Gizli Üye(18-24)4 ayBen evli 3 yaşında çocuğu biriyle ilişki yaşadım ve tam 3 yıl sürdü. Karısının ruhu duymadı, ben kağıt üstünde sanıyordum. Ve sonra baya karısının instagramına bakmak için gizli hesapları gören bişeye para verdim ( karısının instagramı gizliydı) anca o şekilde kağıt üstünde olmadığını anladım. Farklı şehirlerdeydik haliyle buluşmak imkansızdı zaten sürekli akşam 8-9 gibi yoruluyorum hemen uyurum derdi inanırdım ama erkekler öyle profesyonelleşniş ki whatsapp sohbeti gizlemiştir biliyorsunuz wp sohbet gizleme özelliği geldi. Neyse ben sonra he rşeyi gördüm karısıyla arasının bozuk olmadığını falan. Ayrıldım. Ama tam 3 yıl ayakta hem bni hem karısını uyutmuş ve karısı hâlâ benim varlığımı bilmiyor, hissetmesi de mümkün değil çünkü biz çok buluşamadık adam mesai saatlerde benimle daha çok ilgilenirdi falan. Muhtemelen aralarında cinsel uyum da vardı haliyle kadın onu aldatacağuna ihtimal vermedi bana da gece 2-3 gibi su içmek için uyandığında muhakkak yazardı hatta bazen hafta sonları mesajlaşırdık sabaha kadar. Böyle olunca ben de anlamadım yani madem gerçek evlilik var benimle nasıl muhatap olabiliyor gibi. Ama öyle kurnazlar öyle yalancılar ki her iki tarafı da kandırabikiyorşar ha evet evli çocuklu biriyle asla konuşmamak gerekiyor o zaman yaş olarak da daha ufaktım ve duygusal boşluktaydım pşmanım tövbe ettim kurtuldum. Ama o adam hâlâ karısını aldatıyordur karısı da çok güzel benek gibi ama gel gör ki kıymet bilmiyorlar ve şöyle bama karısıyla ilişkisinin çocuk doğduğunda bittiğini söylemişti tabii yalanmış ama muhtemelen o tarihten itibaren aldattığını anlatmaya çalışmış ben anlamamışım. Bence şüphe ediyorsanız belli etmeden telefon kontrolü yapın. Alışveris uygulamalarına bakın. Wpde gizli sohbelenmiş sohbet var mı bunu kontrol edin illa gizli sohbeti görmenize gerek yok ytuptan bakın gizlenmiş sohbet olup olmadığını anlamamızı sağlayan yöntemler var.
324 Yorumla
Soran4 ay
Yaptığın doğru bir şey demiyorum ama bana kalırsa kadına yaz her kadının bunu bilmeye hakkı var yaptığın gerçekten doğru değil bak ben de bir araya mesa isteklerimi açtım inşallah biriyle konuşuyorsa o kişi bana döner yazar ama öyle bir şey olmadı inşallah da olmaz ya da her kadının bunu bilmeye hakkı var beni dinlersen bence kadına yaz neden mutlu olup başkasına gidiyorlar ki o zaman gerçekten anlamıyorum hiçbir erkeğin buna hakkı yok
Soran4 ayHaklısın oda doğru şimdi erkeğin suçu kaç
Yıllık evli ne gerek varr yaaa
Soran4 ayTaamam
Açıcam mesaj
İsteklerini
Soran4 ayAhh ahh yazık ki böyle
Şeyler
Oluyor ya
Cevap sahibi4 ayBenim cevabımı kaldırır mısınız rica etsem? Hemen ilk cevabımın yanında üç nokta var. Oraya bunu görmek istemiyorum a tıklarsanız kaldırılır.
Soran4 ayKaldırdım
- 4 ay
Ben de böyle bişey yaşadım bir yıl kadar.. Bana boşandığını söylemişti. Sonra Bi yerde kimlik lazımdı. O zaman değişmemiştir kimliği ve cebindeyken çıkartmak istemedi. Evli misin yoksa dedim hayır dedi. Neyse baya güvenliklerle olaylı girdik içeri. Aradan zaman geçti hala buluşuyoruz konuşuyoruz bu arada ve akşamları uyuyana kadar benimle telefonda konuşuyor ertesi gün sabahtan hatta neredeyse bütün gün gece birlikte oluyoruz falan.. Uyuz Bi arkadaşı vardı ben onu da bekar sanıyordum.. Bi gün ailemle piknikteyken yabancı numara aradı açtım.. Arayan karısı.! Kadın bir aylığına hasta babasına bakmaya gitmiş memlekete. Adamda benle tanışmış. Ama biz bir yıl birlikte olduk kadında şok oldu ben de.. derken adamı çağırdım ve ayrıldık..
Soran4 ayAaaaaa
Soran4 ayOlaya bak senn yani evli birisi telefonla konuşabilir mi gizliden tamam ama bu kadar sesini duyacak kadar değil demek ki eşi evde değilmiş ne kadar kötü bir durum ne kadar kötü kalpliler ya nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar
- 4 ay
Ya düşün eve gidiyorum diyordu yemek yerken, otururken gece sabaha karşı olana kadar benimle konuşuyordu mesajda değil yani telefonda konuşuyorduk.. Başka Bi ustalık valla kaç yıl oldu hala çok şaşkınım.. Ayrıca Bi de beni dolandırdı oe. 😒Aklıma geldikçe öld*resim gelio
- 4 ay
Eşi de evdeymiş.. Kadın sadece bir ay gittim geldim dedi o arada seni bulmuş dedi. Nasıl yani yaa dedim biz bir yıldır birlikteyiz dedim. Bu arada onların akraba düğünlerine vs katıldım hep, o da benimkilere öyle bişey.. Herkesle de tanıştırıyodu falan.
Soran4 ayOhaustlığa bakar mısın Allah’ım sen muhafaza sen başımıza verme yarabbim yani sana da çok geçmiş olsun resmen seni de dolandırmış seni de bu suçun yokmuş açıkçası ben bekarken benim de başıma gelmişti ama ben anlamadım ya nasıl o kadar rahat konuşabiliyor kadın bir aylığına gittim diyor ama siz diyorsunuz ki biz bir sene beraber olduk
- 4 ay
Valla bir yıl gece gündüz hergün beraberdik işte. Ya dolandırmak ta nasıl.. Ben o zaman iki işte çalışıyorum para kazanmam lazım. Aylığımı birine full altın aldım. o zaman Bi oğlum vardı babasında kalıyordu. Onun için biriktireyim dedim. Bu da bana dediki sen de durmasın harcarsın ben saklayım dedi. Ne biliyim güvendim iyi dedim al 7 tane çeyrek altın almıştım maaşıma verdim buna. aradan zaman geçti istedim Bi tanesini anneme verdim dedi.. Hadi iyi gerisini getir dedim kayboldu vs vs.. Gitti öyle zehir zıkkım olsun şerefsize...
Soran4 ayAllah Allah korumuş ya bu kadar kötü kalpli insanlar var
- 4 ay
Daha da kimseye güvenmedim ondan sonra valla.. Şimdi evliyim ama eşime de baya güvenmedim
Soran4 ayŞu anki erkeklere hiç kimse güvenmiyor ya kimse demesin sadece kadınlarda suç var tamam kadınların geneli de aldatıyor ama Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum yani Rabbim bize de göstermesin
- 4 ay
Ha Bi de bu yüzsüz lanet adam ben şimdiki eşimle tanışınca ona yazdı aradı beni tehdit etti evlenemezsin kimseyle olamazsın adiye diye bak..
Soran4 ayAyy bak bu çok kötü hepimiz aynı hatayı yapıyoruz hemen kendimizi bırakıyoruz erkeklere özel bilgilerimizi veriyoruz yapmamamız gereken bir durum çünkü elinde sonunda yarın bir gün biriyle olsan hemen buluyorlar Allah korusun böyle zaten cinayetle sonuçlanıyor
- 4 ay
Valla ben yine iyi kurtuldum.. Allah iyilerle karşılaştırsın.. Ne biliyim geldi geçti. Valla kadınlar da aldatmasın yaa.. Başka biri de aynı değişen bişey yok inanın. kendimize değer verelim yeter. 🍀
Soran4 ayAynen öyle Allah herkesi hidayet eylesin
Cevap sahibi4 ay@Umutsuzvaka0307 karısı peki adamı boşadı mı naptı
Cevap sahibi4 ayGeçmiş olsun zaten evlenmişsiniz zaten karısını aldatan sizi de aldatır bu çok doğru bir söz. Şu an umarım hak ettiğiniz güzel gıden evliliğiniz vardır. Güven noktasında ben de aynı durumdayım hayatıma aldığum kişilere pek güvenmiyorum. Sizin gerçekten daha ilginçmiş siz gece gündüz aynı evde kalmışsınız o süre zarfında karısına ne demiş garip. Ama araları limoni olduğu dönem bile olabilir bazen o dönemlerde arıyorlar beni de görüntülü arıyordu ve görüntülü aradığı bir günün tarihine baktım karısının instagram hesabından o gün karısınon evde değil annesigile gittiğini görmüştüm sonra dank etti beni her görüntülü aradığında evinde karısı yokmuş. İşte insanlar anlamıyor siz nasıl inanıyorsunuz diyorlar da adamlar o kadar kurnaz ki
- 4 ay
İyi geceler.. Yok araları iyiymiş bebek bile yapmışlar. Onlar devam ettiler... kadını da Bi şekilde kandırmıştır tabiki, ama taşınmışlar.. Gerçekten öyle.. İnsanın boşluğuna mı geliyor ne? O zaman yaşarken anlamıyorsun.. aklınax bile gelmiyo o kadar güzel oynuyorlar ki. Size de çok geçmiş olsun.. Umarım doğru kişiyle karşılarsınız... Benim evlilik durumu karışık.. 😃 Bekar olmayı tercih ederdim öyle diyeyim..
Cevap sahibi4 ay@Umutsuzvaka0307 ya çok üzüldüm. Şu an evlisiniz ama az çok eşinizin hal hareketlerinden anlıyorsunuzdur. O kadınlar aynı evi paylaşırken nasıl anlamamış geçen bir videoda mutlu evliliğin sırrı akışa bırakmaktır diyordu sanırım öyle. Yani o kadınlar da muhtemelen telefon kontrollü dahi yapmaya ihtiyaç duymayacak kadar salmışlardı bazıları öyle ben de ilişkide öyleyim telefona pek bakmam. Ama yine aynı evde yaşanılıncae insan garipsiyor. Umarım çok mutlu olursunuz boşanmayı düşünüyor musun çocuk var mı kaç yıl oldu evleneli
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
4 ayŞüphe tek gerçektir aldatıyor dürüst ve sana değer veren bir adam içini rahatlatmak için her şeyi yapardı. Sana da ayrı ayar oldum normaldir normaldir yazıp durmuşsun neyin normali a*m*k evli adam kimseyle mesajlaşamaz ınstagramda milleti izleyemez gece yarısı evli adama kimse mesaj atamaz hayırdır ya böyle her şeye eyvallah diye diye bu hale getirdiniz. Asabiyetine s0kuyum onun sana adam gibi davranmak zorunda açıklama yapmak zorunda içini rahatlatmak zorunda. Ne güzel hayat kadın saçını süpürge ediyor çocuk doğuruyor adama bakıyor falan filan ama adam bi açıklama yapmıyor azarlayıp geçiyor öyle evliliğinde kocanında anasını skym ben.
68 Yorumla
Soran4 ayBu kelimelerin hiçbirini gerçekten ben hak etmiyorum hepsini yaşıyorum hak ediyor kendisi öyle büyümemiş evin küçüğü olduğu için yani son çocuğu o şekilde yetiştirmişler ben ben ben yani ben onu nasıl değiştirebilirim değiştirmeye çalışıyorum gene ister istemez biraz fark var ama yok açıklama gereği mi duyacağım yok senin içini mi rahatlatacağım öyle bir durum söz konusu değil
- 4 ay
Ablacım bak hayatta hiç kimse değişmez huylu huyundan vazgeçmez sen neden değiştireceğin birisiyle evleniyorsun? Ailesi adam gibi yetiştirseydi o zaman bu senin problemin değil. Sana yazık değil mi bak sende bi annenin babanın kızısın ve şu an rahatsızlık duyuyorsun şüpheyle yaşıyorsun. Hayat kimsenin kahrını nazını çekecek kadar uzun değil bunların hepsini kadınlık iç güdümle yazdım lütfen kendini ezdirme aklını başına al o kişinin asabiyetini hakaretini ihanetini asla kabul etmek zorunda değilsin.
Soran4 ayDoğru söylüyorsun ama işte bunu nereden bilebiliriz ki ilk evlendiğimiz zaman kimse yüzünü göstermiyor mesela ben WhatsApp‘ı görseydim yakınlaşsaydım göstereceğini düşünmüyorum çünkü çok kavgacı bir insan ben onun kavga etmesini sevmiyorum benim çocuğum var çocuğun korkuyor birkaç defa zaten ortam içinde bağırdığı için yani evde çocuğun korkuyor ben tartışacağımızı bildiğim için hani dedim olabilir arkadaşıyla mesaj olur erkek arkadaşı var birkaç taneama şu an o WhatsApp mesajı yok mesela telefonuna baktım çünkü
- 4 ay
Kızım mesajları silmiştir karşı tarafada ben yazmadıkça yazma demiştir bu kadar basit. İnşallah hakkında hayırlısı olsun ne diyim.
Soran4 ayBen de öyle düşünüyorum tamam bekarken zamanında biz de yaptık ama neticesinde şu an evliyiz bunu yapmamamız gerekiyor benim de aklıma o şekilde geliyor
Soran4 ayMesela WhatsApp’ı görebiliyorum son görülmesini çok çevrimiçi olmuyor günde bir ya da iki kez girer o kadar
Soran4 ayUmarım ben yanılıyorumdur
Whatsapta çok farklı özellikler var. Biri olsa bile mesaj listesinde adı görünmeyebilir sabaha kadar mesaj da atsa bildirim gelmez. Kilitli sohbetlere kaydedilip numarası silinirse ruhun duymaz. Bu tarz şeylerle zamanını harcamak yerine anın tadını çıkar. Aklındaki şüphelerle uğraşma. Kendini yorarsın. Zamanı gelince öyle bir şey varsa da Allah bunu sana zaten gösterir. Sen çocuğunla kendinle ilgilen. Mental olarak yorma kendini. Mutlu günler dilerim
423 Yorumla
Soran4 ayÇok tatmin edici bir yorum oldu çok teşekkür ederim doğru söylüyosunuz akışına bırakacağım inşallah karşıma çıkar WhatsApp’ın da böyle özelliği olduğunu bilmiyordum vallahi
- 4 ay
gurursuz musunuz ya
Soran4 ay
Bunun gururla bir alakası yok aslında gurur başka bir mesele benim bir bebeğim var Allah’a bırakmak daha mantıklı şu şekilde yani henüz bir şey görmüyorum sonuçta telefonda bir şey daha yakalayamadım sadece birkaç kere gördüm o kadar ve bir dahaki görüşümde zaten bu şekilde sakin kalmam yani bu gurursuzlukla alakalı bir durum değil aslında- 4 ay
araştırmazsan önüne çıkmaz böyle beklemek saçmalık ve zaman kaybı
Soran4 ayAraştırıyoruz ama yok maalesef bakıyorum ortalıkta bir şey yok o yüzden bir adım atmasını bekleyeceğiz yani
- 4 ay
play.google.com/.../details
bunu kullan gece naptığını görebilirsin bildirimlerini kapat onun telefonuna da yükle geceye yakın zamanda yap çok telefon kullanıyorsa ana ekrandan kaldır uygulamayı görmesin telefonda nereye giriyorsa görebilirsin bununla ama bi süre uygulama açık kalır ona göre zamanını ayarla
Soran4 ayKorkuyorum ya yakalarsa diye
- 4 ay
bildirimleri üste görünmesini engellersen fark etmez fark etse bile muhtemelen ne olduğunu ne işe yaradığını anlamaz diyelim anladı reklamlardan bi yere tıklayıp yanlışlıkla indirmiş olabileceğini söylersin nerden anlıcak
Soran4 ayÇok mantıklı
Soran4 ayNasıl kullanacağım uygulamayı peki kendimde nasıl göreceğim
- 4 ay
yapay zekaya sorsan o da detaylı anlatır şu an biraz işim var anlatması uzun, denemeden önce indir kurcala biraz
Soran4 ayTamam
Çok soğall
Soran4 ayEngellenenler listesine baktım lütfen söyler misin WhatsApp sohbetler nerede var
- 4 ay
Whatsabın ayarlar kısmına gir ve aramaya kilitlenmiş sohbetler yaz çıkar. Tam cümle: Kilitlenmiş sohbetlerin kilidini açın ve sohbetleri temizleyin. Buna tıkladıktan sonra varsa bu tarz sohbetlerin hepsi açılacak silenecek. Normal sohbetlerin bulunduğu yerde boş bir sohbet olarak görünecek. Umarım yoktur
Soran4 ayBaktım ama yoktu bişey şifreyi girdim karşıma bişi çıkmadı
Soran4 ayEe kilit ekrranında şifre var benimde var bekarlığımdam beri o benimkini bilir ben onunkini ondam girdim doğruydı şifre zaten karşımada bişi çıkmadıı
Soran4 ayWatsap kilit ekrana girdim sonra bastım kilitlenmiş sohbetlere ekran şifresi istedi girdim kilitli sohbet silimdi dedi karşıma çıkmadı bişi hemen çıktım watsaptan
Soran4 aySohbet kilidine girdim kilitlenmiş sohbetlerin kilidini aç sohbetleri temizle diyo bastım şifre istedi şifreyi girdim kilitli sohbet mesajları silindi dedimişte
Soran4 ayBende de şifre istiyor neyse dememki bişi yok yani
4 ayÖnce şunu net söyleyeyim: hissettiğiniz şey kuruntu değil, sezgi.
İnsan durup dururken böyle detaylara takılmaz, bir şeyler değiştiğinde beden alarm verir.
Ama geçmişte agresif olan birinin ani ve açıklamasız bir dönüş yaşaması, özellikle de gizlilik artıyorsa, kafa karıştırır haklısınız. Asıl dikkat çeken nokta mesajlaşmaları silmesi. Siz de söylemişsiniz, normalde aylarca mesaj silmeyen biri bu kez iz bırakmamış. Bu başlı başına şüpheye sebeptir.Birini gördüğünüzden emin olduğunuz hâlde “yok, günah senin boynuna” diyerek konuyu kapatması da sağlıklı bir iletişim değil.
Bu, açıklamak yerine suçluluk duygusu yüklemektir. Bunları öğrenmeniz ise pek olası değil02 Yorumla
Soran4 ayÇok güzel anlattınız evet tam olarak demek istediğim bu yani yakalayabileceğim bir durum değil çünkü çok mutsuz davranıyor çok zeki birisi kendisi inşallah Rabbim karşıma çıkarır
- 4 ay
İnşaallah.
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey o kadar normal ki… 😔 Yeni doğum yapmışsın, hayatın değişmiş, hormonlar, uykusuzluk derken üstüne bir de böyle hareketler görünce kafanın karışması çok doğal canım 💔
Davranış değişikliği, gizli gizli telefona bakmalar, mesaj silmeler… Bunlar şüphe uyandıran şeyler, haklısın. Ama tek başına “aldatıyor” demek için de yeterli değil. Bazen erkekler suçluluk, bazen de sorumluluk arttığı için birden fazla iyi davranmaya başlayabiliyor.
Bence şu an asla kavga moduna girme, sakin ve net bir şekilde konuş. Telefona odaklanmak yerine “son zamanlarda çok tedirgin hissediyorum, yanında güvende olmak istiyorum” diye duygunu paylaş. Sen saldırırsan o da savunmaya geçer. Eğer yine yalanladığını hissedersen, ilerisi için kendi sınırlarını kafanda netleştirmen lazım.
İstersen buraya gördüğün detayları daha net yaz, beraber analiz edelim canım 🥺🩷 Sence şu an kalbinde ona güven var mı, yoksa daha çok kırgınlık mı hissediyorsun? 💭✨05 Yorumla
Soran4 ayşu an kalbimde ona güven yok derler kadınlar hisseder diye ama insagram engellenenlere baktım öyle yabancılar vatsaba baktım gene öyle eminim biriyle mesajlaştığında ama ortada yok o mesaj anlamadım
- 4 ay
Sana tavsiyem kendine iyi bir erkek arkadaş bul cinsellik ya da münasebetsizlik için söylemiyorum bunu
Soran4 ayYa tamam ama ne olursa olsun çalarsan birinin kapini çalarlar senin kapına bu işin için de geçerli yani bana yaparsa yarın bir gün Allah korusun benim önümde de böyle bir olabilir
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayKadın sezgisi çoook hafife alınır ama çoğu zaman da boş değildir 😔🩷
Şu an senin hissettiğin şey resmen güvensizlik + iç sıkıntısı. Mesajı görüp sonra silindiğini fark etmek zaten insanın midesine oturur 💔 Hele bir de “ben öyle şey yapmam” diye kendini yücelten biriyse daha da koyar.
Ama bak, iki şey çok önemli burada:
Sen şu an doğum sonrası bir dönemdesin, hormonların da duygularını binle çarpıyor. Bir yandan da eşinin davranışlarındaki değişim, telefon saklamalar, silinen mesajlar kafanı kurcalıyor. Yani ne hissetsen haklısın canım 🌸
Bence şunu yap:
Telefondan delil aramaya takılı kalma çünkü ne bulsan da canın yanacak ne bulmasan da şüphe devam edecek. Onun yerine uygun bir anda sakin bir tonla “Ben şu an kendimi güvende hissetmiyorum. Mesaj gördüm sonra silinmişti. Bana dürüst olmanı istiyorum çünkü yalanla yaşayamam” de. Suçlayarak değil duygunu anlatarak konuş 🙏
Eğer yine “yok öyle şeyler, günahın boynuna” diye seni gaslight ederse orada durup kendine şunu sor:
“Ben böyle birine güvenmeden bu evliliği devam ettirebilir miyim? Kendimi ve kızımı nasıl korurum?”
Yani mesele aldatıp aldatmamasından çok, senin hissettiğin güvensizlik ve onun bununla yüzleşmeye ne kadar hazır olduğu.
İstersen en net hatırladığın o WhatsApp ve Instagram anını bana daha detaylı anlat, davranışındaki küçük değişimleri de birlikte yorumlayalım 🥺💭
Sen yalnız değilsin bu arada yanındayım 🌷✨- 4 ay
Erkek aldatıyor kadının da onu aldatır mantığı ya da tam tersi kadın aldatıyor erkek de onu aldatır mantığı artık ortam kalkmadı kendini bilen ehemmiyetli insan asla böyle zayıf düşmez gururlu ve onurlu durur yapan kişiyi gönderir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayDiyelimki kurcaladın aldatıyor ne yapacaksın, cidden düşündün mü?
13 Yorumla
Soran4 ayKurcaladım zaten bişi yok hiç yok engellenenler yok insagramda yok ama gördüğüm bi bakç mesaj onlarıda silmiş neden acaba dün akşam bide instagramda bişi bakıyodu ben gördim hemen hava durumuna girdi
- 4 ay
Kaydedilenlere bak
Soran4 ayBaktım bir şey yok beğenenlere de bakıyorum Instagram’da gene bir şey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 4 aygüvenmiyorsan boşan
00 Yorumla
4 aySeni manipüle ettiğini düşünüyorum. Bir erkek gerçekten olgunluğa eriştiyse karısına böyle davranır veya tam tersi hala çocukça yaramazlıklar ile kendini erkek sanar. Bir insan dürüstse ben dürüstüm demesine gerek yoktur çevresi bunu ona iltifat şeklinde sunar. Eğer değilse öyle olduğunu düşündürmenin faydasından yararlanmak için role girmeye çalışıyordur. Yani kısacası erkek manipülasyonu böyledir. Kendimden bilirim ergenlik zamanları olurdu bu davranışlar sonra kısa vadeli faydaların kazanımı kısa vadeli olduğunu öğrendim. Sen bunun gerçek oluşunu öğrensen ne yapacağını hesaplasan daha mantıklı bence. Veya bir öğretici gibi karşına al tek kelime konuşmasına izin vermeden sadakat özveri saygı empati konularıyla karşındakinin vicdanına dokunur bir konuşma yap. Yaşadığın olaydan bahsetmedin ilişki değerlerinden bahset. Sonuca ulaşırsın olumlu veya olumsuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayTelefon kurcalamak → seni haksız duruma düşürür
Ağlamak, yalvarmak, “benmi yanlışım” demek → karşı tarafın elini güçlendirir
İma, laf sokma→ erkek ciddiye almaz
Kanıt aramak → zihinsel çökük
Açık iletişim kur suclamasan sakin sakin konuş zor ama konuş
“Sen böylesin” deme
“Ben böyle hissediyorum” de
“Kanıt” kelimesini ağzına alma
Sakin kalır, dinler, sorumluluk alırsa
→ Bu adam hâlâ evliliğin içindedir.
Öfkelenir, konuyu çevirir, seni suçlarsa
→ Burada ya bir şey vardır ya da sınır ihlali onun için normaldir.
“Bir şey yok ama yine de seni anlıyorum” derse
→ Bu en sağlıklısıdır.
“Beni kontrol ediyorsun” savunmasına girerse
→ Konu mesaj değil, hesap verme korkusudur
Umarım sezgin haksızdır01 Yorumla- 4 ay
Chatgpt misin ona mı bağımlısın
4 ayŞüphe duyulan her şey gercektir kadınlar hisseder.. aldatması onun ayıbı senin değil eğer aldatiyorsa kurcalamayi birak hayat böyle geçmez illa önüne çıkar karşına çıkar Allah büyüktür sen temiz kal sadık kal gerisini umursama kaybeden sen olmazsin bh devirde her cins it var hemcinsin olarak asla kafana takmani istemiyorum bebeğinizle birlikte mutlu olun 🌹
11 Yorumla
Soran4 ay❤️❤️❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
4 ayŞüphe varsa ihtimal vardır benim içime kurt düşüyorsa mutlaka bi … çıkar ve ben istediğim her insanın GBT sini bile çıkarırım burada bile adını yalan söyleyenlerin gerçek ismini hatta soyadını bilip salağa yattığım oluyor gereksiz şeyler umrumda değil özetle burada olduğunda haber ver alayım seni özele öğretirim sıkıntı yok 🙂
13 Yorumla- 4 ay
Bravo
Soran4 ayHemen öğretirsen çok sevinirim
- 4 ay
Denkleşmemiz lazım mesaj kutumu açık bırakamam kafam kaldırmaz
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Net aldatıyor seni ona şunu yap gelir gelmez deki oyun oynayalım senle de ona ne oyunu derse telefonum sende oyunu dersin nasıl olacak derse benim telefonum sende benim telefonum sen amaç ne bunda diye sorarsa ladesin değişiyi dersin bakalım önce kim pes edecek diye vazgeçen kaybeder diye yani ver telefonumu pes ettim diyecek zaten böyle bir şey yoksa direk al der süresi yok diyeceksin unutma lades gibi bak nasıl kıvranacak 😅
05 Yorumla
Soran4 ayHayatta vermez saçma sapam oyunlar dicek ya dedim ya önimde oynamıyor ressl izler bide okey ıyunu var onu oynuyor başka yok gece zaten bakıyorum yok bişi
Soran4 ayEeee tabi biliyor bakıcağımı
- 4 ay
Gof senden beklemezdim ula nerden çıkardın aldattığını sdghk adamın günahını alma daa
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sana tek bir şey diyeceğim sonrasını sen düşün şüphe her zaman tek gerçektir :) bunun defalarca gördüm şüphe ettigim ne varsa o şey muhakkak eninde sonunda ortaya çıkıyor o yüzden herşeye hazırlıklı ol ve sakin kal wp sini kendi wp ne esle mesajlar sanada gelsin ya da tabletinden onun wp si açık olsun felan fistan gibi seyler yapabılırsın
00 YorumlaMuhtemelen boynuzlanıyorsun..
Çünkü hem cinsin içinde evli erkeği ayartmaya çalışan zevk odaklı kezbanlar var.
Bi anda gelen hediye alma veya iyi davranma suçluluk duygusundan..
Kocana gelince, bu ülkede ağzından ben hiç yapmam diyen en çok yapandır.
00 YorumlaBen de benzer şüpheler yaşıyorum, bütün sosyal medyasına baktım o yüzden ve ben de bir şey bulamadım, artık gizli sohbet falan olabilir onu da zaten göremeyiz. Aklını kurcalamak seni daha da şüpheye düşürmek istemem ama biz kadınlar seziyorsak, mutlaka bir şey çıkıyor bunun altından. Sana tavsiyem sıkma, sorgulama serbest bırak, sen şimdi kurcaladıkça saklayacak o, varsa öyle bir şey bulma ihtimalin düşer. Ve ayrıca eğer varsa öyle bir şey ne yaparsın, tepkin ne olur?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
4 ayBaktın, ettin, bir şey bulamadın. Kendi kendini perişan etme. Aldatıyor olsaydı illaki bir şey bulurdun. Şüphe ike yaşamak seni, eşini ve ilişkinizi yıpratır. Akışına bırak, zaten öyle bir durum varsa ortaya çıkacaktır, ama olmayıp da eşinin üstüne gidersen, aranızın bozulmasına neden olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Instagram şifresini biliyorsan kendi telefonundan girersin eşinin hesabına en azından görürsün mesajları felan gerçekten öyle bişey varsa zaman sonra bi yerden patlak verir zaten
Gizli saklı iş hiç bi zaman saklı kalmaz
12 Yorumla
Soran4 ayBen onu Instagram şifresini bilmiyorum o da benimkini bilmiyor benim telefonuma hiç bakmaz Instagram‘a girmez ya da takipçilerime bakmaz merak etmeZ ama ben onun takipçilerine bakarım kendi telefonundan
- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
4 ayŞüphe varsa %100 aldatıyordur hata sizde kesinlikle hata sizde erkeğe korku vermezseniz o erkek her şey yapar ezik kaldığınız sürece öyle bir tepenize çıkar ki okulda zorbalanan çocukla aynı konumda olursunuz
01 Yorumla
Soran4 ayYani gördüğim bi mesaj bide dün akşam birinin gönderilerine bakar gibi bişieydi ama genede içime oturdu
4 ayEn son zlenenlere bak kimi ve neyi izlemiş
Ama sakın belli etme rahat bırak
Eğer bu konuda üstüne gidersen asla öğrenemezsin
Dikkatli ol şüphe duyduğunu anlamasın
Bi gün açık verecektir emin ol00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBekle gizliden takip et hiç belli etme takip edip sezdigini mesela dışarı çıkarken bile çocuğu birine birakabilirsen arkasını takiple hic aramam sormam dışardan demişsin bence aniden ara marketten şunu al dicektim de napiyorsun vs gibi yoklama çek
12 Yorumla
Soran4 ayBugün görüntülü aradım iş yerindeydi belliydi yani ya işe gidiyor 20 kişilik iş yeri ne varsa telefonda var bir yere gittiğini düşünmüyorum çünkü saati gecikmez mesela işten geldiği zaman
Cevap sahibi4 ayİş yerinde bulmuş o zaman hafta sonları mesela senle mi yoksa arkadaş diyip cikarmi yalan gibi kaçamak yani yaparmi
- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
4 ayKesin birini bulmuştur hiç şaşamaz hepsi aynı haltı yiyiyor üzüldüm ama yapacak bir şeyin olacağını da sanmıyorum doğrusu
11 Yorumla
Soran4 aySadece tek isteğim inşallah benim karşıma çıkarır Allah’ım
4 ayYorumlardaki erkekler de zamanında aldattığı için kadına yüklenmişler😄
22 Yorumla- 4 ay
yüzük kardeşliği :-))
4 ayYa simdi sen aldatildigini hissediyorsan o dogrudur şuphe duyuyorsan gerçektir kadınlar hisseder eger sen bu dusununceye kapıldıysan tamam aldatiliyorsun demek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Çok şüphe ediyorsan casus uygulama yüklet ama o da riskli bütün bilgilerini kendilerine de alabilirler.
wc de çok uzun kalıyorsa yeni evlendiğiniz zamanlara göre!
bir kaç yöntem var
hediye alması değil ama
00 YorumlaBence lohusaliktan. Esin yardımcı olmuyorsa kuruntunyapiyorsundur. Öyle düşünmek istiyorsunuz. Canım erkeklerin de iş arkadaşlarıyla erkek erkeğe sacma wp grupları oluyor. Onlara bakıyordur. He illa beni aldatıyor diyorsan esin bir seylerle uğraşırken pat diye iste bak telefonuna. Veya instada takip ettiği takipçilerine bak. Ordan da görürsün. Bebisi öp benim için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayGözün üstünde olsun fakat hiçbir şey yokken karşındakini darlama Hatun sen kaybedersin ama yine de gözün üstünde olsun temkini elden bırakma
01 Yorumla
Soran4 ayÖyle yapacağım zaten şu an normal davranıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
4 aytüm davranışlarını gpt ye yaz , ama tarafsız yaz , uzun süre yaz bakalım sana en doğru cevabı verecek bence, ama detaylı davranış metni yazabilirsen bizde yorum yapabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayDoğum yapman demek ikinizin birer parçasının birleşip bir şey oluşturman demek. Yani bir erkeğin kadın doğum yapmadan sevebiliceğini sanmıyorum çünkü ikinizin bir parçasını taşımış oluyorsun. Daha yakınlık mı var bundan ötede?
07 Yorumla
Soran4 ayNe güzel söyledin bunu düşünseydi heralde böyle davranmazdı
Cevap sahibi4 ayDüşünmesine gerek yok bunu hisseder erkek. Karakter meselesi bu işler. Dışarı yansıtamıyordur belki.
Soran4 ayNe diyim ya böyleleri helak olsun gerçekten
Cevap sahibi4 ayAz önce kocana mı helak olsun dedin 😛
Soran4 ayEvet gerçekten böyle karısını aldatanların Allah onları bildiği gibi yapsın yani işi gücü rast gitmesin inşallah gerçekten ciddiyim hak ettiğini bulsun
Cevap sahibi4 ayAdamı 2 dk idam ettin ya ayak üstü. Gördün mü ki aldattığını dar ağacına mıhladın Hemen.
Soran4 ay😂😂😂
4 ayBak şimdi poposuna 4 er saniye ara ile birerket şaplak at eğer kizarirsa aldatıyor yok kizarmaz pembeleşirse aldatmior
02 Yorumla
Soran4 ay😂şaka mı
- 4 ay
Yoo mesela gottusu saplaklandiysa alışır kolay kizarmaz pembelesir ama saplaklanmadiysa hemen kızarır hemen gidip saplakla
Gizli Üye(18-24)4 ayCidden varya haram olmayacak gidip erkeklerle evleneceksin bu kadınların böyle kildan tuyden şeylerini çekeceğine. Dünyayı kendinize zehir ediyorsunuz arada bize de zehir ediyorsunuz. Gidin bir köşede kendi kendinize kurun- çözün
05 Yorumla
Soran4 ayAaa niye öyle diypsunuz erkekler şüpheci davranmasın o zaman genel konuşmiyşm hadi ama mesela eşim o zaman şüpheci davranmasın niyr brn davranmıyorum oda öyle olsun
Cevap sahibi4 ayAdamin bişey yaptığı yok. Bir de senin bu olay için demedim sadece genel olarak dedim
Soran4 ayTakılma sende boş ver ben olsam şüpheci davransam eşim bana karşıda öyle temkinde olur
Cevap sahibi4 ayErkekler nettir, düzdür. Kurmazlar kafalarında varsa ellerinde bir kanıt gerekeni yaparlar
Soran4 ayDedim eğer kötü niyetli ise Allah karşıma çıkarsın
Erkek gozuyle söylüyorum biriyle konustugu belli ve bunu gizliyor zaten aldatma ihtimali baya yüksek şu an
09 Yorumla
Soran4 ayBu aralar iyi davranıyor işte eşim sohbet rtmez fazla gülmezdi böyle bu aralar iyi geçiniyoruz ailesini doktora felan götürüp ilgileniyprum ondan dolayımı diyorum ama bi kaçtır telefonda ben gördükten sonra ortadan kabılan mesaj ya da intagramda gördüğüm hava duruma girmesi hep yapmaz mesela bakarım telfona öyle reels izler komik şeyler bi kaç dfa öyle görünce şüphe giriyor
Soran4 ayEşim panik birisi bu arada bu tarz durumlarda ben görürsem bilir ne yapacağımı işte bana o görüntüyü yanstmıyor heycanlanan birisi olarak profesyönrl gibi davranıyır
Soran4 ayNasıl öğrenicem karda yürür izini belli etmez zeki biliyor ben bakıyorum telefona
Soran4 ayNasıl yapıcam
Soran4 ayMantıklıymış bakk bu mesaj burada dursun çok şüphe edersem yaparım
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
4 ayYani aldatsa bile farkedemezsin öyle kolay kolay yavrum ben de evliyim şüphe öldürür seni kafayı yersin
08 Yorumla
Soran4 ayDün gece mesela neye baktın kime baktında ben bakar bakmaz hava durumuna girdin sorupta boş yere kavga etmek istemiyorum aşırı kavgacı birisi hemen suçlamaya girer
- 4 ay
Aynen o yüzden %100 emin olduktan sonra atak yapmalısın yavrum ben de evliyim de çok şükür böyle bir şey yaşamadım
Soran4 ayŞüphe uyandırıcı hareketler bak robot süpürge istedim durumuzua göre fazla yok ama alıcanı söyledi böyle iyi davranıyır
- 4 ay
Evet haklısın yavrum
- 4 ay
Dertleşmek konuşmak istersen burdayım yavrum
Soran4 ayÇıkıcam birazdan sağıl
- 4 ay
Geldiğin zaman da olur farketmez yavrum
- 4 ay
İnsta Snap de olur
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
4 ayEvli biriyim sana ne diyeceğime İnan bilmiyorum haklı da olabilirsin Haksız da olabilirsin böyle olaylar evliliklerde genelde herkesin başından geçer
08 Yorumla
Soran4 ayTelefonu gizli bir yere götürmez hata ortalıkta bırakır bir gün olsun ne ben ne o telefonumuza birbirimizn bakmışlkığı yok ben bakarım arada gizliden ama hiç bişi yıokkk
- 4 ay
Bir şey olmaması daha güzel değil mi bak kafanda soru işareti kalmaz işte bu da benim eşim de bakardı benim telefonuma işte bir şey çıkmadı
Soran4 ayEvet buda bişi ama mesela cumartesi görüğüm mesaj nerde yasa ineagranda nrye baktın beni görünce hemen hava durumuna girdin fark etti benim öyle şüpheli baktığımı yastığımda uyudu resmen o kadar yanaştı ki
- 4 ay
Senin haklı olma olasılığın çok fazla. Bellliki bir şeyler karıştırıyor. Merak etme sana yakalanır kimse bu işi uzun süre gizleyemez
Soran4 ayAllah çok dua. Ediyorum inşallah elime düşer ya şüphe ne kadarda kötü nişi
- 4 ay
Sen ne diyorsun. Yakalasan daha kötü duruma düşeceksin ama. Ben bunu hak ettim mi diye
Soran4 ayOlucağı varsa olur hakkı yok aldatmaya başkası ile konuşmaya
- 4 ay
Tabii yok kendi başına gelse ortalığı yıkacağız kesin
Konustugunu mesajlastigini gördüm diyorsun zaten? Normal karsiliyorum yazmissin birde nasil bi kafa bu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayŞüphe hissetmen normal, özellikle geçmiş agresif tavırları ve gizlilikleri nedeniyle ama şu an gördüğün davranışlar tek başına ihanet anlamına gelmeyebilir. Yani hem sezgi hem de kanıt önemlidir; açık iletişim kurmak en güvenli yol.
00 Yorumla
4 ayAli cengiz oyunları yapacağına alıp karşına insan gibi şüphelendiğini, yakalarsan bunun sonuçları olacağını vs. söylesene.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 aySalağa yatıp ilgilenmez isen o öyle bir şey yapmıyor ise yakayı ele verir. Ama sen hafiye gibi kıçında dolanirsan asla bir şey yakalayamaz sin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim başıma gelenin aynısi geçmiş olsun bacim
020 Yorumla
Soran4 ayNasol yani açıklar mısın
Soran4 ayİnşallah o zaman ben de o kadar beklemem şu an ikisi yenilik evliyim inşallah ben de yakalarım
Soran4 ayHis oluştu instagramda aradan 7 ay geçti şu an aynı his watsapta gördüm hissetim ve artık burada buldum kendimi
Soran4 ayCumartesi günü interneti kapalıydı ben de ona dedim ki beni internetine bağla tamam dedi telefon masanın üzerindeydi tam aldım açacaktım bana dedi ki ver bana tamam dedim o interneti açar açmaz ona bildirim geldi mesaj bildirimi ondan sonra WhatsApp mesajını gördüm uzaktan sonra belki arkadaşı falandır dedim ama ben ayağa kalktım gibi yukarı doğru kaydırdı başka uygulamaya yerini girdi yani benim eşim biraz panik birisi yakalarsam falan elleri titrer birkaç defa fark ettim ama şu an mesajlasirken yok yani kimseyle mesajlaşmıyor ki zaten dedim ya bu tarz küpeler beni aldatmaya yoruyor
Soran4 ayYani ben telefonuna baktım arşivleri okunmamış mesajlarını engellenenlere yok yani hiçbir şey yeni mesaj yok peki cumartesi gördüğüm mesaj niye mesajdı mesela
Soran4 ayAynen öyle ben inanıyorum Rabbim karşıma çıkaracak
Soran4 ayAllaha sığınıyorum
Soran4 ayVallahi az önce dua ettim Rabbim eğer ki varsa ne olur Allah’ım sen karşıma çıkar ne olur Rabbim sen elime düşür ama eğer ki yoksa bu şeytanın vesvesesini içimize koyma aramızın bozulmasına izin verme Allah’ım
Soran4 ayVallahi bizi buralara kadar düşürüyorlar haksızlar ya
Soran4 aySağ olasın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayMusluktan anlayabilirsin çiçeğim aldattığını düşündüğün günün aklamı veya sabahı musluğu kontrol et ❤️
03 Yorumla
Soran4 ayNe demek yani kontrol et
- 4 ay
Miktarı kontrol edeceksin bir süre bafileme baktın adam dışardan geldi duşa girdi bak işteyken yapılıyor genelde bu durumlar şüphelendin bi bak bakalım ne kadar dolu ne kadar boş pipisi nasıl tepkime veriyor en iyi yöntem bu çünkü
Soran4 ayBak çok mantıklı
Boşaldığı zaman günde üç defa boşalabilir yani bunu bana yapmıştı da var bu aralar ben biliyorum bazen ben anneme gittiğim zaman kendi kendine boşalıyor ben bunu ona çok kez anlattım kendi kendine boşalma diye ama yapıyor o günah kendi günahı
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
4 aySeks hayatınızdan bunu anlarsınız net sen sarılınca istemiyor veya zorla yapıyorsa sıkıntı
09 Yorumla
Soran4 ayYok tam tersi o daha istekli olmuş
- 4 ay
Buda Bşr aldatmaca olabilir takip e devam edin manipüle ediyor olabilir sonuçda gözünüzle gördüğünüz şeyler var
Soran4 ayÇok haklısın abi manüpüle ediyor olabilir iyi davranak
- 4 ay
Kesinlikle şüphelerinde haklı olabilirsin, somut şeyler var her zaman şüphe vardır, bence hiç bir şey olmamış gibi davran eninde sonunda yakalarsın, ama bşr kadın için çok zor bir durum.
- 4 ay
Bende de aynı durumlar var
Soran4 ayNe var bu aldatmad sbi bilsem evlisin bekar değilsin yanii ya
- 4 ay
- alışkanlığın dışına çıkmak istiyor
- Heycan fantezi olarak geniş davranıyor
- eşiyle yapamadıklarını onunla yapıyor, anal oral vs veya farklı şeyler , ama günün sonunda hep inkar ederler, yakalasan bile yapmıcam der devam eder , bir şeyi yapan bir daha yapar.
Soran4 ayAllah belalarini versin böylesin
- 4 ay
Yani birde çocuk var ortada zor
- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
4 ayErkek aldattığı müddet kadınına yakın davranır tipik muzur çocuk akıllı çocuk sendromu
01 Yorumla
Soran4 ayEvet doğru bazı aldatmaları okuyorum mesela erkek ilgisiz telefona düşkün lavaboya bile telefonla gider bazı erkekler de var iyi davranır belli etmemeye çalışırım eğer öyle bir durum varsa inşallah karşına çıkar
Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Canımın içi bildirim geçmişini açıyorsun eşinin telefonunu gerisi çorap söküğü
07 Yorumla
Soran4 ayBöyle şeyleri bilmiyorum nasıl olucak nasıl yapıcam
Soran4 ayİnşallah bir gün karışa çıkarır rabbim
Soran4 ayYok ya niye atiyim eşim işr gitti hemen buraya dökülmek istediğim rahatlamak için soru cvp yani
Soran4 ay😂😂😂tp derken trip sandım hiç takip aklıma gelmedi
Günaydın günün güzel olsun
Öğrenme boş ver öyle bir şey yok016 Yorumla
Soran4 ayAhh ahhh çok mesajlaşmaz ama tek tük gördüklerim böyle mesajla kimseyle konuştuğunu görmedim tek tük gördüklerimde öyle
Soran4 ayNasıl kaçamak umarım dediğin gibidir hiç bi kadın bunu hak etmiyor evimle eşimin ailesi ile ilgilenmekten başa bişi yapmam bunu hakrtmiyorum abisi bir kere evlenmiş boşanmış o korkuda var ailesi üzerinde bende yaparım öyle bişi o korkuyu eşime vermişimdit
- 4 ay
Tabii ki hak etmiyor kadınla alakası yok erkek de hak etmiyorum olabilir evlenmiş olabilir boşanmış olabilir bu senin eşinin yapacağı anlamına gelmiyor ama sen bu şekilde davranmaya bir şeyler ararsan her zaman bir şeyler bulursun varsa Allah karşına çıkartır sakin ol her şeyden şüphe edersen her şeyi yanlış anlarsın ponçik Hanım
Soran4 ayTeşekkür ederim yprumun sevindirdi beni hak olan rabbim güvü herşeye yeter eminim varsa çıkarsın karşıma şeytanın vesvesesine gelmek istemem eşler arsıını en bozucu odur şeytandır sevmez eşler birbirine iyi davransın
- 4 ay
Ne güzel yorum yaptın bak ben teşekkür ederim öncelikle sımsıkı sarıl ailene kötü düşünmem bunlar bozgunculuk bak sen de birileriyle sohbet ediyorsun konuşuyorsun bir konu hakkında yorum alıyorsun sonuç olarak bunu eşin bilmiyor bu da bir aldatmadır eşin olacak beyefendi hep bunu söylesen doğru bir şey anlamaz o yüzden sen yapma ki o da yapmasın hak senden yana olsun ponçik Hanım
Soran4 ayPonçik güzelmiş doğru şu an işe gitti benimde sohbet edicemk dertelşçek arkadaşım yok bekarlığımdan beri kullanırım uygulamayı bilmez asla. Eğer görmesini istemedem siliyorum zaten hemen buda aldatmadır görse iyi şeyler anlamaz. Belki oda öyle siliyor biriyle konuşuyor ha kötü ha iyi allah bilir onu
- 4 ay
Bir şey söyleyeyim mi ponçik Hanım her insan böyle şeyler yapar gerçekten bak erkektir her kadından hoşlanır kadın gibi değildir kadında bazı şeylerden hoşlanır ama aksiyona geçirmez ama erkek geçer bir şekilde erkeğin nefsi daha hızlıdır o yüzden evine Bunu yansıtmıyorsa sorun yok ve aldatmak sadece yatak değildir en büyük aldatmak duygu aldatmalığıdır Bunu da hiç kimse öğrenemez kendi kendini yemekten vazgeç
Soran4 ayYani yaparsada gizlidem yapsın görmeisn öi oluyor bu hata devam edilirse bi anlık heves zate eşim görmiyor oluyorsa yani anlamıyorum erkekler niye öyle macera ararlar umarım umarım allahımdan dileğim karşıma çıkar elimede düşer
Soran4 ayBu devirde telefon ne madar pis olmuş insanlar ne kadar öyle teknoloji çok ilerde nereye gidiyoruz böyle allahım sem gösterme bize yarabbbim
Soran4 ayValla uyicam şimdi sabah namazınıda kaşırdım eşimde işe geç kaldo sözde kahvaltı hazırlicaktım hava soğık ya uyuyor insan
Soran4 ayTeşekkür ederim yprumların için
4 aynormalde mesaj silmeyen biri mesaj silmişse doğru tahmin ediyorsun
06 Yorumla
Soran4 ayİnsan biraz konduramıyor şu şekil cumartesi gördim mesela bir arkadaşınsa ola bilir ama o mesajlar nerde aylarca cvp vermedikleri veripte silmediği bi çok mesaj öyle duruyor benim gördüklerim nerde peki
- 4 ay
haklısın
Ben de senin dediğin gibi geçen senenin mesajı bile durur
hiç silmem
Soran4 aySilmeyen bir kişi cumartesi mesajlaşmış gördim normal gayet ama neden yok vatsapta o mesajlar
- 4 ay
başkasıyla konuşuyor işte
Soran4 ayAlahım karşıma çıkartsın onu elime düşürsün ne diyim
- 4 ay
çok geçmiş olsun
Gizli Üye(30-35)4 ayİnsatgramından çıkış yap, bak bakalım başka hesapla giriş yapmışmı?, muhtemelen fake hesap kullanıyor.
15 Yorumla
Soran4 ayYa bak bir tane hesabı var çok eski zamanlarda bekarken kullandığı ve onun şifresini hatırlamadığı için girmiyormuş ben buna gördüm iki defa dedim ki bak dedim çıkış yap benim önümde çıkış yaptı gerçekten de doğruyu söyledi bir baktım hesap kendi kendine giriş yaptı yani şifresini hatırlamadığı için yani o öyle söylüyorçıkamıyor hesaptan sadece o var arada bir ona da bakıyorum tabi biriyle konuşmuş olsa siler
Cevap sahibi4 ayNe varsa zamanla ortaya çıkar, sen bu ara şüphe çekecek bişey yapma, her şey normalmiş gibi davran.
Soran4 ayDoğru diyorsun biraz zor ama mecburum evlilik neden böyle bir şey gerçekten anlamıyorum herhalde imtihan mı diyeceğim
Cevap sahibi4 ayİnsanların doyumsuzluğu, açgözlülüğü...
Soran4 ayAllah onları helak eylesin
4 ayKuşku varsa doğrudur, peşinden git. Telefonu alabilirsen al lavaboda bak. Kendi telefonun da yanında olsun mesaj varsa fotoğrafları ordan çek. İnkar ederse gösterirsin. Hiçbir şey olmamış gibi telefonu aldığın yere bırak üstüne git belki itiraf eder
11 Yorumla
Soran4 ayBaktım ya bazen geceleri üst üste baktım yok hep bakaarım hatta yok bişi
Gizli Üye(18-24)4 ayKadınlar hisseder. Hislerini ve aklını çarpıtma. İç güdü ve aklına güven.
İstersen sana bu konuda tavsiyeler verebilirim13 Yorumla
Soran4 ayVer bakalım
Cevap sahibi4 ayEsra ezmeci araştır bak derim
Soran4 ayTamam sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 4 ayAldattığını öğrenince boşanmayacaksan hiç kurcalama...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayKuruntu olmasi için gereken her şey var. Eşini dikkatle izle ama bilmiyor gibi yap. Belki de hissin boşuna değil. Bunu bilmenin tek yolu zamana bırakmak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Face hesap aç ordan yaz dene ancak oyle emin olursun
00 Yorumla
4 ayAldatıyo olsa ve yakalasan ne yapardın mesela? 🙄
00 Yorumla
4 aysana olan ilgisi azaldı ise eve geç gelmeler çoğaldı ise sekte sönük ise
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Eğer şüpheleniyorsan mutlaka bişeyler vardır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
4 ayAnormal olmayan Bir kadın şüphelendiyse şüphesinde haklıdır net..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAldatılmıssın kanıtta bulmuzsun niye hala eşine konduramıyorsun.
140 Yorumla
Cevap sahibi4 ayİnstagram bağlantılar kısmına bak ayarlardan. Hangi linklere tıklamış birde gmailine gir. Orada sag üst köşede = üç çizgi var bu şekil oraya baş aşağı in kişilere tıkla oradan çöp kutusuna tıkla sildiği numarayı kaydet bir yere. WhatsAppının bağlı olduğu gmailine gir telefonunda zaten kayıtlıdır
Soran4 ayVay be o kadar kolay mı kanıt derken uzaktan gördüm hani kimdir kız mı erkek mi konu ne mesajlaşmaları böyle aylardır konuşuyolar diye görmedim yani
Cevap sahibi4 ayO şüphe Allah tarafından gönderiliyor işte bende zamanında aldatıldım hiç fire vermedi en son senin gibi şüphelendim bir hafta uğraştım bulmak için ve hesabında kadın progil fotoğrafına bana alınan takının aynısını taktığını görünce yakalamıştım. Yeter ki bulmak iste dediğim şekilde bakmanı öneririm silinen numaraları bul sen oradan sonra getcontacktan kimin üzerine kayıtlı numara anlarsın
Soran4 ayEkran resmini aldım akşamleyin senin dediğin gibi bakacağım uygulamayı silecegim sonra yarın tekrardan gireceğim sana söylerim
Cevap sahibi4 ayİnşallah temiz çıkar bekliyorum. 🥺
Soran4 ayYani WhatsApp’ta cumartesi günü mesajlaştığını gördüm uzaktan dedim ya kimin olduğunu bilmiyorum meğer ki dediğin gibiyse bakacağım biraz akşam yatarken
Soran4 ayBu bağlantıları nereden giriliyor ben de sana kendimden denedim bağlantı yok diyor profilde düzenli kısmına bastım
Cevap sahibi4 ayTamam işte eğer kaydettiyse kişilere gmailde bir ay öncesine kadar silinenler gözüküyor. Bulamazsan söyle bu kısım önemli çünkü burdan net bulursun.
Önceden haraketlerin sekmesinde bağlantı geçmişi vardı ama kaldırmışlar şimdi baktım. İnstagram ayarlar hareketlerim kısmından da kurcala derim orayı birde...
youtube.com/shorts/h3DKi0Hc170?si=m9aCJ8O4gjXsTClP
Bu videodaki anlatıma görede bak derim.
Cevap sahibi4 ayBaktiniz mi
Soran4 ayBoş anı kolluyorum dediğinizi yapıcam ben kendimde denedim kilitli mesaj sohbeti silimdi diyo ama karşıma mesaj çıkmadı eşimde varsa yanlışıkla silmeyelim mi
Cevap sahibi4 aySiz ilk önce gmailden en son silinen numaralara bakın ordan net çıkar her şey basit zaten kendi gmail sifresini biliyorsanız kendinizden giripte bakabilirsiniz.
Soran4 ayBaktım vatsaba kilit sohbete önce şifre istedi girdim telefon şiresini gizli sohbet temizlendi dedi hani karşıma bir şey çıkmadı peki ben bunu kendimde denedim şifre istemedi neden normal mi
Soran4 ayNolur cvp verir misin ya normal mi şifre istemesi telefon şifresi he ben kemdimden kirdim kendime baktım istemedi hani eşimde istedi ama karşıma bişi çıkmadı
Cevap sahibi4 ayWhatsAppa bakma silmiştir ordan gmailden silinen numaralara bak bu kadar basit olay aslında. Gizli sohbet temizlendi demek sohbet yok anlamına geliyor yani illa sohbet doluydu sildi diye bir anlam çıkaramazsın problem yok tedirgin olma ondan
Soran4 ayŞifre isteemesi bende istmeedi ya
Soran4 ayBildiğim kadarı ile eşimin gmaili yok varsada şifrsini kendiside bilmez bakarım ama şifreisni bile bilmiyor hep
Soran4 ayGidim bakiyim dedim uyuyodu ışığı açtım kafasını kaldırdı en iyi beklemek bakıcam ama
Cevap sahibi4 ayTelefonunda baglidir gmaili artık numaraları ekleyince otomatik gmailine senkronize oluyor gmaile kir en altta kişilere tıkla oradan çöp kutusu
Soran4 ayDün akşam baktım gmail bile yüklü değil çünkü e posta öylesine atılmış d smart felan hani eskiye dayalı youtube felan kullanmaz fazla var ama genelde tiktok instagram bunlarıda yıllardır kullanıyor zaten sorsam bile şifremi bilmiyorum der ne diyosun
Cevap sahibi4 ayYa saf ya da kendini sana saf gibi gösteriyor orasını eşin bilir fakat gmail olmadan google play /app store bağlanamaz. İmkansız olmaması genelde birinin numarasını eklerken otomatik gmailede eklenir vardır illa ki yoksa hiç uygulama yükleyemez. Sen neden bu kadar suphelenmeye basladin
Soran4 ayDoğum yapmıştım 40 lıydım 7 ay önce ama o zaman istagdamda mesajl gördüm uzaktan işten geldi sırıtıyordu kaynanamdaydım içime oturdu kesin birisiyle mesajlaşıyor dedim ve gittim hemen aldım elinden baktım insagramda yok bişi ynei kişi mesajı gelen isteklere baktım yok peki benim görüdğüm neydi işte sinirlendi benden hep şüphe ediyosun dedi zoruma gitti yani neyse şu an kızım 10 aylık yani aradan 8 ay geçti aynı durumu vatsapta gördüm uzaktan biriyle mesajlaşıyordu akşam telefona baktım hiç mesaj yok aylar aylar mesajlarımi durur ama o yeni mesaj yok o zaman kiminle meesajjlaştıda sildi insan aylarca olan mesajları siler yenisini dpeil o yizden şüphelendim
Soran4 ayAma bu 9 ay boyunca bişi görmedim sadece kırklıyken ginstagramda gördüğüm mesajlşama gibi aynı şekil yeniden vatsapta gördüm uzaktan ama kim felan bilmem baktım yok mesaj ve eşim mesajlaşmayı asla sevmez yazmam bana bile vazen görüldü atar şunu al ya da foto felan atarsam felan işteyken cvp vermez çok gün içinde yazmaz nasılsın diye yani hep öyleydi evlendiğiöizden beri
Soran4 ayDün akşam heralde kafama takmıştım baya rüyama girdi birden elinden telefonu alıyorum bi bakıyorum çıplak kadın fotolarına bakıyor instagramdan gogleden bunların ekran resmni almış bende bağırıyorum çağırıyorum işte
Cevap sahibi4 ayAslinda yakalamissin sadece kanit olmadigi icin kondurmak istemiyorsun. Ben kendi hislerimi söyleyim anlattiklarina göre bence baska kisilerle konusuyor burada dahi evli olup konuşan çok insan var görsen eşlerinin haberi yok. Yorumlarda görüyoruz. O yüzden ben her erkekten bekliyorum. Nefsleri üzerine yaşıyorlar hayatı ama işte senin de yakalamanı istemiyor soğumanı istemiyor gizli saklı yapıyor işte kanıt bırakmadan şimdi buradan herhangi bir kadınla konuşsa nerden anlayacaksın benim arkadaşımın evli eski sevgilisi arkadaşımın engelini adam çalıştığı saatlerde açıp akşam eve gidince engelliyordu :) dua et eğer oyle bir durum varsa Allah tez zamanda karsina cikarsin ama insallah yoktur. Cok kafaya da takma ruyalarina girecek kadar etkilenmissin cocugun var onu düşün. Elbet karsina cikar varsa böyle durum
Soran4 ayBu bile zoruma gidiyor yakalamışım ama farkına varmadan dün akşam moralim bozuktu niye bozuktu diyo moralin bende dedim yemek yememiştim korkuyor ona karşı tavırlarımdan ahh keşke yakalasam ben engellenlere baktım öyle yabancı uyruklu arayan oluyor öyke insagramada baktım 8 aylık süreçte bir şey görmedim öyle allah var da bilemedim yani allahım sen yardım et bana dün gece tehecüdde kalktım çok daraldı yüreğim aklımdan çıkmıyor yakalamışım ama umursamamışım masıl gibi düünceler
Soran4 ayVe ben iki defa ona dedim ki içimde bir his var bir şey olacak gibi o da diyor olmaz olmaz ferah tut içini ben de dedim ki olacak gibi genelde içimde his varsa ortaya çıkar çıkmaz ede çıkacak sanki yani bunu ona dile getirmiştim o yüzden bana karşı böyle SORULAR soruyor bence Allah’ım bunları düşündükçe gerçekten kafayı yiyorum
Soran4 ayYani WhatsApp’a bakıyorum çevrimiçi değil bir sabah girer ya da bir öğlen arası girer o kadar diyeceğim sürekli Çevrim içi mesela Instagram’da zaten öyle bir durum yok bilmiyorum hani görmediğim için engellenenlerde de böyle kimse yok açık saçık hani ya da tek kapalı bilmiyorum gerçekten aklım durdu neyse inşallah Rabbim çıkarır karşıma
Cevap sahibi4 ayRahat ol bence sen artık gerisini Allah'a bırakmasini bil telaşa korkuya lüzum yok bu kadar sen korksanda başına gelecek olan gelir. Sen de canını sıktığınla kalırsın birde eşini sürekli bunaltma ve belli etme. Olmamış gibi haberin yokmuş gibi davran ancak o şekilde yakalarsın tetikte beklemiş izlenimi uyandırma onda. Birde belki de yok suçu sadece kuruntu
Soran4 ayDoğru diyosun da normalde dikkat etmezdim telefonu hep şarza kalır öyle çünkü kayonvaldemdeyim ben akşam eşimin şarzı 100 dü ben gece üçe kadar komik videolar izledim uyudum 5 te kalktım baktım uyuyor neyse uyudum. 6da uyandım gene oruç tuttum teelefonu şarza koydum gittim geldim bi baktım telefonunu şarza koymuş işe gidicek ya şarzı 57 olmuş akşam 100 ken nasıl 57 olabilme olasılığı oluyor ne ara uyandı mesela ben gece 3 kadar uyanıktım tam diyorum boşvericem alaha bıraktım ama böyle şeyler çıkıyor karşıma
Cevap sahibi4 ayÇaktırmadan yapıyor demek ki... Seninde içine boşuna huzursuzluk düşmüyor. Yaşın kaç
Soran4 ayYaşım 26 bende snein mesajını bekliyorum sadece sana cvp veriyorum doğru yorumluyorsun diye😀
Soran4 ayBen üçte uyuduysam ya o ara oynamış uykum vardı hiçte bişi fark etmedim beşte baktım uyuyordu çünkü üçle beş arası saateler o zaman çünkü yeminlen şarzı 100 dü ve 57 olmuştu sabah taktı şarza kuşkulanmiyim diyorum konduramıyorum bşrazda açıkçası ama böyle şüpheler görüyorum artık ortaya çıksada ona göre tepki versem diyorum inan konuşasım yok onunla bana diyo neyin var niye konuşmuyosun bende dedim yoo bişeyiö yok bşliyor ondan şüphe ettiğimi peki sorarım sana watsap çevrimiçi yok son görülme akşamdan aklma girmemiş gece hiç peki nerden konuşuyor
Soran4 ayÇünkü en son wp görmüştüm başka uygulama olsa anlardım ya da instagramda konuşuyor
Soran4 ayAy pardon ben 25 eşim 26
Cevap sahibi4 ayİnstagramda konusabilir keza bu sitede dahi bir cok kişi evli ve emin ol çoğu eşlerini burada dahi aldatiyor çünkü sanaldan olunca aldatma saymayacak kadar kalpleri kararmış. Tarama verilerinin google gecmisini vs temizliyordur oradan anlayamazsin da instagramdan kendi hesabına dışında fske hesabı olabilir. İnstagramda ne kadar vakit geçirdiğini anlayabilirsin ama soyle yap bak yatmadan önce telefonunu al bak instagramina ayarlara gir zaman yönetimi var oraya tıkla o gün kac saat takildigi yazar. Birde saat 00.00 dan iste sabah kacta uyaniyorsa o gun bak o gun icinde girmis mi instagrama ne kadar takilmis konustugu kisi vs varsa ordan baya instagramda aktif olur mantiken
Soran4 ayBeynim allak bullak oldu inan karnıma sancılar giriyo ben düşünmüyorum ama içimdeki his çıkmıyır çıkmıyor
Soran4 ayHe hu arada google genelde siliyor ne zaman baksam bi hafta önceki var ya da bir ay önceki asla eski bir dönem yok siliyor
Cevap sahibi4 aySiliyorsa demek ki sakladığı bir şey var. Bu bariz ortada ama bırak düşünme bu denli istihare yap derim bu konuyla alakalı çünkü işin içinden çıkamıyorsun.
Soran4 ayÇok dua ediyorum inşallah çıkar karşıma
Cevap sahibi4 ayİnşallah aldatmıyordur önce öyle dua et 🤲🏻
Gizli Üye(30-35)4 ayBu konuda sana yol gösterebilirim, özelden yaz.
12 Yorumla
Soran4 ayNasıl yazcam
Soran4 ayYarın boşta olurum şimdi kaynanamdayım
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. nikahı sende değilmi bırak adamı bunaltma yapmıcaksada böyle davrandığın için yapası gelecek
03 Yorumla
Soran4 ayBende tabide harketler
Şüpheci
Cidden bırakiyim mi
Soran4 ayYok asla öyle biri değilim dışarı çıksa demem illa bu saatte geleceksin öyle bir huyum yoktur da rahat bırakıyorum sormam aramam dışarıda olduğu zaman telefonuna bakmam mecbur olmadığım sürece
Gizli Üye(30-35)4 ayMutlaka bişey var ama bu şekilde yakalaman zor
Sadece mesajlaşma mı var yoksa faaliyete geçiyor mu sence023 Yorumla
Soran4 ayAhh ahhh çok mesajlaşmaz ama tek tük gördüklerim böyle mesajla kimseyle konuştuğunu görmedim tek tük gördüklerimde öyle bunlar ve hareketlerinden öyle yola çıkıyorum desem ki kafasını telefondan ayırmıyor hep mesaj mesaj yok reels izler gecede ben uyanırım genelde ara ara desem gece konuşuyor işte ikidir öyle gördüö hep değil rahat davranıyor yani siz söyleyin
Cevap sahibi4 ayŞüphelerinde haklı olduğunu düşünüyorum
Instagram takip ettiklerine ve arama geçmişine odaklan
Tarayıcı geçmişini kontrol et
Soran4 ayBaktım onlara öyle şeyler yok
Cevap sahibi4 ayPeki sana olan ilgisi ne durumda
Soran4 ayFazla yoğun sevgi tomurcuğu
Cevap sahibi4 ayHep mi böyle özel konulara ne derece ilgili
Soran4 ay
İki yıldır evliyim daha önce onu böyle görmemiştim öyle söyliyim şu an bu aralar böyle
Cevap sahibi4 ayBu da şüphelerini artırmalı
Durduk yere neden bu kadar isteği artsın ki
Cevap sahibi4 ayIlişkiye girmek istediği pozisyon sertlik bile değişebilir
Onu hayal ediyor olabilir
Soran4 ayBenim kocam biraz üşengeç yani duş almamak için çıplak tenine dokunmaz bazen sadece bana sürtünerek yeri geldi mi boşalır
Cevap sahibi4 ayEee peki bunları yaparken sana fikrini soruyor mu
Seni önemsiyor mu
Bu konuda üşengeçlik mi olur
Kaç yaşında
Soran4 ay26 yaşında yok bana sormaz yani öyle yatak zevki falan eskiyi erkekler gibi düşünün yani ben karımı düşüneyim ona sorayım gibi hareketler yok onda
Cevap sahibi4 ayPeki seni kaybetmekten korkmaz mı
Eski kafalı da olsa özel konularda da eşim mutlu olsun onun istediği gibi de yapalım düşüncesi bugüne kadar hiç olmadı mı
Soran4 ayYok daha önce olmadı eşimi mutlu ettiğim gibi şeyler yani ister istemez belki yapmaya çalışıyordur belli edemiyordur biraz evin küçüğü olduğu için sımartmışlar onu eski kafalı biraz hani erkek erkekliğini kadın Kadınlığını bilmeli gibi şeyler falan mesela ben robot süpürge istedim Allah var hani yok demedi alacağım diyor tamam diyor gülüyor şaka yapıyorama o telefon olayı beni bitiriyor işte
Cevap sahibi4 aySen peki söylemiyor musun şu şekilde olsa güzel olur diye tepkisi olur mu
Telefon olayını da bitirmek senin elinde kendini üzme şüphelerinde haklı olabilirsin ama yapacaklarınla gözünün senden başkasını bakmamasını sağlayabilirsin
Soran4 ayBen hatta birkaç defa onun kendi abisine kıyasladım beni mecbur bıraktı ben dedim bak abinle güzel yengene davranıyor yani ben de istiyorum güzel olalım güzel bir aile olalım birbirimize karşı güzel konuşalım hatta bazen sesini yükselttin de ben diyorum ki birbirimize karşı düzgün konuşalım ya da bu çocuğun önünde bağırma diyorum mesela hani genellikle ben onu yönetiyorum
Soran4 ayYani yeri geldi mi konuştum güzel bir aile olmak istiyorum ben de herkes gibi beraber ailecek dışarı çıkmak istiyorum buna hakkım var yani ilgilenmiyorsun çıkarmıyorsun ben konuşmayı daha önce onunla yapmıştım ya tamam ters tepmedi bilemiyorum inşallah iyi olduğu için değişiyordur ya da altında bir bitii yoktur
Cevap sahibi4 aySen anlayışlı birisin
Deniyorsun da ama bunları farklı şekiller de onun anlayabileceği şekilde yapmayı denemelisin istersen ayrıntılı anlatırım
Telefon olayını unut demiyorum orada şüphende haklısın ama bitirmek de senin elinde umarım sadece bakıyordur
Soran4 ayAyrıntılı anlatmanı isterim ya
Cevap sahibi4 ayİstersen sorunu beğeneyim ordan detaylı anlatırım
Hem için rahatlamış olur hem de bundan nasıl dikkat edeceğini anlarsın
Soran4 ayOlur olur
Soran4 aySen yazar mısın ben bilmiyorum
Cevap sahibi4 ayGizliliği açtım takip edersen seni görürüm ve yazarım detaylıca anlatırım
Niye eşinin bu kadar seni ezmesine izin veriyorsun eşinin robot süpürge almasına bile şaşırmışsın dağ ayısıyla mı evlisin
12 Yorumla
Soran4 ayAyy buna çok gülsüm galiba dağ ayısı😂😂😂
4 ayWp de gizli hani şifreli mesajlar var oraya bak arşivlenenlerde. instada mesaj isteklerine kısıtlananlara bak. Müşteri servisi ara arama kayıtlarını iste
00 Yorumla
4 ayInstagramda hesap hareketleri var orada daha önce izlenen bakılan fotoğraflar görünüyor ben kaydetmeyi unuttuğum bir şey olunca ordan buluyorum
05 Yorumla- 4 ay
taktik değil bilgi kardeşim üstelik evet eğer aldatılıyorsa öğrenmesi lazım kadının
Soran4 ayHeralde üzermde etki kaldı düşüne düşüne dün akşam rüya gördüm eşim uzanıyırdu telefonla oynuyordu birden bire teleofnu aldım elinden intagrama baktım googleye baktım çıplak kadınlara bakıyormuş ekran resimlerini almış bi bağırıyorum tokatlıyorum boşanıcam diyorum allah hayra çevirsin ne diyelim
- 4 ay
çok düşünme sen hasta olursun öğren en azından ömür boyu o şüphe ile yaşamazsın
Soran4 ayDoğru robot süpürme 19 bin olmuş yuhh ya eşime alma dedim geçti artık o hevesde kalmadı içimde zaten sağolsun vijdanını rhaatlatmak için alıcaksa varsın almasın
Gizli Üye(18-24)4 ayEğer yakalamak ve ispatlamak istiyorsan şüphelendiğini belli etme gizlice iz sür. Sorun yokmuş gibi davran zaten bir şekilde Allah karşına çıkarır yakalarsın muhakkak öyle bir durum varsa, o zaman tepkini verirsin
01 Yorumla
Soran4 ayDoğru aynı şekil yapacağım dediğiniz gibi inşallah öyle bir şey varsa Allah karşıma çıkar
Akışına bırak, her şey olacağına varır, bunun peşine düşmek seni huzursuz etmekten başka bir işe yaramaz
01 Yorumla
Soran4 ayEvet yorumlar beni rahatlatıyor gerçekten de öyle herkes hak ettiğini bulur ve inşallah karşıma çıkarır
4 ayÖğrenemezsin, sadece "makul şüphe" ile kalırsın.
Eşim de, ispatlayamadı mesela, şüphesi azcık var ve bende gram mimik oynamadı
08 Yorumla
Soran4 ayNasıl yani evet benim eşimde din akşam öyle ters baktığımı arkamı döndüğünü gördü hemen yanaştı bana
- 4 ay
:)
Soran4 ayNoldu
- 4 ay
Yani, aldatılıyosun muhtemelen..
Ve eşin amatör.. pot kırmış
Soran4 ayHiç bi yerde bişi yok ya numarasını ezberlemiş konuştuğu kişi ile nasıl ileçitör geçiypr onufa bilmiyorum
- 4 ay
Walla ablacıö, ne fırıldaklar dönüyo bilemezsin
Soran4 ay
İşte o yüzden Rabbim inşallah önüme çıkarır da ben de görürüm- 4 ay
Çıkar. Ben de korkuyorum.
4 aySeninle ilişki giriyor mu eğer ilk zamanlarda yaşanan istek nefes alış verişi aynı ise sıkıntı yok değişmişse birine bakıyor dur
01 Yorumla
Soran4 ayİsteği daha çok artmış fark ediyorum ilişkiyr giriyor kendi kendine boşalsa derdim zaten
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat