Kıskançlık kısıtlama vs 😀
İlişkinin başında bu yönleri pek göstermemek lazım sonrasında Allah ne verdiyse nasılsa vazgeçemez hahahh😀😀
Kıskançlık kısıtlama vs 😀
İlişkinin başında bu yönleri pek göstermemek lazım sonrasında Allah ne verdiyse nasılsa vazgeçemez hahahh😀😀
İlişkide kadın ve erkek birbirlerini karşılıklı olarak aşkla ve güvenerek severlerken karakterlerinin karanlık yönlerini birbirlerinden gizlemeye çalışırlar, mükemmel bir ilişkide olduklarını karşılıklı düşündürmek için.. Karakter uyumu en güvenilir tanışma filtresidir. İnsanlar birbirlerine karşı dürüst olabilmeliler. Bir de karşılıklı kırmızı çizgiler affedilmez önemde, eğer bir taraf ilişkide gerçekten olmaması gereken hatalı tavırları ısrarla yapıyorsa o ilişki ne kadar zorlansa bile güzelce ilerlemez.. Şuna çok inanırım ben, insanlar esasen kanları kime uyuyorsa özleri ve mayaları kime müstahaksa veya lâyıksa onu bulurlar.. Kıskançlık ise toksik bir tavır değildir karakteri sağlam insanlar birbirlerini kıskanmalılar zaten.. Bir taraf gevşek ve geniş olduğu için o kıskanan sevgili ona ağır gelir..
Evet, sağlıklı ve saygılı ilişkiler kurmaya özen gösteririm. Toksik davranışların hem bireye hem de ilişkiye zarar verdiğini biliyorum. Empati yaparak, açık iletişim kurarak ve sınırlar koyarak sağlıklı ilişkilere önem veririm.
İlişkimde ben kıskanırım tabi ki de. ama sevdiğim kadını kısıtlamam zaten iki taraf da nasıl davranacağını bildiği sürece sorun çıkmaz ilişkilerde.
Çok biliyon sen😀
Bilirim ben :D
Cevap
8Cevap
Evet , kaçınırım. Asla toksik biri değilim. Sevdiğim adamın huzuru önemli benim için
Sanki çok kıymet biliyorlar hayatı zindan edeceksin bunlara 😀😀
Benim sevgilim çok tatlı ama kıyamam😂 o da bana kıyamaz asla.🫠🧿 yüzük takacağız bayramda Süvüşüm.
Aaa hadi hayırlı olsun canım 😊🌸
Amin🙏🧿😇
Hiç toksik değilim sayılırsa ilgisiz olmam belki sayılır mı o 😂
İlişkinin başında bu yönlerini göstermeyen sonradan gösteren kişi tam olarak ne oluyor 🙄
Bilmiyorum sana soruyorum var mi fikrin diye
Paylaşsana belki bize de lazım olur 😄
Dün manite yapayım dedim güldü geçti ya. O bile inanmadı 😂
Yapmam ve sevmem, genelde karşı tarafa kalır bu hareketler :D
Kaçınmam toksiğimse toksiğim yapacak bir şey yok dayanacak aslanım mecbur 😅
Rahatsız olduğum bir husus varsa içimde tutmam...
Hiç toksik davranmam tamamıyla netimdir ne istediğini bilen biriyim kimsenin duygusunu manipüle etmem. maalesef karşıma çıkanlar tam tersi özellikler sergiler😆
Mümkün olduğunca evet
Zaten toksik davranış aşkı kökünden sarsar bu yüzden bu tür şeylerden kaçınırım
istemsizce oluyor bazen istemesemde
Ben baştan belli ederim nasıl bir yapım olduğunu..
Yerine göre 😂
Toksik değilim
Kıskançlık olur kısıtlama olmaz bende
ben neysem hep o oldum başında da sonunda
Kime göre toksik 😃
Olsa evet
asla kaçınmam 😂
uğraşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?