Bu çocuk benimi bekliyor neden evlenmiyor olabilir nasıl kurtulacam ben bundan?

2-3 yıl oldu bu muhabbetin üstünden geçeli babamin dayısının torunu bi gün bayram ziyaretine gitmiştik bunlara bu çocuk çıktı geldi birden annesi bişeyler soruyor işte bana konuştuğun var mı falan çocuk oturdu koltuğa bakıp duruyor sonra dedesi dayimiz olduğu için benim numaramı sordu bende aklıma hiç öyle şey gelmemişti vermis bulundum bundan bı kaç ay sonra köyden döndük eve bu çocuğa numaramı vermiş dedesi işte yazmış bide konuşmak istiyorum seninle falan aramış etmiş manyak bende hiç cevap vermedim etmedim sonra istemiş bu beni delimidir nedir bende istemediğimi söyledim ama anlamıyor neden beni istemiyor aç koymam açıkta koymam ben arabam var evimde var demiş babaanneme ben ne bileyim oğlum demiş oda sonra bundan bi kaç ay geçti annesi annemi aramış bize gelmek için annemde ayıp olmasın diye kabul etmiş kızdım niye ediyosun diye olur mu akraba onlar kızım dedi bana geldi kadın halamla gelmiş bide aynı muhabbet konuştuğun var mı diye soruyor bana yine yoktu ayrılmıştım en sonki ilişkimden zaten ondan sonra çıktı bu mevzu bende yok ama düşünmüyordum ben dedim degismezmi fikri dedi anneme bende yok değişmez dedim öyle bitti sonra sözde zorla olucaksa zaten istemem demiş babaanneme doğrumu değilmi bilmiyorum halen daha çocuk denk gelince köyde düğünlerde falan bakıyor geçen cenaze oldu kuzenim öldü orada bile bakıyormus hayır ne bekliyor hiç anlamadım asla düşünmüyorum ben evlense keşke biriyle kurtulsam
Bu çocuk benimi bekliyor neden evlenmiyor olabilir nasıl kurtulacam ben bundan?