Neden onun gözünde evlenilecek kız değilim?

Arkadaşlar eski sevgilim tabi yıllar oldu biz ayrılalı ama aramızda farklı bi bağ var bir şekilde barışmasakta iletişime geçiyorduk hala birbirimizde telefon numaralarımız vardı en son ben ne kaybedersin diye yazdım hislerini merak ettim içinde hala ben var mıyım diye kemküm etti lafı dolandırdı ama en sonunda arkadaş kalalım dedi. Ve bu arkadaş evlilik istemeyen insandı aramızdaki sorun bitmesinin nedeni bu. Bu beyefendi benden bi kaç ay sonra görücü usulü biri ile tanıştırılmış konusmuslar nişanlanacakken ayrılmışlar sebebini bilmiyorum. Sorum şu neden ben bu kadar mı kötüydüm gözünde ya çıldırcam anlayamıyorum neden tercih edilmeyen kız oldum mutlu olabilecekken neden görücü usulu? Kızlar yanlış anlamasın hani işimde gücümdeyim güzel bulurlar beni çok isteyenimde oldu ne biliym öyle eski kafa bi kızımdır taşrada büyüdüm ahlaki yönden de sıkıntım olmadı çok şükür ( ha yadırgadıgıma değil herkes istediği gibi yaşar) ancak sebeb arıyorum hani neden evlenilecek kız değilim onun gözünde? Aşık olmak istiyo desem neden görücü usulü? Kafayı yiycem biri bana neden sunsun çünkü aramızda hicbir neden yok ve zamanında güzel günler gecirdik kötü de bitmemişti.
Neden onun gözünde evlenilecek kız değilim?