Bildiginiz gibi cogu erkek hoslandigi kizla konusmakta ve tanismaktan utaniyor cekiniyor. olur mu olmaz mi diye dusunuyor sizin bu duruma yorumunuz nedir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bence evet erkek teklif etmeli. Yani teklife de gerek olmaz aslında cikma teklifi kalkti zaten. O anki frekans enerji karsilikli sinyaller falan ahhahahah anlatabildim mi olduysaniz anlarsin zaten, sadece adımları erkekten beklerim BEN
Hic tanimadin mesela is cikisi yolda rutin gordugun bi kiz icin
?
Aradaki bağa göre yaşanan olay ve durumlara göre değişir
Bizde ilk önce o teklif yaptı ama kabul etmedim sonradan ben teklif ettim
Ben teklif etmesem o etmeyecekti çünkü iş sarpa saracaktı
Bunun kızı erkeği olmaz diye düşünüyorum
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin yarın çok geç olabilir
Hic tanismadigi bir kizdan hoslanan erkek icin dusumcelerin ne
Dikkatini çekmiş ve tanımak istiyor olabilir gayet normal bir durum
Hmmm. Bende bir kizdan hoslaniyorum yoldan gecen biri, hic tanismiyoruz. Bakiyorum her gectiginde anasin diye ama o bana bakmiyor onune bakip gidiyor. Acaba. beni fark etmiyor mu yoksa ilgilenmedigi icinmi bakmiyor anlayamiyorum
Niye fark etsin ki yoldan geçen herhangi biri sonuçta belki sevgilisi de vardır biliyor musun
Bilmiyorum Ki ama herfun goruyirum heralde isten cikiyor. Sevgiliside ne bilim yok heralde 1 gun bile olsa eslik ederdi heralde yaninda.. Ne biliyim hani bu bana niye bakiyo diye falan iste
Hani sokakta reklam amaçlı küçük broşürler satıyorlar ya ondan al birkaç tane iş çıkışı onun bahanesiyle sohbet edersin en azından ismini öğrenirsin
👏👏👏
😊. Yaa aslinda bahane bulurumda, iste kiz istmeiyorsa beni ben hic sevmem bi kizi rahatsiz edecek pesine dusecek bir tip gibi gorunmeyi. Ayrica mesela yavru tavsanim var, 2 dk bakarmisin surdan ekmek almam gerekte diyebilirim mesela
Hayvan sıkıntı belki korkuyor hem de neden güvensin sana
Tabi darlamayacaksım da bir şekilde tanışmanın yolunu bulmazsan platonik olarak kalır böyle
İstemezse tabi uzaklaş belki sevdipi var
Ama sokaktaki herhangi birine neden ve nasıl güvenilir ki
Allani seviyosan, sanki tanidiklarimiz cok guvenli
Kız sana niye güvensin
Güven aşılaman lazım
Gittiği herhangi bir kurs var mıdır acaba ordan arkadaş olabilirsin
Veya ilgi duyduğu takip ettiği şeyleri öğrenip ordan bir temas kurabilirsin
Sosyal medyasıjı biliyor musun
İste beni istemiyormu yoksa fark etmiuormu sorun bu. İstemiyorsa yapacak bir sey yok, ama fark etmiuorsa bi yol bulunur..
Tavsandan kormaz heralde daha kucucuk hemde kutuda, eline vermem
Ama tanımdaığın birinden nasıl hoşlanasın ki sen sadece dış görünüşünğ beğendin herhalde
Fark etmiyordur
Seni isteyip istememe durumu tanıştıktan sonra belli olur
Ama guven nasil asilayim, yoldan gecerken. panlart mi aciyim guven bana diye. Haaa sen sunu diyorsan mesela direkt hoslaniuorum diyecegim mi diyorsun. Benim ilk amacim konusabilmek yani ufak bi selamlasmalr sonrasi arkadaslik yani anladinki tavsan bahaside o iste o uolla arkadas olmak doyorum ben
Hicbirseyini bilmiyorum. Heralde isten cikiyor gidiyor eve.. Birde dedin ya hani sevgilis vardir belki diye. Bu kizi yaklasik 1 aydir hergun goriyorum hep tek yani ne biliyim sabahtan aksama kadar iste ve sevgilis olsa en. azindan bir gun eslik etmez mi is cikisi eve kadar
Direkt hoşlanıyorum diyemezsin ki direkt red yersin hem tanıdıktan sonra belki sen boşlanmayacaksın öyle olmaz
Dediğin gibi önce arkadaşlık
Distan hoslanirsin, tanidikca seversin benim bildigim bu
Kız nerde çalışıyor ne iş yapıyor
Belki uzak mesafedendir sevgilisi bilemeyiz
Valla nerde calitigini bilmiyorum. Bi evin omumde goruyorum o kadar. Haa istesem ogrenirim ama diyorum ya sana istemiuosa ben bi kizi az dahi olsa rajatsiz edecek bir sey yapacak biri degilim
Bir öğren bakalım onu ordan bir şeyler deneyebilirsin
Hiçbir adım atmadan olmaz ama kızın üstüne gitmek de tabi ki olmaz dengeli davran öğrenebileceğin şeyleri öğren sonra diğer adıma geçelim
Uaa keske gecerken baksa, gulumsiyecegim ona. Ama kulaklik takili duz yoluna bakiyor gidiyor
Sen tavsan bahanesine ne siyirsun kotu mu. Tavsani kizla sever diue biliyorum
Anketler oluyor ya o tarz bir şeyler deneyebilirsin
Aaaaa bak aklıma ne geldi yıllar önce karşılatştım bu durumla anlatıyorum: sokakta elinde broşürle herhangi bir kişiye sorular soruluyor hem kişisel soeular hem de yaş iş sorusu ona göre bir gezi var ona katılmakiçin sonra bu anketin sonuçlarına göre kişilerin cevaplarına göre o kişiler geziye katılmaya hak kazanıyor veya kaybediyor
Bak çok iyi fikir bunu yap
Hayır gülümseme sinirlenir ne alaka tanımadığın kişiye neden gülümseyedim
Tavşan pekâlâ iyi bir yöntem olabilir ama gerekli bilgileri alamazsın ki iki cümle kuraraın ancak
Bilgi almaya gerek yok. ki. 2 dk tavsama bakarmisin ekmek alip gelicem, ekmegi alip helirim, cok sagol, senin soyadin yilmaz mi?, belki fark ediyorsundir seni bazen goruyorum sana bakiyorum kususra bakma rahatsiz ediyorsam seni eski bir arkadasima cok benztiuorum acaba akrabamisiniz diue merak ettim... Sonrasin eee sen ne yapiyorsun goruyorm seni is vs anlarir oda tamam grsrz vs... Ondan sonra yine evin onunden gecerken falan slmlasiriz arladas oluruz arkasi gelir yani sonrasinda bi yiruyuse falan davet ederim
Ama bir sorun var iste fark etmiyor mu toksa istemiyor mu beni
Öyle şansın çok zor ama
Sana herhangi biri böyle bir şey yaspa senin tutumın nası olur bunu düşğ bakalım bir
İki dk tanıştığın biriyle neden yürüyüşe çıkasın ki ya niyeti kötüyse gibi düşünceler olur
Neden ki
Abi sen kaö yaşındasın
Hemen degil. Bak ilk gun tavsanli olan bolum sonraki 2 3 hafta gordukce selamlasma, 3 haftanin sonunda artik selamlasmayla gelen bi samimiyet varya o zmn iste bazen yuruyuse cikiyorum senide cafiriuimmi iste
Hmmm olabilir öyle
Herhangi bir enstrüman çalıyor musun
Ne iş yapıyorsun
25 neden
Merak ettim öyle
Niye abi dedin ki, kendimi yasli hissetim. 😂
Bana göre yaşlısın
Ne diyem Mahmut mu diyem kwhsvsgsv
Pek demiyorlar
Bu anlattigim kizda 18 19 yaslarinda gibi. Kotu mu ki simdi yaslisin dedin
Şaka amaçlı dedim 😅
Ne biliyim ya, yanlis bir sey yaptim gibi zannettim, kotu hissettim. Dedigim gibi oda 18 19 yaslarinda
Senin iş biraz yaş yine de bir şansını dene
Yas konusunda mi baska. konuda mi, yas
Utangaç erkek uzaktan izlemeye mahkumdur
😎😎😎
Reddedilme. korkusan. ne diyorsun. Mesela hic tanismadigi bir kizdan hoslanan erkek icin