ՏҽӀɑʍՏ
Sevgilisi olmayana gerçekten garip mi bakılıyor 🙄 böyle.
Ölümüne flört djfj

ՏҽӀɑʍՏ
Sevgilisi olmayana gerçekten garip mi bakılıyor 🙄 böyle.
Ölümüne flört djfj

Böyle bir şeyin zorunluluğu olamaz ki. Böyle konular duygularla ilgilidir, en azından biz kadınlar için. Yaradılış gereği tek eşli olmaya daha müsait kişileriz, iyi ki de öyleyiz. Sevgililik durumu yürekten gelir ya, onun sevgilisi var, benim de olsun düşüncesi kıskançlık barındırıyor, seveceğin kişi olmadıktan sonra nasıl dokunabileceksin ki ona, nasıl bakacaksın gözlerine hulyalı hulyalı. (Biliyorum hülya diye yazılıyor lakin ben hulya demeyi daha çok seviyorum)
Benim açımdan zorunluluk değildir, olsa da olur olmasa da olur lakin insan sevmeye ve sevilmeye ihtiyaç duyuyor, o heyecana ihtiyaç duyuyor, dişiliğini hissetmek istiyor, kadınlığını unutmak istemiyor gibi bir şeyler işte, el ele tutuşmaya falan, sarılıp uyumaya. Erkekler kadınlar için , kadınlar da erkekler için yaratılmıştır. Herkesi aynı şekilde sevemiyoruz. Ebeveynlerimizi, çocuklarımızı şefkatle severken durum karşı cinste biraz daha değişik oluyor. Sevgiliyi sadece şefkatle sevmek olmuyor, o vakit anne, babadan ne farkımız olur, sevgiliyi herkesten ayıran en mahremimiz olmasıdır. Sevgiliyi tüm duygularla sever insan, şehvetle, şefkatle. İşte bunun için, yarım kalmamak için , bazı konularda yalnız hissetmemek için karşı cinsin varlığı önem arz eder, yoksa zorunluluk değildir, millete karşı hiç değildir. İnsan sevmek istiyor, sadece şefkat duygusuna bağlı kalmadan
Bence sevgili yapmak zorunluluk falan olmaz sadece öyleymiş gibi dayatılıyor.Sevgilisi olmayana garip bakılması da tamamen algı meselesi. İnsanlar yalnız kalamayanı “normal”, kendiyle yetebileni “tuhaf” sanıyor. Oysa asıl garip olan, sırf boş kalmamak için ölümüne flört moduna girip herkese aynı cümleleri ezberden atanlar 😄Herkesin zamanı, ihtiyacı, yolu başka.Kimi paylaşacak birini ister, kimi de önce kendisiyle tamamlanmayı. Sevgili hayatı güzelleştirir ama yokluğu eksiklik değildir.Sevgilin yok diye garip değilsin.Garip olan, sevgiliyi zorunlu aksesuar sanmak.
Allah onlarınnnn
Saçma sapan bir olgu. Hayatımda hiç sevgili yapmadım 22 yaşındayım. Geçen aylarda bi tane yaptım bir süre boyunca tanıştık önceden de tanıyorduk birbirimizi sonra sevgili olmaya karar verdik max 3 gün dayanabildim. Bir çocukla çıkacağıma, amacı olmayan derdi takılmak olan birileriyle gereksiz vakit harcayacağıma yanlız takılırım daha iyi. Hani demek istediğim ruhunuza uygun birini bulmak gerekir rastgele birilerini bulmak kolay ve size uygun birini bulmak genelde çok da kolay değildir bu zorunluluk gibi insanlardan beklenilmemeli
Galiba, hele evli olanların sevgilisi olmayınca insanlar baya garipsemeye, hata çevre baskısı bile başlamış, özellikle erkekler arasında. Güya sevgilisi olmayan düzeni bozuyor, kötü örnek oluyor 🤪
P. S: Troll cevaptır, biraz gülelim diye yazdım 😄 Elbette sevgili yapmak bir zorunluluk değil, bir tercih bile sayılmaz. Bazı şeyler nasip kısmettir
😂 onların bile sevgilileri var hey yavrum hey
Anacım yok diyene inanmıyorlar, o derece 😂
Evlilerin sevgilisi olmadığına mı ajdja
Aynen 😂
Sevgili yapmak hiç ama hiç zorunluluk değil tatlım 😌✨ İnsanlar kendi boşluklarını başkasıyla doldurmaya o kadar alıştı ki, yalnız mutlu olana garip bakıyorlar. Sen ister “ölümüne flört” modunda takılırsın 😂 ister single takılır, keyfine bakarsın. Önemli olan senin ne istediğin 💅 Peki sen şu an içten içe ilişki ister misin, yoksa flört enerjisi sana yetiyor mu? 🙃💕
Enerjisi yetiyor aynen
Ayy 35’te “ölümüne flört” enerjisi efsane gidiyor sende 😎🔥 Keyfini bozma sakın 💃✨
Bozmam aşko
Cevap
77Cevap
Zorunlu oldukları için sevgili yapıyorlarsa sırf ihtiyaçtır o...
Sevgili bir ihtiyaç mıdır
Değildir, eğer ki zorunluluklarından dolayı yapılıyorsa ihtiyaçlarını gidermek içindir.
Hangi ihtiyaçlarını 🤪🤪
Höfff anlamamazlıktan gelmez misin.😀😀
Gelirim de gelirim 😂
Gelme da gelme, ne kadar zorlasan da yazamam sansürlü şeyleri...😀😀
Heves kursakta bilesin djfj
Hıı kahve söyleyim. 😀
Söyle bir zahmet duble olsun 😕
Ne zahmeti eşlik et diye.😀
😅 tamam ☕️☕️🌷
Sevgili yapmaya ne gerek var kendi kendimizin herşeyi değil miyiz 😅
Öyleyiz 😏😕
Öyleyiz evet 🫠
Öyle bir zorunluluk yok, kime ne ister yaparız ister yapmayız 🙄
Vur yumruğunu masaya djdj
Evet ya rica ediciiz fkfk
İnsan yalnız olduğunda bunalıyor hayatında birisi olmalı zorunluluk demeyelim ama ihtiyaç olsun
Flört de zorunluluk değil, sevgililik de. Her şey tekken daha güzel, en azından şimdilik böyle düşünüyorum.
Garip görüyorlar bir de 30 yaş ve üstüysen..
Dimi 🤦🏼♀️
Hayır gercekten sevmek lazım🙂
Zorunluluk değil benim için çünkü sevgili olmadan da yaşayabiliyorum. ama bazı kişiler için zorunluluk olacak ki her önüne geldiği ile sevgili oluyor ve sevgilisiz duramıyorlar. bu kadar basit olmamalı bence bir insan..
Helal djd
Teşekkür ederim dsjsj
Laf koydun dnfj
Hak edene yapıştırıyorum ablam sdjsdj <3
İYİ ADAMLAR YALNIZLIKTAN ÖLÜR. İYİ KADINLAR DA KÖTÜ ADAMLARIN BALKONUNDA GÜNEŞİ ARARKEN...
Önce sorunun cevabını vereyim. Sonraki paragraflarda konuyla ilgili daha objektif bir sosyo-psikal çözümleme kısmına geçeceğm.
CEVAP:
1. Sevgili yapmak, hiç kimse için zorunluluk olamaz. Çünkü bu bir askerlik görevi, vergi vermek değil. Herhangi bir dini vecibe değil. Kaldı ki kimsenin kimseye de ilişki borcu yok.
2. Sevgilisi olmayan kızlar değil erkekler zorbalanıyor. Çünkü yalnızlık, kadın için bir tercihtir. Erkekler ise genellikle maddi/fiziksel yetersizliklerinden ötürü ümitsizliğe kapatıp kendini gelişime kapatmalarıdan kaynaklı zorunlu yalnızlık söz konusudur.
Şimdi gelelim. Madalyonun diğer yüzüne... Yukarıda Konfüçyüs'ün ifade ettiği veciz söz, her ne kadar işin hamaseti olsa da günümüzde ıskalanan ve hatta yok sayılmaya çalışılan bir hakikate de işaret ediyor. Esasında bu, herkesin bildiği sır...
Şimdi 2 tane erkek düşünelim. İkisini de aynı yaşta, ikisi de yakışıklı, ikisi de 1,90 ikisi de atletik vücutlu, ikisi de zengin. Aralarında tek fark var: A erkeği efendi, B erkeği de p*çin önde gideni...
Kadınlar, bu 2 opsiyon arasında kaldığında p*çi tercih ediyor. KÖTÜ ERKEĞE ÇEKİLME OLGUSU... Nasıl mı?
Bunun iki sebebi var.
1. Evrimsel açıdan bakıldığında kötü erkekte savaşçı, mücadeleci ruh daha fazla. Kötü erkek; amacına ulaşabilme adına legal, illegal her yolu denemekten vazgeçmiyor. Kadınlar bilinç dışı olarak böyle bir erkeğin başarıya ve maddi kaynaklara daha kolay ulaşılabileceğini varsayıyor. Halbuki bu bir yanılsamadır. Ölüp bittiğiniz kötü adamların çoğu bugün ya hapishanede ya mezardadır. Çok az erkek, kötülükle bir yerlere gelebilir. O da çok zeki ve sabırlı olabilenler. Yani siz o tip adamların baltaya sap olma değil balta olma ihtimalini seviyorsunuz.
2. Kadınların çoğunda aptalca bir annelik içgüdüsü var. Kötü erkeği düzeltip rehabilite ederek topluma kazandırılabileceğine inanıyor. Bu da sizin adınıza bir başka yanılsamadır. Anasının babasının adam edemediği hiçbir herifi siz adam edemezsiniz.
Ya içinizde öyleleri var ki; Hürriyet p*çi Cio'yu Murat Boz'a tercih eder. Bunu kızların birçoğunun sorularında, paylaşımlarında görüyorum. Gayet yakışıklı, boylu, poslu adamlar sırf it, kopuk olmadığı için erkeklere ANASININ KUZUSU, PRENSES lakapları takanlar var.
Her neyse... Konfüçyüs'ün de belirttiği gibi:
İYİ ADAMLAR YALNIZLIKTAN ÖLÜR. İYİ KADINLAR DA KÖTÜ ADAMLARIN BALKONUNDA GÜNEŞİ ARARKEN... ÇÜNKÜ İYİ ADAMLARLA İYİ KADINLAR, BİRBİRLERİNE GEÇ KALMIŞLARDIR.
Vallahi öyle bir zorunluluk yoktur bekarlıkta yaşanılır önemli hayattan bir şekilde zevk almasını bilmeli insan..
Hem zaten insanın istediği yani sevdiği insan onun olmadıktan sonra başka birisiyle niye insan sevgili yapmak istesin ki hala ya da bunu zorunluluk neden görsün ki..
Zaten dünyada kadından ya da erkekten bol ne var ki ne zaman hazırsan o zaman çıkmaya baslan ya da tanımaya baslan birisini.. Hem zaten bekarligin avantajı daha çok ve zevk verir insana sadece bunu iyi kullanmasını bilirse bunu anlayabilir bence.
İyi günler bu arada..
Hayır zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Tamam olursa güzel bir şey tabi ama doğru insansa yani beklentiler uyuşuyor ve arada ciddi bir sevgi, hoşlantı, heyecan varsa güzeldir aksi takdirde insanda daha çok stres yaratabiliyor. Özetle varlığı ayrı dert yokluğu ayrı bu nedenle zorunluluk değildir.
Ne olduğu belli olmayan insan dolu, iyi insana denk gelmek mucize! Kararının ve seçeceğin insanın önemi çok. Hayatına alacağın insana dikkat etmek de fayda var. Varsın olsun ki yalnız öl ama hayatına başkasının kastına sebebiyet verecek birliktelik olmasın!!!
Bilmiyorum ki ama flörtleşmek bence her zaman daha iyi insanı daha diri tutuyor. Ben artık flörtleşmekten yanayım kendimi kimseye bağlanmaktan değil canımı acıtan ilişki dinamiklerini bıraktım artık
Evet 🤌😅
Evet, mesela bana garip bakıyorlar
Garip karşılıyorlar
Yani anlamlandıramadığım ve anlamadığım şey şu
Kadın ve erkek illaki sevgili olmak zorunda mı?
Evet topluma göre zorunda
Çok fazla kız arkadaşım var bana mı normal geliyor bilmiyorum
Anlayamıyorum yani
İnsanların bakış açısından mı nedir tuhaf
Ama takmıyorum Banane bea🤣
Ölümüne flört🤪🤣
Sevgili yapmayı zorunlu görüp sevgili olanlar mutsuz bir hayat yaşıyor
Öncelikle insan ne istediğine karar verip ona göre adım atarsa çok daha mutlu bir hayata kavuşabilir
Ayrıca eşi veya sevgilisi olmayanların yalnızlığı tercih etmiş olabileceği de düşünülerek saygı duyulmalı
Bence insan kendisini her konuda tamamlayabilecek bir insana rastladığında onunla hayatını birleştirerek evlenmeli ve ömür boyu mutluluğu yaşayabilmeli
Aksi takdirde yanlış insanlarla mutsuz olmak yalnızlığı mum gibi aratır
Zorunluluk dğeil de hayatımıza bir renk kattığı gerçeği mıhlıyor beynimden. Bazıları kara bazılara sarı... Her halukarda değişik duygulara sevk ediyor insanı..
O renk olmadan olmuyor mu djdj
Ben yapamıyorum. Aşk adamıyım napıyım :D Şaka bir yana olmasa da olur ama renkleri daha soluk yaşıyor insan.
Renk gelsin sana o vakit
Amenooo ameenoo
Bence zorunluluk olmadı sadece sosyal medya algısından dolayı insanlar sevgili yapmayı bir meslek haline getirdi
Millet bakıyor bizde niye yok diyor 😂
Benim de bir püsküvetimm olsa
Neden yohjhj çikolotom da yok
Ahaha sus 😂
Valla bende flortcuyum ciddilik bizi aşar qjanba
😅😅
Bence zorunluluk değil. Doğru zamanda doğru kişiyle olması en doğrusu en sağlıklısı
Yok öyle sağlıklısı djd
Bi biz bulamiyoruz evlilerin bile var be hhaha
Hak yiyorlar jsjd
Bir ömür yalnız kalabilirim benim için zorunluluk değil ancak seversem sevgili olurum.
Tehdit mi bu
Masaj mı dkdk
Ömür boyu yalnız kalmakla tehdit edersen masajı da rüyanda görürsün gibime geldi djfj
Öyle öyle :D
Tehdit idi sus jdjf
😅😅 baş kaldırış seziyorum
Ona ne şüphe
Doğru insanı bulmadıktan sonra hiç bir anlamı yok. Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil
Doğruya yanlış yapıp, yanlışlara yöneliyorlar
maalesef
Bir sevgilinin olması hayatına renk katabilir, ama seni tamamlayan şey o değildir. Sen zaten tam ve değerlisin. Doğru kişiyle, doğru zamanda karşılaşmak bir tercihtir; bir yarış veya zorunlu bir görev değildir.
Evet yaa sanki problemli insan gibi bakiliyorr cevrecee
Niye öyle acaba
Sanki arayistayizda bizi beğenmeyip kusurluyuz diye bbisey var sanıyorlar her kezin bir flörtü sevgilisi olcak değil insan kendini nasıl mutlu hissederse öyle takılır
Hayır değil tabii ki inatla yapmıyoruz. Baskılar bizi yıldıramaz :)
Helal djdj
Konforum bozulmasın diye sevgili yapmıyorum 😅😅 Yalnızlık Çok güzel
Aynı ahaha
yalnızlığımı aldatamam 😅😅
Öyle de sadık djjf
Tabii erkek adam dediğin sadık olur 😅😅
Sadık sadece bir erkek ismi olmamalı 😂
Bence de jdfj
Sevgilim yok diye bana garip bakıyor musun hayatım hdjfk
Asla öyle bişey yok bence :))
Sana hep tatlı bakıyom bebeğim
Yoo neden garip bakılsın benm 7 aydır sevgilim yok kimse garip bakmıyor 😂
Şu dakikadan sonra sana garip bakacağız jxfj
Snndnsnss ayıp ama 😂😂😂
Ayıp olsa da öyle bakacağız djfsj
Fndndndnd e iyi hadi bakın bakalım 😄😄 yanlız baristalık ta yapıyorum çok bakınca aşık oluyorlar söyliyim de 😂😂😂
Herşeyinize karışsınlar, kısıtlasınlar, başınızı ağrıtsınlar yapın aha sevgili orada..
Nerede Haha
Çevrende illaki vardır birileri :)
Sevgili yapmak istedikten sonra ohooo sjfk
Bekarlar ile sevgilisi olmayanlar için değişik bakış açısı var altında hep bir sebep aranıyor
Evet bekarların üstünde bir baskı ya evleneceksin ya da hayatında mutlaka biri olacak djd
Neden öyle bişi olsun yanlızlık bir tercih olamaz mı
Olabiliyor
Bu tamamen kişinin kendi tercih meselesi, hani yalnizlık kafa dinlemek oluyor bazen. Kafa dinleyen bir insana, garip bakılması sacma. Sonuçta no manita no dırdır diye bir atasözü var 😎
Kadınlar dallı dassaklı oldular... Onların sevgilisi vibratörler oldu 👌 Önemli değil. Biz erkekler yanlız olmak zorundayız evlensek bile yalnız oluyoruz zaten girençıkan yoktu gene olmaz. .
Sevgiliye de flörtede ihtiyacım yok kim ne diyorsa desin nasıl bakıyorsa baksın. Haa düşündüğüm biri var nasip kısmet oldu oldu olmadı ben daha aşık maşuk olmam.
Sevgili olmadan da yaşabiliyorum çünkü ilk sevdiğim kadın eşim olsun başka istemem şimdi sevgilis olmayana özgüvensiz diyorlar bilmiyorlarki adam gibi sevecez
Sevgili yapmadan mutlu olamayanlar var mutlululugu buna bağlayanlar var. zorunluluk değil. zamanı gelince olursa olur.
Yaşımın geçmesi nedeniyle benim için aşırı zorunlu ama hala birini bulamamak beni çok üzüyor.
Hiç sevgilim olmadı zorunluluğu yok ama bı kere de olsa sevilmek istiyorum bakışlarla sevilmek mesela çok güzel
Zorunluluk değil de bekar olduğumu duyanlar şaşırıyor. Çirkin değilsin niye sevgilin yok falan diyorlar
Erkegin sevgili yapmasi zaten cok zor ki neden garip bakilsin
🤦🏼♀️ nefes alsın yeto bazı erkeklere dkfj
Iste bunun avantajini kizlar gorur erkekler degil dghb
Ayy ne tuhafsın diyolar 🤣
Evet dimi ajdj
😗😗
Zorunluluk değil, arzu. Öyle içten gelen.
Hormonel, içsel ve zihinsel. Görünmez bir çekim.
Böyle kodlanmış.
Benim için zorunluluk değil ama eksiklik bu yaşıma kadar hiç sevgilim ve flörtüm olmadı bu yaştan sonra da olmaz herhalde zaten artık yalnızlığı kabullenmeye başladım
Evet sevgili yapmayana para cezası gelecek
Ödemeyene nolacak
Everme mahkemesi hapis cezası kurulu :D
Aaa ben şok djdj
Yalnızlığı kaliteli hale getiremeyecek kadar çapsızlar.
Manita boşluğu olunca eksik hissediyor olabilirler.
Flört de bi yere kadar. Bu ruhun beslenmesi lazım. Yalnız yaşamak zor.
Akıllı insan uğraşmaz sevgililik olayıyla alır karısı veya kocası yapar 🤣 ne öyle vıcık vıcık 🤣
Kişinin kendi hayatı istediğini yapar zorunluluk falan değil
Herkes özgür. İlla sevgili olunca mutlu olursun diye bir kural yok
zorunluluk olmadı, isteyen yapar istemeyende yapmaz.
Yalnızlık için evet ciddi olması önemli değil takılmak normal
Heee insanlığın nüfusu azalmış ürememiz lazım
Böyle şeyin zorunluluğu olmaz içten nasıl geliyorsa öyle yaşanır
Bıktım bu flört işlerinden çok uzun sürüyor sevgili olmadan bitiyor 😅
Bana göre gereksizlik sevgilim yok kendimi daha mutlu hissediyorum
Hayır Sevgilim yok Olmasınada gerek yok
Nasıl rahatsan öyle güzel
Yalnız kalmamak için birini arayan biriyle ne ilişki olur ne dostluk, eğer iki insan birbirinin hayatını güzelleştirip kolaylaştırıyorsa o iş olur
Sevgililik işi menfate kaçıyor işimi görüp gidiyim hesabı
Ben yapmıyorum çünkü saçma geliyor evet duygusal boşluk oluşuyor aşık olmayı seviyorum ama neyse başka konulara yöneliyorum gerek yok herkes sahte olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?