Evet arkadaşlar aşık olmak size göre kolay mı zor mu? Hoşlandığınız ilk kişiye aşık olabilir misiniz?
Not: Sorunun benimle ilgisi yoktur..

Evet arkadaşlar aşık olmak size göre kolay mı zor mu? Hoşlandığınız ilk kişiye aşık olabilir misiniz?
Not: Sorunun benimle ilgisi yoktur..

Aşık olmak ne kadar zor veya ne kadar kolay diye bir izlenim bırakamam çünkü bazen aşık olmak karşılıklı etkileşim almakla karşılıklı anlaşmaktan ibarettir Ben aşk konusunda tek tarafım aşk yaşayabileceğimi Rüya aşkım tek taraflı bir duygu olduğunu düşünmem
Bağlanmak zaman alır belki de, aşık olmak an meselesi... Kalbine kor ateş damlası düşer gibi hem yüreğini sımsıcak yapar, hem yokluğu buz gibi üşütür.
Aşkta hesap yapılmaz, yapılan hesaplar hiç bir zaman tutmaz. Aşk öyle bir duygudur ki, omu tanımaya çalışmayı zaman kaybı sayar, bir an evvel kavuşmak istersin. Sevgisini hemen tatmak, ilgisiyle hoşnut olmak, sonsuza kadar senin olsun diye dualar edersin.
Eskiden kolay bağlanır zor kopardım
Simdiyse kolay bağlanıp kolay kopuyorum
Zor kopma devrim bitti
Birinin sizi gerçekten sevdiğini anladıysanız onu hemen kaçırın ya da evlenin
Çünki bu ahir zamanda bunu bulmak imkansıza doğru koşuyor
Aşk dediğin şeyin zoru kolayı yoktur ya
@emre00 minder dediği gibi karşındakine bağlı hemende tutulabilirsin zor diye bir şey yok senin istediğin yoktur karşıda
Ben bilmem orayı ben sorumu sordum kenara çekildim.. 😅😅
Klavye bazen kendi çapında eğleniyor.. 😅😅
Aşka bayılan biri olarak söylüyorum, ben çabuk etkilenirim ama hemen bağlanmam 😄💘 İlk elektrik tamam, ama gerçek anlamda aşık olmam için güven, uyum, emek şart. Hoşlanmak saniyelik, aşk biraz süreç benim için. Hoşlandığın ilkine direkt aşık olabileceğini düşünüyor musun, yoksa sen de önce gözlemleyip kalbini mi açarsın? 💭✨
Cevap
20Cevap
Zor, seneler sürmez ama bir hayli zaman alır.
Aşk öyle basit değil ki..
Değil, gerçek ise. Artık aşk'ı birçok duyguyla karıştırıyorlar.
Kesinlikle gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirip ben aşık oldum diyorlar..
Mide bulandırıyorlar 🤢
Aynen öyle..
Karşımdakine bağlı hemende bağlanır aşık olurum 😅
O kadar kolay mı.. 😅😅 Hayranlara duyuralım.. 😅😅
Duyduk duymadık demeyin.. 🥳😂😂
Aşık olmam, güneşin tutulma olasılığından daha düşük..
aşka inancım yok.. ,
Aşık olmadım ben hiç yha 😃 yanarım yanarım buna yanarım.. hep mantıklı kararlar almışımdır kendimce..
Aman çok da matah bir şey değil.. 😅😅 Aşık olunca insan sağlıklı kararlar veremiyor.. 😂😂
😃 işte görüyorum bazen kör kütük aşık olanları böyle ölüyorlar resmen aşklarından😃 insan heveslenmiyorda değil 😂😂
Güzel bir duygu acısıyla tatlısıyla çok güzel.. 😅😅
SaIaklık tutuyor bazen ama akıllıyım ben 😒 aşık olmayı bıraktım
Büyük konuşma yinede.. 😅😅
Hayırlısı olsun ne diyelim.. 😅
Yıllar alır ama birisi çıkar kısa sürede alt üst eder şoka girebilirim 😄
Kesinikle aşk bu nerden çıkacağı belli olmaz.. 😅😅
😇🌸
Gerçek anlamda kolay bağlanmam ama oldumu tam olur sonra gelde kurtul o bağdan🙄
Hakeden birisi ise eğer kurtulmaya gerek olmaz.. Doğru kişi olmadığında çok zor olur..
Kalp işte doğru yanlışı ayırt edemiyor zamanla mantık devreye girince bağları koparmaya başlıyor insan, yoksa doğru insandan kim kurtulmak ister😁
Aynen öyle.. 😅
Karşımdaki kişinin ne kadar içten ve samimi şekilde bana geldiğiyle alakalı aslında. Hemen bir bağ kuramam zaman ister böyle şeyler
Kız senin çok mutlu bir aşkın yok muydu? Seviyordum sizi yalan olmasın 😅
Neden gizlisin.. Kim olduğunu bilseydim..
Tanımazsın beni dostum
Beni bu kadar yakından takip eden birini mutlaka tanıyorumdur..
Haset etmekle sevmeyi karıştıran birisi iflah olmaz. Kendi hayatında eşi veya sevgilisiyle istediği mutluluğu bulamayan kişiler ancak gizlenerek gelir. Çünkü gerçek kimliğini açıkladığı zaman karşının yüzüne bakacak kadar onuru ve gururu yoktur.
@Andrews_Garden Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Söylediklerimde zerre haset yoktu, aksine sizi dışarıdan birbirine çok yakıştıran ve mutluluğunuzla mutlu olan biriydim. Ayrıldığınızı görünce sadece samimi bir üzüntüyle o soruyu sordum. Bu kadar ağır ithamları ve niyet okumalarını hak etmediğimi düşünüyorum, yine de canınız sağ olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Üzüldüğünüz ne kadar da belli.. Bu yüzden mi gizliden yazıyorsun cesaretin varsa gizliden çıkarsın.. Nedense bu sitede hiçbir kimse bana samimi gelmiyor..
Benimki zaman alır yıllar olmasa da aylar ya da haftalar
Yıllar almaz ama hemen de bağlanmam uzun bir zaman geçmesi lazım. Aşk.. o bende yok maalesef
Selaaam. Benim için aşık olmak çok zor. Ama aşık olduğumda da bir o kadar sadık ve bağımlı oluyorum. Hemen bağlanmam ama bağlanmaya karar verdiysem kör kütük misali oluyorum :D
Hızlı aşık olurum; ama o kişiye açılmam epey zamanımı alır ya da açılamadan başkasına kaptırırım. Aşkı itiraf edemiyorum.
Bir arkadaşın soruyor o zaman 😝😂 aşık olmak kolay benim için, sonra geri soguyabilirim hızlıca. Bence olması gereken bu.
Aşık olmam için kaldı 4999 sene
Ooo maşallah baya az bir zaman kalmış.. 🤣🤣
Tabii ki göz açıp kapayana kadar geçer gider ☺️☺️
İyi kolay gelsin o zaman.. 🤣🤣
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim..
Hiç aşık olmadım sen hesapla artık
İnşallah nasip olur diyelim..
İnşallah
32 yaşına kadar olmadım o derece zor 😆
Nasip kısmet inşallah bir gün aşık olursun.. ☺️
İnş 🙏🥰
Çok zor, uzun zaman alır
yapikredi den 6 taksitle baglaniriz biz
Kolay gelsin ne diyelim.. 😂😂
Tak diye baglanır tak diye silerim 😄
tedbirli olmak gerekir
Avrupa yakası Şahika 🥰
Zaman ister epey
Benim için zor biraz kolay bağlanmıyorum
Hoşlanmak bile benim için çok çok zor..
Çok zor değil, ilişkinin gidişatına göre
Cok zor ben insanlara güvenmiyorum zor bağlanırım
Aşık olma duygularımı törpüledim artık zor.
Çok zordur ama başaran olmuştu
Çok zor
İmkansıza yakın.
Kolay kolay olmam
Zor bağlanırım ama bağlandım mı fena bağlanırım
Zor olan bir şey yok
Yıllar alır herhalde
Yıllar alır
Baya zor iş
Aşk aniden olan bir şey
Aşk boştur lo
Zor bağlanırım