Ya şimdi bi arkadaşım vardı ama sadece arkadaştık. Bu sonra benden hoşlanmaya başladı duygularını söyledi kıskançlıklara sevgili gibiymiş havalarına girdi. Bir başka arkadaşımla bu durumu konuştum. Hani ümit vermek istemiyorum dedim arkadaşımda en iyisini yapmışsın ama baya seviyo gibiydi seni falan dedi. O benden hoşlanan çocukla konuşmayı kestim devamlı bi ümit beslemesin diye doğrusu buydu benim için. Bu seferde bu konuyu konuştuğum arkadaşım hoşlanmaya başlamış seviyomuş beni. Abi arkadaş olarak görüyodum diğerinide bunuda. Ve ikisiylede kirveli mirveli konuşuyodum ki soğusunlar diye flxltlzltözşglsö hoşlandığım biri olsa mesela böyle bi durum yaşanmazzz😂 ama inşallah olmaz dediklerim oluyo niye niyeeee. Sizinde başınıza böyle bi durum geldş mi hiç
Gizli Üye(36-45)4 ayBu durum sadece sende olan bir şey değil, ama yaşadığın hisler çok anlaşılır. Birkaç farklı açıdan bakabiliriz:
1. Yakınlık romantik hisleri tetikleyebilir
İnsanlar zamanla birine açıldıkça, güvendikçe ve kendileri olabildiklerini hissettikçe duygusal bağ oluşur.
Bu bağ bazen fark edilmeden romantik hislere dönüşebilir. Özellikle:Dertleşiyorsanız
Birbirinizi iyi anlıyorsanız
Birlikte vakit geçirmek rahat ve keyifliyse
bazı insanlar bu yakınlığı “hoşlanma” olarak yorumlayabiliyor.2. Sen güvenli ve sıcak bir profil çiziyor olabilirsin
Bazı insanlar:İyi dinleyen
Yargılamayan
Samimi ve anlayışlı
kişilere daha kolay ilgi duyar. Sen böyle biriysen, arkadaşların seni “potansiyel partner” olarak görmeye başlayabilir. Bu senin yanlış bir şey yaptığın anlamına gelmez.3. Sınırlar baştan net olmayabilir
Eğer arkadaşlık başında romantik sınırlar çok belirgin değilse, zamanla “acaba?” duygusu oluşabilir.
Bu çok yaygın bir durum.4. Karşı tarafın duygusal ihtiyacıyla da ilgili olabilir
Bazen mesele sen değil, karşı tarafın:Yalnızlığı
Duygusal boşluğu
Hayatındaki başka eksiklikler
olabiliyor. Bu durumda seni “yakın olan kişi” olarak merkeze koyabiliyorlar.Peki ne yapabilirsin?
Erken sınır koymak: “Ben seni arkadaş olarak görüyorum” gibi küçük ama net mesajlar
Davranışlarının nasıl algılanabileceğini gözlemlemek
Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, bunu kendine yükleme — bu bir karakter hatası değil01 Yorumla- 4 ay
Abi yapay zekaya mı cevaplattın fkxkdkxlrlxl
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir kızla bir erkeğin Arkadaşlık kurma gibi bir durumu olamaz.
Kızlar bu konuda çok kesin bakışlıdır. Yani o kızın sevgilim diyebilmesi erkeklerin kızlara demesinden çok çok çok çok çok daha zordur.
Erkek dediğimiz kişi fıtratı gereği korumacıdır. Karşısındakini gözleri ile beğenir, dolayısıyla arkadaşlık kurduğu kız güzel ise içindeki o korumacı bakışı ona sahip olmayı ister. Başkasıyla paylaşamaz, yani tuttuğu balığı denize tekrar geri atmaz. Kendisiyle arkadaşsa neden bir başkasının sevgilisi olsun mantığındadır.
Dolayısıyla erkekler o kızlara daha çok duygu besler. Bu noktada da o kızlar bunu görmez, en iyi anlaştığı arkadaşına gelip sevgilisini anlatır, bu kanka olan erkek de sinir krizi geçirir.
Düşünür... Onda olup da bende olmayan ne var diye?
Yani fıtrat farklılığı... Bu konu uzar gider.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konunun özeti şudur;
bazı erkekler hoşlandıkları ya da hoşlanabilecekleri kadınlara arkadaş olarak yaklaşırlar. aralarındaki iletişim güçlendikçe de zaten hoşlanma ve hoşlanabilme ihtimalleri gerçekleşir. burada senin tavrının bir önemi yok enseye şaplak g. te parmak atsan da o senden hoşlanacaktır. bazen bir arkadaşım çok yakın arkadaşından hoşlanıyor diyerek ağzını yoklarlar, bazen senden hoşlanan kişileri kovalamanı beklerler ki ona kalma ihtimalin olsun diye düşünürler.
bu sadece sana mı böyle hayır. bu her kadının başına gelebilecek bir durum. bu tarz durumlarda mesafe koyman bile bir şeye yaramayabilir karşındaki kişinin karakterine bağlı olarak. bu o tarz erkeklerin tavrı işte.
umarım doğru düzgün arkadaş kanka diyebileceğin diğer erkeklerle tanışma fırsatın olur bir gün.
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAynı sorunu bende yaşıyorum maalesef kimseye umut verecek bir şey de yapmıyorum bir sorum olacak özellikle erkek üyeler cevap yazarsa sevinirim bir arkadaşım var erkek 8 yıllık arkadaşız farklı şehirlerde olduğumuz için telefonla görüşebiliyoruz yüz yüze görüşme imkanımız olmuyor bir derdi olduğu zaman bana anlatıyor yanımda kaç defa ağlamışlığı var bir tek sana anlatabiliyorum diyor sevgilisi olduğu zaman bile arkadaşlığımızı bitirmedi ortak arkadaşlarım senden hoşlanıyor deyip reddedince şaka yaptık dediler çocukta benim haberim yoktu diyerek özür diledi yakın kız arkadaşım bu çocuk senden hoşlanıyor sen anlamıyorsun diyor sizce arkadaşım benden hoşlanıyor mu
03 Yorumla
Cevap sahibi4 ayHayır hoşlanmıyorum bende dediğin gibi ona değer veriyorum yani arkadaş olarak değer verdiğim biri geçenlerde konuşmamamıza rağmen sağol canım diye bir mesaj attı 5-10 dk tuttu sonrada sildi yakın kız arkadaşımda bu çocuk senden hoşlanıyor sen anlamıyorsun diyor yakın kız arkadaşımın dedikleri beni böyle düşündürüyor yoksa hoşlandığımdan değil yani
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum sadece sende olmuyor, bende de çok oldu kanki 😂 Sanırım enerjin, samimiyetin, “kirveli mirveli” hallerin çocukların hoşuna gidiyor ve kafaları karışıyor 😅 Arkadaşça davrandığını sen biliyorsun ama onlar “bana özel davranıyor” sanıyor olabilir 🤦♀️
Yaptığın şey doğru bu arada; ümit vermemek için geri çekilmen çok net ve saygılı bir tavır 👍 Bundan sonra yeni biriyle arkadaş olurken baştan “ben arkadaş gözüyle bakıyorum” diye hafif şaka yollu sinyal verebilirsin, beklenti çok yükselmesin 🙈
Bu arada merak ettim, hoşlandığın biri olduğunda ona nasıl davranıyorsun, farkın ne oluyor? 😏💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senden hoşlanmaya "başladı" düşüncesi yanlış bir kere, erkeklerin %95'i bir kızla arkadaşsa zaten beğendiği için arkadaştır. Senin tek şanssızlığın %5lik kısıma denk gelmemiş olman, bir erkek arkadaşına açılıyorsa işin başında zaten açılmak için samimiyet kurmuştur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Karşı cinsle arkadaş olduğunuz zaman dozu ayarlamanız lazım fazla samimi olunduğunda sıkıntı
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
4 aySenden hoşlanan insan en başından beri sana arkadaş gözüyle bakmamıştır
10 Yorumla
4 ayHoş ve çekici bir insansın demek ki. Normal bir durum. Zaten ben kız ile erkeğin arkadaşlığına, kankalığına karşıyım. İlla ki hoşlantı, elektriklenme oluyor. Adam kankam diyor kıza, 2 gün sonra farklı bir bakış açısıyla bakıyor, yan bakıyor, göz dikiyor falan. Bana gelmez öyle işler. Cidden mide bulandırıcı. Racona ters, kardeşim dediğim birine yan gözle bakmak. Madem hoşlanıyor en başta söylicek. Kanka ayağına yakınlaşıp göz dikmek çakallık oluyor. Delikanlı adama yakışmaz. Neyse çok uzattım. Sözün kısası güzel bir kızın talibi çok olur. Alışın bu duruma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayErkekler neden hoşlanmaya başlıyor biliyor musun elde etme hırsı. Birde kendisine soğuk davranan kıskanmayan mesafeli olan sıkmayan kızlara aşık olurlar. Bak mesela benim mesafeli sıkmadığım uzun süre yazmayınca trip atmadığım erkek arkadaşlarım vardı hop benden hoşlandığını söylediler ama sevdiğim çocuğa da başta böyle umursamaz davrandım bana yaklaştı ilgi duydu sonra bende onu sevdim ilgi bekledim neden yazmıyorsun diye sordum nerdesin kimlesin dedim kaçtı uzaklaştı. Erkekler istiyor ki uzun süre yazmayınca hiçbir şey olmamış gibi davranalım onların keyfine göre hareket edelim hiç kıskanmayalım oldu paşam başka? Öyle erkeği sîktir ederim.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAynısı benimde başıma geldi aynı yerde calışıyorduk o benim üstümdü aynı zamanda arkadaştık işten dolayı bazen kavga ediyorduk yapmadıgını demedigini bırakmıyordu ama benim tavrım hep aynıydı biriyle sevgili oldum ayrıldım sonra ne olduysa bu bana aşık oldu ortak arkadaştan rica etmiş aramızı yap ben ciddiyim bilmem ne ki arkadaşız yaa çalışıyoruz sanal ortamda uygulamalardan karı kızlarla konuşup maaşın yarısını onlara yediriyordu kavga ettiğimizden hep ona diyordum pis p*rno diye ilişkilere saygısı olmayan ilişkileri ayaklar altına alan biri ben başkasıyla sevgili olunca mı tatlı geldim
00 Yorumla
4 ayEvet malesefki dönüm noktası oldu benim için... ünvden arkdsm uzun yıllar dostluğumuzun sonunda böyle bir itirafta bulundu... ogünden sonra erkekten arkadaşlık kurulmayacagına karar verdim... malesefki yobaz gözüyle baktığım bu düşünceye kesinlikle katılıyorum erkek arkadas kalmayı beceremiyor
13 Yorumla- 4 ay
Evet birde meslektaşım yıllardır yüz yüze gelmek zorunda kalıyoruz... keşke bozmasaydı
- 4 ay
Ülkede kadın kıtlığı var, bence sebebi bu. Ortalık abaza kaynıyor. 😂 Kolay gelsin.
İnsan doğal olarak beraber iyi vakit geçirdiği, her halini sevebildiği ve zaman içerisinde doğal sevgi duygusunu biriktirdiği insandan hoşlanır, zaten ilk görüşte aşk gerçek de değil. Çocuklar da seninle iyi vakit geçirince hoşlanmışlar senden ama tabi en başta "arkadaş" çizgisi çekildiği için sen onlara karşı öyle bir şey hissetmemişsin. Onlarla ilişki istemediğin konusunda dürüst davranman en iyisi
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 aytek sen değilsin hemen hemen her kizin basina geliyodur bu. d, benimde basima geldi erkekler samimiyeti-arkadasca olan samimiyeti yanlis anlayabiliyor. büyük ihtimalle zaten sende samimi veya baya yakın davranmissindir ki cocukta açılmış yoksa sınırı en basindan çizince acilamiyorlar
02 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayGiyim tarzını, davranışların, tavırların, iletişim kurma biçimin vs bunlar neden olabilir iletişim kurarken ölçülü olmalı yanlış anlaşılmaya neden olmamalı çok fazla temas kurulmamalı siz kadınlar bazen ölçüyü kaçırıyorsunuz erkek ruhu diye bir şey var farkında olmadan yaptığınız bazı hareketler erkekte bir şeyleri uyandırabilir bir kaçı hoşlanıyorsa sorun arkadaşrında hepsi hoşlanıyorsa sende
04 Yorumla- 4 ay
Aşırı güzelsen bu da bir dezavantaj
- 4 ay
O zaman arkadaşlarında sıkıntı var
Beni yanlış anlama ama hiç bi erkeğin sanaaiık olmaması mümkün değil bide samimi hoş nasıl desem tatlı bi konuşman varsa daha çok etkilenirler senden erkekler çoçuk gibiler nerde biraz ilgi görse sevgi görseler nasıl desem ya aşık değilde duygusal boşlukta olduğu için seninde samimi ve güzelliğinin rüzgarına kapılıp kaybolurşar
04 Yorumla- 4 ay
Hiç bi erkekle sen kolay kolatiy arkadaş olamazsın normalde de kız arkek arkadaş olamaz benim de çok başıma geldi sen arkadaş görürsün samimi olursun bi yerden sonra sana aşığım derler kız erkek daha çok beraberlik için var olmuş yani zır kutupların birbirini çekmesi gibi sen artı kutup erkek eksi her zaman sana çekilecekler yani
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
4 ayO kadar da güzel değilsin. Demekki ya karakterine aşık oluyorlar eğlenceli biri olduğun için falan ya da başka bir durum var. Güzelliğin 10 üzerinden 6 falandır. Kötü ya da çirkin değilsin ama orta güzelliktesin. Demek ki erkekleri çeken yönlerin var.
12 Yorumla- 4 ay
Orta guzellikteki birine aşık olunması beğenilmesi için ekstradan bişeye sahip olmalari mi gerekiyor, aşık olunması için illa aşırı güzel olmak mı lazım
- 4 ay
@urfavslavic Erkekler için genelde evet. Ama orta güzellik+ diğer özellikleri iyiyse (itaatkar, feminen, tartışmayan, uyumlu, anlayışlı, hoşsohbet vs) o zaman bu kıza da aşık olunabilir. Güzellikten kastım sadece yüz güzelliği değil. Fiziği de buna dahil. Dış görünüş diyelim. Fiziği iyi olan kız bazen çol güzel yüze sahip olan ama fiziği kötü olan kızdan daha güzel gelir. En azından bana öyle geliyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
4 ayBu bana hep olmuş bir şey diyebilirim sıcakkanlı bir insanım hoş sohbet sınırıda keskin çizerim ama fayda hiç bir zaman etmemiştir suistmal edilir maalesef gay ile güzel arkadaş olunuyor tekstil de harika bir tasarımcımız vardı hatta beni kıskanırdı😂 ama erkekle arkadaşlık sıkıntı yani bir süre sonra yani bende hep öyle oldu bekarlıkda hatta burada zamanında normal sohbet ettiğim tek tük insanlar da dahi olduğu oldu ne yazık ki.
00 Yorumla
4 ayHoşlanabilir bu gayet normal bir durum, bu erkeğin fıtratında olan bir şey. Kadın kolay kolay arkadaş olabiliyorken bizim arkadaş olmamız zor oluyor. Ben zaten sadece bu konudan ötürü de değil, bir erkeğin ve bir kadının ciddi anlamda arkadaş olabileceklerini asla inanmıyorum. Erkek ve kadın arkadaşlığı diye bir şey yoktur çünkü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer biri insanları kadın-erkek diye ayırıyorsa ve bu taraflar arasında sadece sevgi, sarılmak, öpüşmek gibi şeyler yaşanacağını sanıyorsa, bu kişiyle arkadaşlıkta elbette aşık olacaktır. Çünkü o arkadaşlığı, senin gördüğün gibi görmüyor. Olaya böyle bakmayan biri bile olsa arkadaşlık aşka dönüşebilir. Karakter farkları önemli bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
4 ayResmine bakınca alımlı bir kadınsın evet , hoşlanmak ile sevmek arasındaki ince çizgide kaybolmuş olabilir bu kişiler ama fark etmez sonuç olarak duygusal anlamda bir şeyler besliyorlar sana karşı. Sorun sende değil onlarda ümit vermemek adına konuşmayı kesmek en iyi davranış hele ki sevgili tribine girip kıskanmalar falan yaşanıyor kendi kendine gelin güvey oluyorsa birileri aman Allah koşarak uzaklaş.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
4 ayBazı kadın arkadaşlarımı çıplak bile görsem kardeşim gibi görürüm, istediği kadar beğendiğim bir vücudu olsun tahrik de olmam. Ama bazıları da var ki ben zaten onunla olabilmek için arkadaş konumunu geçici kabul etmişimdir.
01 Yorumla
4 ayGenelde kadın erkek arkadaş ilişkisi çok uzun gitmez bu gerçek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayErkekler çoğu zaman göz ardı edildikleri için en ufak ilgiyi ”aşk” olarak algılıyorlar; bu sınırı başta çizsen bile teklif etmeye çekinirler ama yine de severler; o yüzden erkeklerle arkadaş olmak ayrı dursun, mecbur olmadıkça mesaj bile atılmamalı.
01 YorumlaEn yakın, kardeşim diye hitap ettiğim, eski sevgilim için yanında aylarca ağladığım arkadaşım benden hoşlandığını söylemişti. Hayatımın en çaresiz anlarından biriydi çünkü gerçekten değer verdiğim birisiydi kaybetmek istemiyordum. Sırf onu üzmemek için deneyelim dedim ama asla yapamadım. Sonunda yine koptuk üstelik hep beni ona değer vermemekle suçladı. Yani ne kadar üzse de baştan kesmek gerekiyor. Böylece hem kendi hem de onun duygularına saygı duymuş oluyorsun.
11 Yorumla
4 ayBu sana özgü bir şey değil. Erkeklerle kanka, arkadaş olunmaz bana göre. Arkadaş olduğu kızı arkadaş olarak gören erkek g*y filandır bence. Çünkü hiçbir erkek bir kıza kanka gözüyle bakmaz.
02 Yorumla- 4 ay
Anladımm yani arada düşük ihtimaller çıkıyor demek ki 😂
ben çevremde de kendim de dahil çoğu kez arkadaş olabilen görmedim hele ki samimi olunca sonradan değişen de olabiliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayÇok güzel tatlı sıcak sempatik ve enerjik bir kızsındır. Temel sebebi bu , diğer sebep ise , karşı cinsle bir süre İletişimde kaldığın zaman erkeğin aklıda kalbide ister istemez akar sana doğru.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
4 aySuç onlarda. Onlar niyetini ta en başından belirlemeliydi. Friendzoneye düşmüşler.
Karşı taraf kanka ayağına yatmadan önce duygular ifade edilmeli
02 Yorumla- 4 ay
O halde geriye o kişinin bağını koparması kalıyor. Çünkü his varsa arkadaş kalınması mümkün değil.
Dayanilmaz bir cazibeye sahipsin o kadar guzelsin ki kimse arkadas gozuyle bakamiyor dememi istediginin farkindayim ama inan cok cirkin kizlarin ayni durumu yasadigini da cok gordum tass gibi kizlarin gercekten arkadasinin oldugunu da... yani karsina cikan insan ve senin karakterinle alakali.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Karşı cinsle arkadaşlıklar zor olur. Çünkü erkekler kadınlara kıyasla daha çok duygusal boşlukta olduğu için hoşlanma belirtilerin sohbetle beraber olabiliyor.
05 Yorumla- 4 ay
Ya o kadar otistik otistik hareketler yapıyorum öyle bi durum yaşanmasın diyr o da fıss çıktı bi işe yaramadı be
- 4 ay
Yoo hareketlerden değil varlığın bile yetiyor onların hoşlanması için. Diyorum ya duygusal boşlukta oldukları için kontrol edemiyorlar.
- 4 ay
Çok değişik bu erkekler insan bu napıyo ne alaka da mı demez gkxktkcltks ben olsam soğurum
- 4 ay
18-24 yaş aralığında erkeğin çoğunun duygusal boşluğu var.
- 4 ay
Hıı olabiliiirr şu an daha da mantıklı geldi bu bana🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
4 ayDikkatinden kaçan bir şey olmadığına emin misn? Belki de doğal halin ilgi çekicidir bilemezsin ki. İlgini çeken biri karşısında nasıl davranıyorsun?
00 Yorumla
4 ayFarklı bir caziben auroran varsa bilemicem içgüdüsel olarak karşı cinsin hormonal etkilerden dolayı çok seksi veya çekicisen bilemicem
00 YorumlaBu hep böyledir herkese aynıdır kimisi hiç belli etmez anlamazsın içine atar belki farkına varırsın ama cesaret edip bir türlü soramazsın hayat öyle geçer gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Çünkü hiçbiri arkadaşın değil, pusuda bekleyen insanlar. Sana herkesin yürüyeceğini bildikleri ve şanslarının az olduklarını düşündükleri için arkadaş rolüyle fırsat kolluyorlar
00 Yorumla
4 ayFazla yılışık davranıyor olabilirsin. Sokak ağzıyla kuyduk sallamak deniyor. Niyetin elbette öyle değildir ama erkek zihniyeti o şekilde düşünmeye meyillidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
4 ayaradaki mesafeyi korumak gerekir bazı erkekler samimi ardakşılık ilişkilerini kendilerince farklı anlamlandırabiliyor erkeklerde çok yaygındır bu o yüzden yaklaşımlar çok önemlidir...
00 Yorumla "hoşlandığım biri olsa mesela böyle bir durum yaşanmaz" aslında özeti sorunun 😊 kadın erkek arkadaşlığında bir yerde böyle problemler türeyebiliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Maalesef bu bende de var. Kız kıtlığına girmiş gibi çevresi kız kaynayanlar bile bir süre sonra hoşlanmaya başlıyor. Bu yüzden uzun süre önce erkekten arkadaş yapmayı bıraktım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayGüzel ablam benim sen ne yaparsan yap hoşlanan yine hoşlanır erkekler kadınlar gibi değil ki
Sen çok güzelsin hiçbir erkekle normal arkadaş olamazsın
Erkekte sevgili olmuyacağı kişiyle zaman kaybetmek istemez04 Yorumla
Cevap sahibi4 ayAnkaralım sen o tipsizleri
boş ver benimle date çık
Cevap sahibi4 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayErkek ile arkadaslık bir yerde patlar ya kadın ya erkek hoşlanma olur o yuzden cok arkadas markadas olayı yalan…
010 Yorumla- 4 ay
Kadın erkek arkadas zor nadir o bile sıkıntılı senin güzel kankaşarına ulaşmak icin kullanır 😏
- 4 ay
Oyle deme bak 30 kadar evlenmezsek biz evleniriz der:)
- 4 ay
Ondan ilişki bittince fercek yüzü ortaya cıkar umarım evlenir de bir de onla uğraşmasın😁
- 4 ay
Yoksa kanka biz mi sevgili olsak mi filan doner evlenirde bu risk ortadan kalkar:)
- 4 ay
Hadi bakalim zaman erkek milleti degilmiyiz hepimiz ayniyiz:)
Gizli Üye(18-24)4 ayYa şimdi erkeklerin %90 ı diyeyim genelde güzel bulmadığı bir kızla kanka veya arkadaş olmaz. Kızlarda bu durum o kadar yok ama erkeklerde böyle. Ha işte zamanı gelince dökülen dökülmüş 😂. Ayrıca cidden fotodaki sensen maşallah çekicilik de wow yani
014 Yorumla
Cevap sahibi4 ayKanka şimdi niye kapattın bizi kdkdkdkd ayrıca da öyle ama napalım genel olarak durum bu. Ha elbette kanka olarak kalan aşk veya hoşlantı duymayan var da olanı söyledim
Cevap sahibi4 ayE kötü mü işte bak herkes seviyor seni hanımefendi 😂
Cevap sahibi4 ayKanka heh işte anlamadın sen olayı biz erkekler doğal halini severiz kadının öyle yaptığın için e daha çok bağlanırız kdkdkdkd
Cevap sahibi4 ayKız has kız doğal kız deriz😂
- 4 ay
Ee bende kasıntı olamıyom sorunum bu fkxkmgzllfmslg çocuğun mesaja görüldğ atmadım ne diyeceğimi bilemediğimdenn. "Keşke benim sevdiğim gibi sevseydin söylerken çok ümitliydim inanki hiç farkinda değilim elşan abi bu gün köşeye çekip sordu bi an dedim yoksa mert harbiden seviyor musun Bir sesli mesaj gönderdi." Dedi rkcjrkskgms
Cevap sahibi4 ayE tamam işte miss gibisin kim düşmez böyle sana doğal hakiki kız😂. Üzme çocukları bak yazık düşmüşler sana o kadar
Cevap sahibi4 ayKanka ben bile düştüm şu an sana yav helall kdkdkdld ama olmuşsunuz siz napalım 😂
Cevap sahibi4 ayHahahahah niye kız 😂kankan sonuçta tanıyorsun falan olur bu iş. Olmazsa burdayım 😂
Cevap sahibi4 ayİşte sana şöyle diyeyim ama bu yüzden onların %99 unu kaybedeceksin maalesef üzücü ama durum bu
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
4 ayErkekler zaten dikkatini çeken kızlarla arkadaş oluyorlarmis
14 Yorumla- 4 ay
Öyle evet 😅😂
- 4 ay
Yani ben bunu yıllardır diyorum😅
- 4 ay
Soruyu soran kız mesela dikkat çekici bende arkadaş olmak isterdim onunla 😅😂
Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Erkek milleti bacım, yüzüne gülsen aşıksın zannediyor
01 Yorumla
4 aySenin ne istediğin önemli.
Güzelsin o yüzden olmasın?
02 Yorumla- 4 ay
Haklısın o konuda.. Mesafeyi dengede tutmak en güzeli.. Bilirsin sen işini yolunu bulursun. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayKankan seninle birlikte olmak istiyor. Kankan seni arzuluyor. Ortam kötü. Kolla popon 😅 kollamazsan popon, * popon 😊😊
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
4 ayGüzelinde böyle bir derdi olur sjshshwhs erkek işte biraz yüz görünce hemen hoşlanıyor
02 Yorumla- 4 ay
Çirkin olsan hoşlanmaz gibii de sjjsjsjs ama evet erkeklere pek fark etmiyor o da var 😅
Tiskindim kadınlardan da iliskidende tek başıma vallahi daha mutluyum hayat tek güzel
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Hiç gelmedi diye biliyorum muhtemelen sadece sende oluyordur
03 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayErkekle kiz arkadas olmaz iste ders cikarmadinmi artik.
Ama ilgi hosuna gider birde hissedersin dogruyu biliyorsun sende ama engel olmak istemiyorsun. Yani yok istemiyorum hoslanmasinlar ayagi yapma , bosuna soru sorma yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBu durumu bende yaşıyorum özellikle burada baştan söylüyorum karşı tarafa bir beklentisi olmasın diye sonra kıskançlıklar başlıyor. Çok güzel başlayan arkadaşlığın içine ediyorlar.
03 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBiz duygularımıza sahip çıkabiliyoruz erkekler sahip çıkamıyor
Gizli Üye(25-29)4 ayGüzel kızlar erkeklerle arkadaş olamazlar bu kadar da netim. Bende olamıyorum çünkü bir müddet sonra seni yedek lastik yapıyorlar sevgiliden ayrılınca ilk sevgili adayı sen oluyorsun
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayHelal lan sana karakterli kızları seviyoruz sırf ilgisi için arkadaş kalmak gibi bı hata yapmamışsın
02 Yorumla- 4 ay
Doğru olanı yaptın hayırlısı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yani geldi tabi bi sana olmuyor hdkf hoş değil ama durum bu
01 YorumlaArkadailık seviyeni koruyamıyor olabşlirsin. Arkadaşınla flmrtleşirsen mesajı yanlış anlayabilir.
04 YorumlaBir erkekle bir kadın arkadaş kalamaz sözünün aslı var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayYoo çoğu kişinin başına gelir. Sadece seninkiler cesur davranıp açılıyormuş o kadar sjfkdjk
00 Yorumla
4 ayİşte bu yüzden erkek ile kadın yakın arkadaş olamaz. Er geç bir yerde birisi yoldan çıkar.
00 Yorumla
4 ayArkadaş gibi değil de sevgili gibi davranıyorsun belki. Samimi davrandığın için falan olabilir yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayBirçok ergen senle aynı durumu yaşıyor. Herkes her önüne gelene teklif ediyor. Kim yerse..
00 Yorumla
4 ayHerkeste böyle çünkü kız ve erkek arkadaş olamaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 997 cevap paylaştı. Bende hoşlanmaya başladım şimdi senden kdjdj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
4 ayKelebeğim rüyası gibi kadın olunca sanırım normal ya senin samimi yaklaşımını yanlış anlıyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayGelmedi ben kadınlarla arkadaş olmuyorum böyle durumlar yüzünden karşı cinsle arkadaş olunmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
4 aySen feminen biri değilsin çünkü, tanıdıkça sevilirsin ama ilk etapta aşık etmezsin.
02 Yorumla- 4 ay
Feminen biri olduğumuzu nasıl anlariz
- 4 ay
@urfavslavic sen anlayamazsın, karşı cinse sorman lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayÇok güzelsen onları dinliyorsan gülüyorsan yaklaşımın iyiyse, herhalde dayanamıyorlar 😃
00 Yorumla - Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat