Toksik bir ilişki sağlıklı hal alır mı?

7 aylık erkek arkadasımın gecen gun itiraf etmesiyle, birlikte oldugumuz gunden beri duzenli bir sekilde gizlice (ben uyurken, yanında degilken vs.) telefonumu karıstırdıgını ogrendim. Onun oncesinde uzun bir iliskim vardı ve ayrılalı henuz 5 ay olmustu simdiki sevgilimle tanıstıgımda. Ama bu kisinin iyi ve guvenilir olduguna ikna olmustum, denemek istedim. Fakat tabii ki yas surecim devam ediyordu ve kız arkadaslarımla dertlesiyordum. Eski sevgilimle ilgili de konustugum oluyordu. Aynı okuldayız hala daha. Tum bu mesajlarıma kadar okumus ve icinde tutmus. Bana hicbirini soylemedi. Ben aldatmadım, etmedim ama simdi itiraf etti ve sen beni hic sevmedin deyip duruyor. Kendine zarar verici davranıslarda bulunuyor. Surekli telefonumu kurcalamak istiyor. Whatsapp ı ona baglamamı istiyor. Bana guvenmiyor ama ben sadece arkadaslarımla dertlestim. Benim guvenim cok yıkıldı. O kadar guvenirken ben ona her seyimi kurcalaması, hicbir sey olmamıs gibi davranması korkuttu. Hala daha surekli uzgun oldugunu soyluyor ama bana acı cektiriyor bir yandan. Ne yapacagımı sasırdım. Ayrılmak istemiyor ama surekli takipte olmak istiyor. İlk sevgilisiyim soyledigine gore ama bu olaylardan sonra o bile dogru mu bilmiyorum..

Toksik bir ilişki sağlıklı hal alır mı?