4 yildir cikiyoruz ve annesiyle tanisicam artik ne yapmaliyim kendimi nasil sevdirmeliyim nolur yardim edin :(
Not:Sakarım
Not:Sakarım
Bence kendin ol elbette kendin ol dediysek saygısızlık yapma sakarlık istediğin kadar yapabilirsin :)) Önemli olan dürüst olmak anneler ne olursa olsun söz konusu çocukları olunca herkese karşı önyargılıdır. Birine kendini sevdirmeye çalışma kendin gibi davranarak seni sen olan halini sevmesini ummalısın. Saygıyı yitirme düşünmeden konuşma öylesine cevap verme ne sorarsa sorsun vereceğin cevapları dikkate alacaktır. Sen gerçekte iyi biriysen bile verdiğin cevaplardan seni kolayca olumlu olumsuz yargılayabilirler. Benim anlamadım yahu arkadaş bir insan 1,2 saat içinde karşısındaki insanı ne kadar doğru tanıyabilir de eleştirirler hiç bilmiyorum. Neyse dediğim gibi can kulağıyla dinle samimi içten cevaplar ver yeterlidir.
oğlunla ilgili söylediği şeylere karşı negatif yorumlar yapmazsan ve bazı konularda her ne kadar oğlunu eleştirme yoluna gitmiş olsa bile ( bir ihtimal ) sakın dediklerini onaylama yok aslında şöyledir böyledir de ağzından laf almaya çalışacaktır muhtemelen ve oğlunun çocukluk anılarını dinlerken de sıkılma :):) haydi kolay gele
Kendimi sevdirmeye çalışacağım diye olmadığın biri gibi davranma çok itici olursun. Sohbet ederken içinden ne geliyorsa onu söyle tabi çok laubali olmadan. Kafandan "şunu diyeceğim, şunu yapacağım" diye plan yapma, o planları asla yerine getiremezsin, aksine daha çok telaşlanır, pot kırarsın.
oturup kalkmana dikkat et konuşmana vs. hanım hanımcık davran kibar ol ve sadece tebessüm et. hamarat gözükmeye çalış tamamdır :D
Barbie bebek oluyim de tam olsun :D
Bilmiyorum ki senin dediklerinde bana ters yapmaya calissam yapmacik gozukurum cunku cenemin yayi hic yoktur :D
Yani simdi senin dedigin gibi davransam bu sefer sevgilim dicek askim konussana ya niye susuyosun noldu kiiiz utandinmi diye okuz o cunku der :D
sen sevgilini ayarlıcan ama o karışmıcak :D hatta başbaşa bıraksın sizi sevgilini çekiştirin :D ondanda yardım alabilirsin sana destek çıkacaktır eminim yardım eder takıldığın biyer olunca. ve zaten annesi anlayışla karşılar oda geçti o yollardan ilk günden nası davranabilirsin ki
hele benknide cevapla acil hemen
Cevap
21Cevap
Bencede olduğun gibi davran bu birazda onun kişiliğine bağlı mesafeli bryse çok samimiyetten hoşlanmaz ki zaten belli bir mesafenizin olması hep daha iydr sana oda anlatsa erkek arkadasın da anlatsa onların arasındaki sorunlara kesinlikle yorum yapma anneler bundan nefret eder ve erkek arkadasında bunu annesine bir boşlukta soylediğinde işin rengi değişr en önemliside sevdrmek için uğraşma bnce sevick insan illaki sever zaten
Doğal ol kelimelerini seç mesela gidiyom değil de gidiyorum teyzecim falan çay mı koyucak aaa olur mu hiç ben koyarım de ısrar ederse o zaman yardım edeyim falan de küfür yadaargo kelimeleri kesinlikle sevmezler ve bide kelime uzatmalar genelde sevilmez mesela hayıııııır gibi :D
ben eski sevgilimin annesiyle yolda tanısmıstım bana baılmıstı :Ddd sakin ol cayı bittimi icermisiniz de kalk doldur anne falan sakın deme yani simdiden bazı geri kafalılar diyo :D kendini az da rahat bırak
Gittiğinizde oturup durma işin ucundan tut yardım edym de sakarsn tm da :D yani olsun dikkat et kırsan döksen de ne dicek sanki
"en sevidğim bardak takımıııııııımmm" diyecek :))
Hic sevmez ki ozaman
Bilmem kesebilir :(
kesin keser. Anneler sevdikleri takımlara bir şey olursa gözleri döner :D
kendin ol ve sakarlık yapma :D eğer oğluyla arası iyiyse seni sevgilinden daha çok sevecektir emin ol :)
kendin gibi ol
saygılı ol
karakterini göster
kendi ailene ne kadar saygılı olduğunu göster
dürüst ol
patavatsızlık yapma
sakin ol.
yapmacık olma doğal dur. Oğlu sevdiyse annesinin sevmemesi için bir sebep yok
sakın şebekil yapıpta sevimli görünmeye çalışma kendin ol saygılı ol yeter kaynana zaten sevmedim deyince sevdiremezsin bir daha
Doğal ol kendin ol :) Severlerse severler. Sacma sapan yalakalıklar yapma soğutursun
mini etekle bir ton makyajla ağzında sakızla git.. bacak bacak üstüne atıp tüm gün otur.. hep evi ve yemekleri eleştir :)
4 yıl sonra tanışmak biraz geç olmuş sanki.
Sakarsan unut gitsin .
Erteledik surekli
kendin ol yeterli...sakarlık zaman zaman olabilir ama kafana takma...rahat ol.
doğal ol o sevmek istemedikten sonra kulp bulur kötü biriyse
Ben bugün neler yaşadım sakarlıkta ya :D Gerçi ben hastaneye falan gittim de, neyse olduğundan farklı bir imaj yaratma zaten sevmek zorunda da değil.
bence tamamen doğal ol yapmacık oldugunu anladıgı zaman daha kötü bir durum çıkabilir ortaya
kendin gibi ol.
seni sevmek zorunda değil ama aranızda saygı daim olmalı.
bunun için çaba sarfetmene gerek yok doğal davran sana ısınırsa sever zaten
Önce kendin gibi olmayı dene sonra sevmezse seni alternatif yolları dene
senide alan varsa çirkin şansı diye birşey gerçekten var
Laf mi sokmaya calistin sen simdi :D keske gizli olmasaydin
yoo resmıne baktım şanslısın gercekten tebrıkler
Sans evet ama cirkin sansi degil :)
saygılı ol davranıslarına konusmana vs dikkat et agır baaşlı ol sever zatten
Elim boş gelmek istemedim de yaş pasta al yardım et güler yüzlü ol hemen sever (bende tanıştım)
diziden falan mı çıktın sen :S:S
Yani evet diziden ciktim problem ?
sakarsan o iş olmaz bacım :D
Bencede :D
Hiç bir zaman sevmeyecek.
Moralimi bozdun.
Doğruya doğru.
Gelin, Kaynana aynı evde yapamaaz.
Sanmıyorum sevebileceğini ...
Oyle olsun bakalim
Ona fotoğraf makinesi hediye et
Sebep
kendin ol ama sakın sakarlık yapma :)))
O mumkunmu acaba :D gercekten asiri sakarimdir
kardes hele benim sorumu da cevapla ama tam cevapla acil yaw sana zahmet hele
Kedi gibi sırnaş
Kuyruğunu burnuna sok
Neden olduğun gibi davranmayı denemiyosun?
Bişey kırıp dökme yeteeer :D
doğal davran içten samimi ol. yeterli
onun oğlunu övmesini heycanla dinle.
Niye ki :D
Oglun cok yaramaz arada beni tenhada sıkıstırıo de
Doğal olmaya bak
vaşiamazu nakaşimuzu
doğal davran
sürekli gülümse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar