AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Bi daha anlatma sende boş ver bilmesin alt tarafı bi öpücük
Karşındaki kişi senin yaşadıklarını yaşamamış ise haklı
Bahane o, sevmemiş seni. İnsan bu yüzden terk eder mi hiç? Saçmalık.
İstemeyebilir karşıdaki de yapmamış ve yapan seni istemiyorsa seni istememek hakkıdir
İyi de bunları yapmayan kız kaldı mı ki? Hangi erkeğe denk gelecek kaldıysa bile?
Nasıl oluyor o zaman? Geçmişinde hiçbir şey yaşamamışsın
Bu senden ayrılmak istiyordu. Bahane arıyordu sg deseydin. Ok deseydin kuzum kaybol deseydin.
Boş verr Herkesin birinden vazgecmek için aptalca bahaneleri olur
Sana bir sey diyim mi bir erkek gercekten sevince kadin gecmisinde esc bile olmus olsa beni gelecek ilgilendirir der.
Bence siz sevgiyi çok abartıyorsunuz
ne anaokulunda bir erkekle el elemi tutuştun (yolun açık olsun)
Geçmişin yüzünden seni terkedenin geçmişinde kimbilir neler var. Hiç üzülmene değmez.
Böyle bişey için terk ediyorsa ozaman iyi olmuş senin için gitsin 😄😄✌️
Bahane uydurmuş.
Sevince bakire olmayan kızla evlenir erkekler.
O zaman doğru olduğunu düşünüp yapmışsın geçmiş geçmişte kalmıştır seni seven sırf bu yüzden terk ediyorsa hiç sevmemiştir zaten o yüzden kafana takma bunu yanlış bişey yapmadın
Sana tek tavsiyem bu kişi senden ayrılmak için bahane aramış kesinlikle kabul etme bırak gitsin sana insan mı yok seni geçmişinle yargılayan bir erkekten bişey bekleme ya da bir kadından
Nasıl bir sığır buldun ayol
Neden yapmadın yap hatta onlyfans açan kızlar her b*k u yediği halde daha değerli oluyor 😂
ee neden geçmişin sorun oluyor ne var bunda bence sen takıltılı bi aijofren birilerine denk gelmişsin ümidini kırma
Sadece 15 yaşında çocukça 3 4 kez öpüp sarilmistim zoruna gidiyormuş surekli aklına geliyormuş nasıl öper sarılırmısım yaptığım namussuzlukmus
çok saçmalamış böğle biriyle evlenme sakın hayatını zından eder ve böğşe birini kaybettin diye üzülüyorsan sende takıltılısın demektir bu ibareyi kendine yakıştıramıyorsan kurtul böğle tiplerden
Hayir kaybettim diye üzülmüyorum sadece çok zoruma gidiyor biz 3 senedir beraberdik bildiğin çocukluk aşkımdı ben her şeyi onunla öğrendim gördüm anladım gözüm açıldı bazı insanlar için çok basit olan ilkleri onunla yaşadım böyle olması çok zoruma gitti sadece
seni anlıyorum haklısın ama o kişinin durumu git gide kötüye gidiyor bu kötü düşünceleri ileride ilişki devam ederse size daha çok zarar verecek bence verilmiş sadakanız var diyin hayat devam ediyor gülüp geçin
Belki de haklısınız
yeniliklere ara vermeden düşünmeden devam etmelisiniz kaybeden kaybetiğle kalır unutma ölüm var aynı anda doğum var
Çok haklısın toparlanmaya çalışacağım depresif olmak bir şey getirmiyor ama uzun zaman alacak benden
yo almaz birilerini hayatına al belki 2 kişiyi harcarsın ama 🤣3 kişide baya kendine gelirsin 🤣
Ahhahaha uzun süre erkeğin e'sini kaldiramayacagim heralde Şu an babami görmeye tahammül yok ayshahs
🤣
Yobaz birisine denk gelmissin, hayat hep oyle surmeyecek uzulme iyi insanlarla da karsilasacaksin, sen kotu degilsin.
kurtuldun diye sevinsene ve bir erkeğe geçmişini anlatma korkunç ruh hastası her pisliği yapan birinden kurtuldun şükret
Klasik t erkosu bunlardan uzak durun aldatan karısını döven öld tecv eden tipler hep bu zihniyete olur bunu unutmayın kendisini. Yatmadığı escrt kalmamıştır zinaya para vermiştir
Spk zihniyetli erkekler bakire arar ve el değmemiş kız ister bunlar tecv eden öldren tiplerle aynı karaktere sahiptir boşanınca da karısını öldr…. Orpluk yapan erkekle konuşursan böyle olur
Aman salla geç ya ne takılıyorsun kendine baksın önce
Hata sende anlatmasaydın. Adı üstünde geçmiş
Bahane uydurmuş senden ayrılmak için 😁 bu kadar saf olmayın
Eskortların bile seveni var bunlar sadece bahane ucuz atlatmışsın
Geçmişin ile ilgili başkası bir şey anlatmıştır iyi yapmışlar çocuk ucuz kurtulmuş sende kendine sahip çıksaydın
Erkekler namus bekçisi olmuş ama kendilerinde namus olmadiği halde
dürtüsel olarak hareket eden erkekten de kadından da olmaz. çünkü onların tedavi edilmesi gerekir. ilişkileri bozar. tek cinse ait değildir bu özellik.
Şöyle s@laklarla muhattap olmayın adam olan zaten umursamazdi
Seven sevdiğini her türlü kabul eder yalancı sevgiyle avunmaktansa yalnız kalıp kendini bulursun
Her haltı yemiş de kabul edilmez öpüşme sarılma saçma da
@poyraz__38 oluyorsa nasiptir olmuyorsa hassktr abi
Olmasın abla o zaman salla gitsin
@poyraz__38 aynennn
Geçmişin kimseyi ilgilendirmez bı daha kimseye anlatma
İki taraf yapmis olabilir ama gecmisini ogrenmek iki tarafinda en büyük hakkı birbirinin ne yaptigini bilmeden nasıl sevecekler. Belki gercegi anlatmadı diyelim sizib dediginiz gibi... Yillardır sevgili oldugumuz zamanında part time esk2rtluk yapiyorsa ne b1k yiyecegiz?
Geçmiş geçmişte kalmış. Kimse değiştiremez. O zaman erken çıkacaktı karşısına. Hatalar tekrarlanmadigi sürece anlatmaya gerek görmüyorum. Çünkü anlatmanın da kimseye faydası yok. Durduk yere soğukluk girecek araya
Bunların hiç biri yoksa cinsellik istemiştir alamayınca terketmiştir
evet eger karsındakı yapmamıssa normal ama yapmıssa kotu
öpüp sarılmak normaldir daha ilerisini yaşamış bir insan masama dahil oturamaz
galiba sevgilşn mazeret aramış ve bulmuş , bence kafana takma zaten bi şekilde seni bırakacakmış
Ya kim sana bunu yapan bana şöyle onun g skm
Bahanee. Millet pavyondan kadın çıkarıp evleniyor
Bakıyorum herkeste öpüşmeyi bu kadar hafife aliyor. iyi misiniz? Öpüşmek cinsellik demek değil mi?
Herkesin sınırları var, saygı duy
Bu arada anlayamadığım bir şey var. Yorumlarda hep 15 yaşındaydım, çocuktum diye savunmuşsun kendini. Zaten bunu küçükken yaptığın için ayrılmış ya senden. Yetişkinlikte olsa, senin kararın olacaktı. Ama küçükken olunca o ahlakla büyümüş oluyorsun, adamla ahlak yapılarınız uymuyor. Yani adam yerinde bi karar vermiş.
Ha bu arada o adamın herhangi bir suçu yok, suçu olup olmaması da önemli değil zaten. Sen "beni bir daha kimse kabul etmeyecek" üzüntünü, öfke olarak yansıtıyorsun sadece. Ve sen onun verdiği kararı saçmalık olarak mı görüyorsun? O zaman ona göre davran ve kendini böyle kabul et. Eğer kabul etmezsen bir sonraki ilişkinde yalan söyleyecek noktaya geleceksin.
Pardonnnnnn?
Kendisi de çocukken aynı şeyi yapmış ahlak kurallarımız uymuyor mu ayahahahhaha kaybol şurdannn yaaa
Seni bıraktığı iyi olmuş
Kapımda köpek şu an annemle konuşmaya çalışıyor g@vat hemcinsini savunmaya gecme enesbttt kendisi de aynı b@ku yemiş sorun bende mi sence ahah
Kimseyi savunmuyorum
Belli
Nasıl belli ya, sana yardım etmek için yazdım onları, özellikle üçüncü yazdığımı, sen saldırganlaşınca ne yapmamı bekliyordun
Hayır yani resmen savundun desem ki karşımdaki insan yaşamamış Okey diyeceğim kendisi bana geçmişini doğru Düzgün anlatmadı bile sadece dedi ki Çocukken bir kez saçma sapan olmuştu E ben de Çocuktum benimki de saçma sapan olmuştu ve biz 3 senedir beraberiz Bunu en başından beri biliyordu
Ben sadece sorudaki detaylara göre yazdım, senin ilişkini bilmiyorum yani. Çoğu kişinin yazdığı gibi bu ayrılık bahanesi sanırım. Ama artık onun bi önemi yok, böyle dengesiz bi hareketinden sonra ona tekrar zor güvenirsin, o yüzden kendine bak, üzülme
Peki şeyi merak ediyorum mesela senin böyle bir kriterin var öpme falan kabul edemiyorsun peki kabul edemiyosan dahi sevgilini bile öpmemen lazım değil mi
Burada ayrım var ama. Karşıdan beklediğim kriter ile kendi uymam gereken kriter. Bu ikisi çoğunlukla uyumlu olur, yani dindar biri dindar biri ister gibi olur. Ama bazıları sadece talep eder ve kendinin sorgulanmasını istemez. Öyle yetişmiştir çünkü, ataerkilliğin örneği yani, erkekler seçer, kadınlar ayak uydurur
Demekki geçmişin çokta bembeyaz değilmiş ne yasanmislar vardida terk edildin: )
Kendisi kimseyi öpmemiş mi
Kurtulmuşsun 25 yaşından büyüksün farmlanacak bir enayi kız arıyormuş kendine kendinden uzak bir kadın istemiş yallah de geç
Geçmişin yazıldığı gibi ise neden terketti
Sadece 15 yaşında çocukça 3 4 kez öpüp sarilmistim zoruna gidiyormuş surekli aklına geliyormuş nasıl öper sarılırmısım yaptığım namussuzlukmus
Yaw bu da boş yapıyor buna takıntı yapan geçmişine baksın
Bilmem hiç anlatmadı düzgün ilişkim olmadı çocukça şeylerdi dedi ahshs
Senin çocukluğuna laf ediyor amsynggg
Beyin yok ya da bahane
Evet boş ver kimseye kendini kanıtlamaya zorunda değilsin
Erkekler anlatmıyor ki kendisine karşı koz olarak kullanilmasin. Akli sıra ben hicbirsey yapmadim kiymetliyim karşımdaki kişi namussuz ben onu kabul ettim kafası bu. Kadinlar olarak sakın ha erkeklere geçmişinizi anlatmayın çünkü onlar ya anlatmıyor ya da anlatınca yüzeysel olarak vardi işte bir iki tane diyor. Yalancilik diz boyu.
Hıcbır sey yapmamıssın neden terk etti o zaman
Kadın duygularıyla hareket eden bir varlık öpmek sarılmak ister ilgiyi severiz normal bu kendisi hiç mi yapmamiş inandırıcı değil.
akp'ye oy verdin mi peki
Erkeğin kendisi sütten çıkmıs aşk kaşık sanki bırak ya. Böyle bir adamdan olmazmış.
Ahahahah bahane olmuş hayırlısı olmuş boş ver
Git iki rekat şükür namazı kıl gel
Evet iyi olmuş. Keşke o kişi önceden sana sorsaymış da hiç sevgilisi olmasaymış
Olur öyle gençlikte boş ver.
Takma da yapma da kendileri her halti yio seni mi begenmiyo boş ver
Sebep buysa saçma olmuş.
Anlatırsan böyle olur
boş ver ya takma takma
böyle davrananlar genelde temiz olmuyor
Sırf bunun içinse yazık olmuş
Kendisi eminim defalarca eskorta gitmiştir
Hak değil Karşıdaki Ergen Başka soru.