AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
karakteri 360 derece değişir neyi yapmıyorsa yapmaya başlar
İşte yakalamak biraz sıkıntı oluyor şimdikiler hemen siliyorlar engelliyorlar ya da numarayı bile ezberleyebiliyorlar ya da sebepsiz yere konuşabiliyorlar ya da hoşuna gidiyor
ilgili biriyse ilgisiz olur ilgisizse tam tersi yönde değişir parfüm değiştirebilir görünüş ya da ilgi alanı
Yok dikkat ediyorum kendine bakma gibi bir durum yok zaten kış ayı üç günde bir falan duş alıyor parfüm sıkma huylar yok sadece dediklerin var işte o kadar yani defalarca akşam vakti telefonuna bakmışlığım var engellenenlere yani telefonu gizleyip tuvalete tuvalete de götürmez
bi sorun yok gibi o zaman ya da kendinden çok emin olabilir bulamayacağına dair
Doğru söylüyorsun işte o yüzden beklemek lazım dedik yani bu kızlar soruyor uygulamasına ne kadar güzel herkesin fikrini alıyorsun
Bunu peşine düştün diyelim ve sonucu evet aldatıyor şeklinde öğrendin sonrası ne olacak peki asıl mevzu burada
ne gibi davranışlar sergilşyor tane tane yaz bizde yorumlayalım ama ne olursa olsun net bir veri elde edemezsin
İçine düştüyse o kuruntu.. kemirir seni er ya da geç kolaylar gelsinn..
Dua edin de karşıma çıksın
Çıksamı iyi çıkmasamı onu bilemem.. içten içe kemirmek hasta eder insanı diyimde..
Çıksa iyi çünkü tanıyoruz onları
Hımm.. cuma bunun için ayrı bir duada yer verip sizide nasiplendiririz umarım..
Âmin âmin âmin âmin âmin
Kocaman Amin..
Telefonuna uygulama indir ordan kendi teline bağla ablık takip et
Görmez mi uygulamayı bir yere gitmez o tekstilde çakışır ne varsa bence telefonda var
Görmez youtube a yaz ugulama hakkında bilgi sahibi ol
Tamam araştırıcam teşekkür ederim
Rica ederim
kocanın evli olduğu sosyal medyasında açıkça belli oluyormu yoksa bekar gibimi gözüküyor asıl konu bu aslında
Önceden tarihimiz vardı ikimizin de sonra ben bir ara bunla tartıştım tarihi sildim o da sildi ben hatta onu takipten çıkarttım o da beni çıkarttı böyle 4 aydır takipten çıkarmışım onu o takip isteği atmaz hiç zaman ya sırf bu olaydan dolayı bugün ben attım beni merak etme takipçilerim kim WhatsApp’ta niye Çevrim içiyim
bence ya tarih ya harf ya fotoğraf bişey koysun bence
Bencedee dur şimdi dicem ona
Gay olup olmadığını sor gay değilim diyorsa aldatıyordur eğer ki gayse seni erkekle aldatıyordur..
Bilsen bunu ne olacak. Ne yapmayı düşünüyorsun
Böyle kendi kendini hasta edersin.
Doğru diyosun takmamak daha önemli allah dişürsün önüme
Dert küpü olmuşsun abla
Evet 😂 ama bana iyi davrandığı için kurmazlıl yapıyor bende ee mecbur kötü davranamam
sızarız telefonuna öğreniriz
Ben karşıma çıkmasını istiyorum eğer yapıyorsa inşallah bırakır gunahini almak istemiyorum ama inşallah Rabbim elime düşürür onu
Şüphe tek gerçektir.
@Beyzassss422 hemen sal zehri
S2siyor eşin ondan böyle
Supheleniyorsan herseyine bak
Soru bannerindeki Joe golberg mu
Kamera al tak bi yere arabasına ya da en çok kullandığı şeye koy ses ve izleme aynı anda
işiniz gücünüz vesvese.
Cinsellikte değişim oldu mu?
Elbiselerinde uzun saç ve kadın parfümü kokusu ara
Geçmiş olsun 👋
Sen burada ne geziyorsun
Kadınlar hisseder..
Kadın hissederse doğrudur
Kadınların nasıl bir nimet olduğunu bilseler
İnsan bosuna hissetmez. Suphe buyuk
Çok yorucu bi şüphe bakıyorum yok hiç bişii
Hicbisey olmamasi supheyi artirir iste cunku normalde mesaj silen biri degilmis.
Yok ya hayatta silmez tam tersi WhatsApp’ta da en başta ben varım nedense benle de o kadar konuşmaz
Bende silmem asla 3 sene onceki mesajlar arsivdedir
İşte buna rağmen cumartesi günü konuştuğu mesajı niye siliyor
Sıkı markaja al.
Anlıyır hemen aslaa
Anlarsa anlasın. Hayırdır. Eşisin sorgularsın.
Bağıryır yok bidaha benden şüphelenirsen bilmem ne ben yapmam felan
Bağırırsa bağırsın şüphe ile mi yaşanır. Bapırıp korkutup susturup rahat rahat aldatma oh iyimiş.
Bide okey oyunu oynuyor orada bi ileşitişim olabilir mi
Yalnız biraz abartıyorsun sen gibi
O da olabilir
Belkşde kıskanılmak hoşuna gitmiş biraz bilerek gıcıklık yapıyordur.
Bak bu da mantıklı geldi bana ilgiyi seven birisi
Burdan şunu da anlarsın işte. Seni özlemiş aynı evin içinde hasret kalmış. Seni istiyo sana ihtiyacı var ve sen gel tekrar ona diye böyle saçma sinir bozucu şeyler bike yapmaya yeltenebiliyor. Git ilgi sevgi ver böyle yapmaya gerek duymasın. Burada senin de hatan var işte. Ha gene de hoş değil yaptığı ama demekki o da başka yapacak yol çare bulamamış.
Vallahi helal olsun çok mantıklı yorumlar ben zaten ona gider sarılırım öperim zamanla bunu çok yapardım hatta yatarken bile ona çok sarılırdım ama o bana hiç sarılmazdı çok çekinirdi yani çekinirdi derken hep benim sarılmamı isterdi ama artık ben çok sıkıldım ben ona artık sarılmıyorumçünkü hep ben hep ben olmaz bu sefer o sarılıyor o şey yapıyor olabilir ilgi de isteyebilir
Öyle zaten. Çok net. Erkek gösteremeyebilir çekinebilir sen yap eşindir bu senden bişey eksiltmez giden sarılan sen ol bişey olmaz
Bir kadın olarak bizim de hakkımızın olduğunu düşünüyorum sarılmaya sevgi görmeye sohbet etmeye o da bunları yapmadığı için ama sonradan yapmaya başladı
İyi işte düzelmiş. Bazısı için niyeyse zor oluyor haklısın sende ama.
Zamanla inşallah karşıma çıkar
Ne çıkar?
Eğer öyle bir şey varsa diyorum eğer yoksa da inşallah ben kuruntu yapıyorumdur
Bir yerde ele verir eğer varsa. Hiç bir yalan söyleyeninden uzun yaşamaz merak etme. Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bi huyu var. Varsa peki öyle bir şey ne yaparsın?
Çok ters teper bana ben gerekirse evden bile giderim derim ona gerekirse ya da onu kovarım bakalım inşallah öyle bir şey yoktur eğer varsa karşıma çıkar o zaman ne yapabilecegimi bile tahmin edemezsin bakalım eskisi gibi bana bağırıp çağırabilecek mi sen kendi kendine iftira atıyorsun bana diye
Zor gerçekten demi
Tabi canım gereksiz hareketler
Aldatma olayını diyorum. Kötü bişey.
Yok fark ettim ben de öyle diyorum aldatmak kötü bir şey ömür boyu güvenemiyorsun
Aynen öyle. Asla ciddi ilişki yapmıyorum o yüzden. Bekarlık iyi
İnsan sevmek sevilmek değil ister orası ayrı mesele ama Allah iyilerle denk getirsin
Amin. Evet ister. Ama şüphe kaldırmam ben. İhtimaller için zar atmam. Risk var evlilikte. Riskin oldupu yerde olmam. Hiç olmasın. Sevilmeden yaşayıp ölmek riske girmekten yeğdir
Hakkında hayırlısı olsun sen de haklısın bu devirde çok zor
Çünkü sen gibi kovma felan yapmam ben. Cezaevi görünür bana öyle bişey olursa açık konuşayım. Ben ayrılıp geçmem öyle bir durumda.
Ay Allah’ım sana o günleri gösterme yarabbim
Saol.🙏 amin ya. Asla yaşamak istemem. Asla.
Üzücü ama emin olmalısn
Ahh ahhh çok mesajlaşmaz ama tek tük gördüklerim böyle mesajla kimseyle konuştuğunu görmedim tek tük gördüklerimde öyle
Peki aile hayatınız nasıl?
Bu aralar çok şükür iyi ben bişi desem kavga etmemeye çalışır normalde aslaaa o tartışırdı kavga çıkarma yüksek sesle derdi komuşurdu
E bu güzel birgelişme peki ya özel hayatınız nizamimi biliyorsunuz en önemli etkenlerden birisi
Normalde aska bana zor yanaşırdı sıkılarak sarıldırdı ben söyleyince sonra ben sarılırdım hep artık bebde sıkıldım biraz. Sarılmadım bu aralar hep o sarılıyor geliyor ihtiyaocnı görüyor
İhtiyac görmek dediğin sey evliliğin yüzde 60ı iki taraflı olmalı ve özenli olmsı gerek yoksa sadece ihtiyaç durumun3/5 dk
Doğrı işte deidğim gibi artık ilgidi davranışı üzerimde biraz artıı güzel ama inşallah altında bir bit yeniği yoktur
Bir kaç buradan soramadığım var
Ben biraz içimi dökmek istedim rabbime bırakıyorum öyle detaylar girmeyelim boş ver yorumlar tatmnin edici oldu şu an sela okunuyor burada hey birgün hepimiz ölücez herkes kendi günahı ile eşimle aynı mezara gitmicez kim ne yaparsa kendine sadece allahım çıkarısn karşıma öyle bişi varsa
Elbette içini dökmek güzel bir şey bende belki size içimi dökeceğim
Tabi doğru
Aldatıyor net ya seni de aptal yerine koyuyor
Seni ihmal mi ediyor
Bir erkek olarak diyebilirim ki %100000 aldatıyor
Nasıl yazı bu ya
Ona sorarak
Doğru cvp vermez ve ani reflekxi var hemen bağırır
Oha kitap özeti gibi 😂😂😂😂😂😂
Yaa özett😂
Kim okuyup da kafa yoracak buna çok merak ediyorjm 😂😂😂
Valla sağolsunlae yazan çok oldu yardımcı olan
Onlar başlığa göre konuşmuştur hepsini kimse okumaz 😂😂😂
Valla zor anlarsın
Beklicem işte
Ya saçma sapan işlerle uğraşma aldatmıyor
Ben kesin aldatıyor demiyorum ama cumartesi günü mesela WhatsApp’ta konuştuğu mesaj nerede ben baktım telefonuna yok yedi ay önce Instagram’da aynı şekilde gene görmüştüm o zaman yeni doğum yapmıştım peki o zamanki mesaj nerede ikidir bu şekilde oluyor yani şüphe etmem normal değil mi
Allah akıl fikir versin hocam
Seks hayatınız nasıl?
İyi güzel
Hayır yani sana dokunuşu vs eskisi gibi mi yoksa sadece işini görüp uyuyor mu
Yok işiki görüp uyumaz sarılır ayağını üstüme atae temad halinde yani
Peki farklı bir seyler istedi mi senden?
Ypkkk
Peki sadece kendini mi tatmin ediyor yoksa seni de ediyor mu
Yok beni deli ediyor
Deli ediyor derken?
Dedektif tut
Param yok😂
Neden şüpheleniyorsun
Bi kaç defa vatsapta mesaj gördüm biriyle yazışırlen vatsaba baktım yok hep eskiler ama gördüm madem mesajlaşto o mesaj niye yok
Şimdi aldatan kişi WhatsApp tan yazmaz. Ayrıca rehbere bak illa göze çarpan bir sey çıkar
Rehberinde biraz bayağı kişiler var hani boş kişileri bile sil silmiyor öyle umursamıyor o yüzden baksam da anlar mıyım bilemem
Durumlara bak Pp bak az çok belli olur
Bu akşam gene gizliden bakacağım bakalım
Hadi diyelim şüphen doğru çıktı ne yapacaksın
Yani gerekirse giderim evden ya da onu gönderirim
Sana karşı davranışı nasıl.
Öncelere göre bu aralar daha fazla bana
Zaten aldatan ilgisiz olur. Tatminkar olmaz yaptığın bir şeyi beğenmez
İnşallah yanılıyorumdur
Öyledir zaten. Sen şüphe etmek yerine güvenmeye bak. Güven olmayan yerde evlilik yürümez. Zaten bir halt ediyorsa gizli kalmaz
Çok doğru söylüyorsun o yüzden akışına bırakacağım normal davranacağı
Aynen sen akışına bırak. Kafandan şüpheyi at.
Öyle yapacağım eskisi gibi davranacağım belki ele verir kendini öyle
Diyelim ki yaptı. Sen ne kadar ilgili olur ve sevgini belli edersen o zaman pişman olabilir
Ay inşallah hele bir elime düşsün de eğer öyle bir şey varsa per perişan ederim ben onu
Şimdiden kötü düşünme. İyi düşün iyi şeyler olsun. Sen üstüne düşeni yap yeter
Aynen öyle herkes hak ettiğini bulur
Aynen 🤗
Evlenmeden önce iyi tanimaliydin ablacim
Doğru diyosun ya ama yaparlar genede tanısaydım da yaparlar yaa kanlarında var
Nefsine uymuş galiba
Umarım öyle bir şey varsa Allah’ım ne olur karşıma çıkarsın ne olur Allah’ım elime düşsün ne olur
Hafiyelik edelim birlikte
😂😂 yok ya
Niye kız
Telefon android mi ios mu
İos
Bak baştan uyarıyorum kötü bisey çıkarsa napacaksın
Yani hak ettiği şekilde davranacağı
O zaman bilgisayar var mı
Yok ya malsef
Bana yaz telefonunu takip edesin sana düşer artık gerisi sana kalmış
Yanlış anlama nasıl güveneceğim sana ilk defa böyle bir şey diyorum
Bana güveneceğin bsey yok ben sana yöntemi göstereceğim
Telefonunu yaz dedin ya numarayı yani o açıdan dedim telefonun iPhone 11
Hayır öyle değil ben sana nasıl yapacağını anlatacağım, sen telefonunda kurarsın, mesajlar sana gelir demek istedim, yağmur yağyor yanlış yazmışım
Olur göstersene bana
Aldatıyor erkek olarak söylüyorum
Takip et
Çok uzun üşendim
Öğrenerek öğrenebilirsin
bu biraz zor olabilir
Eşin seni haftada kaç kez istiyor
O konuda cinsellik nasıl hayatiniz
En başta ben hep ilgi verirdim sarılma olsun ilişki bu araklar tam tersi o öyle olmuş yanaşır sarılır gece yanımdan ayrılmaz şaşırtıcı ama güzel bana böyle davranması bilemefim
İlişkiniz için genel olarak Tarot bakayım mi ister misin para istemiyorum
Ben bekarken çok yapardım tövbe etmiştim böyle şeyerle allahım karşıma çıkarır inşlallah diyorum ya
Sen bilirsin şaşırtmak istemiştim sjsjs ha istersen bakmayız yem atariz düşer
Aldatmış
Ahh ahhh çok mesajlaşmaz ama tek tük gördüklerim böyle mesajla kimseyle konuştuğunu görmedim tek tük gördüklerimde öyle bunlar ve hareketlerinden öyle yola çıkıyorum desem ki kafasını telefondan ayırmıyor hep mesaj mesaj yok reels izler gecede ben uyanırım genelde ara ara desem gece konuşuyor
Kesin işte
Takip et
Nasıl takip etmek daha çok kasıyır beni telefonunu gizlemez götürmez bir yere ama ortalıkta bırakır çokta gizemli davranmaz ama anlatıklarım bu yönfe
Yani takip sadece telefondan ibaret değil ki ama
Bu aralar iyi davranıyor işte eşim sohbet rtmez fazla gülmezdi böyle bu aralar iyi geçiniyoruz ailesini doktora felan götürüp ilgileniyprum ondan dolayımı diyorum ama bi kaçtır telefonda ben gördükten sonra ortadan kabılan mesaj ya da intagramda gördüğüm hava duruma girmesi hep yapmaz mesela bakarım telfona öyle reels izler komik şeyler bi kaç dfa öyle görünce şüphe giriyor
Normalden farklı davranışları varsa şüphe etmekte haklısın zaten
Böyle yorumlar gördükçe fena oluyorum napmam lazım
Yani erkek görüşü istemiştin, maalesef pek olumlu şey söyleyemem takip et veya fake hesap ile zarf at
Ben kendi elimde mesaj isteklerini hiç kimse yaptım kimse atamaz mesaj hatta geçen baktım öylr aynı duruyır
Belki farklı yerden konuşuyor, yatak odasında peki nasıl ilgisiz mi
Önceden biraz ilgisizlfi ben giderdim hep sonra yoruldum biraz gitmemeye başladım bu aralar o geliyo ihtiyacınıda görüyor
Yoğunluk peki azaldı mı yoksa aynı mı
Yooğunluk aynı geliyo hatta dğn akşam şüphelendiğimi gene fark edinde sarıldı yastığımdan kafasını ayırmadı öyle tepkimi bekliyor bende trpkş vermedim uyudum ama sarılmadım ona
Sen öyle soğuk davranma ki şüphe etmesin oda rahat olduğunu Hissetsin hataya açık olsun
İşte bu beni bozar belli ediyorum nefret bürüniyorum ilgilnemiyorum analdığımı analsın istiyorum anlasa ne olcak sanki
Anlasa işte tedbirli olacak renk vermeyecek sana
Amann ne kadar sıkıntılı evlenmem ciddien allah. Karşıma çıkarsın aminnn
Sıkıntılı durum tabi yaaa ne zamandır peki böyle
çok ilerlerme
Senin aklın kimseye kaymıyor mu?
Aldatıyor üzgünüm
Her halinde.
Nasıl yani
Kesin aldatıyor
Ahh ahhh çok mesajlaşmaz ama tek tük gördüklerim böyle mesajla kimseyle konuştuğunu görmedim tek tük gördüklerimde öyle
Ev hanımımısın
Evet ev hanımı bebeğim var
Boşanssn ailen nasl karşılar
Heyyy
Ailem iyi
bir şey olarak karşılamaz açıkçası
Ozaaman herşeyehazrlıklı ol
Zaman göstericek bakalım
Nerelisin
Akıllı saat al