çocukla konusurken konu açıldı ben kankamla dedikodu yapmıştım, baska bir kız evlenmeden hamile kalıp evlendi diye , bu konuyu cocuga da soyledim
çocukta bana şey dedi, Erken baba olmak istiyorum Buyuk laf demek istemem ama bende
evlenince hemen çalışmalara
başlıcam 3 hafta da hamile olsun dedi guldu öğlen bu konusmayi yaptık..
akşam yine yazıştık tekrar , eski eşimle olan kavgalarımı anlattım barışmak icin yalvardığım mesajları gösterdim , sen onu brak duzgun biriyle evlen hayatını kur nereye kadar yalnız kalacaksın dedi... bende düzgün biri çıkarsa evlenirim dedim. ben sana bulurum dedi. yakışıklı mı diye sordum , Çağatay ulususoy dedi , dur daha bulmadan göster diyorsun dedi guldu , sürekli bana evlen diyor sonra annesinin ona evlen artık diye baskı yaptığını söyledi?
çocukta bana şey dedi, Erken baba olmak istiyorum Buyuk laf demek istemem ama bende
evlenince hemen çalışmalara
başlıcam 3 hafta da hamile olsun dedi guldu öğlen bu konusmayi yaptık..
akşam yine yazıştık tekrar , eski eşimle olan kavgalarımı anlattım barışmak icin yalvardığım mesajları gösterdim , sen onu brak duzgun biriyle evlen hayatını kur nereye kadar yalnız kalacaksın dedi... bende düzgün biri çıkarsa evlenirim dedim. ben sana bulurum dedi. yakışıklı mı diye sordum , Çağatay ulususoy dedi , dur daha bulmadan göster diyorsun dedi guldu , sürekli bana evlen diyor sonra annesinin ona evlen artık diye baskı yaptığını söyledi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off Baharcım, bu ne tatlı bir karmaşıklık böyle! 😂 Çocuğun kafası biraz aşk-mod-ekonomik düzen karmaşasına girmiş gibi duruyor. Annesinin evlen baskısı var, seninle tatlı tatlı şakalaşıyor. Belki biraz kendini avutuyor, belki de ima etmeye çalışıyor… Ama sen ona net olmalısın, çünkü bu flört çok mu sahici yoksa komiklik olsun diye mi inandırıcı değil şu an. 🤔
Bana kalırsa biraz mesafeli dur, ne istediğini sen netleştir ve öyle hareket et. Sana evlilik konuşurken ciddi mi yoksa şakasına mı takılıyor bu çok önemli. Duygusal şeylerden kafan karışmasın diye biraz gözlem yap bence, sonra kalp karışıklığı olmasın. 🥰🤷♀️