Sizce neden bazı kadınlar böyle erkeklerden etkileniyor?

Sizce neden bazı kadınlar böyle erkeklerden etkileniyor?

Ya ben bu durumu şöyle olduğunu düşünüyorum kadınlar genelde böyle kendilerini koruyucu böyle nasıl desem kendilerini kıskanan ya da böyle baskı altında yapan erkekleri daha böyle çekici bulduklarını düşünüyorum işte böyle elinde tesbih hödük gibi gezen tipleri seviyorlar Ondan sonra adamların da içinden tam bir psikopat çıkıyor ondan sonra diyorum ki Bütün erkekler aynı şimdi dün akşam böyle bir haber oldu 2025 yılında şu kadar kadın öldürüldü bu erkekler tarafından öldürüldü Ben de aklım çorba içiyorum dedim ki ya dedim ben burada oturdum çorba içiyorum Kimseyi de öldürmedim yani erkekler diye genelleme yapmak gerekirken bir erkek öldürdü ya da o kişiyi İşte şu kişi öldürdü deseler daha güzel şimdi kadın gidiyor nerede psikopat zihniyetli adam var vasıfsız ondan sonra böyle kıro tamam mı onları bir hat sanıyor hayatını alıyor ondan sonra da dayak yiyor onu bunu yiyor karşısındaki adam da bunları yapınca Bütün erkekler aynı İyi de kardeşim benim ne suçum var Ben evde oturuyorum sevgilim yok bir şeyim yok hayatım boyunca bir tane kadın el kaldırmamışım Sen gidip de bu tipleri beğeniyorsan Bu benim suçum değil Ha şimdi şunu söyleyebilirsin yani insanlar hiçbir zaman göründüğü gibi de olmuyor sonradan değişiyor ona bir şey diyemem ama bazı insanlar da başında ne halt olduğu belli olduğu halde kadınlarla onları seçiyor Ondan sonra ağlıyor
Haklısın
Teşekkür ederim kardeşim ama işin doğrusu bu Sen kendi seçimlerini bütün erkeklere ya da erkeklerin yaptığı kötü seçimleri bütün kadınlara söyleyemezsin
Kızlarda cahil çünkü duygusal boşluğundan dolayı doğru düzgün adam tercih edemiyorlar. O duygusal boşluğu sırasında sabıka kaydı olan tipleri seçmelerinin nedeni sahiplenme arzusundan kaynaklı. Bu bütün kadınların fıtratında var yaratılışları böyle.
Bide koruma içgüdüsü demiş birisi ne alaka kekonun biri nasıl koruyabilir tipinden eşgalinden ben aranan suçluyum diye bas bas bağıran tipler nasıl koruyabilir ya geçin o işleri kardeşim.
Ben şimdi esc ye baksam qötünün astarına kadar tangasını çekse aaaa bu beni sever tam çocuğumun anası mı diyecem diyebilir misiniz?
Saçma düşünüyorlar boş ver
Mallar ya valla insanı kanser ederler beyin yok çoğunda.
Haha sonuna kadar haklısın
Çekici bulurlar sonra da şiddet ve tehditle karşılaştıkları zaman ne yapacaklarını şaşırırlar
Aklı ve mantığını kullanan biri suça meyilli olan birini görüp sırf bu yüzden çekici bulması bana göre psikolojik bir rahatsızlık
Ben görsem direkt kaçarım öyle birinden
Bunun bizdeki koruma iç güdüsünü tetiklediğini ve bu nedenle bu tür seçimler yaptığımızı düşünüyorum daha fedakar daha koruyucu daha gözü pek göründükleri ve o izlenimi bıraktıkları için..
O an bize tehlikeli gelmiyor işte..
Yok öyle saçimler yapmıyorum artık zaten
Seçim*
Mersiiii
Bazı kadınlar için “tehlikeli” erkek imajı heyecan ve adrenalin demek oluyor 😎🔥
Kuralları zorlayan erkek onlara güçlü özgüvenli ve kimseyi takmayan biri gibi geliyor. Bu da özellikle genç yaşlarda çekici gelebiliyor.
Ama zamanla çoğu kadın güveni sorumluluğu ve duygusal olgunluğu daha önemli bulmaya başlıyor. Çekicilik başka güven başka 💔💫
Sabıka değil karakter belirleyici olan 💯
Cevap
36Cevap
Sabıka kaydı isteyip ona göre aşık oluyorum
Trafik cezam var (!) sjsjsls
Hayır onlar sonradan ortaya çıkar
Nerede ipsiz sapsiz var onu severler , sonra evlenmek için efendi erkek ararlar
Evet karaktersiz ve serseri tipleri tercih ederler. sonrası malum haberde görüyoruz
Evet maalesef öyle ?
Bi serseriyseniz
Uyuşturucu varsa
Kavga gürültü varsa
İpsizlik sapsızlık varsa
Bacağınıza yapışıyolar ?
Aman Allah'ım ne saçma ?
İnsan vu kadar sorunlu birinde sorundan baska ne bulabilir ki ?
Siddet var
Küfür var
İlgisizlik var
İhanet var
Güzel ilmayan her şey var
Ee çıkıpta size çiçek alıcak birini bulmazken gözünüzü morgül yapan birine tavsanız Allah daha naapsın
Akıl vermiş fikir vermiş
Benden bu kadar bildiğim saçmalıklar bu kadar
Ha sonrada gelio burada zırzır ağlarlar
Sevgilim madde bağımlısıydı
Beni terketti acaba geri döner mi?
Ben pide söyledim döner senin olsun
Kızlar akıllanın
Sözünüzü dinlemiyen bi erkekle sakın evlenmeyin
Yoksa ağlarken size hiç kimse selpak varmez
Ve kendi düşen ağlamaz
Çok itici. Ama evet kızlar çekici buldukları için bu tipler çoğaldı. Sabıkasız da olsalar sabıkalıymış gibi davranıyolar. İstanbul beyefendisi kalmadı artık.
Sabıka kaydı yani mahkumluk yaşamış biri demek bunun ilgiyle çekicilikle alakası yok. yapmışdır bir hata cezasını çekmişdir hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz.
Hepsi kekova ayrıca kızlar serseri seviyor diyen erkeklerin cogu kendisine deger verenler dururken kopuk gibi davrananları cekici buluyor
Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
Çünkü hiçbir çekicilikleri yok.
benlik değil. duzgun kendi halinde tipleri beğeniyorum
Yok artık öyle şey olur mu? Yan komşunun kızı sabıkalı biriyle evlenmiş sürekli dedikodusunu yapıyoruz. Annesi bu çocuğa nasıl vermiş öfke kontrolü yok. Bile isteye kızının başını yakmiş. Yakisikli da değil tuhaf bir tip
Bunu anlamak mümkün değil ruh hastası manyaklar.. Kızılcık sopasıynan dövecen onları🤷♀️😄
Sabıkam yok ama maço erkeğiyim, kişiden kişiye değişir..
Valla bi rivayete göre sorunlu erkek daha iyi korur hissinden dolayı kızlar seviyormuş. Bence saçmalık, sabıka kaydı olan akrabamla yıllardır görüşmedim bile
Siz kendinizi öyle kandırın. Sorarsak zaten hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız. O hâlde kim bu sabıka kaydı olanlar? 🤣🤣
Hıhı
O zaman siz de peynir peşinde koşan farelersiniz. En sevdiğiniz peynir çeşidi de kaşar.
Kediyim ben fareleri avlarım jdhd
Buradan bakınca senin gibiler fare gibi görünüyor nedense? 😂😂
A öyle mi fare çok severim
Öyle öyle
Senin yeter ki gönlün olsun sorun yok
İlla sabıka kaydı olmasına gerek yok, direkt o karakterde olması yanii potansiyelinin olması yeterlidir. Dark triyad karakterdeki erkeklerin çevrelerin hiçbir zaman kız sayısı azalmaz.
Varoş ve eğitimsiz yerlerde yaşayan kadınlar için öyle adamlar daha sağlam kale olarak görülüyor çünkü. Kötü bir ortamdaki kötü adam kimden nasıl kötülük geleceğini de bilir ona göre ailesini korur. Machiavelli denen adama mesela kötü derler ama yaşadığı dönemdeki Roma ortamında hayatta kalmak bunu gerektiriyordu.
Ay ne alaka ben tekmeyi basarım isteyen tutsun, sabıka kaydı olan biri nasıl çekici gelebilir anlamıyorum ki 🙄
Asla. Günün birinde beni öldürme potansiyeli olan veya olma ihtimali içeren birinden etkilenmek, bu anca intihar olur.
hee once sabikan var mı diye soruyorlar sonra koynumuza atliyorlar var ise mk
Kendimi ve kızları bildim bileli serseri, belalı tipleri sevmişlerdir
Bunları severler sonra gelir bize ağlarlar mk ağlama duvarıyız ya gelin anasını satayım
Ayyy tövbe katil mi eroyinci nedir başımı niye belaya sokim biz onlardan kacıyoruz birde çekici mi bulcaz alşah affetsinde toplumun işe yaramaz artıkları gibi geliyor
Sabıka kaydı olan erkekleri değil.
Sabıka kaydı olduğunu bilmeyen erkekleri severler..
Ankaray la bir bağlantı kurabilmek adına olsa gerek:))
aynen ben şahsen bakkaldan çocukken cips çalmış olanlara bir ayrı kapılıyorum jwhdeh
Ay tövbe estağfurullah tabiki hayır en azından benim için hayır
İlk defa duydum. Böylesi de mi var. Bazı insanların aklından şüphe ediyorum artık.
Sana yemin ediyorum sokak hayvanlarının dilini çözdüm türk kadınlarını çözemedim
Valla ya
Hayır ben sosyalist olan kendini geliştiren ilgi veren insan haklarına saygılı olan insanlara çok saygı duyuyorum
İyi kadınlar iyi erkekleri sever, kötü kadınlar kötü erkekleri sever.
@Münâfi 🙏😊
Etkilenenlere sormak lazım.. 😅😅
Benim arkadasimin esi birini yaralamis kasten oldurmeden yatmis. adamla ayni ortamda olunca cekinirim. arkadasima üzülüyorum farkinda degil ama bir canliya zarar verebiliyorsa, heryeri yapar. Ona ayni evin icinde nasil korkmadigini sordugumda gülüyor. Allah cocuklarimizi korusun.
Yetiştirilme tarzına bağlı kızlar genelde babasına benzeyen erkeklere aşık olurlar ilgisiz bir ailede büyümüşse o kızı umursamamazlığı ilgisizliği ile etkileyebilir hatta peşinde köpek bile edebilir bende sabıka kaydı olan erkeklerden hoşlanırım sabıka şart değil ama korumacı bir karakteri olsun kıskanç olsun böyle olunca kendimizi güvende hissediyoruz
En az 25 leşi olmayan da kendine erkek demesin bi zahmet
kimse etkilenmiyor yaymayin bu düşünceyi
Geçenlerde birisi sabıka kaydım olduğu izlenimine kapıp beni her yerden engellemişti. Halbuki adli sicilim bedenim gibi tertemiz.
Ben çekici bulmuyorum
Keko seven ve hayatını karartan çok kadın var.
Sabıkaya göre değişir sanırım 😂
Tas kasa traş ve dövmelileri de ekleyelim
Bunun bi adı vardı unuttum. Hastalık bence. Ben korkarım ogrendigim an uzak dururum. Arkadaş olarak bile uzak dururum
Heyecan verici ve çekici geliyor olabilir ama benim için geçerli değil.
İnsanı anlamak, kazanmak farklıdır o konu başkadır.
Böyle adamdan hoşlanan kadının aklından şüphe ederim
Aklı olmayan kadın evet
Ama aklı ve kendisine saygısı olan kadın hayır
Hayır aksine bu tip erkeklerden uzak duruyorum
Sabıka kaydı olmasa bile kavga etmeye daha yatkın insanları tercih ettikleri kesin.
böyle bir şey yok her şey aslında dış görünüşe göre şekilleniyor
Kafaları normal değil ondandır deli deliyi çeker :D
Sicilinin temiz olması lazım bir kere ne münasebet hdjfkf
Yayır sadece popüler kültür özentisi bilinç altında öyle bir seçim yok aslında
ergenler tercih ediyor genellikle sonrada pişman oluyorlar
Macera arıyorlar Sonrasında soluğu ya mezarda ya hastanede alıyorlar İçine ediyim öyle aşkın
Evet böyle suçlu tipleri falan daha cezbedici bulabilen oluyor son derece garip
Eğer öyleyse hemen gidip marketten püskevit çalıp geliyorum
Bazı kızlar kavgacı kurallara uymayan sorunlu erkekleri güçlü olarak görüyor. Ama çekici bulmuyorum
Hayır tabi ki, uzak olsunlar.
Allah korusun
Badboyy fanları var evet😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?