Evet şaka gibi ama hayatımda hiç kısa erkekle sevgili olan kisa kız görmedim, vallahi billahi görmedim arkadaş hepsi de uzunla sevgili...
Yani ne yapacağım bilmiyorum ya, aklımı yitirecegim bakıyorum kıza ohhh benden 15 20 cm kısa reddetmek beni diyorum kiz en az 185 istiyorum diyor, uzun kıza yaklaşıyorum benle aynı boydasin olmaz diyor...
Yani vallahi aklım gidecek yakında, bir de o zaman sen de kısa kızlara yaklaş diyenler var, mağarada falan yaşıyor sanırım bunu diyenler, bütün kısa kızlar uzun erkek istiyor
Yani ne yapmam gerek ya, ne yapmam gerek cidden şaka gibi
Yani ne yapacağım bilmiyorum ya, aklımı yitirecegim bakıyorum kıza ohhh benden 15 20 cm kısa reddetmek beni diyorum kiz en az 185 istiyorum diyor, uzun kıza yaklaşıyorum benle aynı boydasin olmaz diyor...
Yani vallahi aklım gidecek yakında, bir de o zaman sen de kısa kızlara yaklaş diyenler var, mağarada falan yaşıyor sanırım bunu diyenler, bütün kısa kızlar uzun erkek istiyor
Yani ne yapmam gerek ya, ne yapmam gerek cidden şaka gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Boyum 172
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Küçükken benimde vardı yani küçükken değil de 2-3 yıl önce çok abartmayım kız benden baya kısa 35 cm falan var aramızda ben onu seviyordum sanki oda beni seviyor gibiydi yüksek bir yere otururken falan yardım istiyodu ama olmadı maalesef :(
Erkeklerin güzellik standartları olduğu gibi kızların da var çünkü belli kalıplaşmış güzellik anlayışına uygun uzun biylu erkek bir çok kız beğenir ama bu bütün kızlar uzun sever anlamına gelmez
Erkekler o kadar takıntılı değil hu "güzellik standartlarına", cirkin kızlara bile birsuru erkek yürüyor görüyoruz...
Ve ayrıca birseyi beğenmek başka takıntı yapmak başka, dağlar kadar fark var
Çünkü erkeklerle kızlar aynı nefise sahip değil söylemiyorum ama sen anla işte her türlü sebepten kız isteyebilir güzel çirkin farketmeksizin
O zaman kalkıp erkekler daha çok bakıyor dış görünüşe demeyin, sizin daha çok baktığınız apaçık ortada
bana ne kızıyorsun be hala olayı kız erkekte arıyorsun karakterde arasana aaa herkes aynı diye bir şey mi var ayrıca kızlar daha çok takıntı yapmıyor napalım sizde cinsel açlığınızı gidermek icin nefes alan canlıya yürümeyin o sizin sorunununuz
Hayatımda boyu takıntı yapmayan kız tanımadım görmedim, hepsi de en az 180 olsun digor
Bende en az 185 olsun diyorum ama hiç 185 boyundan uzun birine aşık olmadım aşık oldugum erkeklerin çoğu 170 boyunda falan oluyor çünkü sempatik olan her erkek kazanır çok çirkin değilse ortalama bir tiple özgüvenli ve sempatiksen otomatik olarak kazanırsın boy ilk görüşte çok önemli daha sonrası için çok takmıyoruz genelde
İşin ironik kısmı benle biraz konuşan nerdeyse bütün kızların bana tatlı demesi, en azı 20 kızdan duydum ama hiçbiri de sevmedi beni arkadaş olarak gördüler, ayrıca madem önemli değil kizlar için, neden hepsi uzun erkekle sevgili
O zaman sadece komik erkeksindir, buda seni sempatik yapar ama çekici yapmaz o yüzden arkadaşdan ileri gitmez sorunun boy olduğunu söyler ama asıl sorun boy değildir
Evet sıkıntı boy, ayrıca ben öyle çok komik falan da değilim siritisima tatlı diyorlar gülümseyince gözlerim küçülüyor gözaltımda çizgiler çıkıyor
Yav tamam knk sıkıntı boy olsun ne desem boş yaa boy da anlaştık tamam
Uzun erkeklerde minyon diye tutturuyor bizim bi suçumuz yokki
Ne alakası var , kısa erkekler de yanaşiyor reddediyorsujuz
İşine gelmedi mi , cevap yok
Benden 11 yaş büyük sadece 5 cm uzun biriyle evlenip boşandım ve hala kızlar onunla evlenmek için can atıyor çünkü hayat dolu ve paralı birisi
Hayat dolu olmasına kim bakar ahhaha, parasına aşık oluyorlardı
öyle tabi
sen seklem tiplere denk gelmişsin knk. 175 in üstü uzun bana göre
172 kötü değil ortalama bir boy zaten kasma. Dediğim gibi yanlış kişilere denk gelmişsin
Ben dışarıda gördüğümden bahsediyorum en az 70-80 kısa kız görmusumdur sevgilisiyle gezen ve hepsinin de sevgilisi uzundu, aynen bana yanlış kişi denk geliyor
172 aşırı kotu bir boy, erkeklerin yüzde 80 i benden uzun
Sıkma canını. Vücut gelistir iyi duruyor
Aynen öyle demesi kolay zaten , ben bu boy uzatma ameliyatını olmazsam oc um , anksiyete etti beni sıfır saka , ayrıca vücut yapsam nolcak sanki
Ya gerçekten ben de dış gorunusume takan bir insanım. Ama bunu ben seçmedim ki yapacak bir şeyim yok. Lütfen üzülme senden kısa insanların özgüveni tavan senden kısa çok sevilen insanlar var.
Hiçbirsey kısa boylu erkek olmak kadar berbat değil kusura bakma , kızların yüzde 95 i takıyor buna inanılmaz dehsetvari derecede önem sizin için bu, ya intihar ya ameliyat sonum
Seninle boyuna gore birlikte olacak biri için mi üzüleceksin. İnan bana bu bir dert değil intihar etmemelisin. Kendine aktivite bul dağıt kafanı bunlar geçer. Biraz daha olgunlaştığı da takmazsin. Kendini gelistir her yönden
Aynen diğer erkeklerin sevgilisi olsun gelsinler tozsublar ben de evde oturayım haklısın