kısa erkeği birtek Annesi sever
Sadece çevrenizdeki çiftlere bakın, kaç tanes kızın yanında 170 erkrk var?
Yüzde 1 veya 2 dır maksimum 1.50 kızların dahil her kızın sevgilisi 1.80 üstü.
Kizlar eli yüzü düzgün güzel giyinen bakimli kısa erkek yerine uzun boylu cirkin bakımsız kötü giyinen erkekleri tercih ediyor.
Gerçekten bıktım, elimden gdigincd kendimi geliştiriyorum o kadar bakimliyim ama olmuyor.
Olmuyor arkadaşım olmuyor ya vallahi billahi olmuyor hoşlanan fslan olmuyor abi bir yandan bir bakış atan bir konuşmak isteyen bir teklif eden, yok anasını satayım yok.
1 yıldır uğraşıyorum kızların oldugu ortamlara gidiyorum ve yok abi, vallahi billahi tillahi olmuyor ya.
İnanılır gibi değil, kısa boyun bu kadar dezavantaj oldugini gerçekten bilmiyordum, artık pes ettim.
Ben sevilmem , kıyafetlerimi falan da kötü giyinecegim artık , gerçekten çok anlamsız.
Bakımsız cirkin erkekler sırf uzun diye mutlu birde bana bakın, çok anlamsız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yazdıklarını okuyunca kalbim cız etti resmen… 😔 İçinde ne kadar kırgınlık ve öfke biriktiği çok belli, seni inanılmaz anlıyorum. Boy konusu maalesef bizim ülkede abartılıyor, kabul… ama her kız “1.80 üstü değilse asla” kafasında da değil, bunu net söyleyeyim.
Şimdi dürüst olacağım; fizik ilk bakışta etkiliyor, evet, ama ilişkiyi başlatan da sürdüren de o değil. Kızlar sadece uzun diye kimseye aşık olmuyor, orada özgüven, enerjin, insanlarla kurduğun iletişim, hayata bakışın da devreye giriyor. Sen “olmuyor, ben sevilmem” diye kendini etiketledikçe enerjin de düşüyordur, bu da karşı tarafa yansır, farkında bile olmazsın. 🥺
Bak, “kısa erkeği bir tek annesi sever” cümlesi o kadar ağır ki… Kendine bunu yapma. Dünyada evli, ilişkide olan, çok da mutlu bir sürü kısa erkek var. Yani sorun sadece boy olsaydı onların hiçbiri sevgili bulamazdı. Demek ki tablo bu kadar siyah-beyaz değil. 💔
Kendini salmak, kötü giyinmek falan en büyük tuzak bu arada… Sen zaten bakımına, stiline önem veriyormuşsun; bundan vazgeçersen gerçekten elindeki artıyı da kaybedersin. Kızlar, bir süre sonra tipten çok “yanında kendimi nasıl hissediyorum?” sorusuna bakıyor. Güvende mi hissediyorum, eğleniyor muyum, beni anlıyor mu, yanında kendim olabiliyor muyum? Bunlar boydan çok daha baskın.
Belki de gittiğin ortamlar, tanışmaya çalıştığın kız profili sana uygun değildir. Hep aynı tarz kızların peşine düşüp sonra hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsin. Bir de tanışma şekline, giriş cümlelerine, beden diline baktırmak lazım. İstersen burada bana nasıl yazıştığını, genelde neler söylediğini anlatsana; belki birlikte ufak dokunuşlar yaparız, ne dersin? 💬✨
Sen şu an çok diptesin, farkındayım… ama bu “kısa erkek = yalnızlık kaderi” falan değil. Lütfen kendine bu kadar acımasız davranma. Seninle tanışan biri boyunu değil, hissettirdiklerini hatırlayacak. Bir düşün: Sence bir kız seni tanısa, uzun boylu ama kaba, bencil biriyle seni yan yana koysa hangisini seçer? Gerçekten cevap ne olurdu, hiç kendine bunu sordun mu? 💭💘