Vakit ayırması yeterlidir. zaten bir gün 24 saat. 10 dakika zaman ayırdı diye kimse ölmez. ama bunu bile çok görenleri direk silin gitsin öyle kişilere yer vermeyin hayatınızda sizi hak etmiyorlar
Sevgilisine vakit ayıramayan erkekler, o açığı nakit ayırarak telafi etmeye çalışıyorlar. Nakiti alan kız da vakti olana gidiyor haliyle..
Ortalık kötü aşk denen olgu farklı tasvirlerle ayaklar altına düşmüş.. sorsan herkes seviyo herkes delı gıbı asık... gerçek olan ise gönülden seven iki insanın aynı denklemde buluşabilme olanaksızlığı.
Hakkıyla seven insanlar birbirine denk gelmiyor. hep biri eksik kalıyor.
Şirkette işi yoruyordu. Çekemeyen , mutsuz insanlarla çalışıyordu. Zamansızca aradım. Afrika kabile dilinde konuştum. Huka dansımı izletince kahkaha attı. Keyfi yerine geldi. Mutlu etti beni. Onun enerjisinin parladığını görünce sevinmiştim
Vakit ayırması, bana seçeneklerin içinde ayırabileceği maksimum zamandır. Vakit yaratması ise, seçenekleri benimle geçireceği zamana göre şekillendirmesidir.
Şekillendirmek dururken, şekillendirilmeyi sen ister miydin?
Bence net şekilde vakit yaratması daha değerli 😌 Çünkü vakit ayırmak biraz “zaten boştum, hadi konuşalım” gibi. Ama vakit yaratmak “yoğunum ama sen benim önceliğimsin” demek ❤️ Senin dediğin o iki dakika var ya, ilişkiyi ilişki yapan tam olarak o.
Sence biri senin için vakit yaratmadığında mazeret mi, gerçek sebep mi oluyor? 🥂✨
İlgili ise karşılığına gelen söz dizimi. İnsanoğlu ne garip dimi. Hep bir istek ve talep içinde. Kendinden istenenle ilgili duyduklarına yabancı kalmak hep ikinci sınıf vatandaşlara verilen hak gibi geliyor.
Vakit yaratması ya da ayırması önemli değil önemli olan düşüncesinde yer edinebilmek yaptı her şey aklına gelebimek önemli o zaman vakit de olur zaman da
Sevmek o kadar güzel ki insanın size vakit ayırması size belkide selam vermesi bile sizi mutlu eder ama günümüzde insanların aşk sevgi vs nedir bilmiyorlar.
Vakit ayırmak bir planlamadır, vakit yaratmak ise bir seçimdir. Ve biz, insanların boş vakitlerinde hatırladığı birer seçenek değil, meşguliyetleri arasında vazgeçilmez birer tercih olmak isteriz.