Anne sevilir, anne sayılır, anne baş tacı edilir, kabul. Hatta annesini sevenden değil sevmeyen adamdan korkacaksın. Ama bazıları var ki, amanın yani! Yeni bir ilişkiye, belki yeni bir evliliğe, yeni bir hayata adım atarken, bu hayatın merkezine anneyi oturtan adamla nasıl baş edilir? Tüm ilişkimizi pembe dizi gibi anlatıyor annesine, kadın da yatak odamıza gelmiş tavsiye veriyor yahu!
Annesine düşkün diyorsun da. Başka hangi karşı cins Anne gibi karşılıksız sevebilir. Dışarı çıkıyorsun sevgilin yoktur ama bir kızın yanına gidersin zamanla sevgilin olur.
Ama bir kadının yanına gidip annem olur musun diye soramazsın. Herkesin evinde annesi beklerken sen evine gidersin annen olmaz. Anne yemek hazır mı çok açıktım diye arayacak annen yoktur. ya da oğlum bak sana en sevdiğin çorbayı yaptım diyecek annen de yoktur. Dışarı çıkarsın tüm çocuklar gençler anneleriyle dolaşırlar eğlenirler. Bir anda içinde bir acı hissedersin. O acı geçmez. Onunla yaşamayı öğrenirsin.
eğer o erkek eşiniz ise annesi ölene kadar yapabileceğiniz bir şey yok artık... yok henüz eşiniz değilse o zaman kimseyi eğitmenliğe soyunmayın kaçın o tip birinden... yoksa en az ilk 15 yıl büyük depresyonlar yaşarsınız ve yine vereceğiniz çabalara rağmen eliniz boş kalacaktır...
Baş edilmez. Karşısındaki insanı sabrını taşırır. Bende annemi severim ama evlendiğim zaman eşimle özel hayatımı anlatmam. Annende olsa cinsel ilişkinizden bahsedilmez. Bunu bahseden kişi sır tutamayan her şeyi ortalığa yayan biridir. Böylelerinden uzak durmak her zaman iyidir.
Fotoğraf duygulandırdı. İlk adımda annesinden uzaklaştıracağız yavru kuşu, sonra da dişiliğinle annesini unutturacaksın, kafasını okşayacaksın, adamı iteceğin çekeceğin zamanı iyi ayarlayacaksın.
öyleleri ile evlilik kesinlikle olmaz , annenin fikirlerini dinlersin ancak karar kısmı sana bağlı olmalıdır. Bizim akraba var 25 yaşında sevgili yapıyor , annesi istemiyor diye hemen ayrılıyor, annesi bu kızla tanışacaksın diyor kızı sevmese bile gidiyor tanışıyor Allahım çok kanser tipler.
Kayıncalide her konuda; tecrübelerine dayanarak tavsiyeler de buluna bilir, hatta hayatını dahi yönlendire bilir. Bunda kötü birşey yok ki; Yalnız şunu da unutmayın, her kadın birgün anne, ondan sonra kayınvalide olur. hayır yani nedir bu karı milletinin kayınvalidelerden şikayetleri anlamıyorum!! Biz neden kayınbabalara takmıyoruz?
annesini sevdin baş tacı hatta böyle kayınvalidem iyi insansa beni sevdiğinide inanırsam gelsin bizim evde kalsın evde tecrübe iyidir.. yarın birgün çocuğa kim bakacak 🙄😁 ama özel ap ayrı bişey o kadarını anlatabilecek adam kendini önceden belli eder vesselam✋🏻
Yuh yani, sizinkisi aşırı abartılı olmuş. Şey geldi aklıma şu evlilik programlarına annelerini getiren saftirikler... Zaten görücü usulü de buna benzemiyor mu? Kendine güveni olmayan bir takım insanların bir başkaları tarafından karşı cins ile gelin güvey edilme çabası değil midir? Ben bu tarz ilişkileri hiç onaylamıyorum, iğrençlik seviyesinde. Ayrıca baş edemezsin, böyle gelmiş böyle gider o adam
Ana kuzuluğu bir hastalıktır. Saygı sevgi hoşgörü başka bişey. Ana kuzuluğuna tahammül edilemez. Ama annelerin ne hikmetse hoşuna gider oğullarının bu hımbıl halleri. Sonuçta sizde birer erkek annesi olma adayısınız. O yüzden çokta büyük konuşmamak gerek.
He ayni biz neyap biliyomusun simdi bu herşeyi anlatiyoya iste kaynananın ne duymasını istiyosan onu şöyle iste su 3. Kişilerden nefret ediyorum gibi zaten o kari gibi herşeyi anasına anlatır kaynana zekiyse nedemek istediğini anlar ben öyle cozdum ve zamanla tabi
@MysteryLady Haklısında napalım arada olsa üretim hatası diyelim evdeki her şeyide anneye yetiştiren bayanlarda hiç çekilmiyor onu da unutmadan hatırlatırım
@MysteryLady Yine altını ciziyorum herzamanki gibi :) NADİREN de olsa Tek tükkkk ağzı gevşek olan var ama iki bayan hayatta yan yana gelmesin anasının yanına hiç gitmesin aman allahım diyelim
bende sevmiyorum ana kuzusu erkekleri tamam annesi sevicek sayicak bende sevip sayicam ama neden annesi her şeyde ön planda olsun ki biz kadiniz bizim zprumuza gider boyle şeyler annesiyle tabiki ilgilenicek falan bak zittini söylemiyorum ama abartilip anne için karisini eşini yok saymak kalp kirmak çok kotu bir şey bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Annesini cok severdi. Anneside once beni severdi oglu beni cok seviyor kendinden uzaklastiricak diye beni istemedi. Baska kiz buluruz dedi. Zamanla isleye isleye baska birini bulmus. Ayrilmamisken bianda beni her yerden engellemis bir ogrendimki ben baskasiyla nisanlandim bitti. Senle benden olmaz dedi😊 kalakaldim
İş annede biter bu gibi durumlarda. Annesinin seni düşünmesi lazım ona göredavranması lazım. Herif belli ki ayrım yapamayan , kimin neyin nerede nasıl olması gerektiğini beceremeyen bir şahıs. Birde bu herif alıngan ise ayvayı yedin :)
annesi tatlı bir kadınsa sende sev baş tacı yap baktin seni bezdiriyor evlenmeden önce tanımak bu yüzden önemli öyle birisiyse herkes kendi yoluna ona secim yaptırma bile çünkü sen kötü duruma düşeceksin
Peki annesine babasına düşkün kızlar ile nasıl başa çıkılır? Evlendiğin de sürekli eşinin anne baba evine gitmesine nasıl bakılır? Normalde herkes gidip anne babayı ziyaret edebilir. Ama işin cılkını çıkartan bayanlara ne demeli?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benim esim boyle meselaa. cok fazla anneci.. basbasa hicbisey yapamiyorz her yere annesini de getiriyo ona soylemeden hicbir yere gtmezz. ust katimizda oturuyo ama is yerindeyken bile hergun arar annesini. ya da annesi onu arar. abartili bir sekilde bagimlilar birbirlerine. bir de evin tek cocugu. sakin evlenmeyin tek cocuklarla 😁
Herkesin duracağı yer belli olmazsa o iş yürümez sonuçta seninle kendine yeni yuva kurmuş ilk planda sen olmalısın ama ailesini de atmasını bekleme tabi
Benim şu an sevdiğim adam lütfen anne kuzusu olsun çünkü annesi kendisinden çok daha şeker bir insan:) Annesiyle anlaşmamak için bir sebep göremiyorum:) Sevdiğim huysuz maalesef:) *Gecen bol olsun.*
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Annem benim canımdır, hayatımın merkezinde tabiki annem vardır. Ama yatak odası konuları falan hiç kimseye anlatılmaz, ona karşıyım
sende onun annesını severek özen gostererek kocanı kendıne asık edersın yanı kocan annesıne duskun olacak ama sanada duskun olcak annesıne nasıl davranırsan sanda oyle davranacak
En İyi Cevaplar