eve girme saati
giyim kuşam
arkadaş çevresi
yakın karşı cins arkadaş
sizce bunlara karışabilir mi ya da karışabilir misiniz
toksik
normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eve girme saati
giyim kuşam
arkadaş çevresi
yakın karşı cins arkadaş
sizce bunlara karışabilir mi ya da karışabilir misiniz
Eve girme saati ve arkadaş çevresine karışmayı bir tık anlarım. Çünkü akşam vaktiyse zaten tek başıma dışarı çıkmama ailem de laf eder. Arkadaşlarım varsa da 12'ye kadar (yaz zamanıysa) sorun etmezler. Sanki Sindirella'yım. 😂
Arkadaş çevremde varsa yanlış hareketini görmüş olduğu birileri karışabilir. Harici olarak karışamaz.
Giyim konusuna da "Tesettüre gir. "demediği sürece benlik bir sorun olmaz.
Yakın karşı cins arkadaşı niye istemediğine göre yanıtı değişir. Çünkü vaktinde karışan biri olmuştu ve bir şey demedim. Sonuçta ayrıldık. Şu an o arkadaşımla arkadaşlığım devam ediyor ama ayrıldık. Yani arkadaşım kaldı, sevgilim gitti. Neden istemediğine bağlı bu saatten sonra. Sırf saçma sapan gereksiz kıskançlıkları yüzünden arkadaşlığıma karışıyorsa ben arkadaşlığıma devam ederim. Mantıklı bir gerekçesi varsa lafını dinlerim.
Cevap
6Cevap
Eve girme saatine karışabilir ama sıkacak kadar değil.
Arkadaş çevresi onu yoldan çıkarmayacak kişilerse karışmam
Diğer türlü aile işlerine de karışmam oda karışamaz
bu ne la evcil hayvan mı alıyon tabiki toksik. sevgili olmak köle almak değil herkesin kendi yşantısı var
karışılmamalı bence.. zaten o kişiyle bunları bilerek yaşayarak birlikte oluyorsun.. sonradan karışmak olmazz
Ne kadar ileri gidildigine bağlı bence küçük bir kaç kısıtlama tatlı hoş oluyor ama fazla zorlarsa eğer iğrenç bir ilişkiye dönüyor
sadece ilişkide de değil birinin hayatına bile karışmak toksiklik bence
Tamamen toksiklik o ne ya hayırdır yani
O kimişte karışıyo hangi hatsiz o
sjssj bi an eski sevgilimi gördüm sandım
Toksik bir kısım yok ilişki dediğin böyle olur.
Annemin babamın kısıtlamadığı şeyi hiç kimse kısıtlayamaz ailemde buna izin vermez zaten. Bana aşırı itici gelir böyle şeyler hemen soğurum
Aşırıya kaçıldığı zaman evet toksiklik olur ama dozunda ise normal karşılarım ben.
Karışmayan erkek yaw he, tartışmaya kapalı.
Toksiklik tabi ki de.
psikolojik sorun bu tarz müdahaleler normal değil.
ne kadar karıştığına bağlı
Normal
En İyi Cevap