Nisanlimin kuzeni instama hikayeme yanit vermis fotolarimi begenmis beni takipe almiş. Nisanlimla takiplesmiyorduk kavgaliydik fotolarimizi silmistim kendi fotom vardi. kuzeni beni falan bilmiyor
Neyse iste bunu nisanlimla goruntulu konusurken oldu nisanlim hic kiskanclik yapmadi bile insan bi cocuga yazar o benim nisanlim diye
Sevmiyor mu beni anlamadim severek nisanalndik oysaki
Neyse iste bunu nisanlimla goruntulu konusurken oldu nisanlim hic kiskanclik yapmadi bile insan bi cocuga yazar o benim nisanlim diye
Sevmiyor mu beni anlamadim severek nisanalndik oysaki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani kavga edince fotoğrafları silip takipten çıkacak kadar çocukça bir harekete iyi yapmış. Peşinizden mi koşacak sürekli?
Takipten cikmak degil olayi bilmiyorsunuz hesabim calinmisti yeni hesap acmistim. Takiplesmedik.
Foto konusuna gelirsek de, ben onu paylasmisim o da beni paylasti kardesi sil bune boyle demis kardesinin aklina uyup benim fotomu sildi
Fotoğraflarımızı silmiştim diyorsun. Şimdi olayı bilmiyorsun yeni hesap açtım diyorsun. Karar ver istersen ablam
Duzgunce okursan olayi anlarsin. Instagram hesabim çalındı yeni hesap acmistik diyoruz anlamiyor musun? Malum olarak foto paylasmistim detay vermeme gerek var mi?
Yeni hesap acmistim oyle paylastim o kardesinin aklina uyunca bende fotosunu sildim bu (yeni actigim hesapda da paylastim ya hani)
Silmişsin neticede? Ben anlıyorum da sen haksızlığını kapatmak için kıvırıyorsun, yapma. Evlilik bu kadar çocukluğu kaldırmaz. Kavga edince çözmeye çalışın biri fotoğraf siliyor biri bilmem ne yapıyor ne geçti eline?
Yav sen okumanda sorun mu var ya nisanlim sildi diyoz nisanlimmmm Allahim cildircam nisanlim siliyorsa ben niye koyaayim bu nasil mantik. Nisanlim benu paylasti kardesi bune boyle ne kotu vs vs deyince nisanlim bizi sildi ee ben niye silmeyim
Yani kisacasi pardonda bana mana bulmak yerine duzgun okusana ckkxkdkdkdk senin evlencegin insan, kardesinin aklina uyup sana boyle davransa hos mu? Basta beni paylasiyo kardesi sil dedi diye siliyo neyin lafini bana yukluyon sen ya
Sevgiyi kanka mu sanıyorsunuz?
B. arzoluk
Sevgiyi sanmak bu mu? Aynu sekil benim kiz kuzenim veya arkadasim nisanlima yazsa olay cikmisti cocuk umursamadi bile
Neden nişanlın herhangi bir olayda kendini koruyamaz mı ya da sen koruyup insanlara gerekli cevabı veremez misin neden her şeyi gereksiz bir tepki ile karşı tarafın çözmesi beklentisi var?
Ya da çevrenizdeki herkes sandığınız kadar kötü niyetli olmak durumunda mı?
Ahahaha kuzeni yavsadi bana diyoruz iyi misin bu iyi niyet mi?
Evet nisanlim saf bir insan kendi koruyamiyo herkes safliigini kullanip kazikliyor cocugu
E o zaman bunu kabul edip sen kendini koru insanları olmadığı biri olmaya zorlayamazsın keza başarısız olursun.
Bu adama mevcut saflık senle nişanlanınca inmedi herhalde
Ben kendimi koruyorum zaten olayi anlamiyorsunuz. Annen ile baban diyelim annene amcan asiliyor baban hicbir sey demese annenin zoruna gitmez mi?
Baban diyemez mi benim karima neden oyle asiliyon? Yarin bir gun ben evlendim gittim diyelim ki farkli sehire gidicem. Adam kardeşim ben kendimi neree kadar koruyabilirim soyler misij? Nice kadinlar oluyor tecavuze ugruyor onlar kendini koruyamamis mi oluyor simdi?
Arkadaşım olay nişanlının saf olması adam idrak edemiyor neyini anlamıyon herifin kötü bir düşüncesi yok belli kş
Aklına gelmiyor kötü niyetle yaklaştığı?
Tecavüze uğrayan kadının olayla alakası ne ya erkek sana yapışık mı yaşayacak bunun bununla alakası ne?
Nasi ya kkfkfkf nisanlim kendi diyor adam kardeşim diye. 😂😂😂😂
Adam ya vvvv sssa kk diye
E tamam işte saaf
Kendisi diyorsa ayrıl kızım daha seni tutan ne
Hatta bana sen konuş bakalim asilmaya devam ederse anneme soylucem diyo ne ki bu kendi basina haraket edemiyo mu
Pısırık bir tip bulmuşsun tebrikler
Bu da biraz fazla sanki
Ahhahsh ayril mi oldu simdi cmxkkdkdkdk iki saat bi savunmaca mucadelesi veriyorsun ya ahmaka bak zaten ayrilcam
Valla baslarda hic pisirik falan durmuyordu gayet de baslarda iliskinin cok cok iyiydi tepkide veriyordu beni koruyordu da nolduysa sontsdan oldu.
Niye soruyon o zaman hasta mısın kızım sen
Senden soğumuştur bu dengesizlikteysen normal
Sormak ne zaman hastalik oldu aptal beyinli seni. Bura soru sorma platformu hemcinslerimin fikirlerini öğrenmek bu konu hakkinda tartışmak, benim yerimde olsaniz ne dusunurdunuz diye fikirlerinizi sruyorum sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum hemen bi acik arama pesindesinuz
Senden sogumustur ne ya xkkxkxkdkd kac kez ayrilalim dedim ayrilmam diyo cocuk bu mu soguk yav rica ediyorum sen yorum yapma senin gibi kizdan da gorus almak istemiyorum. Hemcins düşmanı
Aşağıda bir dolu yorum var hepsi ile didişmişsin ben dahil fikir almamışsın sen kavga etmişsin sen soru sormaya gelmemişsin ki bu nedenle çok normal yani ilişkinde de böyleysrn adam bıkmıştır haklı. Daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun.
Ayynen bacım ayyynen toksik bir ruh hastasıyım deme bunu de eveet
Ayben kanka aynen ikiniz guzel yorum yaptınız da ben cevap vetmedim dimi ben olayi anlattikca asagi da ki insan da bana mana aramaya başladı
asagida ki kiza yaziyorum boyle oldu diye bana silmissin sonuvta diyo ahahshsh ulan karsimdaki insan sildi diyorum hâlâ anlamiyor cildirmamak elde mi? Ben duzgunce detay vermisim o kiza
Sen işine geleni duymak istiyorsun bu soru sorma biçimi değil.
Detay verdiğini zannettiğin gerçeği de ayrı bir sorunsal tabii
Isime geleni degil hayatim. Bunu ben ailesiyle de konustum ailesi bana annesi yani hak verdi.
Kızım banane ben mi muhattabım xhjzsk cevaptan bahsediyorum ben sen ne diyon ya xhxjzk bulmuşsun m. alın birini ağlıyorsun xjxjsk
Detay verdim evet tatlım neyini idrak edemedin ki. Kiz diyor ki hesabi yeni actim sonra da foto sildim bu nasil oluyor diyo yeni hesap acinca foto paylasilmiyor mu😀
Allah icin instani versene ya
Sen cidden detay verdiğini zannediyorsun. Kuşum senin daha büyük dertlerin yok mu ya doğru koca bulmak gibi mesela?
Ben sana niye instamı vereyim kızım s. lak mısın xjxjsks
Ablacım olayin detayini veriyorum sana hayatimizin detayini mi verim ne istiyorsun bebegim😂😂😂 asagi da ki canım kiz olayi anlamamis yok yeni hesap acmisin foto yokmus tskiplesmiyor musun kavgs edince cikarmissin
Dedi ya bak okuze anlatir gibi anlatiyorum.
Ben de kiza detayli olarak anlattim. Benim Instagram hesabim calindi. Yeni hesap actim. Yeni hesap actiimda da nisanlimla takiplesmiyorduk dedim bak bu detaydir. Yukari da ki sorumda boyle bit sey yazmamisim :)
Senin şu mal tipini gormek icin kckxkkdkfk cok mal oldgun belli de
Görüyorsun zaten canım benim xhzjsk
Ahahha o profilde ki mi bu kadar da kotu olacağını dusunmedigim icin Instagram istemistim
Ya xjxksks tamam xhxjzk kahkaha attım tepkine xhxjsj fazla ezik bir tepkiydi xhzjkz
Asko dogrular kiz 😂😂😂 neyse uğraşacamicam ezik dedigin kizi gorsen nutkun tutulur :)
Banane ben mi nişanlıyım seninle xhxjzj
Hiçbir şey yatıştıramadın sıra dış görünüşe mi geldi xhsjs hayatım istersen dünya güzeli ol beni hiiiç ilgilendirmez xhzjak
Ahaha ezik seni 😗 sen sadece nisanlandigin bi erkek tarafindan mi nutku tutulsun istiyorsun ckxkkxkx kanka sen sadece erkegine guzel gozuk
Gülüm benim böyle olaylarla işim olmaz hxjzk bunun delisi sen ve senin gibiler xhzjzk
Yoo dis gorunusun beni alakadar etmez kckckckfk ama su bi gercek ki tipine bak konusmana bak belli naisl biri oldugun hemcins dusmani
Haklısın doğru sen hemcinslerinin dostusun çünkü xxjjs kızım sen üreme xjjz zekayı anneden alıyor bebek çocuğa yazık xjxjsk
Dış görünüşüm alakadar etmiyor ama Instagram isteniyor ahhahahxhzjjz
Aynen hemcins dostuyum aptal. Ben sana da guzellikle yazdim basta sen beni dinlemexen anlamadan yargilamaya basladin eger guzelcene konussaydin bende seni insan yerine alir guzellikle konusurdum.
Çelişme kendinle bu kadar kuşum xhxjks neyse sana günlük hediye benden ağlayarak yazarsın xjjz şimdi tepin dur burada 😘😘😘
Ahaha aptal bakmak icin demiştim 😂😂😂 sonucta seni bi faha gormucem asiri uyuz oldum ya sana bakmak icin :) yoksa beni alakadar etmez tabi ki seni hayatimda bi yerin yok ya sonuvta
Ayrica son bir sey basta herkes kotu niyetli olmak zorunda degil dedin ya bana yazan kuzeni evli ve 3 4 hesabi var. Karisini paylasmiyo yani nisanlimda iyi niyetli olsa dahi bunu goremicek kadar canım olamaz
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!