Sevgiliniz sizce karşı cins arkadaşı ile ne kadar samimi olabilir? Karşı cins arkadaş konusuna nasıl bakıyorsunuz?Karşı cins arkadaş ilişkide yaralayıcı bir faktör mü?Kadın ile erkek salt arkadaş olamaz mı?
Sevgilinizin karşı cins arkadaşı ile samimiyeti ne dozda olmalı?
Bana karşı yüzde yüz sadakati, aşkı, bağlılığı, istikrarı varsa ve iradeli, gözü başka yerlere kaymayacak bir adamsa, benim de asla bir yargım olmaz bu konu hakkında. Paylaşamama korkusu, o kişiyi kaybetme korkusudur. Bencilliği es geçersek. Bencillik zaten şizofrenik bir durum. Onun dışında adamın samimiyet dozunu bana göre ayarlamasına gerek yok. Ruhu, kendisi bana ait olduğu müddetçe önemli değil. Ona sarılmış, buna selam vermiş, bununla dans etmiş falan... Bunlar yaşanan şeyin yanında sadece sosyalliktir.
Seviyeli bir arkadaşlığı olmalı. Arada 5 santim mesafe olmalı. Bu mesafeyi ortadan kaldıracak tek şey sonsuz güven duymam olur. Ki bu takdir edersiniz, pek mümkün değil. Kadın ve erkeğin arkadaş olabileceğine inanan biriyim. Benimde bayan arkadaşlarım var. Ancak kendiliyle aramda her zaman bir adım boşluk olmuştur. Bu mesafeyi biraz kapatabildiğim tek kişi var oda 6 yıldır öz kardeşim gibidir. Ama seviyesiz bir arkadaşlığımız yok. Özlemişsek sarılırız ama bu 1 dakika sürmez. Sevgilimin olması veya evlilik durumu bunu tamamen değiştirecektir. Beklediğim şeyde doğal olarak bu olur.
Tabii ki aşırı fazla olmamalı ama olabilir yani normal onun hayatındaki tek kadın ben değilim sonuçta onun arkadaşları olabilir işi düşebilir yani ben onun hayatında varsam hayat arkadaşı olarak varım arkadaş kontenjanımı da ben dolduramam değil mi yani arkadaşları olabilir ama özellikle altını çizerek söylüyorum normal arkadaş eğer birtık fazlasını hissedersen hemen gider sorarım alıcı mısın bakıcı mı diye😂
Ben sana bir bakarım derim tamam mı krkfk belkide bu hayatta kimsenin benim hiç görmediğim bir halimle tanışmak zorunda bırakırım o kadını fotoğraflarda öyle ufak Çıtıpıtı bir şey gibi duruyorum ama gerçekte gerçekten yapılıyım aslında çok güzel kavga edebilirim😂O zaman bakıp çıkanı nasıl mağazadan atıyorlarmış görür bir daha böyle bir atma görevlisi hayatı boyunca taşı var ya böyle tuza basarm onun etini kazırım böyle jileti elime alırım onun yüzüne sürter aşağı indiririm onun yüzünü. 🤓😂🤣
Sınırları aşmadıktan sonra biraz olabilir. Her gün her saat iletişim halinde olmak zorunda değiller. Ayda yılda bir denk geldikçe görüşmeleri normal. Ama benim bilgim dışında görüşme ya da iletişim olursa bunu kesinlikle normal karşılamam. Okul arkadaşıdır, çocukluk arkadaşıdır, görüşebilirler. Ama hayatına sonradan dahil olan bir kız arkadaşla görüşmelerini normal karşılamam.
Günaydın İnsanlar mesafelerini korumaları gerektiğini, hayatlarında özel biri olduğunda hatırlıyor nede olsa. Ben bilirim ki sevdiğim insan kimle, nerde, ne konuşacağını bilir. Öyle biri olmalı ki zaten hayatımda ben sınırlar koymak değil, yeni ufuk çizgilerini onla keşfetmetmeyi tadayım doya doya.
Normalde kıskanç biriyim. Fakat benim güvenimi kazandıktan sonra bir sıkıntı kalmaz kıskaçlığımı uyutabilirim. Ama karşı tarafın yürümesi beni rahatsız eder müdehale edebilirim birazcık 🤏
Bence olamaz. Yakın çevremde çoklukla gördüğüm bir şey bu. İllaki akıllarına "sevgilim birazcık onun gibi olsa keşke" ya da "ilişki devam etmezse arkadaşlıkta biter diye korkuyorum" gibi düşünceler geliyor samimi arkadaşların. Bu yüzden bu tip arkadaşlıkların dozajı olmak zorunda. Herkes sınırını bilmeli.
Olmamalı😅 Yani aynı iş yerinde çalışıyorlarsa ya da eski bir tanıdığıysa günaydını iyi akşamı olabilir, ihtiyaç doğrultusunda konuşabilir veya derin olmayan kısa sohbetler yapabilir. Ama beraber çay içmek veya yemek yemek, herhangi bir sebeple başbaşa bir yere gitmek, samimi bir dille ve uslupla şakalaşmak, sarılmak dokunmak bence doğru değil. Bu karşı cinsten arkadaş işleri sonra çok farklı boyutlara gelebiliyor çünkü.
El kol şakasına da karşıyım. Çünkü ben üniversitede arkadaş grubumdaki tek kızdım ve hiçbir arkadaşımla el kol şakası, sarılma vs bu tür şeylerim hiç olmadı. Sevgilimde ufak tefek şeylere karışmam ama bir ağırlığı olmalı. Arkadaşı ikimizin arkadaşı olmalı. Ve ben olmasam bile varlığımı hissettirmeli.
Kısıtlamak ile kıskanmak arasında ince bir çizgi vardır ilk önce buna dikkat edilmeli kişi karşı tarafın uyarısını veya imâsını beklemeden kendini bilmelidir bence ona göre davranmalıdır çok samimi bir arkadaşlık veya dostluk kıskançlığa sebebiyet verir ve kavga oluşur ilişkide sevgililiğe adım attıktan sonra biraz daha dikkat edilmelidir arkadaşlık ilişkilerine
Selam selam 😅 fazlasi bizi bozar. Cok samimiyet sevmiyorum ben gozumun onunde sevdicegimi öpse, sarilsa, sirtina ciksa benim gözüm döner. Herkes haddini bilsin problem yasamayalim.
Erkelerin %90'ı için cevabı hayir, kızların ise %90'ı için cevabı evet olan soru. Bu farklılığın sebebi erkeklerin, kızlara göre karşılarındaki insana bir seks objesi olarak bakma oranının fazla olması gösterilebilir
Hiç unutmam. Eski sevgili olduğum kişilerden birine kız arkadaşının biri "Gamzelim, Gamzelii" diye hitap ediyordu. Belli etmesem de içten içe kıza ayar oluyor idim. Bu ne yılışık kız diye düşünüyordum. Kızın başka birini sevdiğini bilmesem resmen sevgilime yürüyor mu bu diye düşünecektim. Saçını başını yolmamak için kendimi zor tutuyordum. 😂
Merhaba'ya merhaba'dan öteye geçmemeli. Gereksiz samimiyete hiç gelemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En son , o benim arkadaşımın sevgilisi diye tanittigi kız kendi yattığı kız çıktı Bu serolugu anladiktan sonra o benim arkadaşım yalanına asla inanmıyorum
Kesinlikle mesafe.. seninde onunda karşı cins arkadaşları tabiki olacak.. ama seninle olduğu gibi değil mesafeli akşam 10 dan önce sabah 10 dan sonra arayabilir mesela ama gecenin yarısında mesaj atıp arayamaz anlaşıldı mesafe mesafe mesafe :))
Eğer arkadaşı benim gözümde gereksiz biri değilse sorun olmaz hatta birlikte bile takıla biliriz ama dediğim gibi o kişiye karşı bir gıcıklığı m yoksa bu şekilde olur. Eğer varsa yanına bile yaklaştırma m gitsin başla arkadaş bulsun.
Benim bakış açımda ciddiyet her daim. Sevdiğim kadın karşı cinsinden arkadaşına çok Bi gerek görülmedikçe merhaba diyecek kadar ilişki kurabilir. Bu benim içinde geçerli.