Annem evli bir adamla yıllardır yasak aşk yaşıyormuş, bunu öğrenince nasıl tepki vermeliyim?

Babamı 10 yıl önce kaybettim. Kardeşim yok. Sadece annem ve ben varım. Ben şehir dışında üni okuyorum 21 yaşındayım. Annem 8 yıldır evli bir adamla gizli gizli görüşüyormuş. Görüştüğü adamın kızı bana instadan ulaşıp durumu anlattı. Senin annenle benim babamın yasak aşkı yüzünden benim annemle babam boşanacak diye. Ben olayı öğrenmeden dayım ve dedem olayı öğrenmiş hatta annemi o erkekle yakamışlar. Ama bunca şeye rağmen annem o adamla görüşmeye devam ediyormuş yıllardır. Annem de evli olduğunu bile bile görüşüyormuş. Ben de şüpheleniyordum böyle bir durumdan tabi ama bir erkekle görüşmesi sorun değildi benim için. Çünkü babam öldüğünde annem 29 yaşındaydı. Ama görüştüğü adam evliymiş çocukları varmış. Böyle bir durumu kabul edemem. Annem bazen geceleri dışarı çıkıyor manasızca. Muhtemelen adamın yanına gidiyor. O adam anneme zarar verir diye çok korkuyorum. Annemle bu konuyu konuşursam annemle aram fena bozulacak. Çok tepki gösteririm. Ama konuşsam bile düzeleceği belli değil yine o adamla görüşebilir annem laf dinlemiyor. Hani bu konuyu annemle konuşursam her dışarı çıktığında dışarıya korka korka çıkacak. Annem böyle hissetsin de istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım lütfen akıl verin?

Annem evli bir adamla yıllardır yasak aşk yaşıyormuş, bunu öğrenince nasıl tepki vermeliyim?