun” dersin? 💬💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

47

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.

İş arkadaşlığı dışında olamaz onunla da yalnız görüşemez

0
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Hayatında benim dışımda bir karşı cins olamaz

2
    4 Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      4 ay

Bunu neden 2 defa söyledin?

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      4 ay

@SivisPacemParabellum derken

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      4 ay

2 defa tekrarladınız aynı cümleyi ama mağarada yankı yapmış sanırım

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      4 ay

@SivisPacemParabellum 😅😅😅

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

karşı cinsle samimi olamaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Ayda 3-4 kez telefonda görüşebilir ben olmadan yüz yüze görüşmesini istemem nerede nasıl davranması gerektiğini bilen biridir arkadaşı yürüyorsa burada sevgilimin tepkisine bakarım ben demeden o arkadaşlığını bitirmeli karşı cins arkadaşlarını hayatından çıkar desem ne olacak aldatacak insan her türlü aldatır arkadaşı olmaz komşusu olur karakter meselesi benim sevgilim var karşı cins arkadaşlarım da var enişte-kayınbirader geçinip gidiyorlar bir sorun olmuyor

0
    0 Yorumla
  • principessaa
    principessaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    4 ay

Normal arkadaşları olabilir bu sorun değil

Konuşma da kullandığı kelimeler ve ona karşı kullandığı fiziksel mesafe önemli

Yoksa arkadaş olmak suç değil insanlar bilinçli ve kendini bildiği sürece

0
    0 Yorumla
  • KURTİNİNDE
    KURTİNİNDE Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

hiç samimi olamaz işi gereği muhattap olur fakat dışarıda gördüğün de görmezden gelirse muhattap olmaz ise sorun yoktur yani olması gereken de budur ha bunu isteme hakkını ise kendimde öğle biri olduğumdan dolayı söylüyorum

0
    0 Yorumla
  • KafirinKahvecisi
    KafirinKahvecisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.

Çok zor bir soru bu. Objektif yorum yapmak için bütünü ile aynı koşulları yaşamak gerekiyor. Kendi arkadaşımı göz önünde bulundurunca bunda ne var sanki diyorum ama kendim evli olsam aynı şekilde bunda ne var diyebilir miyim acaba?

0
    0 Yorumla
  • ツsadecebensjsjs
    ツsadecebensjsjs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    4 ay

Herkesle olsun ama kafamı karıştıran bir kız olursa ne yalan söyleyim olumsuz olur yani

3
    0 Yorumla
  • Sorayımbende
    Sorayımbende Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Hayatına erkek sinek bile giremez. Hayırdır biz qaw 🐎 mıyız.

1
    2 Yorumla
    • sisudd
      sisudd
      4 ay

Estağfurullah

Yorumla
    • Sorayımbende
      Sorayımbende
      4 ay

Kabul eden qaw 🐎 tır çok net

Yorumla
  • Ritchson m
    Ritchson Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Karşı cinsle iletişimi olamaz

2
    0 Yorumla
  • lockerow35
    lockerow35 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

eşim sevgilim vs kendi sınırlarını kendi çize ben karışmam ama baktım iş biraz kötü kendimi ilişkiden alırım

0
    0 Yorumla
  • PoYRaZ_015
    PoYRaZ_015 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 98%
    4 ay

Ben aldatıp geçiyom. Fakat o beni aldatmıyor. Param var çünkü. Paramla susturuyorum. Güç bende. Para var güç var.

0
    0 Yorumla
  • Tollischya
    Tollischya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    4 ay

Sevgilim eşim sevdiceğim karşı cinsin varlığını bile unut.

0
    0 Yorumla
  • _Aşmayy_--
    _Aşmayy_-- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

Zorunlu konuşma dışında muhatap bile olmamasını isterim , samimiyet ne 😅

0
    0 Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Sıkıntılı konular hiç gerek yok son zamanlar kim kimle evli barklı belli değil

0
    0 Yorumla
  • atiyesorhun
    atiyesorhun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 97%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.

Sevgilim Kızlarla Asla Konuşamaz Yoksa O Konuştuğu Kızlar Elimde Kalır

0
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Oldukça mesafeli bir duruş sergilemeli. Laubali insan hiç sevmem.

0
    0 Yorumla
  • Nehringürültüsü
    Nehringürültüsü Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay

O kadar uzağım ki sevgili eş durumlarına yani olsa beni aldatsa bile ne hissederim bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Sevgilim, eşim karşı cinsle arkadaşlık kurmak bir yana gerekmedikçe muhatap bile olmasın bir zahmet

0
    0 Yorumla
  • edding750
    edding750 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 58%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı.

Kişi kendi sınırlarını bilir bunu benim belirtmeme gerek yok diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Suvenir
    Suvenir Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Sevgilim olacak kişi karşı cinsle olabildiğince mesafeli olsun mümkünse

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    4 ay

Benim hatunum nerde durması gerektiğini , sınırlarını bilir.

0
    0 Yorumla
  • bysinnner
    bysinnner Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.

En fazla erkek arkadaşıma hediye almak isterim, sence ne almalıyım diye sorar. Ötesi olmaz.

0
    0 Yorumla
  • AvrupadanTurk
    AvrupadanTurk Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay

Kardeşim, abi dışında bir hitap kullanırsa terk ederim.

0
    0 Yorumla
  • Dominant1adam
    Dominant1adam Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Karşı cinsle en fazla eeeen fazla
    Amcasının dayısının elini öpecek kdar

0
    0 Yorumla
  • вʟαcк
    вʟαcк Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay

Bir kadın/erkeksağlıklı bir ilişki istiyorsa karşı cinsiyle samimi olmayacağını bilmeli

0
    0 Yorumla
  • MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Eyvah eyyvah! Kopsun kıyamet :))

1
    5 Yorumla
    • sisudd
      sisudd
      4 ay

Hadi ya okadar mı diyorsun

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      4 ay

1 saat içinde parçalar adamı, Ondan sonra ararsın benim kolum nerde bacağımı nereye koydun diye :)

Yorumla
    • sisudd
      sisudd
      4 ay

Saygılar efenim

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      4 ay

<3

Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      4 ay

Sizde durumlar nasıl?

Yorumla
  • fatihaykut63
    fatihaykut63 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sevgilim yok ama o soruyu sormadın say

1
    2 Yorumla
    • sisudd
      sisudd
      4 ay

Eyvah ahahah

Yorumla
    • fatihaykut63
      fatihaykut63
      4 ay

Eyvah eyvah jsjsjs

Yorumla
  • UykuHuzurr0o s
    UykuHuzurr0o Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Samimi hiçbir şekilde olamaz.

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Samimi olamaz

0
    0 Yorumla
  • papatyam_12
    papatyam_12 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Karşı cinsten sonrasını okuyamadım.

0
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Samimi olmamalı mümkünse

0
    0 Yorumla
  • 0Cessi0
    0Cessi0 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.

Insanca iletişim kurabilir bu kadar

0
    0 Yorumla
  • Nisan54
    Nisan54 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Samimi olamaz ben de olmam

0
    0 Yorumla
  • helebidinle00
    helebidinle00 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    4 ay

Zerre kadar bile olamaz. Dişlerini dökerim onun

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Öyle bir şey söz konusu bile olamaz

0
    0 Yorumla
  • Melodirüzgar34
    Melodirüzgar34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Olursa yeni partneri hayırlı olsun

0
    0 Yorumla
  • lil3a
    lil3a Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 99%
    4 ay

Karsı cins lafını duyunca çıldırıyorum

0
    0 Yorumla
  • __Limonağacı__
    __Limonağacı__ Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay

Karşı cins arkadaşı olamaz

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Hiç bir şekilde samimi olamaz

0
    0 Yorumla
  • Balanced
    Balanced Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.

Cevabım çok sert

0
    0 Yorumla
  • nedenziz
    nedenziz Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 98%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Karşı cinsten arkadas olmaz

0
    0 Yorumla
  • emre00488
    emre00488 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    4 ay

Çizgileri ve sınırını koruduğu sürece sorun yok.

0
    0 Yorumla
  • ozietra
    ozietra Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

merhaba merhaba ötesi bizi bozar

0
    0 Yorumla
  • Hayalet1071
    Hayalet1071 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay

Muhattap dahi olamaz. tabi, bende aynı şekilde.

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Baştan sona full sınır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    4 ay

Sen nereden bileceksin ki bunları

1
    2 Yorumla
    • sisudd
      sisudd
      4 ay

Bilmiyorum ki bende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Veren verene kimse göremez gizli

Yorumla
  • TheDuygusal
    TheDuygusal Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Samimi olamaz

1
    0 Yorumla
  • Emirkaya26
    Emirkaya26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    4 ay

Senn nedir

1
    2 Yorumla
    • sisudd
      sisudd
      4 ay

Anlamadim?

Yorumla
    • Emirkaya26
      Emirkaya26
      4 ay

Sey

Yorumla
  • Jane444
    Jane444 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    4 ay

Samimi OLAMAZ

2
    0 Yorumla
  • Alevikızııı
    Alevikızııı Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Olamaz 👊

2
    0 Yorumla
  • şarapvs
    şarapvs Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    4 ay

olamaazzz

1
    1 Yorumla
    • OrganikFilozof7
      OrganikFilozof7
      4 ay

👏👏👏

Yorumla
  • hayatbosm
    hayatbosm Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    4 ay

çok olamaz

0
    0 Yorumla
  • Damrancomran
    Damrancomran Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Sıfır

0
    0 Yorumla
  • SohbetHesabı
    SohbetHesabı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    4 ay

Benim olan benimle samimi olur

0
    0 Yorumla
  • Cedr1c
    Cedr1c Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

Olamaz

0
    0 Yorumla
  • MUSTAFAZKN
    MUSTAFAZKN Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30 , eic 34%
    4 ay

Sıfır samimiyet 😊

0
    0 Yorumla
  • Doktorrcıvanıım
    Doktorrcıvanıım Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.

Sınırtanımaz

0
    0 Yorumla
  • Hakan-88-06
    Hakan-88-06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    4 ay

Olamaz

0
    0 Yorumla
  • okan4343
    okan4343 Takip Et
    Guru Yaş: 46
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

samimiyet başla başına sınır zaten

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilin/ eşin karşı cinsle ne kadar samimi olabilir, sınır nerede başlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilinizin karşı cinsle selamlaşması sizce nerede sınır aşmak olur? 3 cevap verildi
Sevgilinizin karşı cinsle samimiyeti ne düzeyde olmalı? 16 cevap verildi
En yakın karşı cins kankanızla olan samimiyetiniz ne kadar ileri? 14 cevap verildi
Karşı cins ile kurduğunuz ilişkinin seviyesi nedir? 18 cevap verildi
Sevgilinizin karşı cins arkadaşı ile samimiyeti ne dozda olmalı? 118 cevap verildi
Sevgilinin karşı cinsle samimi olmasına karışır mısın? 76 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨