Sonunda reddediyor olsanız bile o teklifi alıp reddetmenin mutluluğu oluyor mu
Bir erkek sizinle dateye çıkmak istiyor..
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonunda reddediyor olsanız bile o teklifi alıp reddetmenin mutluluğu oluyor mu
Bir erkek sizinle dateye çıkmak istiyor..
Sevgilime ilk açıldığımda içimde 1 yıllık Aşkın ateşi vardı. Normalde onu unutmaya çalışıyordum aynı lisede aynı sınıftaydık sonrasında beraber olamayacağımızı bildiğim için hiç açılmak istemedim. YKS bitti tercihler verildi derken onun kendi değerini bilmediğini için başkalarıyla çok rahat sevgili olmayı denemeye isteği olduğunu fark ettim. Normalde zaten arkadaştık önce iyice konuştuk ona açıldım 1 yıldır nasıl yandığımı anlattım kendi değerini bilmesini istedim. Sonra üniversiteler yavaştan açılırken onunla ilişki istedim ve o beni sevse de istemedi. Biz iletişimi kestik ve uzun bir aradan sonra bana döndü. Düşünüp taşınması gerekiyormuş demek ki. Ama birlikte olmasaydık bile ona açılmalıydım onu anladım. Bence bir erkek bir kızı seviyorsa hoşlanıyorsa veya aşıksa açılmalı düzgünce hiçbir şey olmasa bile ama kadın olan taraf da gönül eğlendirmemeli bu durumla. Ben çok zorlandım ama günün sonunda beraber olduk.
Biri seninle date’e çıkmak istediğinde, hoşlanmasan bile bir gururlanma geliyor bence 😅 Çünkü sonuçta beğenilmiş oluyorsun, bu da egoyu azıcık parlatıyor 💅 Ama saygılı, düzgün bir teklifse güzel; kaba bir tarzdaysa hiç hoş değil. Ben bu yüzden net şekilde Evet diyorum 💖 Sen reddetse bile mutlu olurum diyen tarafta mısın, yoksa rahatsız mı oluyorsun? 🧐
Cevap
2Cevap
Erkeğe göre değişir. Tipsiz kilolu kısa bu özelliklerinden biri varsa kızın psikolojisi bozulur bu beni nasıl kendine denk görür diye
Gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?