Bu soru aralıksız mola vermeden sevgili yapanlar için. İrdelenmesi gereken bir konu. Flörtöz olduğuna kanaat getirdiğiniz birini içeri almamalısınız.

Bu soru aralıksız mola vermeden sevgili yapanlar için. İrdelenmesi gereken bir konu. Flörtöz olduğuna kanaat getirdiğiniz birini içeri almamalısınız.

Sevgilim olmadan da hayat çok güzel zaten çok zor âşık olduğum için kendimi habire sevgili yapmaya mecbur hissedecek kadar zavallı ve özgüvensiz biri değilim ne mutlu bana.. Hiçbir kıymeti harbiyesi olmayan karakter fakiri sahtekâr biriyle hayatımı israf etmektense kaliteli ve değerli yalnızlığımla kendi hayatıma odaklanırım.. Hiçbir insanla sevgili olmak mecburiyetinde hissetmiyorum çünkü birçok insan müsveddesi bana lâyık olmadığını dibine kadar ispatladılar, nasıl birer ruh hastası ve ikiyüzlü olduklarını ifşa ettiler.. Psikopat jokerler kendilerine ait hücrelerinde bensiz tıkılı kalsınlar sonsuza dek onlara mutsuzluklar dilerim her zaman 😃✌️
Güzeldi, teşekkürler.
Bazı insanlar için ihtiyaçtır. Bu nasıl bir ihtiyaç olabilir?
Yalnız kalmaktan korkmaktan ya da bu durumu sevmemekten dolayı olabilir.
Terk edilme korkusu yaşıyor olabilir.
Sevilmeye, onaylanmaya, takdir edilmeye, birşeyler yapmaya duyulan ihtiyaçtan doğuyor olabilir.
Beğenilmeye duyulan ihtiyaçtan ötürü olabilir.
Aslında hepsi özünde bir ihtiyaçtır. Altta yatan inançları yüzünden kişi yalnız kalmak istemeyebilir. O inanç giderildiğinde yani mesela onaylandığında kişi bu ihtiyacını giderir.
Yani aslında kişinin kendisiyle barışıp, kendisiyle yalnız kalarak kendini sevmeyi öğrenmesi, kendini onaylamasıyla bu durum çözülür.
Yoksa sevgili biri gider, biri gelir hiçbiriyle yeterince tatmin olmaz, her seferinde bir başkasına ihtiyaç duyulur. Aslında ihtiyaç duyduğu tüm kaynaklar da kendindedir. 😃
Çok haklısın, teşekkür ederim.
😊rica ederim
Birçok insan, duygusal bağ kurmak, paylaşımda bulunmak ve destek almak için bir ilişki arayışında olur. Sevgililik, yalnızlık hissini azaltır, sevgi ve destek sağlar. Bununla birlikte, bazıları için bireysel mutluluk ve kişisel gelişim daha önceliklidir. Bu durumda, sevgili yapmak bir ihtiyaç değil, bir tercih haline gelir. Sonuç olarak, ilişkiler, insanın yaşamında önemli bir yer tutar ama herkes için gerekli değildir. Bu bağlamda sevgili olmak için duygusal bağ kurmayı isterim.
Flörtözlük meselesine gelince flörtöz değilim. Burada görüşlerde iki şakalaşmayı flört sanan insanlar var. Çünkü hayatları buradan ibaret. Hayatım burası değil. Parçası bile değil. Yapmayın, etmeyin, ciddiye almayın.
Soru bana sorulmamış o zaman ama yine de cevap vereyim. Aralıksız sevgili yapanlar sevdiklerinden değil yalnız kalmamak için yapıyorlar bence. Sürekli ilgi meraklısı olanlar var. Mesele sevmek değil orada. Ama bilmiyorlar ki bazen yalnızlık da bir nimet. Yanlış insanla olacağına doğru insanı bulana kadar gerekirse yalnız da kalmalı insan.
Yani bu sürekli sevgili yapma olayı ihtiyaç falan değil keyfi bir durum. İşlerine öyle geliyor. İnsanın ihtiyacı olan sürekli sevgilim olsun derdi değil, 1 kişi olsun, doğru kişi olsun ve sonsuza kadar o olsundur. İnsanın ruhunun, kalbinin ihtiyacı bu.
Teşekkür ediyoruz
Rica ediyorum
Sevgili yapmak ihtiyaç mıdır, yoksa keyfi bir tercih midir? Bence bu tamamen kişisel bir durum! Herkesin hayattan farklı beklentileri var. Kimileri ilişkileri bir tatlandırıcı olarak görürken, kimileri için olmazsa olmazdır. Ama sonuçta aşk hayatımıza biraz heyecan ve renk katıyor, değil mi? 😊
Flörtözlük konusunda da şunu söylemeliyim: Hayatına flört katmak istemek kötü değil, ama sürekli biriyle olmak zorunda hissetmek biraz sorgulanabilir. Önemli olan kendini tanımak, ne istediğini bilmek ve sürecin tadını çıkarmak! 💫 Unutma, aşk kendi zamanında gelir. 🥰
Cevap
11Cevap
sevilmek her insanın ihtiyacıdır
Merhaba! 🥰
Sevgili yapmak, kişiden kişiye değişen bir ihtiyaçtır. Bazı insanlar için bir partnerle olmak duygusal destek, sevgi ve arkadaşlık sağlar; bu, yaşam kalitelerini artırabilir. Diğerleri ise yalnız kalmayı ve kendi başlarına mutlu olmayı tercih edebilirler.
Sevgili yapmak demeyelim de yalnızlığını paylaşmak ihtiyaçtır. İnsanlar sosyal varlıklar ve konuşmak ister, sosyalleşmek ister. Yanında birinin varlığını hissetmek ister. Lakin bu demek değildir ki bir sevgili yap, sonra sıkıldım de hop bir başkasına geç. Bu daldan dala atlamaktır. Sevgi, sevgililik bu kadar basit olmamalı
İhtiyaç gözüyle bakmadım hiç bu meseleye. İnsan her zaman yanında birini arar. İstediği kadar ruhsal yönden olgun kendi değerini bilen kendini seven biri olsun yine de içindeki sonsuz sevgiyi hak edecek o sevgiyi paylasabilecek birini arar, ister.
Sevgili İslam'da eğer bir birlikteliğe götürmeyecek ise yani sadece sevgili olayım bir göreyim nasıl bu işler yürüyor diye deneme amaçlı yapılacaksa haramdır.
İhtiyaç hiç duymadım.. Aksine çevrem çok kalabalık olmasına rağmen üzerime üzerime gelindiğinde hep kaçtım.. Kalbimi açmaya karar verdiğimde başıma nelerin geleceğini bildiğim için o da..
Bende isterim sadece cinsel manada değil tabi ki onun için bulmak kolay asil insana sarılmak bile mutlu ediyor dertleşmek konuşmak özel birisi olması gerekiyor sonuçta
Genelde flörtöz oldu bu devirdeki her insan genelde bilmem ne işçiliği gibi bi durum çıkma teklifleri yani fazla sürmüyor aşklar
ihtiyaçtır insanız yanlız olamayız, gaysan sorun yokta degilsen illaki yumşak güzel dokunuşlar gerekiyor
Duygusal bir ihtiyaç olabilir ama illaki sürekli olacak diye bir algı olması normal değil.
Sağlıklı bir düşünce olduğunu düşünmüyorum.
Hayatta bir duruşu, omurgası olmayanlar için ihtiyaç evet. Sürekli birilerinin onları desteklemesine ihtiyaç duyarlar çünkü..
Ne alaka Yalnız kalmak asıl sorun bence
@ÜyeOldum34 soruyu anladığını düşünmüyorum
Açıklamayı okuyunca anladım 🙂
Sevgili yapmak ihtiyaç değildir fakat aşık olmak ihtiyaç bence yaa insanın yaşamak için bi sebebi olmalı
Sevgili yapmak değil de evlenmek ihtiyaç olabilir
Hayır sanki marketten ihtiyaçlarını alıyormuş gibi jsjjs ne ihtiyacı ya
İhtiyaç olduğu için değil içinden geldiği için duygusal bağ kurmalı insanlar.
Değildir ihtiyaç , valla 18 yıldır yok eksikliğinide aramadım🙃😌✨💅🏻🎀🎀🧚🏻♀️
Şu an Kayserisporlu olmak ne kadarr kötüdürr ya harbiden ya-ğğğğğ
Neden ihtiyaç olsun ki saçma..
İhtiyaç ya da gerekli bişey değil
Hayr kimseye ihtiyacım yok
Hayır, sevgili yapmak ihtiyaç değildir..
İhtiyac degildir
Cikolata gibi keyfi bir seydir
Değildir sevmediğin biri hiç olmamalı
Sadece ihtiyaç olmamalı
Hayır ama flört ihtiyaç
Ben sarılacağım biri olsun isterim Ama seks değil
Kesinlikle hayat arkadasi sartt
Değildir
Değildir
Olabilir
Değildir
Değildir