Evet sorun bu lütfen yargılamayın.
Kırmadan dökmeden baağırmadan nasıl başa çıkılır? Oğlum 17 yaşında?
Evet sorun bu lütfen yargılamayın.
Kırmadan dökmeden baağırmadan nasıl başa çıkılır? Oğlum 17 yaşında?
Her evlat anneye babaya aşıktır sever vss fakat bu şekilde cinsel arzu ve istek duyması anormal ve kabul edilemeyen bir durum bunu ergenlikle ilgisi yok bu bir kişilik bozukluğudur ve mutkaka tedavi gerektirir bu sorun ilerde daha da igrenclesip büyüyebilir en kısa zamanda rica ediyorum piskolojik bir destek alın
Psikolog hakkında kafamda soru işaretleri var. Ankara 'da güvenilir ve iyi bir psikolog bulabilir miyim?
Normal bir durum değil bu. Her çocuk annesi ve babasını sever. Fakat bir çizgi vardır. O çizgiyi geçmemek gerek. Acil bir psikolojik destek aldırmanız gerekiyor.
Psikolog hakkında kafamda soru işaretleri var. Ankara 'da güvenilir ve iyi bir psikolog bulabilir miyim?
Cevap
28Cevap
Psikolojik destek alması gerekiyor gadası
Ne diye ikna edip götüreceğim? Hem oğlumun psikolog karşısında böyle bir duruma düşmesini istemem
Fazla yakınlaşma onun yanına
Fazla yakınlaşma dediğiniz benim çocuğum, ben doğurdum, ben büyüttüm?
Üzerine fazla düştüğün için böyle olmuştur. Acilen bir psikoloğa götürmenizde fayda var bu hastalık haline gelmeden.
Psikolog hakkında kafamda soru işaretleri var. Ankara 'da güvenilir ve iyi bir psikolog bulabilir miyim ki?
ankara.aileevlilikpsikologu.com/.../
Buradaki hocalarımızdan birini seçebilirsiniz
Güzel hikaye. Oğluna ergen diyen bir anne ergenin ta kendisidir.
17 yaşındaki çocuğumu nasıl açıklayabilirim? Ergenlik hassas bir dönem ve oğlumun böyle bir durumu olduğunu öğrendim. Bir anne bununla nasıl yaşar bilir misiniz?
Bu çocuğu nasıl büyüttünüz yahu nasıl olabilir böyle bir şey
Ben gayet sağlıklı ve iyi büyüttüğümü düşünüyorum hatta üzerine fazla düştüğüm söylenir hep? Neden böyle oldu ki?
Zor bir durum üstelik ona görsel bir şölen sunuyorsan
Ona çok mu sırnaşık davranıyorsun yoksa. Ve nasıl anladın ilgisini
Dışarı sal. Gitsin cinselliği başkalarından öğrensin. Çıplak görmesin seni dikkat et. Hayal kurduracak şeyler yapma
Psikologa goturerek
Nasıl anlatırım bunu psikoloğa?
Psikologlar bu tarz olay ve hikayelere cok aliskinlar hic utanmaniza gerek yok. Bana asiri duskun diyerek konuya baslayabilirsiniz gerisini o kendisi anlar zaten cocukla iletisim kurarken
Babasız mı büyüdü çocuk?
Hayır.
Peki yazdığı şeyler duygusal mı? Yoksa abartılı biçimde seks istekleri mi
Her ikisi de
Ensest fantezi kuran bir ergen. Adam akıllı sert bir cevap verilmezse devâm eder
Ne diyeceğim
Dayak şart böylesine
Daha oğluma hafif bir tokat bile vurmadım saçmalamayın lütfen. Şiddete karşıyım.
Her insan yaşına, cinsiyetine, dinine, mevkisine bakmaksızın dönem dönem dayak yemelidir. Dayak atılmış olsa bu çocuğa, bir daha böyle bir rezilliğe tevessül etmez
Çocuğunun bu yola nasıl girdiğini araştırdın mı?
Hayır.
Oğlum biraz asosyal bir çocuk pek evden çıkmaz.
Boş zamanlarında da evde genelde
Okuldan bir iki arkadaşı var sanırım ama onlarla da pek görülmez internetten konuşurlar genelde?
Hayır son sınıfa yeni geçti henüz
Bu konuda mı?
Dersler hakkında vs. Görüştüm bu konuyu öğretmenlerine söyleyip çocuğumu rezil edemem.
Bekar değilim babasıyla evliyim gayet mutlu bir evliliğimiz var.
Nerden anladıniz nerden çıktı?
Yazdıklarını buldum
Açık açık yazamam buraya
Ensest , terapi ye götürmeyi dene
Bu soru fake dimi ya
Maalesef hayır
Ne yapıyor ne diyor
Çok mu genç duruyorsun?
Gencim zaten 88 doğumluyum.
Nasıl hissettin bunu?
Gizlice videolarını, fotolarını çekmesi, sana dokunuşlarında şehvet ve arzu mu hissediyorsun
Anormal bir davranışı yok , çok yakınız zaten biricik oğlum ben de annesiyim sonuçta. Ben biraz kontrolcü bir anneyim ve biraz merakla oğlunun özel bilgilerini kurcalarken benim hakkında düşüncelerini yazdığı yeri okudum...
Oğlumun*
Hmm ergenlik hormonal düzensizlikleridir.
Her liseli erkek öğretmenlerine aşık olmuştur, büyüdükçe iğrenç bile gelebilir
Ne türde düşünceler yazmış
Bana aşık olduğunu, beni çok sevdiğini, hayallerindeki kadın olduğumu, nerelerimi çok beğendiğini... Gerisi sapıkça şeyler...
Babasının bilgisi var mı?
Çok sağlıklı bir durum değil gibi psikolojik yardım gerekebilir. Ancak yinede içinde büyümesine de sebep olabilir..
İzlediği cinsel içerikli filmler olabilir. Maalesef bütün erotk film siteleri, cu. kold ve ensest ilişkileri pompalıyor insanların bilinçaltına..
Hayır eşimin haberi yok söylemedim.
Son durum nedir
Zor o iş diyim sana
Nasıl yani
Sen kç yaşındasın
35 yaşındayım
Oğlum 17 yaşında
17 yaşımda evlendim.
Çok basit yolları var aslında
Ne gibi
Bir büyük yol göstermesi lazım
Evden uzaklaştır okul ayağına
Yatılı okul gibi mi?
Öyle çok var ya geçicidir merak etme
Geçici midir? Ben çok araştırdım ama normal olduğuna dair bir şey bulamadım. 3-6 yaşlarından sonra böyle bir şey olmaması gerekiyormuş, 17 çok...
Bir anne çocuğuna nasıl ilgili olmaz? Nasıl büyüttüm bir bilseniz
Evet öyle biraz
Bir değişiklik yok aynı
Nasıl yani?
Geçti mi peki
Neler yapıyor mesela
Buraya yazmayacağım şeyler buldum. Ama durum belli.
İnternete kısıtlama getirin.
Ohaaaa
Soruyu tam anlamadım
Nası nası
Garip bir durum anlatırmısın biraz daha
Ne yazmış
Anlatması güç
Peki
Nasıl fark ettin ki böyle bir şey olduğunu:)
Konuşalım
Eşindem ayrı mısın?
Hayır ayrı değilim evliyiz, mutlu ve sorunsuz bir evliliğimiz var.
Burdamısın
Trolllll
Napıyor ki
Anormal bir şey yapmıyor, çok yakınız zaten biricik oğlum ben de annesiyim sonuçta. Ama yazdıklarını gördüm.
Ne yazmış
Bir insanın annesi hakkında yazmaması gereken şeyler yazmış. Aşk ve şehvet içerikli... Detaya girip burada sapıklara malzeme veremem.
Anlayışlı olmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?