Sevgilim eski sevgilisiyle hala görüşüyor, 1.5 yılımı boşa mı harcadım ne yapmalıyım?

Merhabalar ilişkimden sizlere biraz bahsetmek istiyorum. 2024 ekim ayında biriyle tanıştım ve sevgili olduk geçmişimden bahsetmemiştim bi şekilde geçmişimi öğrendi benden ayrılmak istedi ama ben izin vermedim gitmesine. Halada konuşmaya devam ediyoruz hemen hemen hergünde buluşuyoruz konu açılınca sevgili değiliz ama ailesi bizi sevgili olarak biliyor 6 7 saat evlerinde ailesiyle filan ya da başbaşa vakit geçiriyoruz… halada birlikte olmaya devam ediyoruz ben onu canımdan çok seviyorum ve oda bunu gayet iyi biliyor. Ben 1.5 yıldır bu ilişkiyi yürüttüm tek başıma ve halada yürütmekteyim aramızda sorun olmamasına rağmen bu kişi gidip eski sevgilisine yazıyor bi ondan kopamadı zaten kız üni okuyor onun yanına gidecek olmuş kızın hikayelerini filan beğenmiş ben dedimki ona seviyorsan git ben bi o kızın yerini alamadım zaten dedim istiyorsan git izin veriyorum dedim gitmedi etmedi ama görüntülü arayıp konuşurlarmış bunu öğrendiğim an içimde kıyamet koptu benim o yazdıklarımı kıza atarmış ben allaha havale ettim hepsini ama hala konuşmaya buluşmaya devam ediyorum aklıma geldikçe içim yanıyor yemin ediyorum içim kan ağlıyor ben boşuna mı 1.5 yılımı verdim 1 gün güldüysem 10 gün ağladım ne yapmam gerekli akıl verin vazgeçemiyorum ne zman bitirelim diyoruz bitiremiyoruz bitmiyor…..

Sevgilim eski sevgilisiyle hala görüşüyor, 1.5 yılımı boşa mı harcadım ne yapmalıyım?