İkimizde mutsuzuz o benden memnun değil bende ondan. Surekli şiddetli kavgalar oluyor. Zaten arkadaş gibi olduk yakınlık bile yok. İnsanlar o kadar masraf yaptı nasıl dicem bilmiyorum. Ama böyle de katlanamıcam gibi hissediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
5 ayBenim bir tanıdığım vardı kendisi kadın. Evlenmeden önce şu anki esi yani o zaman sevgilisiydi son model telefonlar sürekli hediyeler falan her neyse kızın gözünü boyuyor ve evleniyorlar ve daha evliliğin ilk gününden adamın gerçek yüzü ortaya çıkıyor ama kız gerdek gecesinde hamile kaldığı için şu an boşanamıyorlar çok kötü giden bir evlilik var kızı ailesi kabul etmiyor oğlan kızı istemiyor kızın iş yok ortada.
Şimdi ben bunu neden anlattım yani demek istediğim beterin beteri durumu var evet masraf etmiş olabilir aileleriniz falan ama en azından ortada hamilelik gibi bir durum yokken bitirmek iki taraf için de en iyisi.
İleride bitirirsen nafakası hatta çocuk nafakası falan senin için de çok zor olacak bir erkek için aynı şekilde çocuklu dul kadın diyecekler karşı taraf için de çok zor olacak o yüzden eğer kurtarılacak bir tarafı yoksa karşılıklı oturun anlaşın boşanın70 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayBu çok erken gibi görünebilir ama yaşadığınız şeye bakınca mesele süre değil, durum.
5 ayda bu kadar şiddetli kavga, mutsuzluk ve yakınlığın tamamen bitmesi “alışma süreci” değil, ciddi bir uyumsuzluk işareti.
Evliliğin ilk ayları normalde zor olur ama yine de bir bağ, bir temas, bir umut olmalıyken sizde anlatılan daha çok tükenmişlik hem de bu kısa zamanda.Masraf meselesiyle ilgili hissettiğiniz yük çok anlaşılır ama şunu net söyleyebilirim ki,
İnsanlar yapılan masrafları birkaç ay konuşur, sizin yaşayacağınız mutsuzluğu ise kimse omuzlamaz.
“Katlanırım” diye girilen evlilikler zamanla katlanılmaz hâle gelir.
Yakınlık yoksa, sürekli kavga varsa ve ikiniz de memnun değilseniz bu durumu küçümsemek sadece ertelemek olur.Boşanmak için erken diye bir zaman çizelgesi yok.
Bazen 5 ay, bazen 5 yıl… önemli olan evliliğin size ne hissettirdiği.
Şu an hissettiğiniz şey huzur değilse, kendinizi sürekli sıkışmış ve yalnız hissediyorsanız bu ciddiye alınmalı.Kimseyi memnun etmek için kendi hayatınızı feda etmek zorunda değilsiniz.
Masraf biter, laf biter; ama yanlış bir evlilikte geçen yıllar geri gelmez.
Bu duyguyla baş başa kalmak, sakin bir şekilde düşünmek ve gerekirse profesyonel destek almak en sağlıklısı.
Katlanamıyorum hissi çoğu zaman bir uyarıdır, görmezden gelinmemelidir.12 Yorumla- 5 ay
Chatgpt 😀
- 5 ay
@Dilekdemirci Kitabımı okumanızı tavsiye ederim.
Merhaba, bende 1 buçuk yıllık evliyim.
Önce ; eşimle ilk evlendiğimde yaşadığım küçük bazı sorunlardan bahsedeceğim,
Ben zorla evlendirildim ve asla eşimi istemiyordum öyle ki sırf kavga çıksın boşanma olsun diye onunla zıtlaşiyordum.
Bir gün eşim eve geldi kavga çıkarttım bunaldım gitmek istiyorum boşa beni anneme bırak nefret ediyorum senden kocam değilsin hiç bir şeyim değilsin yani akla gelebilecek her türlü kötü söz söylemiştim o gün ona evt tartıştık kavga ettik hatta küçük bir ayrılık ve şiddette oldu.
Araya bir iki gün girdi eşim yanıma geldi sakince beni yanına aldı başını göğüsume koydu ve dertleşti benimle ben ne yaptım ne ettim sana ağladı çocuk gibi bide. Kalbi kırılmıştı çok kırılmıştı hemde.
İkimizde ağladık.
Alttan alan beni tüm huysuzluklarimla beni kabul eden sabreden eşimdi çok kötü söz söyledim çok kırdım ama o gelip sen önce Allah'ın emaneti sonra ailenin bana emanetisin dedi, o gün bugündür eşimi sevdim saydım saygı duydum önemsedim. Ve şu an 5 aylık kızımız var ikimizde birbirimizi çok seviyoruz...
Demem o ki biriniz ateşse diğeri su olsun. Ben eşimin merhametine yenik düştüm sadakatine ve Beni benimseyişine teslim oldum oysaki zorla evlenmiştim..65 Yorumla- 5 ay
Oyyyy ne guzel daha tutkuluda olur. Masallah sizeee
- 5 ay
@Strongerr111 bende aynıyım 7 aydır evliyim hep tartışma sıkıntı bosanamiyorumda ailem arkamda degil
- 5 ay
@Mervwnuryaysal isteyerekmi evlendin
- 5 ay
@Strongerr111
Teşekkürler 😊 - 5 ay
Umarım ilerisi iyi olur ama daha birinci yıl içinde bu yaşananlar normal değil. İlerde bu kavgalar daha şiddetlenşyo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayİlk yıllar daha zorlu geçiyor evlilikte. Asla güzel geçmiyor. İki yabancı huyu birbirine zıt insan aynı eve giriyor. Eve girmeden birbirini tanıyamazsın o yüzden güç savaşı oluyor yasa birbirini gerçekten tanıma evresi oluyor. Hemen sinirlenmek boşanmak yerine sorunun kaynağı ne diye bakmak lazım. Üstünü örtmek yerine kalıcı çözümler üretmek ve sorunu kaldırmak gerekiyor yoksa o basit sorun yıllarca devam eser zehir eder hayatı. Herkes anlaşılmak ister özellikle kadınlar. Anlamaya çalışın dinleyin ve hatalarınızı tekrar etmeyin
12 Yorumla- 5 ay
Evlenmeden birlikte yaşanacak o yüzden. Eve girmeden birbirini tanıyamazsın diye siz de demişsiniz.
- 5 ay
@düşünmektükenmektir aynı evde yaşasanız bile evliliğin belirli sorumlulukları var o yüzden
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Bu hissettiklerin gerçekten çok ağır ve yorucu canım, bunu tek başına taşımaya çalışma 🙏🏻💔 Sadece 5 ay olmuş diye acını, mutsuzluğunu küçümsemek zorunda değilsin. Süre değil, yaşadığın şey önemli.
Önce ikiniz de sakin kafayla “biz bu ilişkiyi kurtarmak istiyor muyuz?” sorusuna dürüstçe cevap vermelisiniz. İkiniz de isterseniz evlilik terapisi ciddi anlamda işe yarayabiliyor, özellikle bu kadar erken dönemde. Kavga şekliniz, iletişim tarzınız, beklentileriniz hep masaya yatırılıyor.
İnsanların yaptığı masraf, ne derler korkusu yüzünden hayatını mutsuzlukla geçirmek zorunda değilsin, kimse seninle yaşamıyor sonuçta. Ama hemen boşan veya sakın boşanma da diyemem, çünkü kalbin ne diyor onu en iyi sen biliyorsun. Birkaç kez ciddi ve sakin konuşma, belki bir uzman desteği, sonra içinden gelen sesi dinle bence 🌿
Şu an içinde minicik de olsa “çabalarsak düzelir” hissi var mı, yoksa tamamen bitmiş gibi mi geliyor? 💭01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayEvlenmek de evliliği yürütmek de çok zor şeyler. İki yabancı insanın bir hayat kurması elbette kolay olmuyor. Fakat eğer insanların geçinmeye niyeti varsa bir şekilde orta yol bulunuyor.
Kendinize ve eşinize şu soruyu sorun. Geçinmeye niyetimiz var mı?
Bu evliliğin başındaki amaçlarımız neydi, şimdi ne olduk?
Biz eşimle evlenmeden önce bir deftere evliliğimizdeki amaç ve hedefleri içeren notlar almıştık. Evliliğimizde ümitsizliğe düştüğümüzde "aç bakalım şu notları okuyalım" diyoruz. Çünkü bizim de çok zor başlayan bir evliliğimiz oldu. Çok zor zamanlardan geçtik. Ümitsizliğe düştük, keşke evlenmeseydik diye bile düşünmüş olabiliriz. Fakat bir yuva dediğiniz gibi kolay kurulmuyor. Yıkılması da çok zor. Yıkıldıktan sonra yaşayacağınız maddi ve manevi yıkıntıyı da düşünmelisiniz.
00 Yorumla
5 ayEvliliğin ilk yılları en zor zamanlaridir aslinda. Cicim ayları degil, kimin dişini geçireceğinin, dengelerin kurulduğu aylardır. Belli ki sen Uysal bir kadınla evlenmemissin, onun yapısını tarzini sen sevdin sen istedin evlendin. Kavga sebeplerinizi bilemiyorum detaylı yazmamışsın. Boşanmak icin cok erken. Maddiyatı boş ver. Belki bir terapi, destek ufak bir yardım kilitlendiginiz, çözemediğiniz meseleye yardımcı olur. Hemen gemileri yakmayın öyle. Biraz da kavga dili degil sevgiyi dili kullanarak konuşmaya çalışın. Biri sizi ringe davet ettiğinde siz gelmiyorsanız sizinle kavga edemez. 3-5 deneyin sessiz kalmayı sabırla. Belki sonra muhatap bulamadığı icin kavga etmeyi sonlandirir ve saldırmadan sakince konuşmayı öğrenir 🍀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen de evleneli 8 ay oldu, tamamen aynı durumdayım. Evliliğin daha ilk ayında fark etmiştim yanlış bir evlilik yaptığımı ama ikinci ayda falan boşanmak için çok erken millet ne der o kadar uğraştık dedim oturdum. Sonra 4-5. Ayda yine olmuyor vs dedim sonra yine 4-5 ay da erken dedim. Milletin uzaktan bakıp erken dediği zaman aslında o kadar zor geçiyor ki yanlış kişiyle olunca. Dışardan bakıp yargılamak kolay hemen boşanıyorlar diyorlar da o birkaç ay insanlar için katlanılmaz olup çok zor geçiyor. Ben 1 senenin dolmasını bekliyorum boşanmak için.
123 Yorumla
Soran5 ayBende aynı kafadayim 1 seneyi beklicem muhtemelen
- 5 ay
Bosanacan yani söyledin mi ona
Cevap sahibi5 ay@sabunfirmasi evet söyledim
- 5 ay
Ayrı evde misiniz ayni mi
Cevap sahibi5 ay@sabunfirmasi neden soruyorsun bu kadar detay
- 5 ay
Sıkıldım ve tuhafıma gitti sohbet edeyim dedim
- 5 ay
Istersen yaz konuslm
Cevap sahibi5 ay@sabunfirmasi senin yasın kücük anlamazsın
- 5 ay
He anlamam yine yas muhabbeti ondan nerede bi kadin var hep yazistik aylardır bu sitede
Cevap sahibi5 ay@sabunfirmasi bu ne biçim devrik bir cümle, hiçbir şey anlaşılmıyor
- 5 ay
Yaşım küçük ya konuşmayı öğrenemedim daha
- 5 ay
Gel ogret
Cevap sahibi5 ay@sabunfirmasi 24 müsün
- 5 ay
25im
- 5 ay
Swn kac
Cevap sahibi5 ay@sabunfirmasi 27
- 5 ay
Atamizda tam 37 yil varmış inanılmaz küçüğüm
- 5 ay
Tm gitme özür
Cevap sahibi5 ay@sabunfirmasi evli kadın fetişin mi var
- 5 ay
Kardesim insanlari öbeklendirme ben medeni hal degil şahısların kendilerine ilgi duyarım
Cevap sahibi5 ay@sabunfirmasi burada onlardan cok var da ondan sordum
- 5 ay
Türmiyenin genelinde böyle histerik erkekler var bu da zorbalayoci babaları nedeniyle kendilerinde kalmis. Baska erkekleri erkeklik üzerinden mağdur etme çabası
Gizli Üye(25-29)5 ayEvlenen çiftlere 2 yıldan önce boşanma davası hakkı verilmemeli. Çünkü kadınlar uzun süre bekar kalıyor bu sefer evliliği de bekarlık gibi yaşamaya çalışınca problemler oluyor.
Bu yüzden evlenirken basit bir nikah kına belki bu kadar 30-40 bine evlenen insanlar var. Bu ekonomide 1 gece eylence diye 10 yıl Borç ödemeye mahkum etmeyin kız mahkum etmek istiyorsa Sal gitsin başkasına bela olsun maddiyat şan şatafat peşinde oln kızdan olmaz bu devirde... Eylenirken beraber. Borçlarını öderken yanlız bırakır seni üstelik aşağılarda... Para harcamıcan. Baktın evlilik yürüyor özel hissettirirsin kadına... Evlendin diye ne kadın senin seks kölen, ne de sen kocabanksın... Ha kadınla ortak yollar buluyorsan zaten gözüne diline görünmez Hiç bir şey... Anlaşması olmıyana yüz verirsen daha da egolu oluyorlar.
14 Yorumla- 5 ay
Seni kim üzdü :)
Cevap sahibi5 aySeni kim slkti de kıçında çıban çıkmış çoban gibi dert ebesi oldun?
Allahtan başka üzenimiz de sevindirenimiz de olmaz bizim 💋- 5 ay
Üzülme aşko sana kiz mi yok alırız köyden bi tane 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi5 aySağol canım. Süt içmek için inek alıp beslemeye gerek yok... Genel marketler yok belki ama normal evlerin de aşağı kalır yanı kalmadı.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayBenim kardeşim de senin gibiydi 6 ayda bosancam falan diyordu. Şimdi 2 yıl falan oldu ve mutlular. Belli bir alışma dönemi mutlaka olur. Ama iki taraf da birbirine empatiyle yaklaşmalı.. kimse benim dediğim olacak diye diretmemeli, orta yolu bulmalı diye düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran5 ayÇok kavga ediyoruz tutturmuş bir ev temizliği titizliği tek derdi o
- 5 ay
Ama kadınlar evi temiz olsun ister, o konuda anlayış göstermelisin. Senden istediği şeyler varsa en temel şeyleri yapmalısın. Bazen ev düzeni ve temizliği çiftlerin birbirlerini kontrol etme yöntemi de olabiliyor. Sen eşini kontrol etmek istiyorsun ya da eşin seni kontrol ediyor diyemem, çünkü sizi tanımıyorum. Ama evin dekorasyonuna ve temizliğine özen gösteriyor ve senden de aynı özeni bekliyorsa bu iyi bir şey. Evini evliliğini sahiplendiği anlamına geliyor. Psikolog Tülay Kök 'un yakın zamanda çektiği bu konuda videoları var. YouTube sayfasına gir hemen görürsün.. onları izleyebilirsiniz hatta beraber de izleyebilirsiniz..
Soran5 ayBen daha evliliğe alisamamisim hani devlet meselesimi temizlik halledilir olsun yapilir demek zor mu sank eve başbakanlar ziyaret geliyor kutu kadar ev zaten. Nedir ya tamam en temiz sensin bumudur
- 5 ay
Onun da evliliğe alışma şekli bu olabilir. Herkes annesinden babasından gördüğünü yaşıyor. Empati derken kastettiğim bu yani. Bir de mesela o toplarken sen dagitiyorsan üstü kapalı olarak sen toplarsan topla ben seni hiç umursamıyorum demiş oluyorsun davranışlarınla, orada da ilişki kitleniyor çünkü sen beni umursamıyor saygı duymuyorsan ben de seni umursamam demeye başlıyor. Yani senden beklediği en temel şeyleri yapman lazım. Dediğim videoyu izle, ne demek istediğimi anlarsın. bir de burada sorular da oluyor, yeni evli kadınlar ev işlerinden çok yorulduğunu eşlerinin kendilerini hiç düşünmediğini vb yazıyorlar. Sen eşini o duruma dusurmemen lazım.
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. - Sorunları karşılıklı konuşun. Ama biriniz en adından empati yapsın ve dinleyici olsun.
- O da olmazsa ikinizin de değer verdiğiniz bir aile büyüğünden hakim görevi isteyin.
- Bu da olmazsa evlilik terapistine gidin. Bu mu çözüm geçirecek demeyin, bir cümle farkındalık yaratabilir.
Tüm bunları deneyip de çözüm bulamazsanız boşanmayı o zaman düşünebilirsiniz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Neden evlilik için bu kadar çaba harcıyorsunuz anlamıyorum her ne kadar iki insan birbirini çok sevse de aynı ev içinde yaşamaya başlayınca değişiyor her şey yeni bir düzen yeni kurallar ve farklı yapılar sonra da elalem ne der diye düşünerek hayatı birbirinize zehir ediyorsunuz yapmayın bunu kendinize eğer olmuyor yapamıyorsanız ayrılmanız daha mantıklı bence çünkü zaman geçtikçe daha da zorlaşır bu durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evlilik sevgililiğe benzemez ?
Al mektuplarını
Ver mektuplarımı yapamazsınız
Bu büyük bi sorumluluktur
İnsanlar evlenmeden önce çoğu şeyi yaşarlar ve en sonunda birinde demir atarlar
İlişkinize zaman tanımanız lazım
İyi bi aile terapistine gidin
O size yil gösterecektir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayDilinizi tutmayı, her şeye parlamamayi, birbirinizi dengelemeyi, hassasiyetlerinizi sorumluluğunuzu gözetmeyi bilmelisiniz.
İkinizde sürekli ben haklıyım sen haksizsin modundan cikmalisiniz. Kalbinizi göstermeyi öğrenin. Sürekli malzeme ettiğiniz konulwri birbirinize tokat gibi tartışırken carpmayin veya tartışmaya konu olacak malzeme üretmekten vazgeçin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
5 ayİlk üç yıl uyum süreci 5-6 yıldan sonra birbirinize sabredebilirseniz uyumu yakalarsınız ve kabullenirsiniz, kimse evlenip ömür boyu tozpembe yaşamıyor. Herkes sıkıntı yaşıyor ikiniz için de boşanıp başka biriylee evlenseniz de yine farklı olmayacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
5 ayhaftanın 5 günü kavgayla geçiyorsa zaten sevgi bitmiştir. Taşıma su ile değirmen döndürmeye çalışılıyordur. Kavgaların sebebi de maç bitmesine rağmen uzatmalarda oyunu uzatmaya çalışılmasından kaynaklı iki tarafta yıpranıyor. Bir nevi işkence haline yük haline geliyor. Bu da ortada bir şey olmasa bile kavga çıkmasına sebep oluyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 5 ayda evlilik oturmaz zaten. Evlilikte illaki sorunlar, krizler olur önemli olan çözülebilecek sorunlar mi otirup sakince yargılamadan konusun. Sonra çözülemeyen sorunlar dağ gibi oluyor. his , duygu bitiyor sonra cozmek bile gelmiyor insanın içinden. Size tavsiyem ikinizin arasında çözün aileleri ilişkinize katmayin asla gerekirse terapi alın sevgi az da olsa kaldıysa..
00 YorumlaBak buradan insanlara soru sorulmaz hepsinin akli bes karis havada elestirmek icin firsat kollayan ucube tipler. istisnalar olabilir o ayri. Soruya gelecek olursak sorunu cozmeye tam anlamiyla calistiginiza eminseniz yani ayrildiginiz da cabalamadik demeyip iciniz rahat edecekse insanlar masraf yapmisti diye hayatini sonsuza dek mahvedemezsin. bekledikce de kendinize zulum olur. yani 5 ay yeterince caba gosterdik diyecek kadar uzun bir sure gibi gelmiyor bana gerekirse aile terapisine gidin ama siz emin hissediyirsaniz da insanlarin ne diyecegiyle yasayamazsiniz bosanin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÖncelikle neden evlendiniz ? Madem bu kadar kavga ediyordunuz neden evlendiniz ? İnsanlara ne dicegini ne açıklama yapacagım diye düşünmek yerine ben bu kızın kalbini nasıl kazanırım diye düşünseydin belkide ona seni sevme fırsatı ve zamanı vermiş olurdun. Bunu bile yapmadıysan bize neden soruyorsun? Git boşan , emeksiz , ekmek kazanılmaz. Kazanılır ama helal olup olmadıgı tartışmaya açık bile degildir. Haramdır.
21 Yorumla
Cevap sahibi5 aySevmiyorsan boşan,
Gizli Üye(25-29)5 ayBizimde 6 ay oldu, seninle aynı durumdayız. Eşim kontrolcü, kıskanç, dominant her şeye karışıp nefes aldırmıyor adeta. Ufacık bir konudan kocaman tartışmalar çıkarıyor. Ben de sinirlenip tepki verince ortalık 56 oluyor sonra. Biz37 gündür görüşmüyoruz, babasının evinde. Bana ailemin yaşadığı yere gelirsen devam ederiz, yoksa boşanacağım senden diyor. Bende İstanbul'da yaşamayı çok sevmiyorum ama ailesinin yaşadığı yere de pek gidesim gelmiyor.
04 Yorumla
Soran5 ayAyni benim eşim boğasım geliyor şansını çok zorluyor
Cevap sahibi5 ayBenim de öyle, bir yandan eşimi seviyorum ama çözemiyoruz bu aramızdaki saçma sapan meseleleri. Bende rahat bir adamım o çok baskı kurunca kafayı yiyorum
Soran5 aySevgini bitir yavaş yavaş yoksa kendini bitirirsin bize kadın mı yok
Cevap sahibi5 ayBilmiyorum kanka bakacağız artık ne yapacağımıza
Gizli Üye(25-29)5 ayYani bak Şu an nişanlıyım ve soguguz ama iletişim halindeyiz aramızda duvar var ikimizde farkındayız ama yine düzeltmeye çalışıyoruz. Hemen boşan falan laflarına kanma biraz yalnjz kal biraz düşün hep derler evliliğin ilk ayları cok tehlikeli sıkıntı yeni düzen yeni şeyler oluyor kavga olur derler evinde dua aç bişiler yap biraz düşün kolay değil dinleme kimseyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEvliliğin ilk 2 3 yılı zaten tartışmalar olur. Bu birbirinizi ne kadar iyi tanisaniz da aynı evde yaşamanın getirdiği bir durum. Sonuçta aynı anneden aynı babadan kardeşle bile anlaşmazlıklar olabiliyor. Kendinize zaman tanıyın. Evlilik sabır işidir. Biriniz sinirliyken digeriniz alttan alsın. Konuşmayı dene sorun onun açısından ne senin açından ne bunları bilirseniz birbirinize karşı daha anlayışlı davranabilirsiniz bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayHepi topu 5 ayda aradaki sevgi ve saygıyı nasıl tükettiniz. Ne yiyip içiyorsunuz yorsunuz bu kafa için çok merak ediyorum Lan oğlum hepi topu 5 ay 5 ayda ne b** yediniz de bu noktaya geldiniz. Yemin olsun ruhunuz hasta sizin çöp ruhlusunuz. Sizin gibi yaratıkların evlenmesi kanunen yasaklanmalı. Sizin sorununuz ne biliyor musun kibir başka bir b** değil kibir budalası yaratıklarsınız sadece Bence bu son sözümü düşün düşün ki mide bulandırıcı kibirine yem etme mutluluğunu
02 Yorumla- 5 ay
Hiç öyle olmuyor biz de 7 aylık evliyiz alttan ala ala bi hal oldum bak hastayım hiç gelip nasil oldun demeden gitti yattı ben onun kardeşi arkadaşı değilim yol arkadaşıyım bunu istemek benim hakkım bu kibir değil mesela gerçekten kadınlar şefkat merhamet ister sürekli niyetimizin başka yerlere çekilmesi biz kotuymusuzde onlar melekmis gibi davranmaları zaten yoruyor..
Cevap sahibi5 ay@blablabla65 hatun bu tek taraflı bir vesile değil bu iki taraflı bir mesele Sen edepli davranacaksın karşındaki erkek merhametli davranacak Bazen sen Alttan alacaksın Bazen o alttan alacak kibir yapmadın kimseye faydası yok ilişkilerdeki temel sıkıntının kaynağı kibir tekrar söylüyorum sürekli seni alttan alma buna lüzum yok Sürekli karşındaki de alttan almasın bu da yanlış Dediğim gibi sen edepli davranacaksın karşındaki merhametli davranacak bu iki kavram önemli
Gizli Üye(30-35)5 aySen ayrılalım demesen bile. Bir süre sonra ya aldatilcan, ya da o sana diyecek ayrılalım diye. O yüzden ayrılalım demeye korkma. o söylemeden ya da aldatilmadan ayrıl yolu ver. O masraf yaptıysa, sende yaptın. Sen bir erkek olarak daha fazla gider harcadın evlilik masraflarına her şey iki taraflı.
00 YorumlaKimseye bir şey sorma kavgadır normal kim ne derse desin sonsuz mutluluk yok illa tartışırsınız kavga etmeye ayırdığınız enerjinin sadece ve sadece %15 kadarını barışmaya yönetin sizden daha iyi çift kalmaz ya
00 YorumlaKavga etme birader, çerçeveyi kuramamışsın, kadını kendine rakip haline getirmişsin, kontrolü sağlamak zor bu saatten sonra, mantıklı düşünerek hareket edersen hem uysallaştırırsın hem düzeltirsin.
Yakınlık olmayınca erkekliğin de kalmıyor, ihmal etme onu.
02 Yorumla
Soran5 ayO beni rakip goruyor resmen benle savaşıyor Şu an
- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
5 ayOhoo 5 ayda hemen pes mi edilir evliliğin her açıdan oturması zaten 5 sene terapiste falan gidin birlikte zaman geçirin çocuk oyunu değil bu en ufak şeyde küstüm oynamıyorum biraz evliliği kurtarmak için çaba sarf edin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Mahkemeye başvursan bile çift terapistine gönderiyo en uzun bir bucuk yıl şiddet aldatma vs yoksa 6 aylık evli boşanamıyor maalesef ama sen mutsuzsan konuş anlamıyosada uzak dur 6 ay erken maalesef buna sahit oldugum için diyorum
00 Yorumla
5 ayİnsanın başına ne gelirse iletişimsizlikten gelir karşına al düzgün sakin bi ses tonuyla ve yargılamadan konuş rahatsız olduğun konuları dile getir ama tekrar söylüyorum kibar ve naif bir dille bir söylersin hadi 2 söylersin baktin adam düzelmiyor o zaman yapacak bişey yok canım
13 Yorumla- 5 ay
Yani bu durumu birkaç kere tekrar et düzelmiyorsa çocukta yoksa anca o durumda boşan dedim ama sudan sebepler yüzünden çıkan kavgalar içinse yuvanı yıkma derim
- 5 ay
@Burcuburcu86 seninde mi iletişim eksikliği
- 5 ay
@Zevkli_dokunuşlar yooo
5 ayNe kadar geçe bırakırsan o kadar işler Sarpa Sarar Demedi deme şu an masraflardan tek sıkıntın varsa ileride emin ol çok daha büyük sorunlara sebep açacak
10 YorumlaÇift terapisine gidebilirsiniz. Cidden işe yarıyor yakın çevremde ilişkisi böyle olup sonradan düzelen çok gördüm.
Sevgi bağıyla evlenmeyen arkadaşlarım bile şu an aşkla bakıyor eşlerine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayÇocuk değilsiniz iki yetişkin insan gibi oturun sorunlarınızı çözün orta yol bulun küsüp soğuduk diye kaçmak çözüm değil
12 Yorumla
Soran5 ayBöyle diye diye nice insanlar ömrünü tüketti ama
- 5 ay
Evlilik böyle bir şey ne sanıyordunuz
Ailene karşı saygısızlıl yoksa ufak tefek sürtüşmeler olabilir. Her canını sıktığında boşanmayı düşünme. Boşanırsan anlık rahatlarsın. Düzelme durumu var sabret. Kestirip atma
00 YorumlaÇocuğunuz yok anladığım kadarıyla çocuk olunca ayrılamazsınızda öyle kolay kolay ayrıca bir kere o geçimsizlik olmuş bir daha eskiye dönmez ben de kendimden biliyorum acı ama gerçek. Ben yol yakınken ayrılmanın daha doğru olacağını düşünüyorum.
00 YorumlaÖncelikle yapabileceğiniz en iyi şey aile danışmanlığına gidin başvurun. Sorununuzun temel kaynağı ne sen teşhis koyamazsın ama o ikinizi dinleyip ortak yol bulunabilir mı bakar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayNazar vardır kardeş, bizim de öyle oldu. Evden taşınınca düzeldi bizim. Çocuğumuz olmuyordu oldu, Huzur yoktu oldu, önce abdest al naöaz kıl, kuran oku evde
14 Yorumla
Soran5 ayOnuda yaptık taşındık yeni ev aldık hala kötü
Cevap sahibi5 ayHayırdır inşallah. Hiç normal değil
Soran5 aySorma reis sorarsan çok pişmanım evlendiğime başıma dert aldım ne güzel aile evim vardı
Cevap sahibi5 ayPes etmeyin hemen. Oturup konuşun neden böyle oldu neyden sonra oldu diye. Aynı şeyler bizde de oldu ama evden taşınınca düzeldi.
Gizli Üye(36-45)5 ayKarın da burada sanırım, bu iki soru ikinize ait gibi😂
20 Yorumla
5 ayMasrafı kafana takma mutsuzsan çocuk olmadan ayrılın ki cocukta yipranmasin aranızda evliliğiniz yürümez belli çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
5 ayYok yakınken ve çocuk olmadan en doğru zaman. Olmuyorsa oldurtmaya çalışma. Boşanmak kınamacak bir durum değil. Gençken yolunuzu çizin.
00 Yorumla
5 aykavganızın sebebini bulun ve onu çözmeye odaklanın yani evlendiğinize göre birbirinizi seviyorsunuz demektir boşuna ayrılmayın bencee.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. sürekli kavga huzursuzluk varsa boşanın. böyle evlilik, mutluluk olmaz. önemli olan geç ya da erken olması değil sizin mutluluğunuz.
00 Yorumla
5 ayİlişkilerin çoğu iletişimsizlikten bitiyor bence. İki taraf da gurur gibi düşünüyor iletişime geçip konuşmayı. Bence çift terapisine gidin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Çoğu evlilikte her şey en baştan belli oluyor ama insanlar evlenince düzelir diye evleniyor ve sonuç olarak daha kötü oluyor!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biz sevdikde ne oldu koskoca giden 14 yıl ve ihanet boşan en azından geride kalan yıllarını kurtar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Başta Normal birbirinizin huyunu suyunu bilmiyorsunuz karşılıklı konuşmaya çalışın isteklerinizi konuşun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
5 ayBu durumlarda erken boşanmak daha iyi oluyor. Aranızda hiç sevgi kalmadıysa ve konuşulamıyorsa tek çare boşanmak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayNormal çoğu evliliklerin bittiği tarif 3 ay seninki çok bile
01 Yorumla
Soran5 aySen olsan napardin
5 ayEvlilik zor be ve bence herkes illa evlenmeli baskısı kalkmalı
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
5 ayYol yakınken ayrılın. Çocuk olursa istesen de ayrılamazsın. Parayla da çözülmez
10 Yorumla
5 ayÜlkenin 100 de 70'i, sitenin 100 de 99 u öyle ;)
O bir benim 😎
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Zaten o bağ kopmuş yıllarına yazık etme bari isterse 5 gün olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı. Yakınlık kurun birde hocaya gidin eğer gitmezseniz evde kuran dinleyin bol bol ayrı yatmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ay20 yıl önce aynısını yaşadım. 20 yıldır çekiyorum. Yol yakınken ayrıl. Gitmiyor olmuyor. En azından çocuk yapma. Ben çocukla düzelir diye düşündüm. Yok olmadı olmuy
00 Yorumla
5 ayHiç oturup sakince konuştunuz mu eşinizle biraz ayrı kalın belki düzelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayOlmuyorsa iyice etraflica dusunup ayrilmak en iyisi galiba...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kesin ananı babanı evliliğine dahil ediyosundur
Klasik TC erkosu06 Yorumla
Soran5 ayNerden biliyosun mina soktugumun karısı benle mı yaşiyorsun
Soran4 aySus ananı gttn skrm mk kasarı senden mi tavsiye alıcam sktmin motoru seni
Soran4 ayÇok ta skmde mina kodumun eskort tiplisi seni sen gt iki biraya arabalrda popon hadi ordan
5 ayÇocuk yoksa boşan gitsin, erken kalkan yol alır, cesur ol!
00 YorumlaBoşanın gitsin
Hatta hiç kimse evlenmesin
Evlilik diye bişey kalmadı00 Yorumla
5 ayNaptın düşmanınla mı evlendin ilk aylardan kavga mı?
00 Yorumla
5 ayMantık evliliğine dönüştüremiyorsanız anlaşmalı boşanın.
00 Yorumla
5 ayO parayla hayvan alıp yetiştirseydin böyle demezdin işte
00 Yorumlaasıl geç olmadan ayrılın yoksa yük gibi olur daha sancılı olur bu durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayBaşlarda normal farklı düzenlerden gelen insanlarsınız oturup yapıcı şekilde konuşun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı.
5 ay5 ayda neyin kavgası peki bu? Birbirinizi tanımadan mı evlendiniz anlamadım ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
5 ayKavgaların boyutu ne bilmiyorum ama önce biraz birbirinizi anlamaya çalışın çözüm odaklı olun
00 Yorumla - Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleneli 5 ay oldu, sürekli kavga ediyoruz ve yakınlık kalmadı, boşanmak için çok mu erken?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler