kısa dediğim 165 167 160
ve kısa erkekler de uzun kadın istiyor 175 boyunda biri uzun bir kadın istiyor
ve kısa erkekler de uzun kadın istiyor 175 boyunda biri uzun bir kadın istiyor
Cevap
20Cevap
Boy kısa olunca kendilerini daha büyük hissediyorlar ve koruma içgüdüsüylede ilgisi vardır
olabilir
sadece uzun boylu kaslı erkeklerin çoğunun sevgilisi kısa uzun sıska yanı ortalama
Uzun kadınları ben beğeniyorum boyum kısada değil manken gibiler
senin boyun kaç
183 um
uzun değilsin buna rağmen burun kulağın uzamış
Kaç olmam lazım
uzunum demek için 2 olman gerekiyor bence
senin burun kulağın büyüme devam ediyor buda fazla büyüme hormonu salgıladığın anlamına geliyor
İnsanlar genelde uzunsun diyor senin bakış açın
2 metre mi olmasi gerekiyor djjdjd alay mi ediyon 2 metre erkek yuzde 3 civari falan var dunyada
Ne var yanı kısa erkek uzun kadın neden istemesin
bir şey yok
187 boyum var genelde boyuma yakın isterim ama 160 civarı denk geliyor
ya da aşkta boya bakmıyorsunuz benim eniştem de 210 eşi 155
Aşkta boya bakan sizlersiniz
Evet yine kızlarsoruyor erkeklerinin hepsinin +1.90 olduğu bir konu daha. Ama dışarda yoklar göremiyoruz. Hahah. Konuya gelecek olursak. Kişi kendinde ne yoksa ve neyi hayati boyunca takıntı ettiyse ondan hoşlanır. Kısa boylu kız aynada sürekli boyuna bakar takıntı eder ve insanlarda ilk baktigi şey boydur.
Kısa erkekler uzun kızları istemez gurur yapıyorlar
Aslinda kisa kizlar daha cok uzun erkek istiyor
Bence tamamen cinsel fantezi.
Kadınların uzun istemesi de öyle.
Zevkler ve renkler tartışılmaz
eniştem 210
eşi 155
18ü boyunda biri olarka 165 boy ideal diye düşünüyorum
180*
yani topuklu ayakkabı ile 175 olur 10 cm topuklu ayakkabı ile
Evet bence gayet iyi
Boyla mı oluyor bu işler.
İstersen 3 metre ol öz güven cesaret yoksa çöp
bilmiyorum ben özgüven den bahsetmiyorum kısa erkeklerin yanında uzun kızlar var diyorum
Uzun istiyomda karsima cikmiyo bi kere 185 bikerede 175 kizla takildim o kadar baska cikmadi
senin boyun kaç
195
aşırı uzun değilsin ama bence normal 185 bir kızla sevgili olman
Normal zaten ben bulamiyom dedim 😂😂karsima cikmiyo
Konustugum. Biri oldu 185 yanimda guzel duruyodu
ama bence 170 te yanına yakışır ama önemli olan boy değil bence aşk sevgi
Tabi canim oncelikle uyum sevgi ama hani insanlarda olur ya bi istek soyle olsun boyle olsun bizimkiside o. 170 de cok iyi en son 165 birinden hoslanmistim
Sekin kac kisa kizlar dedigine gore 170- 175 gibi tahmin ediyorum
bencede öyle bende kısa boylu bir erkeğe aşık olmuştum 17 yaşındayken benim boyum 175 onu kisi 170 ti
kısa değiller 160 Türkiye'de orta boy
ama teyzem 155 boyunda eşi 210 boyunda
Suanda kac yasindasinki
Valla tanidik var tam boylarini bilmiyorum ama kadin erkekden uzun evliler mutlular dedigin gibi once sevgi ask
Onalrda baya fark varmis
burada cok soru gordumde uzunlar niye kisalardan hoslaniyo diye oyle agzimda yer etti 😅 yoksa 160 165 normal yani
benim ailem istemedi. bizim aile dış görünüş takık aileme göre ben çok güzelim ama ben aynaya bakınca çirkin hissediyorum çok güzel kızlar var yani kısa boylu olup
bizim ailedeki herkes uzun boylu erkek kuzenlerim de çok uzun ama aşırı uzun olan. erkeklerin yüzü çirkin
aileme göre uzun boylu biriyle sevgili olmaliymisim onları rezil edicekmisim 20 yaşına yeni girdim
O nasil bi dusunce ya hani uzun biriolsa yakisir deseler anlarim da bizi rezil edicen ne demek
Sizin aile 2 ustu o zaman o yuzden bana cok uzun degil diyon 😅
çünkü komik gözükücekmisiz dediler annem ayrılmamızi istemişti o 23 yaşındaydı ozman yaş fark boy farkı ama çok yakışıklı biriydi gerçekten aşırı
erkekler uzun boylu kız kuzenlerim 180 en küçük kız kuzenim 13 yaşında 175
şöyle düşünsene onunla alay ederdi bizim ailedikler kısa diye çünkü kızlar bile çok uzun
Neye göre komik 5 cm de cok sey olmaz yani okadar buyuk bisey degil
Evet kesin yaparlardi gibi geldi banada
Masallah nazar degmesin hepinize milli takima basketbolcu voleybolcu yetirtiriyonuz ne bu boylar boyle
annem çok kısa babamda uzun değil kuzenlerimle çocukluktan beri sporla ilgileniyoruz yüzüyoruz
Cok iyimis
Hakkinda hayirlisi her sey gonlune gore olsun
bende cözemedim , 1.50 kız da 185 istiyor bu arada
evet öyle ama kısa erkeklerin yanında uzun kızlar var
uzun kız bulmak çok zor
benim etrafımda çok
benim etrafımda ailem dışında hiç yok
benimde ailem
13 yaşındaki kız kuzenim 175..
hey maşallah :D bekar var mı bişey sorcam :D
Kisa kızların kendini kandirmasi sadece
nasıl
etrafımda ki çoğu uzun boylu erkeğin yanında kısa kızlar var
senin boyun kaç
Daha uzun hissetmek için ve başka şeyler...
öyle bir şartım yok :)
Kuçakta oynamak için
Neden 160 kızlar 190 istiyorsa o sebepten
Zevk meselesi
Yo sacmalil
Yalan iftira
Kısa istemiyorum
Dengesizlik
Ters orantı işte
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu tamamen kişisel tercihlerle ilgili bir durum. İnsanların ilişkilerde çekim hissettiği kriterler farklı olabilir. Uzun erkeklerin kısa kadınlardan hoşlanması veya kısa erkeklerin uzun kadınları istemesi aslında fiziksel bir denge ya da estetik algısıyla ilgili olabilir. 😊 Ama biliyoruz ki boy, bir ilişkideki en önemli şey değil. Önemli olan iki insanın ruhen uyumlu olması, değil mi? 💕 Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan, onunla ilgilenecek doğru kişiyi bulursun. Unutma, sen çok özelsin! 💃