Sizin için Hatice'nin güzel olması yeterli midir, yoksa Hatice dünya güzeli olsa da neticeyi mi düşünürsünüz?

Sizin için Hatice'nin güzel olması yeterli midir, yoksa Hatice dünya güzeli olsa da neticeyi mi düşünürsünüz?

Hatice de mühimdir, çünkü neticeyi belirliyor Hatice'nin durumu. Hatice güzel olabilir, yakışıklı olabilir, göz alıcı olabilir lakin Hatice'nin karakter boyutu nasıl, karşıdaki Hatice nasıl bir Hatice, sadakatsiz mi, kaba mı, cahil mi (buradaki cahilden kastettiğim diploma değil), oturmasını kalkmasını biliyor mu Hatice, sadece yanıma mı yakışıyor bu Hatice, sadece dışı mı güzel bu Hatçe'nin huyu suyu güzel değil mi, yarınlarıma yakışıyor mu bu Hatice, yarınlarıma yakışmayan Hatice'yi ne yapayım, Hatice'ye şöyle bir bakalım her şeyine, zaten Hatice neticeyi gösterir, karşımda karaktersiz bir Hatice varsa onunla sonumuz berbat olur , onun için Hatice'ye de sadece vitrin olarak değil her şeyiyle bakmak lazım, Hatice neticeyi gösterir çünkü. Hatice'ye bakmadan neticeyi görmek de mümkün değil, Hatice beni berbat bir neticeye götürecekse Hatice'yle neticelendirmem hayatımı diye düşünmekteyim
Cevap
2Cevap
Haticenin şarkıları der susarım 😂
Güzel şarkıları var : ))
İkisi de önemli benim için 😂😂
Hatice'den bana ne ben neticeye bakıyorum🤙🏻
Hatice daha önemli
Netice önemli
Netice önemli
farketmez
Ebru daha önemli
Neticeye bakarım 😂