2,5 aylık evliyim, çocukluk aşkım bir anda boşanmak istedi, ne yapmalıyım 😔?

8 yildir birlikteyiz, 2,5 aydir evli. Evliligimiz sorunlu basladi tam dugun olmadan once annesi bana bagirdi haksiz yere olay cikti. Neyse ki durum guya cozulmustu ta ki dugun gunu gelene kadar. orada herkese belli ettiler annemleri hice saydilar vs vs.

neyse oyle boyle denedik. 2 ay sonra annemlere dondum 1 hafta orada kaldim, buyuk kavgamiz oldu cunku benim istemedigim insanlarla gorusmemi istedi, yalniz birakti halbuki evlenmeden once sartlarimda vardi. Zorlastirdi.

bende bi sure sonra kendimi erkek gibi hissetmeye basladim kendimi savunmak zorunda kaldim, prenses gibiydim ama ne oldum

cok ama cok seviyorum maalesef ama son tartismamizda buyudu. Telefonunda bi sene once bi bayan is arkadasini guya evinden alip is organizasyonuna gideceklermisti. Bunu gorunce sordum sen hic birini arabana aldin mi diye. Yok dedi hic olmadi, olacakti ama sonra bisey oldu olmadi son dk sordular goturebilirmisin diye. Benim niye haberim yoktu diye olay cikti yalancisin dedim kapilari carptim falan cok sinirliydim hicte boyle degildim onceden ve sonra annemlere birakti beni.

konusma oldu bi gun sonra, bittigini soyledi, bunun daha devamini goremiyorum dedi, dun ki tepkin asiriydi birbirimize zarar veriyoruz dedi vs. Iliski terapisine gidelim, dun benimde aklimdaydi dedi ama sonra ne olduysa yine annesigil demistir bos ver birak gitsin diye. Zaten dugun paralarini aldik cebimize. Hic ne annesi ne babasi ne ablasi kimseden ses soluk yok.

ben son bi sans istedim yok dedi cekipg gitti, mesaj attim yarin terapiste gidelim diye bir gun bile sevdiysen onun hatrina ama hala cevap yok

coooook caresizim asla ama asla boyle bir sey beklemiyordum hayatima nasil devam edecem bilmiyorum yardim edin

2,5 aylık evliyim, çocukluk aşkım bir anda boşanmak istedi, ne yapmalıyım 😔?