Sevgilimin bu konuda kendisini bilmesi gerekiyor. Sonuçta hepimiz koca koca insanlar olduk. Bu yaştan sonra da ben kimseye öğretemem bir başkasıyla kurduğu diyaloğun seviyesini. Böyle şeylere kolay kolay takılmam fakat takılmama sebep olacak raddeye getirirse büyük ihtimalle doğduğuna pişman ederim.
Benimle aynı yatakta yatıyorsa başka bir erkeği hayal bile etmesi mümkün değil zaten. O yüzden içim rahat, hatta erkek arkadaşlarının olması daha iyi bile, çünkü herşeyi gelip bana atmasın, başkalarıyla da diyaloğu olsun ne güzel. İlişki yıpranıyor öbür türlü, sürekli ilgi isteme durumu oluyor.
İlk cümlede dediğim gibi, hayatındaki insanın pestilini çıkarana kadar istediğini vereceksin. Başkasında hiçbir şey aramayacak. Kadın olsun erkek olsun farketmez. Eğer eksik ettiğini düşündüğün birşeyler varsa korkarsın tabi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
birçok şeye göre değişir. sevgilime olan güvenime, o arkadaşlığın nasıl olduğuna, ne kadar süredir arkadaş olduklarına göre falan. belirli bi çizgiyi aşıyorsa tabii ki rahatsız olurum. ama gerçekten arkadaş olduklarını biliyorsam rahatsız olmam
Aşırı samimi olmamalı ama kendi kararı kıskanç değilim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkesin pazarına göre çarşı versin herkes gönlünce rahattır ama utanması gerek kişiler var halen terbiyesiz şekilde ya ne güzel degilmi yermiyim ben bir daha inanirmiyim birdaha severmiyim birdaha arma sorma oldummu kalfimmi yokul sonra gel duygu sömürüsü yap burada unutmuycam yaptıklarını asla ben sadece bursey sanmışım oysaki kiminle nasil dilersen öyle yaşa gözümden düştün sen