Eşimin aldatıp aldatmadığını nasıl öğrenebilirim?

2 yıldır evliyim eşim biras agrasif birisi yani ben ben diyen görsen delikanlı sorsan asla karı kıza bilme bakmam herkes yapar o yapmaz bu kelimeyide kullanmıştır yani bi kızım var 9 aylık biraz değişmiş iyi davranıyor hatta robot süpürge istedim normalde tepki verirdi allah var alıcam diyo güzel dil güzel ahlaklı olmuş sakin karşılıyor ne desem bi aralar agrasifti ters konuşurdu hep şaşıyorum şu zamanlar böyle olmasına ben dopum yaptıktan sonra ilk defa insagramda biriyke konuştuğunu gördim mesajlaştığını işeten gelir gelmez benimde karşımda oturuyordu hatta gitttim baktım bir şey yoktu ama gördüm biriyle yazıştığını tartıştım hatta ınuna yok yapmam öyle şeyler ne diyosun günahım senin boynuna diyor bana yalan atıyosun neyse dedim şu an kızızm 9 aylık bu cumartesi vatsapta biriylr mesajlaştı gördüm normaldir dedim telefonundan interneti açıcaktım hatta ver bana dedi ben açarım sana direk mesaj sesi geldi ben görmedim ama normal karşıladım her neyse akşam kurcaladım telfonu yeni mesaj yok eşim aylar aylar olan mesajları bile silmez hala vardır ama nedense ne insagramda ne vatsapta mesaj yık ama gördüğümden eminim vatsaptı biriyle mesajlaşıyırdu he bu arada zorda kalmadıkça asla mesajlaşmayı sevmez bana bile cvp vermez vatsaptan dün gece saat 3:30 du o saatler kalkıp bişiler atıştırır bende uyandım bebek için neyse yatakta instagrama girdi baktı biraz bende bakarım telefnına ne var ne yok şuçlayamam o konuda sonra biraz başımı yastığa koydum 1 dk aralıkla intagramda böyle gönderileri olan birine bakıyordu kız mı erkek mi görmedim brnim bakmamla çıkıp hava durumuna baktı ne alakayla içimde bi kuşku var ama anlam veremiyorum ben mi kuruntu yapıyırum diyorum ama bu davranlışlarınq ne diyorsunuz
Güncellemeler
4 ay
Yapılan takdir etmiyorum bir ara mesaj isteklerimi açtım eğer böyle bir durum varsa inşallah kadın beni bana yazar diye bir an aklıma böyle bir şüphe gitti yani açtım ama kimse yazmadı yani eğer gerçekten beni dinlersen her kadının bunu bilmeye hakkı var gizli gizli ve bayağı olmuş sizinki de yani üç senedir dediğin gibi eğer mutluysa neden başkasıyla üçüncü kişiyi araya sokuyor
Eşimin aldatıp aldatmadığını nasıl öğrenebilirim?