ՏҽӀɑʍՏ
Hoşlandığın kişiyi biriyle görünce içinde kıskançlık mı olur, yoksa ‘tamam benlik değilmiş’ deyip soğur musun¿

ՏҽӀɑʍՏ
Hoşlandığın kişiyi biriyle görünce içinde kıskançlık mı olur, yoksa ‘tamam benlik değilmiş’ deyip soğur musun¿

Karşı cinsle ya da 1 erkekle beraber ise ;
Sürekli aynı kişiyle beraber görüyorsam dikkatimi çeker
El ele görürsem hayal kırıklığı yaşarım çünkü bana bakmaz demektir
Kendi cinsleriyle yani kendi kız arkadaşlarıyla beraber ise ;
O zaman sorun yok benim için ama arkadaşlarından bir tanesi bile benden rahatsız olursa o zaman sıkıntı olur maalesef..
Oncin ben de ne adım atarım ne de benim yanıma gelmesi için sinyal veirirm sadece kendi erkek arkadaşlarimla ya da arkadaşimin arkadaşlarıyla tanışır konuşur Muhabbet eder sonra bir etrafı kolacan edip kaçarım ama bir kızla sohbet edecek imkanım varsa bunu kullanırım hepsi bu kadar.. Bu zamanda maalesef herkes kolay kolayına atacağına gelmeyi hakketmiyor sonra kendilerini bir şey zannetmelerine neden oluyor bilmem anlatabildim mi efendim..
Hem ben alıştım bu tür şeylere artık ben sadece bulunduğum durumun iyi yanlarından zevk almaya çalışıyorum ya da hayattan 1 şekilde zevk almaya çalışıyorum hepsi bu..
Size iyi günler efendim
Olay sizin ve bizim açımızdan farklı.
Siz, hoşlandığınız erkeği ne kadar çok kızın yanında görürseniz o erkek, sizin gözünüzde o kadar büyür, ister istemez idealize edersiniz o adamı. Çünkü o adam prestiji yüksek VIP bir herif olduğu için çok sayıda kadının ilgisini çekiyor. Kadınlar, nefes alan her erkeğe ilgi göstermez çünkü. İşte bu durum seni o erkeğe daha çok yaklaştırır.
Bizde ise durum tam tersidir. Hoşlandığımız kadını herkesin yanında görüyorsam, herkesle konuşurken, herkesle flörtleşirken, sürekli aranırken görüyorsam o kadın kainat güzeli de olsa gözümdeki değeri 10 üzerinden 0'a iner.
Her zaman söyledim yine söylüyorum. Sizlerle bizler eşit değiliz. Hiçbir zaman da olmadık, olmayacağız. Çünkü yaratılış formatımız ve varoluş amacımız farklı... Erkek, sahip olabildiği kadar haşmetlidir. Kadınsa ait olabildiği kadar şereflidir. Bizim için marifet avlanmak, sizin için maharet, kolay av olmamaktır.
Soğurum. Bir tane benden hoşlanan ve kendisi başlangıçta benimle flört edip bana açılan kız vardı. Aynı ortamda başka erkeklerle konuşup aklı sıra taktik yapıyordu. Kıza olan ilgim zaten çok düşüktü. Bu hareketlerinden sonra 0 a değil, eksilere indi. O yazmadığı sürece yazmıyorum. Uzun süredir de yazışmıyoruz. Açıkçası umurumda da değil. Hoşlanmıyorum çünkü. Zaten beğenmemiştim en başında da fazla.
Aslında her ikside olmaz neden benimle olmadı diye düşünürüm ilk önce tabi bu konuda konuşmuşsak yok sadece kendi içimde ise böyle duygulara giremiyorum sonuçta herkesin ilişkisi olabilir tam benlik değilmiş demem için çok farklı bir kızla çıkmalı ki iyi ki olmamış demem lazım :)
Bu foto bence sorunun cevabı zaten: İçim yanar, dışım cool takılır 😶🌫️🔥😂
Ben önce kıskanırım, içim bi burulur, “niye başkasıyla orada o, ben değilim?” diye. Sonra mantık devreye girer; eğer net biçimde başkasıyla ilgileniyorsa, kendimi geri çekerim, soğurum. Çünkü kendimi değersiz hissettiğim yerde durmam 🙅♀️
Ama ilk etapta kesin kıskançlık var, yalan yok 😏 Peki sen içinden gizli gizli yanıp devam mı ediyorsun, yoksa tek görüşte “bitti bu iş” moduna mı geçiyorsun? 👀✨
O görselden onu mu anladın 🤦🏼♀️
Aşk acısını espriye vurmuşsun baya, hissi saklama çaban fotoğraftan bile taşıyor 😂🔥
Aha senin hesabı dondurabiliyormuşuz, sen kaşındın 😒
Cevap
62Cevap
Serenay Sarıkaya bile zort olmuş kdkdk
Kıskanılacak bir durum yok ortada.
😂😂
Kıskanırım içeriğini öğrenirim ilişkisi varsa soğurum direkt
Ben soğurum çünkü kadınla işim yok olsa kıskanırdım çoğumuz böyledir bazıları kadına takıntı yapar.
E evet başkasıyla gördüğümde çok çabuk soğuyabilyorum bu huyum güzel
Kıskanmam, vazgeçerim...
Tehdit etme insanları kdfk
Tehdit etmem uygularım dermişim.😀
Uygula uygulaaaa:D 🥳🥳🥳
Zaten bir kadını yeterince tanımadan hoşlanmam. yani ilk görüşte tipinden fiziğinden etkilendim diye hoşlanmam. baya bir zaman geçmesi lazım ki o zaman da da zaten başkasını sevip sevmediğini ya da sevgilisi olup olmadığını anlarım. o zaman da uzak dururum direk.
Ben hoşlandığım sıralarda ilgiyi üstüme çekerim genelde o yüzden başkasının olması söz konusu olabilemez hatta söz konusu olması teklif dahi edilemez. Sevdiğime gavuşmak için çirkefleşedebilirim hatta cıngar da çıkarabilirim yani sağım solum da hiç belli olmaz sol yanım belli olanadek @Ben_köpraa demi gurban :D
Gözümün önünden geçen anılaaar🥺😅
@Ben_köpraa Anılaaağrrr anılaaağğrr şindik gösümde canlandılarrr :D
Bence herkesin hayatında acımasız olmayı öğrendiği bir yer var. Yaşıyorsun bir şeyler sonra eski sen olamıyorsun. Herkes seni eleştirir ama kimse sana ne yaşadığını sormaz. Bizde zamanında gördük yaşadık böyle öğrendik. Herkes gönlündekine talip. Kıskanmakla kenardan izlemekle bir şey kazanmazsın. Kaybetmezsin de.
Yanındaki kişinin kim olduğuna ve bana ayırdığı zamana bakarım.
Bendeki kıskançlık başka bir boyut almış durumda.
Benim kıskanmam için sevgilimi ya da eşimi bir başkası daha çok seviyor ve bu durumdan benle oldugu zamanlardaki mutluluğundan daha çok mutlu oluyor olması.
Yukarıdaki durumda ise bütün ilgim biter , soğurum , tiksinirim.
Zaten ilişki adına bir şey kalmaz.
Kendisiyle laubali konuşmasına, sınırı aşmasına izin verirse soğurum. İnsanın biraz mesafesini bilmesi gerektiğine inanıyorum. Birisinden hoşlanıyorsan, birisini seviyorsan başkalarının laubali davranmasına izin vermezsin 🤷♀️. Bunu kıskançlık olarak değil, sevdiğine karşı yapılan bir saygısızlık, değersizlik olarak adlandırıyorum. O sebeple bahane dinlemeye karnım yok.
Eğer başkası varsa ve mutluysa araya girmeyecek kadar omugasi olan bir insanım. Aşkımı içimde yaşarım.
Emin değiliz var mı yok mu sjfj
Yaşadık maalesef, sırf peşini bırakayim diye kendinden 15 yaş büyük adamla konuşuyor gibi yapıp arkasını döndü başka bir günde bir tane oğlanın neredeyse içine düşecekti sanki ben bunları haketmişim gibi nasıl bağlandıysam saplantı gibi geçmiyorda inadına arkamdan bakıyor birde hem istemiyorum hem de yüz veriyorum netsizlik
Hiç sağlıklı değil
Aynen
Önce istemsiz bir kıskançlık olur sonra beraber gördüğüm kişinin nasıl birisi olduğunu biliyorsam (yaramaz bi tip diyelim) benlik değilmiş derim
Tüh baksen aşk acısı mı çekecen
Yok hiç niyetim yok artık 😀
Artık derken zjdj
Bundan önce çekmişliğim var yani 😀
Şu dakikaya kadar çekmişsin vah 🥲
Öyle bi şey dedim mi ben 😀
Ben çözdüm olayı 🥲
Neymiş ben çözemedim 🙄
Anlatıyom anlatıyom anlamıyon djdj
Efendim işitmedim bana bir şey mi dedin?😄
He iki orta bir sade lütfen
Sade senin ortanın biri benim de öbürünü kim içecek 😀🤔
Sade içiyosundur diye tahmin ettim😀
Hepsi benim sana noluyo acaba
Çarpıntı yapar, ben güzel kalbin zarar görmesin diye düşünüyorum 😀Ben çay içerim zaten, erkek adam çay içer 😀
Soğuk çay mı :D pipetle kdkd yapmıyor bana çarpıntı ya kalbim yok, ya taştan veya bünye alıştı
Taştandır 😀Yok sıcak çay 😀Pipet kullanmıyorum cınım 😀
Pipetle içiyordun ya geçen :D
Ne zaman? Emin misin olmadı öyle bi şey 😀😏
Ahaha tamam tamam olmadı
Ne zaman gününü söyle bi bakalım 🤔Bayağıdır soğuk çay içmiyorum ki ben 😅
Ben sadece soğuk içerim djd
Afiyet olsun😀
Kıskanmak ayrı bir iey soğumak ayrı bir şey eğer beraber konuşuyorlarsa bunu kıskanırsın normaldır ama haddinden fazla yakınlaşıp sohbet ediyorlarsa soğursun çünkü karakterini çözmüş olursun
Ay mantıklı bir görüş Nihayet
Böyle bir şey yaşamadım ama yaşasaydım, "nasip değilmiş" der yoluma bakarım..
Tamam ne biliyorsun neyi olduğunu :D sadece biriyle gördün djfj
E tabi sevgilisi nişanlısı olduğundan eminsem yani :)) Yoksa illaki sorar ya da sordururum :)) Sıkıntı yoksa devam..
Soğurum. Benden hoşlanmayan birinden hoşlanabiliceğime zaten inanmıyorum
Önce o mu hoşlaşsın
😅
Ne demek başkasıyla? Ne başkası? Vallahı yakarım şimdi burayı...
😅 sakin olalım
Çekil aradan sosyetik hanım sende yanma :D
Arada değilim kenardan izliyom jsfj
Nerde lan o herif asjkfbashj
Kaçtı kdkf
O konuda netleşmemi sağladığı için sevinirim.
Niye hemen netleşiyorsunuz 🙄
Hayat kısa
Anı yaşa
Kıskanırım senii ben
Kıskanırım kalbimdeen
Bu nasıl aşk Allah'ım
Öleceğim derdimden 🎶🎶
😅😅
Platonik bir olayda bu kıskanmaya hakkı yoktur o elemanın bence.
Bence de dkjd
Platonik bir olaysa.. yazım hatası anlam bozukluğu olmuş. 🤦
Herkesin anladığı şekilde djd
Evet, kıskançlık oluyor. Edebiyat yapmak istemiyorum, ılıklık da..
Oluyor işte kıskançlık.
Soğuma hemen olmaz, mücadele sonrası, tüm seçenekler tükenirse ancak.
Benim için bu epey zaman alan bir olgudur.
Hayal kırıklığı olur büyük ihtimalle başka bir şey olmaz
Vah
İnşallah bilmediğim kardeşi falandır yoksa bana söylememiş ve görmüşsem nefret ederim
Bilmediğim kardeşi mi djdj
Soğurum. Sevdiğimin sevdiği değilsem umrumda olmaz zaten.
Sevdiği ne sevmesi kdfj hoşlantıdan bahsediyoruz Allahım ya
Sus len soğurum dedik işte. Ne acelesi varmış hemen biriyle fingirdiyor shdkjk benden önce birisi hamle yapmışsa hevesim kaçar.
Ahahahaha senden önce hamle yapanın suçu mu beceriksiz
Ya bırak ağırdan alıyoruz şurada yani aşamaları var. Hayvanın biri öküz gibi atlarsa ve kız da düşerse gitsin onunla olsun. Ben daha hak eden birini bulurum shfkdjdk kudurtma beni burada kapışmam seninle hahaha
Üzülürüm ama sanırım sevgilisi olan kimseden hoşlanmadım şimdiye kadar
iki kişinin arasına girmeyi kendime yakıştırmam beynim kalbim otomatik reddeder gibi geliyor
Yok sevgilisi demiyor ki soruda
Ben öyle anladım yanında başkası sevgilisi anlamında
Yok yok, daha çok neyi olduğu belli değil diyelim djfj
Yani o zaman kıskanırım aralarında tam bir şey yoksa
Önce kıskanclıkla sinir arası bir duygu olur o. r. u. s. pu çocuğu diye söverim yani o kızın yerine neden ben değil neden o kız beni secmedi diye sonrada soğurum
Adı üstünde hoşlandığım birisi olduğu için ve hoşlandığımdan haberi yoksa önce yanındakinin kim olduğunu öğrenmeye çalışırım. Cevaba göre de ya uzaklaşırım ya da onunla samimi olmaya çalışırım.
Kiminle nasıl bir sekilde gördüğüme bağlı sonuçta aramızda bişey yoksa ve başkasına ilgisi varsa kabul ederim yoluma bakarım ama kiskanmam niye kiskanicam sahibi deilim bişey yok ortada
Bunun demem için onun bundan haberdar olması ve flört etmem gerek kfkf durup duruken hrrr yapmam hıı derim kdkd
Kıskanmam olay namus meselesine döner soğurum.
Başka birine bulanan, benim bişeyim olamaz, affı yok.
Zaten ben ona açılmışımdır kabul etmemiştir umrumda olmaz, sonra yatmak için bile dönüyorlar gene de yapmıyorum ondan dolayı kıskanmam netim çünkü
Senden haberi yoksa mesela acılmadıysan arafta kalıyor duyguların ne kızabılıyorsun ne yanına yaklasabılıyorsun... geç kalmıslık hissi cokuyo ama bir yandanda nefret ediyorsun zaten benım olmazdı falan. Öyle işte
Biriyle nasıl gördüğümüz önemli öncelikle kıskanırım, soğumak için karşı taraftan çok hoşlandığım kişinin hareket ve davranışlarına göre ilerlerim.
Doğru kişi deyilmiş benim için der geçerim kıskanmam ama üzülürüm 1güncük falan sora devam normal hayata yapacak şey yok 🤷♀️
Ben tanıyıp biraz zaman geçirmeden kişiden hoşlanmam o yüzden kim ne istiyorsa onu yapsın en fazla tanımaya bile değmezmiş filan derim :))
Kışkanırım ama kendi duygumu umursamam gelip geçici bir heves ve kıskançlık olduğu için zaten iki dk sonra soğuma garanti olur
Soğurum net
Benim olmayan biri için beklemenin bi manası yok Devam ederim bekleme yapmam😎
Defalarca kez tarafımca yaşanan olay
Kayıtsız kalmak en iyisi 😉
Anında soğurum ben ya kıskanma huyum yoktur pek.
Aslında ilişkimiz varsa ya da evliysek kiskanmam ama ilişkimiz yoksa kiskanirim
Biraz uzaklaşırım sanırım, hoşuma gitmez diye düşünüyorum
İkisi de olmaz, ilk bir kimmiş neymiş öğrenmem lazım
Bana ait değilse takılmam
Ama bana aitse takılırım
Önce kıskanırım o kişiye izin veriyorsa soğurum
Olmadıysa kendisi bilir sonuçta o anlamda bakmam zaten.
Oldu da böyle bir durum yaşadım hiç hoşlanmamış gibi olurum
Genelde soğuyorum çünkü hoşlandığım kişilerin beğendiği erkek tipi serseri ve beyinsiz oluyor
İkiside oluyor ilk kıskanırım sonra sakince düşününce soğurum.
Hoşlandığım kişiyi başkasıyla görünce hoşlandığı varmış diyerek vazgeçerim
Kıskanırım ama sadece gizlice 😏 Sonra sakinleşirim 😄
genelde soğurum bir yandan da sinir ve üzüntü karışık duygulara girerim yani ama o an kafamdan da silmeye başlarım
Bende genelde hırs oluyo ya illaki o çocuğu elde edicem diyorun genelde elde ediyorum zaten ama heves ve hırs olduğunu fark edip niye uğraşmışım diyorun
Hoşlanabilmek için önce iyice tanımam lazım
Kıskanırım hemen soğumam
Soğurum tabi vazgeçerim.
Buna verecek cevabım yok inanamıyorum ddj
Ben de inanamadım şu an
Yanında gördüğüm kişi normal bir arkadaşı ise soğumam ya ama o kişiden çok hoşlanıyorsam sanırım deliler gibi kudururum kıskançlıktan.
Şaşkınlığım tavan olur ve sonra buzul olurum
Niye şaşırıyorsun jdjd
Ahaha vay :D pardon yeni anladık
Kim olsa kıskanır ama ben soğurum
Soğuruzz
Sadece hoşlanıyorsam çok sallamam
Aynııı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?