Boşanma aşamasindayim severek evlendik 5 ay oldu?

Eşimle kavga ettim annem babam gelip aldı kayannam kayınbabamda geldiler hiç bir şey demediler eşim al kızını götür ben istemiyorum dedi babam da aldı beni götürdü. Aynı evin içinde benle konuşmadi iki hafta boyunca kaynanam doldurmuş bana karşı. Kayınbabamda ameliyat olacaktı geçmiş olsun demedim konuşmadim da eşimde ailemle böyle olacaksan benle de olmaz ben istemiyorum dedi önceden böyle demezdi hiç seni zorlamam derdi hep. Eşim jandrma orduda görev yapıyordu bizde Sivasliyiz. Eve geldikten sonra kayannam bir hafta içinde herkese ayrıldınız söyledi görümcem de ben gider gitmez evime gelmiş 2. Haftada sonra altınları araştirmişlar kayannam altınlarım gitti diye ağlamis ben eşimin arakdaşlarinin eşi ile konuşup devrelerinin eşim ile konuşmalarini sağladım ama eşim hepsini red etmiş siz karışmayın bitti demiş. Eşim çok sessiz sakin ne dediğini bilen iyi niyetli biriydi nasıl oldu da bana sahip çıkmadı benim onu sevdiğimden çok o beni seviyordu anlayamadım evin tek oğlu iki görümcem var kayannam işi çıkmaz hale soktu bende boşanma davasını açtım eşim geri gelir sandım ama gelmedi tazminatı duyunca gelmiş ordudan Sivas'a nasıl olurda yuvanın yıkilmasina izin verir anlamıyorum hiç sevmemiş mi kayananmin etkisi altında kaldı hep ama ilerde çok pişman olacak bende çok kötü durumdayım kayananmin her benim hakkımda dedikodularını duyuruyorum hep eşime çok şaşırıyorum nasıl olurda seven bir insan bu kadar değişebilir bir anda iki senedir birbirimizi tanıyoruz anlam veremiyorum 😑 ama bende de birtakım şeyler bitti hâlâ sevgim duruyor ama

Boşanma aşamasindayim severek evlendik 5 ay oldu?