Neden bu şekilde davranıyor?

Arkadaşımla yaklaşık 1 ay önce bana söz verip tutmuyorsun, eğer dışarıda görüşmek istemiyorsan bu kadar samimi olmamıza gerek de yok demiştim. o ise genel perspektifte haklı olduğumu ama sözlüsüyle bile 2 3 ayda bi görüşebildiğini, Herkesin farklı bi hayatı olduğunu söylemişti manasız bi biçimde. ki ben sözlüsüyle 2 3 ayda 1 değil daha sık görüştüğünü de biliyordum aslında, ama yine de dedim vardır bi bildiği. sonra 3 hafta sonra bi reels görmüştüm önemli olan dostluğu korumak, kavgalar olur diye. attım ona. o da cansın kankam, küs değiliz falan dedi. hatta aynı günün akşamı 1 senelik reels videosu yapmıştım ona beğeni atıp alev atmıştı. sonra birkaç gün sonra sınıf grubuna bi resim atıldı 5 kişi caddedeydi o da vardı. galiba okul kütüphanesine gidilmiş sonra bi caddeye gidelim demişler spontane. aynı kişiler ertesi günü de kütüphanedeydi zaten. ben o arkadaşıma o gece Siz naptiniz, Kütüphane çıkışı caddeye iniş işi vibe ı aldım gibi yazdım merak edip. görüldü attı şaşırdım epey kızdım da. o günden sonra da okulda ne ben onunla konuştum ne o benle.

Neden bu şekilde davranıyor?