Eşim beni aldatmış mıdır nasıl anlarım?

Soru başlığı yanlış olunca yanlış anlaşılıyor 3 Yıldır evliyim. Karımı da çok seviyorum. Evliliğimizin ikinci yıldında askere gittim oda özel sektörde çalışıyordu ailemin yanında kaldı ben askerdeyken. Askerdeyken sürekli kavga ediyorlardı annemle bizde eşimle yaşadığımız şehri terk edip başka şehre yerleştik. Bu şekilde biteceğini sanmıştım herşeyin.

Ben askerdeyken kız kardeşime sormuştum annemle eşim devamlı kavga ediyor hangisi haklı diye. O da ikiside birbirinden beter demişti bu benim için referans olmuştu diyebilirim.

Şimdi annem eşimin ben askerdeyken telefonda eski sevgilisiyle konuştuğunu söylüyor, ve işyerinde de bazı kimselere o zamanlar ben bekarım demiş diyor. Annem ve bir kuzenim bu iddaların sahipleri. Askerdeyken askerliğim yanmasın diye söylememişler sözüm ona.

Biz görücü usülüne yakın evlendik. Her geçen gün daha çok sevdik aşık olduk birbirimize. Eşime beni telefonla konuşarak bile olsa aldatıp aldatmadığını sordum bu söylenenleri söyledim şiddetle karşı çıktı. Ama yapmış olsada bana yaptım demeyecekti diye düşünüyorum. Çünkü bir dakika beklemeden boşanacağımı bilir. Ben de olsam kabul etmezdim sanırım. Şimdi bu iddaların gerçek olup olmadığını öğrenmem gerek ama nasıl yapacağımı bilmiyorum aradan çok zaman geçti geçmişe dönemiyorum.

Aklınıza bir kurnazlık geliyormu ?
Güncellemeler
+1 yıl
tek elle tutulur delilim iş yerinden bir kaç kişinin ''bekarım'' dediğini doğrulaması

zaten bu nedenle şüphelenmeye başladım

yoksa annemin abartmış olması mümkün tabi
Eşim beni aldatmış mıdır nasıl anlarım?