Eğlenceli bir yapım var yani dışarı çıkıp oturmak konsere gitmek falan istiyorum bazen kime yazsam yok diyor işim var diyor ama kimse beni bir yere çağırmıyor sadece sevgilimle çıkıyorum Ankara 'da yaşıyorum zaten sıkıcı bir yer 10 yıllık arkadaşım da öyle diğerleri de sorun ne ki sizce
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hep yazan arayan senmisin? Evetse, sessizleşip, onların arayıp sormasını deneyebilirsin.
Yakında ki arkadaşlarım asla arayıp sormuyor hayatımdan çıkartım zaten ama üzülüyorum
Üzülme o tip insanlar senin arkadaşlığını haketmemiştir zaten. Misal, huyu suyu yaşam tarzı bana uymayan veya çıkarı dışında aramayan “arkadaşları” hep çabuk yoldan hayatımdan çıkarırım. Kaldıki arayıp sormayanın hiç şansı yoktur bende, direk s… çekerim.
Yani evet en başından yapmam gerekendi benimde
Demek istediğim buydu
Belkide kendini sorgulamalisin
Kendimi zorluyorum zaten bir şey bulamıyorum insanlar 7/24 benle ilgilensin gezelim tozalım değilim işimde gücümdeyim dert dinliyorum derdimi anlatmıyorum ama aranıp sorulmuyorum
Bende artık herkesi silip yeni insanlar tanıycam yapacak bir şey yok
Silmek yerine onları kazanmaya çalışsan ya da sana göre geri kazanılacak kişiler degilmi
Değiller bence ben affedici tipim ve uzaklaştıklarını anlıyorum
Anahtar kelimeyi yakaladım affedici tip yani alfa değil kontrol edilensin buda senin zayif noktan onlarda bunu biliyor ve senin kusemiyeceginide biliyorlar bu yüzden seni aralarına daha az dahil ediyorlar doğrumu
Peki sorulması gereken soru şu yeni arkadaş grubundada gene affedici konumda olacaksın yani sonuca hiç bir etki etmeyecek değişen ne olacak bana soylermisin
Evet zayıf noktam bu sınır koyamadım ama hepsini fark etmeden bir anda çıkarmak istiyorum
Bence değişen iyi şeyler olcak eğer gerçek arkadaşlarım olsaydı değerim bilinirdi zaten sevgili ilişki gibi düşün
Hayır ben öyle düşünmüyor karakterin duruşun değişmediği sürece hayatındaki rutinlerde değişmez değişmez değişirse doğaya aykırı olur
Sen istiyorsun ki dislanmiyayim banada kendimi değerli hissettirsin çevrem ama bir yandada bunu kendin reddediyorsun bunada sebep senin zayıf karakterin hiç bu yorununu değiştirmeyi denedinmi yani haklı olduğun bir konuda hakkını ararmisin yoksa susar alttanmi alırsın
Hakkımı alırım zayıf karakter değilim yani Kendimi şu şekilde değiştiricem mesafemi iyi koruyucam çünkü ben kızların arkadaşlıklarına da pek güvenmiyorum ya da hayatıma olgun insanlar alıcam benim aslında dedim değer görmek değil arkadaşımsa vakit geçirmek sonuçta ben ve arkadaşlarım evli değiliz bana şuraya gidelim mi şunu yapalım mı diyen olmadı hep bendim
Değer görmekten kastım zaten o yani sana fikrini soran olmuyor olmadığı gibi sen teklif etsen bile reddediyorlar hak konusuna gelince en son ne zaman bir haksızlığa uğradın ve hakkını nasıl savundun bana somut örnek verebilirmisin
Hiç hatırlamıyorum inan ama ben genelde bağırıp çağırıp hakkımı y alırım ya ödetirim bedelini ama sanırım sorun şu ben arkadaşlarımla oturduğum zaman onların sohbeti hoşuma gitmiyordu zaten yaptığımız aktiviteler de öyle zaten ben içimde bitirmek istemişim ama onlar böyle yapınca takıntı yaptım belki de uzaklaştığımı onlar fark etmişti
Yani detay soracağım ama buradanda ifşa etmek istemiyorum bana mesaj atarmisin
Konuyu uzatmak istemedim vakit ayırdığın için teşekkür ederim
Ondan demedim şaskin 🤭arkadaş ortaminla ilgili bir durumda hani seçimlerinde belki problem vardı keza kaç senelik arkadaşların bir şey daha diyecektim. bak unuttum
Ankara sıkıcı mı 🥲 Kabul etmiyorum
Sıkıcı bence ya
Doğru kişi yanlış yerde olabilir
Parasal sıkıntıları olabilir mi
Sanmıyorum hepsi çalışıyor son 3 yıldır da kimse bana yazmıyor dışarı çıkalım diye ben yazınca ayda bir
Şöyle düşün birde büyük şehirlerde yaşamak zor çalışıyorsan hele insanlar eskisi gibi kendine vakit ayıramıyor ki
Yani orası da var evet
özünə haqsızlıq edirsən
Sıkıcı derken?