Evet kesinlikle.. Herkes gerçek yüzünü ayrılırken gösterir..
Bana göre asıl erdemlik ayrılırken bile birbiri hakkında arkasından kötü konuşmamaktır.. Her ne yaşanılmış olursa olsun yaşanılan onca güzel günün hatırına madeni şekilde ayrılmak gerekir..
İlişkiye başlarken nasıl birlikte karar veriliyorsa ilişki biterken de birlikte karar vermek gerekir.. İlişki içindeyken çok iyi olan kişi ilişki bittikten sonra bu kadar düşman olmak bana çok saçma geliyor..
Doğrudur bence. Ben bunu pozitif olarak yorumlayayım 😀
Ayrıldıktan sonra hala o kişi hakkında yorum yapmaması ve üzerine konuşmaması çok güzel bir davranıştır. Bunu uygulayabilen insanın ayrılığı güzel olur.
Ayrılırken saygıyı korumak ve ayrıldıktan sonrada o saygıyı kayıp etmemek sağlam bir karakter yapısıdır 🙃
Ha ayrıldıktan sonra yediği haltlarda ayrılınca söylediği saygısızca sözlerde onun bozuk karakterini anlatır ki, oraya çok girmeyeceğim 🤦♀️😂
Delikanlı adam sadece çıkarken değil ayrılırken de belli olur. Efendi gibi ayrılır ya benimsin ya kara toprağımsın demez.. yaptığı iyilikleri yüzüne vurmaz.
Ayrılık gerçekten karaktersizleri süzgeçten geçiren bir dönem 🙃 Birlikteyken herkes iyi, tatlı, romantik olabiliyor; asıl yüz, çıkar çatışınca ve can yanınca ortaya çıkıyor. Ayrılırken saygıyı, emekleri, geçmişi hiçe sayıyorsa, işte orada gerçek karakterini görüyorsun 😶🌫️ Sen bunu ne yaşayınca sorgulamaya başladın, içini yakan spesifik bir şey mi oldu? 💔