2-3 yıl oldu bu muhabbetin üstünden geçeli babamin dayısının torunu bi gün bayram ziyaretine gitmiştik bunlara bu çocuk çıktı geldi birden annesi bişeyler soruyor işte bana konuştuğun var mı falan çocuk oturdu koltuğa bakıp duruyor sonra dedesi dayimiz olduğu için benim numaramı sordu bende aklıma hiç öyle şey gelmemişti vermis bulundum bundan bı kaç ay sonra köyden döndük eve bu çocuğa numaramı vermiş dedesi işte yazmış bide konuşmak istiyorum seninle falan aramış etmiş manyak bende hiç cevap vermedim etmedim sonra istemiş bu beni delimidir nedir bende istemediğimi söyledim ama anlamıyor neden beni istemiyor aç koymam açıkta koymam ben arabam var evimde var demiş babaanneme ben ne bileyim oğlum demiş oda sonra bundan bi kaç ay geçti annesi annemi aramış bize gelmek için annemde ayıp olmasın diye kabul etmiş kızdım niye ediyosun diye olur mu akraba onlar kızım dedi bana geldi kadın halamla gelmiş bide aynı muhabbet konuştuğun var mı diye soruyor bana yine yoktu ayrılmıştım en sonki ilişkimden zaten ondan sonra çıktı bu mevzu bende yok ama düşünmüyordum ben dedim degismezmi fikri dedi anneme bende yok değişmez dedim öyle bitti sonra sözde zorla olucaksa zaten istemem demiş babaanneme doğrumu değilmi bilmiyorum halen daha çocuk denk gelince köyde düğünlerde falan bakıyor geçen cenaze oldu kuzenim öldü orada bile bakıyormus hayır ne bekliyor hiç anlamadım asla düşünmüyorum ben evlense keşke biriyle kurtulsam
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çocuk seni baya kafaya takmış belli 😅 Ama sen istemiyorsan konu burada biter, kimse kimseyi “beklemek” zorunda bırakmaz. Akraba baskısı, köy ortamı falan derken olay büyümüş sadece.
Annenle, babaannenle net konuş bence: “Ben kesinlikle düşünmüyorum, bu konuyu kapatın lütfen” de. Çocuk baksa ne olur, evlenmedi diye seni bekliyormuş gibi hissetmek zorunda değilsin. Sen net durdukça zamanla pes eder.
Köye gittiğinde mümkün olduğunca mesafeli davran, selam ver geç, özel muhabbet açma. Ailene de “üzülüyorum, rahatsız oluyorum” dersen daha ciddiye alırlar.
Senin gönlünde biri var mı şu an, yoksa genel olarak evliliğe mi kapalı hissediyorsun? 💭💗
Evet takmış manyakmi ne korkuyorum evleneceğim zaman bi sıkıntı çıkartır diye
Korkman çok normal ama abartı güç verme ona 😌✨ Sen net olursan yapabileceği şey sınırlı.
İleride biriyle ciddi düşününce ailene şimdiden söyle: “Benim hayatım bu kişiyle, akraba çocuğu konusu kapandı” de ki herkes hazırlansın. 👀
Köyde de mesafeni koru, fazla göz göze gelme, gülme, gereksiz sohbet yok. Soğuk ama saygılı ol. Zamanla “ümitsiz vaka” olduğuna ikna olur zaten 😂
Gerçekten sıkıntı çıkaracak gibi olursa da ailendeki mantıklı büyükleri devreye sokarsın, tek başına değilsin. Sen korkma, hayatının direksiyonunda sensin aşkım 💅💖
Yok biri olsa böyle olmazdı zaten kimse yok o en sonki ilişkimden sonra olmadı