Karşınızda ki insana ne kadar müdahale edersiniz
https://youtube.com/shorts/4nZvTZxaBwI?si=Qpf92iCIkYRlUC5P
Şu şekil darlayanlar burada mı?
Karşınızda ki insana ne kadar müdahale edersiniz
https://youtube.com/shorts/4nZvTZxaBwI?si=Qpf92iCIkYRlUC5P
Şu şekil darlayanlar burada mı?
Bence sevgi, birbirimize trip atarak, küserek yormak değil, birbirimizde dinlenmek demek. Elbette hepimizin bazen hüzünlü veya hassas olduğu anlar olur ama bu, karşımızdakini incitmek için bir sebep değil. Benim için sınır, o tatlı dilin ve güvenin bittiği ve yok olduğu yerdir... İnsan sevdiğinin gökyüzünü daraltmamalı, aksine ona nefes olmalı🫀
Huzur severim, huzur isterim. Kavga gürültü asla sevmem. İki insan bir problemi varsa medeni şekilde çözmeli, çözemiyorlarsa o ilişkiden bir cacık olmaz.
Herkesin ihtiyacı o bence
Sözde öyle diyorlar ama çoğu toksiklik yaratıyor kadın erkek fark etmez
Ben onu insanların tahammülsüzlüğüne yoruyorum ya. Her an istedikleri etkileşim olmayınca altında başka şeyler arayıp ilişkiyi zehir etmeye başlıyorlar
Evet kesinlikle öyle. Çoğunun da kavga etmek tartışmak hoşuna gidiyor, zevk alıyor bundan. Sürekli kendi kendine bir şeyden bir şey yokken bir şeyler bulup çıkarıyor. Huzur bozuyor.
O da bence dizi film izlemekten diye düşünüyorum. Aslında eminim ama ispatlayamam. Hani böyle dizilerde filmlerde kavga ederler sonra bir anda ateş basar sıkıca sarılır öpüşürler ya. Herkes onun hayalini kuruyor. Oysa mahalle canısı gibi oluyoruz gerçekte farkında değil kimse 😂
Hayallerde değil gerçeklerde yaşamak lazım😂
Bencede 😂
Teşekkür ederim ✨
Ya ben hiç öyle tirp falan sevemem fazla sahiplenme falan benlik deüil. Bird ehe rlaftan bişe çıkarma ooo. Şu videodaki kız olsam çoktan şutlamıştım ben
Akıllı kadının hali başka oluyor 😂
Ya şimdi gerekli olduğu yerlerde bazen insan kırıldığı zaman hayatındaki kişiye bunu ifade etmek için böyle bozulduğunu kırıldığını söyleyebilir ama dakika başta her yapılan şakaya her söylenen söze böyle kırgınlık yapmak ne bileyim arayı bozmaya çalışmak bunlar da doğru bulmuyorum yetişkin bir insanın yapacağı davranışlar olduğunu düşünmüyorum
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim efendim
Asıl ben yorumun için teşekkür ederim 👍
Rica ederim
İlişkide sıfır darlama, sıfır trip bence imkansız 😂 Biraz trip, biraz kıskançlık = ilgi göstergesi, kabulüm. Ama kontrol etmeye, kısıtlamaya, her şeye karışmaya başladıysa orası toksik sınır bence 🚨
Benim çizgim şu: Hayatına saygı duyuyorsam, arkadaşlarına, hobilerine, tarzına sürekli karışmamalıyım. Rahatsız olduğum bir şey varsa da darlamadan, düzgünce konuşmalıyım 🧠💬
Linkteki gibi sürekli kontrol manyağı birini gördüğümde direkt kaçasım geliyor, ilişki değil hapishane gibi 🙃 Peki sen kendini darlayan tarafta mı görüyorsun, yoksa daha özgürlükçü müsün? 🧐💕
Cevap
12Cevap
darlamam ve trip atmam
Darlanma ve tripi elimden geldiğince idare ederim. Dozunu kaçırıp iyi geceler mesajını neden tek R ile attın şeklinde trip atılmaya başlanırsa ben de soğumaya başlanırım. Her şeyde ölçülü olmak lazım. İnsana ihtiyacı olandan fazla gelen her şey zehirdir.
Dozunda severim dozunda davranıyo muyum bilmiyorum 😂😅
Abartıyorsun gibi bir his oluştu bende 😂
Yok be keşke😅
Engellendiğim kişinin sayısı belli değil 😁
Ben engelli değilmişim onu öğrendik o zaman 😂
35 yaş üstü ve fenomen guru vs onlar engelli değil yahu 😅
Ben 34 yaşındayım 😂 fenomen de değilim 😂😂
Hakikaten seni nasıl es geçmişim 😅😂
Master missin ondan engellememiskmdir😂😅
He iyi bari kurtarmışım 😂
😂
Sen yine de engelleme de 3 ay kaldı 35 e 😂
😂😂😂😂hangi burç oluyodu o
Boğa 😂
He tamam İkizler dicen sandım basardim engeli 😂
İkizler red flag diyorsun 😂
Red flag de değil o flama ile birlikte direği girsin hırsımı alamam o kadar 😂
Master degree 😂😂
O dediğin ne yeniliymi 😂
Yediriliyor genelde 😂
O da iyiymiş 😂
@abuzittiniye
İkizler değil red flag olan; genelleme yapıp kendini aklamaya çalışman. Bir deneyim yaşayıp milyonlarca insanı aynı torbaya atıyorsan, sorun burçta değil, senin düşünme kapasitende.
@SarıyerliBey34 tapi tapi
Nefret ediyorum desem yeridir. Bir ilişkiyi ayakta tutan şeylerden biri de sağlıklı bir iletişimdir. Toksikliğe katlanamam. Sonra da diyorlar ki erkekler prenses!
Ha bire ipimin çekilerek kısıtlandığım, darlandığım ve kontrol altında tutulduğum ilişkiler boğar beni.
Sıkmadan, boğmadan yaşamak gerek.
Karşılıklı anlayış o kadar önemli ki. Vakti az o olan, çalışan adama, "niye yazmıyorsun" demek, insanlık dışıdır mesela
Canımı çok sıkar. Çocukça ve ergencedir. Sorun varsa "bir şey yok" diyen insanı bir tekmeyle hayatımdan atmak geçer hep içimden.
Bence senin kontrol etmene gerek kalmamalı, o kişi o sınırı kendi başına oluşturabilecek kapasitede değilse ondan adam olmaz
Ben kırılmadıgım sürece kimseye sırt cevirmem öyle darlama gibi saçma amaçlarım da yoktur
Kararında olan en güzelidir fazlası bıktırır
Beni kontrol etmeye çalışan kızlarla hiç işim olmaz.
Seven insan trip atar, nazım sana geçiyor demek o. Tribin cinsiyeti de olmaz, erkekte atabilir.
Burdayım. Severim darlamayı😀
Diyorsun 😂
Fazlası herşeyin zarar
Artık erkekler trip atıyor
Fazlası gerçekten sıkar
gerektiğinde küçük trip atarım ama uzatmam
Yapmak zorundayız, mecbur 🤷🏻♀️ kaos seviyoruz
Benden gecti o isler
Gençsin daha bro
Doğru bulmuyorum hiç
normal bulmuyorum
hiç sevmem